DVD player που παίζουν ελληνικούς υπότιτλους (*.srt) στα Divx/Xvid

Reaction score
0
Η λίστα που παραθέτω παρακάτω είναι αποτέλεσμα 8 μηνών, θέματος που άνοιξα www.GreekTVSubs.gr και 4 μηνών απο το www.insomnia.gr, περιέχει DVD player/recorder που παίζουν *.srt ελληνικούς υπότιτλους στα Divx/Xvid.
Κάποια χωρίς αναβάθμιση firmware, και κάποια με αναβάθμιση.

Γράφουμε το avi και το srt αρχείο σε ένα CD/DVD και τέλος. Μερικά DVD έχουν και USB. Οπότε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φλασάκι.

Ετσι κερδίζουμε χρόνο απο μετατροπές, και βλέπουμε πιο σύντομα τις σειρές και τις ταινίες μας.

Ελπίζω σε μια καλή συνεργασία, και ευχαριστώ τον ak1s για την βοήθεια του στην δημιουργία του θέματος εδώ.

Τα στοιχεία που υπάρχουν στην λίστα είναι...

Μοντέλο, κατηγορία, ανάγκη αναβάθμισης, link για το firmware, τιμή αγοράς, USB, HDMI, κατάστημα αγοράς, ημερομηνία αγοράς ή ελέγχου, χρήστης που έδωσε την πληροφορία, σχόλια για υπότιτλους-γενικά.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Απο σήμερα (25-10-08 ) έχουμε μία ακόμη λίστα με φορητές συσκευές που παίζουν *.srt υπότιτλους.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Ενημέρωση λίστας (94) DVD players/recorders 25-10-08 - 10:56

+ PHILIPS DVP-3264
+ HYUNDAI HHD-3630UC

Ενημέρωση λίστας (5) portable players 11-12-07 - 2:04

+ LG DP-271
+ FUNAI DVP 6051
+ ARCHOS 605 WiFi
+ ARCHOS 705 WiFi
+ FUNAI DVP 105T

94 DVD player/recorder & 5 portable players

Attachments

Reaction score
0
Re: DVD player που παίζουν (*.srt) ελληνικούς υπότιτλους στα Divx/Xvid

Πολυ χρησιμο topic. :cool_4:
Ευχαριστουμε :happy_4:
Ωραιος αν και ...Asxetius :happy_5:

Reaction score
0

Με χαρά μου κατάφερα και εγώ μόλις προχτές να δω στο Pioneer DV 490v Ελληνικούς .srt υπότιτλους μετά από την απαραίτητη αναβάθμιση βέβαια. Η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα είχα μεγάλη απογοήτευση γθα την αγορά μου σχεδών πριν ένα χρόνο. Το firmware upgrade όμως έκανε το θάυμα του. Έτσι τώρα εύκολα πάιζω pal αναλύσεις SD από divx & xvid με ελληνικούς υπότιτλους που φαίνονται μια χαρα!

Reaction score
0

Πολυ χρησιμο topic. :cool_4:
Ευχαριστουμε :happy_4:
Ωραιος αν και ...Asxetius :happy_5:
Είδες τι μπορείς να μάθεις απο άσχετους. :happy_9:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: DVD player που παίζουν (*.srt) ελληνικούς υπότιτλους στα Divx/Xvid

Το δικό μου TOSHIBA RD-XS24 γιατί δεν έχει υπότιτλους ρε παιδιά?

Reaction score
0

Αγόρασα το AUDIOLINE 024 με 24Ε από το Multirama. Παίζει και ελληνικούς υποτίτλους σε srt μορφή! Έχει και μικρό σχήμα, πολύ καλό για τα λεφτά του. Επίσης σε ένα άλλο thread διάβασα ότι και το AUDIOLINE 561 τους υποστηρίζει (29Ε). Λογικά θα έχουν και το ίδιο chip :)

Reaction score
0

Συγνώμη: το AUDIOLNE 024 έχει 32Ε !!

Reaction score
0

Αγόρασα το AUDIOLINE 024 με 24Ε από το Multirama. Παίζει και ελληνικούς υποτίτλους σε srt μορφή! Έχει και μικρό σχήμα, πολύ καλό για τα λεφτά του. Επίσης σε ένα άλλο thread διάβασα ότι και το AUDIOLINE 561 τους υποστηρίζει (29Ε). Λογικά θα έχουν και το ίδιο chip :)
Ισχυει αυτο που λες για το 561???Εχεις καποιο λινκ??Γιατι σκεφτομαι να το αγορασω συντομα>>>

Reaction score
174

Παιδιά υπαρχει τρόπος να μεγαλώνουν οι υπότιτλοι? Πολύ μικροί δείχνουν στην τηλεοραση, απο το samsung HD870. Συν του ότι το "ν" το δειχνει "ο" και ζαλίζει πολύ. Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί κατι απο αυτα?

Reaction score
0

Ανοιξε το αρχείο των υποτίτλων και κάνε εύρεση και αντικατάσταση το ελληνικό ν με το Αγγλικό v.
Για το μέγεθος, το μόνο πράγμα που γνωρίζω είναι αυτό το μαγικό πρόγραμμα.
Πολύ εύκολο και γρήγορο.

Reaction score
174

Ανοιξε το αρχείο των υποτίτλων και κάνε εύρεση και αντικατάσταση το ελληνικό ν με το Αγγλικό v.
Για το μέγεθος, το μόνο πράγμα που γνωρίζω είναι αυτό το μαγικό πρόγραμμα.
Πολύ εύκολο και γρήγορο.
:cool_4: Σε ευχαριστώ πολύ... :respect:

Reaction score
0

Να ευχαριστήσω κι εγώ με την σειρά μου τον Asxetius για το πάρα πολύ χρήσιμο Post του!!
Το χρησιμοποίησα σαν οδηγό για να πάρω ένα DvD Player.
Πήγα λοιπόν και αγόρασα το LG-DVX298H.
Τα αποτελέσματα είναι ακριβώς όπως περιγράφονται!! :cool_4:

Με θύρα HDMI, USB, παίζει άψογα AVI με ξεχωριστά το αρχείο υποτίτλων (SRT) και φυσικά Ελληνικά!!! :cool_1:
Σε κάποιες ταινίες εμφανίζονται οι υπότιτλοι με το λευκό άχνό-διαγανές φόντο και άλλες φορές χωρίς αυτό. Δεν είναι καθόλου ενχλητικό για μένα αυτό!!
Επίσης, για να φανούν τα ελληνικά πρέπει να επιλέξεις την κατάλληλη κωδικοσελίδα... (RTFM - δηλ. βλέπε manual!! ή αλλιώς Πατάς το button [...] στο telecontrol για μερικά seconds και εμφανίζεται το μενού κωδικοσελίδων, μετά επιλέγεις κωδικοσελίδα, πατάς play, αν δεν δείχνει Ελληνικά, επαναλαμβάνεις με την επόμενη κωδικοσελίδα μέχρι να το πετύχεις!)

Αααα... το κυριότερο! Κοστίζει 85euro (ή κάπου εκεί)!!
Επίσης,... σκέφτομαι να μην γράφω δισκάκια πια.
Αγόρασα ένα memory Stick 2Gb (13 euro!!) από το eshop και κάνω την δουλειά μου μια χαρα!!
Οι ταινίες παίζουν από το stick Α Ψ Ο Γ Α!!

Απλά στην TV μου, που δεν είναι πολύ καινούρια (Philips BlackLine S, 29", 4:3, δεν ξέρω ανάλυση) είναι πολύ λίγο θολές.
Νομίζω οτι είναι θέμα ανάλυσης ή κάνω λάθος?
Αγοράζοντας μια νέα TV με καλή ανάλυση άραγε θα βλέπω όπως κ στο PC ?

Σας ευχαριστώ και πάλι!

Reaction score
2

Να ευχαριστήσω κι εγώ με την σειρά μου τον Asxetius για το πάρα πολύ χρήσιμο Post του!!
Το χρησιμοποίησα σαν οδηγό για να πάρω ένα DvD Player.
Πήγα λοιπόν και αγόρασα το LG-DVX298H.
Τα αποτελέσματα είναι ακριβώς όπως περιγράφονται!! :cool_4:

Με θύρα HDMI, USB, παίζει άψογα AVI με ξεχωριστά το αρχείο υποτίτλων (SRT) και φυσικά Ελληνικά!!! :cool_1:
Σε κάποιες ταινίες εμφανίζονται οι υπότιτλοι με το λευκό άχνό-διαγανές φόντο και άλλες φορές χωρίς αυτό. Δεν είναι καθόλου ενχλητικό για μένα αυτό!!
Επίσης, για να φανούν τα ελληνικά πρέπει να επιλέξεις την κατάλληλη κωδικοσελίδα... (RTFM - δηλ. βλέπε manual!! ή αλλιώς Πατάς το button [...] στο telecontrol για μερικά seconds και εμφανίζεται το μενού κωδικοσελίδων, μετά επιλέγεις κωδικοσελίδα, πατάς play, αν δεν δείχνει Ελληνικά, επαναλαμβάνεις με την επόμενη κωδικοσελίδα μέχρι να το πετύχεις!)

Αααα... το κυριότερο! Κοστίζει 85euro (ή κάπου εκεί)!!
Επίσης,... σκέφτομαι να μην γράφω δισκάκια πια.
Αγόρασα ένα memory Stick 2Gb (13 euro!!) από το eshop και κάνω την δουλειά μου μια χαρα!!
Οι ταινίες παίζουν από το stick Α Ψ Ο Γ Α!!

Απλά στην TV μου, που δεν είναι πολύ καινούρια (Philips BlackLine S, 29", 4:3, δεν ξέρω ανάλυση) είναι πολύ λίγο θολές.
Νομίζω οτι είναι θέμα ανάλυσης ή κάνω λάθος?
Αγοράζοντας μια νέα TV με καλή ανάλυση άραγε θα βλέπω όπως κ στο PC ?

Σας ευχαριστώ και πάλι!
Συμφωνώ και εγω με τα ανωθεν , οντως ειμαι πολύ ευχαριστημένος .Μπορει επίσης κάποιος να γράψει μεχρι 4 ταινίες σε DVD και να τις παίξει .Διαπίστωσα ότι ειναι γρηγορότερο από το στικάκι αλλά και τα δύο κανουν τη δουλειά τους .

Θέλω να ρωτήσω το εξής αν το εχει κάνει κάποιος :
Εχει κατεβάσει ταινία 720i να την πάιξει από το στικάκι ή σε DVD και τι ανάλυση του δίνει ?

Reaction score
0

Ισχυει αυτο που λες για το 561???Εχεις καποιο λινκ??Γιατι σκεφτομαι να το αγορασω συντομα>>>
Αγόρασα το AudioLine 561 παίζει ελληνικά .srt κανονικά. 19,90€ απο το Media Markt προσφορα!

Το μόνο του πρόβλημα είναι ότι οι υπότιτλοι είναι γαλάζιοι και δεν έχω βρει ακόμα τρόπο να τους αλλάξω χρώμα.

Αν κάποιος ξέρει τι chip έχει ας βοηθήσει,

Ευχαριστώ

Reaction score
4.485

dvd player strato , usb in , dvx-gr-srt, prog. scan
39€ στο LIDL

Reaction score
4.485

Στις προσφορές της επόμενης εβδομάδας δεν το είδα.
ούτε εγώ, απλά υπήρχαν μπόλικα σ΄ένα καλάθι, στο lidl Λυκόβρυσης

Reaction score
2

Πήρα και το Hyundai για το αλλο δωμάτιο και παίζει αψογα και με 40 ευρώπουλα

Reaction score
0

Πήρα και το Hyundai για το αλλο δωμάτιο και παίζει αψογα και με 40 ευρώπουλα
Φαντάζομαι μιλάς για το HYUNDAI 320 με το USB.

Ναι, έχει γίνει best buy (μετά τα LG DVX-298H και PHILIPS DVP-5980) τις τελευταίες μέρες (στο Greektvsubs, και στο insomnia)

Reaction score
0
Απάντηση: DVD player που παίζουν (*.srt) ελληνικούς υπότιτλους στα Divx/Xvid

Παλικάρια πήρα σήμερα ενα μικρό gcv dvd-3312b (πολύ μικρό dvd player) το οποίο παίζει divx κλπ αλλά οι υπότιτλοι (στα divx)είναι στα αλαμπουρνέζικα.Ξέρει κάνεις αν γίνεται κάτι για την περίπτωση;Με ένα γρήγορο ψάξιμο στο internet δεν το βρήκα πουθενά.Την δουλεία μου βασικά την κάνω με το lg dvx 298h το οποίο είναι άψογο αλλά μια και το μικρούλι είναι βολικό στην μεταφορά και έχει μόλις 19.90Ε αν θα μπορούσε να μας παίξει και ελληνικούς υπότιτλους στα divx θα ήταν τέλειο!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas