Diy amp Class D kit


Μηνύματα
14.071
Reaction score
11.769
Ωραίο το παραπάνω, αλλά με ανεπαρκές τροφοδοτικό. Δεν φτάνουν 5,7 αμπέρ. 10-12 και πάνω για να πάρεις όλη την ισχύ του ενισχυτή.
 



Μηνύματα
6.975
Reaction score
5.879
Tι γινεται εδω? Οποιο προιον βαλω στο καλαθι μου βγαζει αυτο το μυνημα.

Screenshot_2.jpg


Απο ebay δεν στελνει κανεις Eλλαδα τα προιοντα της Sure
 
Last edited:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
15.454
Reaction score
22.537
Γιάννη, σου προτείνω να μιλήσεις απευθείας με τον πωλητή. Μπορεί να μην περιλαμβάνει την Ελλάδα στις χώρες που κάνει αποστολές, αλλά με ένα μήνυμα σου μπορεί να το ψάξει και να σου απαντήσει με shipping quote που να σε συμφέρει.

Εάν δεν σε συμφέρει, ε, ΟΚ, θα συνεχίσεις το ψάξιμο.:)
 





Μηνύματα
6.975
Reaction score
5.879
Πηρα απαντηση απο SURE και δεν συμφαιρει λογω μεταφορικων.
Ψαχνοντας βρηκα στο amazon.de το παρακατω με δωρεαν μεταφορικα και ελαχιστες μερες παραδοση,στα χρηματα που μπορω να διαθεσω,και καλο σε watt.
Aποφασισα τελικα να το φτιαξω εγω ετσι για το παιχνιδι.

Supply voltage: DC 55V to 65V με αυτο ειμαι ενταξει ωστε να δουλεψει σωστα?
http://www.ebay.com/itm/New-60V-6-6...948360?hash=item281e97ac48:g:snwAAOxyUSFSJgvd

Στο θεμα του τροφοδοτικου ειδα κατασκευες στο google οπου εχουν βαλει τοροειδη μετασχηματιστες.Ποια η διαφορα με το παραπανω σε αποδοση?

Βρηκα αυτους. Ποιος κανει για την κατασκευη μου?
http://www.cosmodata.gr/category/2197/metaschimatistes-toroidis
 



Μηνύματα
14.071
Reaction score
11.769
Γιατί βγάζει τάση μόνο +60 βολτ. Αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία του τροφοδοτικού ως έξοδος +60 μπαίνει στον ενισχυτή στο +. Αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία του τροφοδοτικού ως έξοδος -60 μπαίνει στον ενισχυτή στο GND. Σου λείπει μια ακόμα τάση -60. Θέλεις διπλό τροφοδοτικό +60/GND/-60.
 



Μηνύματα
14.071
Reaction score
11.769
Τεχνικώς, δεν έχω τις γνώσεις να σου πω αν με 2 από αυτό που έβαλες θα κάνεις δουλειά. Ας πει κάποιος που ξέρει σίγουρα.
 





ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.937
Μηνύματα
3.034.921
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll
Top