DVD player που παίζουν ελληνικούς υπότιτλους (*.srt) στα Divx/Xvid

Reaction score
0
Re: DVD player που παίζουν (*.srt) ελληνικούς υπότιτλους στα Divx/Xvid

-------------------------------------------------------------

Μετά απο πολύ καιρό και με την βοήθεια του :respect: Γιάννης Δημητρόπουλος ανανεώνεται η λίστα μας στο πρώτο post.

-------------------------------------------------------------

Ενημέρωση λίστας 12-2-08 - (79) DVD players/recorders

+ AUDIOLINE 561
+ PHILIPS HTS9800W/12
+ SONY RDR-ΗΧ750
+ SAMSUNG HR-753

Ενημέρωση λίστας 11-12-07 - (5) portable players

+ LG DP-271
+ FUNAI DVP 6051
+ ARCHOS 605 WiFi
+ ARCHOS 705 WiFi
+ FUNAI DVP 105T

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: DVD player που παίζουν (*.srt) ελληνικούς υπότιτλους στα

Μετά απο 11 dvd player απο τα οποία έχω ακόμη τα 9, είπα να μοιραστώ όσα έμαθα από αυτά. :crazy_1:
Kαταλαβαίνω την άσχημη ψυχολογική σου κατάσταση για τις 2 σου απώλειες!!
Μπορείς να μιλήσεις ανοικτά εδώ!
Σε ακούμε...... :happy_8::cool_11:

Αφου ξημερώσει, κάτι θα προσπαθήσω ...
Ήταν μέρος της ψυχολογική υποστήριξης??
Ό,τι ψηφιακό χρησιμοποιείται με το φως της μέρας??
Και το P..... B.... πρωί το βλέπεις??? :happy_4:

Εχει κάπου 2 μήνες που το έχω, DVD δεν έχει παίξει και ούτε θα παίξει. :happy_9:
Η χρήση του είναι μόνο απο το USB.
Για DVD χρήση έχω τα 2 Pioneer που έχουν και καλύτερη εικόνα.
Και εμένα θα με βολέψει η usb....
Για θέαση ταινιών στο σαλόνι έχω ένα DVDr, ένα υπέροχο (ακόμα) 963SA & βεβαίως το PS3 :crazy_3:

Για το δίσκο σου δεν ξέρω. Εγώ δοκίμασα 2 δίσκους(120GB)
Ο ένας έπαιξε, με μια εξ.θήκη που πήρα πριν 4-5 μήνες.
Ο άλλος δεν επαιξε, με θήκη που πήρα πριν 2-3 χρόνια.
Ο δικός μου είναι φρέσκος.
Ελπίζω να παίζει.....
Αν δεν παίξει θα δουλέψει το flash.
Αν δουλέψει θα είναι τρομερή επιτυχία!! "happy_1" :cool_4:

Ναι παίζει. Τα επεισόδια του P..... B..... (δεν αναφέρουμε ονόματα ταινιών"happy_1") που βλέπω είναι σε Xvid.
Θα μας πάνε...φυλακή!!! Ήσυχαααα.....:happy_8: )(

Παρακαλώ εξωφλητικά :happy_4::cool_4:
Καθόλου δόσεις?? Ούτε 3 άτοκες?? :cool_11:

Πως την βλέπεις την δουλειά? Νομίζεις ότι είσαι ο μοναδικός εδώ γύρω? "happy_1"
Να κάνουμε ομάδα!!! Ή σύλλογο..... :happy_4::happy_4:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: DVD player που παίζουν (*.srt) ελληνικούς υπότιτλους

1). Kαταλαβαίνω την άσχημη ψυχολογική σου κατάσταση για τις 2 σου απώλειες!!
Μπορείς να μιλήσεις ανοικτά εδώ!
Σε ακούμε...... :happy_8::cool_11:

2). Ο δικός μου είναι φρέσκος.
Ελπίζω να παίζει.....
Αν δεν παίξει θα δουλέψει το flash.
Αν δουλέψει θα είναι τρομερή επιτυχία!! "happy_1" :cool_4:

3). Να κάνουμε ομάδα!!! Ή σύλλογο..... :happy_4::happy_4:

1) Τα DVD player τα είχα πουλήσει σε μια προσπάθεια απεξάρτησης wall_1 απο ηλεκτρονικές συσκευές.
Φυσικά η προσπάθεια στέφθηκε απο ΑΠΟΤΥΧΙΑ (ευτυχώς) :happy_9:

2). Ο δίσκος πρέπει να είναι φορμαρισμένος σε FAT32. Αν δεν παίξει τότε κάνε μόνο ένα partition με FAT32 και παίξε λίγο με το μέγεθος μέχρι να το δει.
Στην δική μου περίπτωση έκανε κάπου 2 λεπτά για να τον αναγνωρίσει.

3). Ουτε ομάδα, ούτε σύλλογο, θα κάνουμε κόμμα.
Οταν μπούμε στην Βουλή θα απαιτήσουμε απο την κυβέρνηση, φθηνότερα Blue Ray player, δισκάκια με ελληνικούς υπότιτλους, και να σταματήσει αυτό το αίσχος, ο συμπιεσμένος ήχος και η συμπιεσμένη εικόνα.

"Οχι άλλα τετραγωνάκια"

Μ'αρέσει σαν σύνθημα ακούγεται. :cool_11:

Reaction score
0

γεια σας παιδια , εψαχνα να δω πως θα βλεπω υποτιτλους για το δικο μου DVD (LG-7800H) Recorder και βρηκα το site σας. Πολυ καλη δουλεια πραγματι αλλα με λυπη μου ειδα οτι το δικο μου δεν υπαρχει στη λιστα και αρα μονο με ενσωματωμενους υποτιτλους μπορω ναδω. Προσφατα το πηγα στην lg και παροτι του εκαναν update παλι βλεπω κινεζικα. Αν βρειτε κατι για το δικο μου ας γραψει καποιο παιδι. ευχαριστω.

Reaction score
0

γεια σας παιδια , εψαχνα να δω πως θα βλεπω υποτιτλους για το δικο μου DVD (LG-7800H) Recorder και βρηκα το site σας. Πολυ καλη δουλεια πραγματι αλλα με λυπη μου ειδα οτι το δικο μου δεν υπαρχει στη λιστα και αρα μονο με ενσωματωμενους υποτιτλους μπορω ναδω. Προσφατα το πηγα στην lg και παροτι του εκαναν update παλι βλεπω κινεζικα. Αν βρειτε κατι για το δικο μου ας γραψει καποιο παιδι. ευχαριστω.
1). Συνήθως στα LG πρέπει να πατήσεις το πλήκτρο subtitle απο το τηλεκοντρόλ για 2-3 sec και μετά να επιλέξεις με τα βελάκια το CP1253.

2). Αν δεν δουλέψει, τότε άνοιξε το αρχείο υποτίτλων με το notepad και κάνε save το αρχείο σε κωδικοποίηση ansi.

Reaction score
0

θα ηθελα την γνωμη σας για το συγκεκριμενο!

http://www.emmoni.gr/?co=products&cat_id=38&prod_id=490
Σύμφωνα με τις προδιαγραφές που αναφέρονται στο συγκεκριμένο site το μηχανάκι έχει τα πάντα και φυσικά πάρα πολύ καλό value for money. Αν επιβεβαιώσεις ότι παίζει και ελληνικούς srt υπότιτλους προχώρα ακάθεκτος! :bravo:

Reaction score
0

λοιπον το dvd player που αναφερα παραπανω ειναι ολα τα λεφτα αν και κοστιζει μονο 62 ευρω!
να αναφερω κατ'αρχην οτι απο το καταστημα που το πηρα η εξυπηρετηση ηταν αψογη,τριτη εκανα την παραγγελια και σημερα το ειχα!
1)επιβεβαιωνω οτι παιζει μια χαρα τους srt υποτιτλους (με το nero εγραψα ενα επεισοδιο lost μεσα σε ενα λεπτο το δοκιμασα και παιζει μια χαρα
εβαλα επισης τα ηχεια που ειχα στο pc μου 5.1 στις πισω ειδικες υποδοχες και παιζουν τελεια!
αν θελετε να ρωτησετε κατι,παρακαλω!

Reaction score
0

Καταρχήν μεγειά το νέο σου μηχανάκι που απότι φαίνεται φυσάει!

Πως συνέδεσες τα ηχεία του PC? Σε κάθε έξοδο του DVD ξεχωριστά (L, R, SL, SR, κ.τ.λ.) ή στο main L και R?

Από ένταση πως πάει?

Δοκίμασες srt και σε CD-RW, DVD-RW? Όλα κανονικά?

Από USB και SD Reader Πως πάει? Συνέδεσες κανένα flashaki εκεί ή ακόμα καλύτερα κάποιον σκληρό?

Παίζει όλα τα αρχεία από USB και SD? Kανονικά DivX με Greek srt ή μόνο Mp3 και Jpeg?

Σε ζάλισα το ξέρω και σ'ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Reaction score
0

Για όσους ενδιαφέρονται αυτό είναι και το Link της εταιρίας:

http://www.iq-smart.com/eng/dvd.php

Απλά αναγράφει τις προδιαγραφές του. Δεν βλέπω κάποια υποστήριξη για το μηχάνημα (Firmware κ.τ.λ.)... Α και πουθενά δεν αναφέρεται το θέμα της εγγύησης...

Reaction score
0

Καταρχήν μεγειά το νέο σου μηχανάκι που απότι φαίνεται φυσάει!

Πως συνέδεσες τα ηχεία του PC? Σε κάθε έξοδο του DVD ξεχωριστά (L, R, SL, SR, κ.τ.λ.) ή στο main L και R?

Από ένταση πως πάει?

Δοκίμασες srt και σε CD-RW, DVD-RW? Όλα κανονικά?

Από USB και SD Reader Πως πάει? Συνέδεσες κανένα flashaki εκεί ή ακόμα καλύτερα κάποιον σκληρό?

Παίζει όλα τα αρχεία από USB και SD? Kανονικά DivX με Greek srt ή μόνο Mp3 και Jpeg?

Σε ζάλισα το ξέρω και σ'ευχαριστώ εκ των προτέρων...
σ'ευχαριστω!
η εγγυηση ειναι ενα ετος!
1)εβαλα ταινια σε φλασακι και παιζει τελεια!
2)εβαλα την sd μου απο την ψηφιακη και ειδα τις φωτογραφιες μου τελεια!
3)προς το παρον εχω δοκιμασει μονο dvd+rw kai paizei mia xara

θα δοκιμασω και τα υπολοιπα και θα σας πω!

τα ηχεια τα εβαλα στο sl,sr,l ktl και ειναι μια χαρα!

επιστρεφω με νεοτερα

Reaction score
0

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου. Έχω ήδη ψηθεί για το μηχάνημα. Αναμένουμε περισσότερα ευχάριστα νέα από τις δοκιμές σου!

Reaction score
0

Το μέγεθος των υπότιτλων είναι καλό?? Υπάρχει φόντο από πίσω??

Reaction score
0

Το μέγεθος των υπότιτλων είναι καλό?? Υπάρχει φόντο από πίσω??
το μεγεθος των υποτιτλων ειναι αρκετα καλο!
δεν σε κουραζει,ειναι ανετο

φοντο υπαρχει λειτουργια που αν θες βαζεις

Reaction score
0

Αυτό παιδιά τι σας λέει:
http://www.mvixusa.com/product.php?product=mx760
Υπάρχει εδώ: http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=DevicesCases&cp_id=128882

Οι προδιαγραφές του είναι πολύ καλές. Ελληνικούς υπότιτλους srt στα DivX δεν γνωρίζω αν υποστηρίζει...

Reaction score
457

Καλησπέρα σε όλους
Σχετικό και άσχετο, ταυτόχρονα ,το ποστ μου αυτό σε αυτό το τόπικ...και εξηγούμαι..
Αγόρασα σήμερα (καλή η τιμή εξ’ου και η αγορά) το SONY RDR-ΗΧ750 μιας και είχα ξεμείνει με το παλιό βίντεο σε ότι έχει να κάνει με recording…διαβάζοντας λοιπόν αυτό το τόπικ και βρίσκοντας το συγκεκριμένο στα 200 ευρώ πήγα σήμερα και το ‘’χτύπησα’’..
Οι ερωτήσεις είναι οι εξής :
1) Όσον αφορά τα divx και του ς ελληνικούς υπότιτλους πρέπει να προσέξω κάτι το ιδιαίτερο?? Φαντάζομαι πως όχι...ή κάνω λάθος?
2) Δυστυχώς η ‘’παλιά’’ μου plasma (LG 42’’-PX11) δεν έχει hdmi (έχει όμως dvi)υποδοχή ώστε να τα συνδέσω ψηφιακά...ποια είναι λοιπόν η αμέσως καλύτερη επιλογή που έχω για να τα συνδέσω?
3) Μέσα στο sony βρήκα εκτός από την τροφοδοσία και ένα καλώδιο κεραίας...είναι απαραίτητο να κάνω το ‘’πρίζα κεραίαςsonyLG ‘’ ή δε χρειάζεται να βάλω καν κεραία στο recorder? Ή μήπως αν το συνέδεα με hdmi δεν θέλει κεραία, αλλιώς θέλει...
Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον μπει στον κόπο να απαντήσει...:)

Reaction score
0
Απάντηση: DVD player που παίζουν (*.srt) ελληνικούς υπότιτλους στα Divx/Xvid

Ίδιο πρόβλημα (αδυναμία εμφάνισης ελληνικών υποτίτλων) στο Lacie Lacinema Premier. Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη!!!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: DVD player που παίζουν (*.srt) ελληνικούς υπότιτλους στα Divx/Xvid

Ίδιο πρόβλημα (αδυναμία εμφάνισης ελληνικών υποτίτλων) στο Lacie Lacinema Premier. Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη!!!
Δυστυχώς στο Lacie Lacinema Premier δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση με τους Ελληνικούς υπότιτλους srt, εν αντιθέσει με το Lacie Silverscreen όπου έχει βρεθεί λύση μέσω του software του i-zak...

Reaction score
0

Καλησπέρα σε όλους
1) Όσον αφορά τα divx και του ς ελληνικούς υπότιτλους πρέπει να προσέξω κάτι το ιδιαίτερο?? Φαντάζομαι πως όχι...ή κάνω λάθος?
2) Δυστυχώς η ‘’παλιά’’ μου plasma (LG 42’’-PX11) δεν έχει hdmi (έχει όμως dvi)υποδοχή ώστε να τα συνδέσω ψηφιακά...ποια είναι λοιπόν η αμέσως καλύτερη επιλογή που έχω για να τα συνδέσω?
3) Μέσα στο sony βρήκα εκτός από την τροφοδοσία και ένα καλώδιο κεραίας...είναι απαραίτητο να κάνω το ‘’πρίζα κεραίαςsonyLG ‘’ ή δε χρειάζεται να βάλω καν κεραία στο recorder? Ή μήπως αν το συνέδεα με hdmi δεν θέλει κεραία, αλλιώς θέλει...
Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον μπει στον κόπο να απαντήσει...:)
Kαταρχήν μεγειά το νέο σου Recorder. Ας περάσουμε τώρα στις απορίες σου:

1) Θα πρέπει να προσέξεις ώστε το αρχείο DivX ή avi και το αρχείο με τους υπότιτλους (με επέκταση srt) να έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο όνομα ειδάλλως δεν θα δεις υπότιτλους.

2)Υπάρχει adaptor DVI-HDMI. Θα τον χρησιμοποιήσεις προκειμένου η σύνδεση του recorder με την plasma να γίνει ως εξής: OUT: από το HDMI Του Sony, IN: Στο DVI της plasma. Μόνο έτσι θα δεις την καλύτερη δυνατή εικόνα αλλά και ανάλυση μεγαλύτερη από 576p.

3)Αν δεν συνδέσεις το καλώδιο RF (κεραίας) που συνοδεύει το Sony, πολύ απλά δεν θα μπορείς να κάνεις εγγραφή από τον δέκτη του Sony -όσον αφορά τα γνωστά κανάλια της Ελληνικής TV- διότι δεν θα δέχεται τηλεοπτικό σήμα...

Ελπίζω να βοήθησα. Για οποιαδήποτε άλλη απορία σου εδώ είμαστε... :cool_4:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas