DVD player που παίζουν ελληνικούς υπότιτλους (*.srt) στα Divx/Xvid

Reaction score
457
Re: DVD player που παίζουν (*.srt) ελληνικούς υπότιτλους στα Divx/Xvid

JIMBOAthens σαφέστατα και βοήθησες...
η σύνδεση HDMI-DVI μεταφέρει και εικόνα και ήχο σωστά..?? άρα ουσιαστικά βάζω την κεραία στο σόνυ, άλλη μία από το σόνυ στην tv , συν το HDMI-DVI και είμαι κομπλέ..
ευχαριστώ...καλημέρα..:)

Reaction score
0

JIMBOAthens σαφέστατα και βοήθησες...
η σύνδεση HDMI-DVI μεταφέρει και εικόνα και ήχο σωστά..??
Όχι φίλε Νίκο. Αυτή η σύνδεση μεταφέρει μόνο τηλεοπτικό σήμα. Για τον ήχο θα πρέπει να οδηγήσεις καλώδιο RCA (Left-Right) από την έξοδο Line-Out (ή Audio-Out) του Sony στην αντίστοιχη είσοδο Line-In της τηλεόρασης όπου έχεις συνδέσεις και το σήμα της εικόνας (π.x. ΕΧΤ 1, 2 κ.τ.λ.)

Reaction score
457

χχμμ..άρα πρέπει να πάρω και άλλο καλώδιο για τον ήχο..
αν μπορούσα να τα συνδέσω με HDMI-HDMI πάλι θα ήθελε καλώδιο για τον ήχο..?? ή είναι μόνο λόγω DVI στην τηλεόραση..?

Reaction score
457

εντωμεταξύ μόλις ανακάλυψα την πρώτη ''χαζομάρα'' του σόνυ...όταν βλέπεις κανάλια μέσω αυτού ή όταν κάνεις εγγραφή από κανάλι, τα δείχνει όπως ακριβώς εκπέμπει το κανάλι και όχι 16:9 που το θέλω εγώ παρόλο που το έχω ρυθμίσει έτσι από την τηλεόραση...
πράγμα που σημαίνει ότι μόνο το ΣΚΑΙ βλέπω σε 16:9 ενώ όλα τα άλλα σε 4:3...και είναι μεγάλη βλακεία αυτό...να γράψω δηλαδή έναν αγώνα F1 στον ALPHA και να το δω αργότερα σε 4:3...αίσχος!!
ακόμα και τα αρχικά μενού των dvd τα δείχνει σε 4:3 και μόνο όταν αρχίζει η ταινία γυρνάει σε 16:9...
δε ξεκινήσαμε καλά με το σόνυ...σε σημείο που δε δοκιμάζω καν σήμερα υπότιτλους, divx και τα συναφή γιατί βλέπω να σπάζομαι πολύ και δεν το θέλω Παρασκευιάτικα..

Reaction score
457

update :
τελικά την ρύθμιση για μόνιμο 16:9 την βρήκα και ομολογώ ότι δεν θα το έλεγα και υπόδειγμα ευχρηστίας το μενού...οπότε μείον 1 αρνητικό...
αλλά...από usb stick βλέπει μόνο mp3 και jpeg...μιας και δε μπορώ λοιπόν να πετάω μέσα στο stick τα επεισόδια του lost και να τα βλέπω...+1 αρνητικό...

Reaction score
0

update :
..........αλλά...από usb stick βλέπει μόνο mp3 και jpeg...μιας και δε μπορώ λοιπόν να πετάω μέσα στο stick τα επεισόδια του lost και να τα βλέπω...+1 αρνητικό...
Προστατεύει τα πνευματικά δικαιώματα των ταινιών της."happy_1"
Ευτυχώς που υπάρχουν και άλλες μάρκες. :happy_9:

Reaction score
3

Reaction score
0

Το Mvix MX-760HD υπάρχει εδώ:

http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=DevicesCases&cp_id=128882

με τελική τιμή €199,00...

Reaction score
0

Γεια σας παιδια. Αγορασα τον Multimedia Hard Disk της Lacie LaCinema Premier 1T, αλλα εχω προβλημα με τους υποτιτλους.
Δεν μπορω να τον κανω να διαβασει ελληνικους υποτιτλους.
Οι υποτιτλοι ειναι στον ιδιο φακελο με το πχ.avi, με το ιδιο ονομα και save as Unicode. Επσαξα για firmware αλλα ματαια.

Αν καποιος εχει το συγκεκριμένο Δισκο και μπορει να παιξει ελληνικους υποτιτλους ας μου πει την διαδικασια που κανει.

Ευχαριστω.

Eixa to idio akrivos provlima mexri xtes.
O texnikos tis Lacie pou ena mina prin me eixe kathisixasei
oti etoimazoun neo firmware xtes mou esteile meso e-mail to
neo firmware beta.To egkatestisa k to provlima lithike.
Den mporw na to kanw upload edw giati einai 3Mb,opoips endiaferete as mou steilei email i PM me to mail tou.

Reaction score
0

ευχαριστω το φιλο insaver που μου εστειλε το firmware ,μεσα στο ΣαβατοΚυριακο θα το κοιταξω και θα επανελθω με εντυπωσεις

Reaction score
0

Επιβεβαιωνω και γω οτι το firmware δουλευει και επιτελους εχω ελληνικους υποτιτλους ,ευχαριστω αλλη μια φορα το φιλο που μου εστειλε το αρχειο

Reaction score
0

Ένα Ευχαριστώ και απο μένα. Όλα τώρα είναι Οκ.

Reaction score
0

To firmware beta gia to LaCinemaPremier to ekana
upload sto rapidshare.Katevaste to, akolouthiste tis odigies
kai perimenw entiposeis sas.

Download-Link #1:

http://rapidshare.com/files/100166672/LaCie_Firmware_LaCinema_Premier_.zip.html
Ευχαριστώ πολύ για το upload. Όλα δουλεύουν άψογα και υπάρχει και εξελληνισμός των menu.

Reaction score
0

Νέα άφιξη στο eshop. Φαίνεται καλό.

RAIDSONIC IB-MP303S-B ICY BOX 3.5'' HDD MULTIMEDIAPLAYER
119.32 €

Η νέα πρόταση της Raidsonic στον χώρο είναι εδώ! Πρόκειται για μία εξωτερική θήκη σκληρού 3,5" για αποθήκευση δεδομένων αλλά και με δυνατότητα μετατροπής του σε μία συσκευή οικιακής ψυχαγωγίας. Μπορείτε να μεταφέρετε παντού την συλλογή σας από μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών Format εικόνας και ήχου με υποστήριξη ελληνικών υπότιτλων .srt (επιλέγοντας την γραμματοσειρά UB Helvetica) και να πραγματοποιήσετε την αναπαραγωγή τους στην οθόνη της τηλεόρασης, χωρίς την ανάγκη χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή!
# Τύπος Συσκευής: Εξωτερική Θήκη 3.5" Multimedia.
# Υποδοχή δίσκου: SATA 3.5'', υποστήριξη μέχρι 500GB.
# Θύρες επικοινωνίας: USB 2.0.
# Έξοδοι: Audio: Stereo (RCA), SPDIF optical digital. Video: Composite, S-Video, VGA, Component (RGB).
# Υποστηριζόμενα πρότυπα Αναπαραγωγής:Video: MPEG-1, MPEG-2 (AVI, VOB, ISO), MPEG-4 (AVI, DivX, DivX VOD, XviD). Audio: WMA, WAV, MP3, AAC, AC3, OGG Vorbis. Image: JPEG. Υποστήριξη ελληνικών υπότιτλων .srt (επιλέγοντας την γραμματοσειρά UB Helvetica).
# Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Υποστηρίζεται από Windows 98/ME/XP/Vista, Mac OS-9/X, υποστηρίζει: FAT32, HFS+ και NTFS file systems. Περιέχει 30mm ανεμιστήρα.
# Περιεχόμενα συσκευασίας: IB-MP303S-B, Τροφοδοτικό, Καλώδιο Composite/S-Video/Analog Audio, καλώδιο opt. Audio, καλώδιο USB, SCART Adapter Composite & Audio, Οδηγίες χρήσης και βίδες.
# Διαστάσεις: 165x165x55mm.
# Βάρος: 0,6kg.
# Εγγύηση: 1 χρόνος.

Reaction score
0

Καλημέρα σας.
Καινούργιος είμαι παιδιά και θέλω να ρωτήσω κάτι:

Βρίσκω σε ηλεκτρονικό κατάστημα στη Γαλλία το LG DVD/DivX/HDMI/USB Player Recorder με σκληρό δίσκο 160 GB RH-277H σε πολύ καλή τιμή. Εχω διαβάσει σε κάποιο forum οτι υποστηρίζει Ελληνικούς υπότιτλους.
Γνωρίζει κανείς να μου απαντήσει αν το μηχάνημα αυτό που έρχεται από τη Γαλλία είναι το ίδιο με αυτό που εισάγεται στην Ελλάδα έχοντας την υποστήριξη των Ελληνικών;
Και αν όχι υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορέσει με κάποια αναβάθμιση να υποστηρίξει;

Reaction score
0

Ευχαριστώ πολύ για το upload. Όλα δουλεύουν άψογα και υπάρχει και εξελληνισμός των menu.
Να ρωτήσω παιδιά
Αν και όλα δουλεύουν σωστά οι υπότιτλοι πολλές φορες δεν χωράνε στη οθόνη και σπανε και δεν διαβάζονται.
Μήπως πρέπει να αλλάξω κάποιο font ή κάτι τέτοιο?
Πρέπει να είναι ANSI ή UNICODE?

Reaction score
0

Ευχαριστώ πολύ για το firmware update gia to LaCinemaPremier

Reaction score
0
Απάντηση: DVD player που παίζουν (*.srt) ελληνικούς υπότιτλους στα Divx/Xvid

Παιδιά το συγκεκριμένο DVD player (SD-270E της Toshiba) παίζει ελληνικούς υπότιτλους; Δυστυχώς δεν μπορώ να ανοίξω το αρχείο του asxetius να δω αν είναι μέσα στην λίστα.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas