Eτσι απλα...ανθρωπινα.....

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Eτσι απλα...ανθρωπινα.....

Κοροιδευεις μωρη κουφαλιτσα ετσι????????
2 μερες σου ειπα οτι ανεβηκα ψυχολογικως και μας κανεις λεκτικες κονξες ετσι?????
ΛΕΓΕ ΡΕ.....ΕΧΕΙς ΑΚΟΥΜΠΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΗΧΕΙΩΝ ΣΟΥ Η ΟΧΙ??????
Εχεις ειδικη μονωτικη βαφη στον τοιχο????εεεεεεεεεεε?????
Ειδικά γιά τον τοίχο αποκλείεται...Σέβομαι ΄΄υπερβολικά΄΄ κάθε είδους...ντουβάρια:142:
Γιά τα υπόλοιπα,είσαι σίγουρος πως θέλεις να μάθεις;

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Ειδικά γιά τον τοίχο αποκλείεται...Σέβομαι ΄΄υπερβολικά΄΄ κάθε είδους...ντουβάρια:142:
Σεμνααααααααα..................

Για τα ακουμπιστηρια-ξεκουραστηρια καλωδιων τι γνωμη εχομεν περικαλω??

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Eτσι απλα...ανθρωπινα.....

85?
:143:
Nik θυμάσαι τα Tympani?

Tί είπες τώρα...
Η πρώτη μου εργασία ηταν στον Αξαρλή, που ηταν αντ/πος τότε.:111:
Τα θυμαμαι Νικο. Τι φορτια και αυτα....1,2 Ohms...? 80 κατι db...:139:

Tι ωραια χρονια και τι ποσοτητες δινατε τοτε στου Αξαρλη.

Ειχατε τοτε ηχεια Jensen , Ohm, Altec....κα..:126:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.907

...Σέβομαι ΄΄υπερβολικά΄΄ κάθε είδους...ντουβάρια:142:
το οποίο είναι και το κυρίως ελάττωμά σου!

(ασχέτως αν υπάρχει επ'αυτού κι η αντιδιαμετρικά αντίθετη άποψη, πχ - λέμε τώρα - η δική σου, ξέρεις τι γίνεται με την άποψη, όλοι έχουν μια, είναι σα τον ....-λογοκρισία-)

αρ-ντι ή άρ-τζι ή άρ-τι-ντι-του? ιδού η απορία....

εγώ πάντως θέλω να μάθω τι καλώδια ηχείων έχεις. και μη μου πεις πως δεν έχεις, τα μεγάφωνα δεν είναι ...ασύνδετα! έστω και 20cm, έχεις.:143:

Reaction score
6
Ναι θα θελαμε να παρουμε λιγο ''αυτι'' απο το συστημα του αγαπητου Bhutia.:113:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.242

Τώρα θα απαντήσει ο Bhutiaς: Δεν έχω σύστημα καρdιά μου!:103:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.907
Απάντηση: Re: Eτσι απλα...ανθρωπινα.....

Ναι θα θελαμε να παρουμε λιγο ''αυτι'' απο το συστημα του αγαπητου Bhutia.:113:
και λίγο "μάτι", δεν είν'κακό να είμαστε "ματάκηδες", ε?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.907

Τώρα θα απαντήσει ο Bhutiaς: Δεν έχω σύστημα καρdιά μου!:103:
έχει ρε, έχει κάτι παλιοενεργά ψωροηχειάκια της πλάκας, ούτε πως τα λεν δε θυμάμαι....:143::138::135:

μπούτχιαααααααααααα....

που πήγες βρεεεεεεεεεεεεεεεεεε....

(λες να τον τρομάξαμε?)

Reaction score
6
θελουμε φωτο, ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟ:113:

ο κοσμος εδω θελει να μαθει για το Bhutiasystem:131:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Eτσι απλα...ανθρωπινα.....

έχει ρε, έχει κάτι παλιοενεργά ψωροηχειάκια της πλάκας, ούτε πως τα λεν δε θυμάμαι....:143::138::135:

μπούτχιαααααααααααα....

που πήγες βρεεεεεεεεεεεεεεεεεε....

(λες να τον τρομάξαμε?)
ΟΧΙ ειναι ατρομητος ο 'Bhutia

Ο κοσμος εδω εχει μπερδεψει τα μπουτια του για το τι συστημα εχει ο Bhutia στο σπιτι του. Λαμπιονια, τριόδια,τραντζιστορ,μοσφἐτες, κορνοτουιτερς, ριμπόνες, χαρτινα η συνθετικα γουφερς, ενεργα η παθητικα, τι...καλωδια, ασημια, χρυσα, χαλκινα, αναμικτα, εαν χρησιμοποιει πικαπ,και αν ναι ποιο με ποιο μπρατσο και τι κεφαλι-βελονι κλπ.

Εχω επηρεαστει απο τον βΛΑΣΗ τον Κορινθιο και γραφω ετσι φοβερα:126: και ανετα.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Re: Eτσι απλα...ανθρωπινα.....

Σεμνααααααααα..................
Για τα ακουμπιστηρια-ξεκουραστηρια καλωδιων τι γνωμη εχομεν περικαλω??
Μισούμε τα μακριά καλώδια...Προτιμάμε το κατάλληλο μήκος και ακαμψία που τα καθιστά αιωρούμενα δίχως ανάγκη χαϊενδικών σκαμπώ:126:
θελουμε φωτο, ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟ
ο κοσμος εδω θελει να μαθει για το Bhutiasystem
...το οποίο είναι και το κυρίως ελάττωμά σου!
(ασχέτως αν υπάρχει επ'αυτού κι η αντιδιαμετρικά αντίθετη άποψη, πχ - λέμε τώρα - η δική σου, ξέρεις τι γίνεται με την άποψη, όλοι έχουν μια, είναι σα τον ....-λογοκρισία-)
αρ-ντι ή άρ-τζι ή άρ-τι-ντι-του? ιδού η απορία....
εγώ πάντως θέλω να μάθω τι καλώδια ηχείων έχεις. και μη μου πεις πως δεν έχεις, τα μεγάφωνα δεν είναι ...ασύνδετα! έστω και 20cm, έχεις.
Τα ενεργά Β&Μ πάντως,παίζουν ΄΄άνετα΄΄ με επαγγελματικά καλώδια διασύνδεσης μικροφώνων και ακροδέκτες xlr...
Αν δεν στηρίξεις τα ντουβάρια,το σπίτι πέφτει και σε πλακώνει.Δες το από την ανάποδη:You don't want to see Bruce Banner angry...:612:

Έχω το ΄΄σύστημα΄΄ να μη διαφημίζω τα συστήματά μου,μιά κι έχουν αποκτηθεί στη διαδρομή του χρόνου γιά προσωπική και μόνο τέρψη.Δεν έπεται ότι αυτά που έχω είναι τα ΄΄καλύτερα΄΄,αφού υπεισέρχεται και το προσωπικό γούστο.
Κατ'αυτόν τον τρόπο στην ΄΄ιστορία και μυθολογία΄΄ που φαίνεται να διαμορφώνετε γιά τα δικά μου συστήματα,λέω εδώ να φανώ λίγο πονηρός και να μην τ'αποκαλύψω,ούτως ώστε να πιστεύει ο καθένας σας περισσότερο στα δικά του δίχως να επηρεάζεται από τα δικά μου λεγόμενα.
Eάν επιθυμούσα να ΄΄φωτογραφηθώ΄΄,θα είχα φροντίσει να τα εκθέσω σε περιοδικά.Χωρίς να θεωρώ επιλήψιμη τη φωτογράφιση,πρόκειται γιά θέματα Αρχής και χαρακτήρα τα οποία δεν επιθυμώ να διαταράξω.
Αλλά επειδή υπάρχει και κάποια αλληλεγγύη,θα βοηθήσω λέγοντας ότι έχω αναφερθεί σε μηχανήματα και παρελκόμενα που έχω υπό κατοχή στις αντίστοιχες αφορμές του παρελθόντος.
Το πιό ενδιαφέρον κομμάτι που βρίσκω στην ενασχόληση με το άθλημα,συνίσταται στο ΄΄παιχνίδι΄΄ με τις ιδιοκατασκευές αξεσουάρ,τους μεγάλους χώρους ακρόασης με ακανόνιστες διαστάσεις και τις αισθητικά αποδεκτές διευθετήσεις εντός αυτών.Πάγια τακτική παραμένει το να πειραματίζεται κανείς με μηχανήματα που ήδη διαθέτει και παρελκόμενα που μπορεί ο ίδιος να φτιάξει προτού τα ΄΄σκάσει΄΄ είτε στην RPG είτε στον...RG:142:

Reaction score
6
:126:

Θελουμε και αλλα νεα. :113: Bhutia!

Θα ειναι χρησιμα αν τα μοιραστεις με εμας. Ολοι μας εχουμε κατι χρησιμο να πουμε χωρις να σημαινει οτι διαφημιζουμε κανενα προιον.

Οι γνωσεις η οι πειραματισμοι μας παντα ειναι χρησιμοι για εμας , αλλά και για αλλους που ισως βοηθηθουν, ας πουμε, απο αυτους.

Reaction score
4

θα ηθελα να σας ρωτησω κατι.....

Ποσο μακρια απεχει η μουσικη διαθεση που ειχατε καποτε με την διαθεση που εχετε τωρα βαση οικονομικης καταστασης,βαση αυτων που ακουτε για ανθρωπους που χανουν τις δουλειες τους,για οικογενειες που συντηρουντε απο εναν μισθο ,του πατερα η της μανας,
ποση διαθεση σας εχει απομεινει για να χαλαρωσετε σαν ανθρωποι?
Εξακολουθειτε να κανεντε το μουσικο σας ταξιδι με το ιδιο κεφι.....αυτο το ταξιδι που σας ξεσκαγε,αυτο που σας ξεκουραζει οτι και να εχετε περασει ολη την ημερα...

Γιατι εμενα δυστυχως η διαθεση οτι πλακα και να κανω εδω μεσα εχει παψει να ειναι ιδια!!!!!!!!!!!!!

Και το εχουμε αναγκη βρε πο@στη μου αυτο το ταξιδι.........θεωρω οτι μας κανει καλο και φυσικα αυτο περναει και στην δουλεια μας,την οικογενεια μας,τους ανθρωπους μας!!!
μουσικη ακομη ακουω, η μουσικη λειτουργει (για μενα τουλαχιστον) ως βαλσαμο στην ψυχη και ως ασπιδα απεναντι στην καθημερινη τρελα

αυτο που δε μου κανει κεφι να ασχοληθω ειναι με μηχανηματα και τεχνολογιες τωρα, γιατι εδω ο κοσμος χανεται τα ηχεια, cdplayer και ενισχυτικα αξιας ενος αυτοκινητου με αφηνουν αυτη τη στιγμη παγερα αδιαφορο, γιαυτο και εχω χαθει σχεδον τελειως τους τελευταιους μηνες

δλδ και λεφτα να 'χα να ξοδευα σε μηχανηματα δε θα μου εκανε καρδια να ξερω οτι αλλοι δεν εχουν να βγαλουν το μηνα τους με τα νεα μετρα και εγω τα ξοδευω σε χαζομαρες για να ακουω ενα κλικ πιο καθαρα τα μπασα και τα πριμα

αυτα :108:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Περιμένω συνεπώς να δω όποιον λυπάται,να πουλά τα υπάρχοντα υψηλής πιστότητας που κατέχει και να διαθέτει τα έσοδα στο Ταμείο Κοινωνικής Αλληλοβοηθείας...:612:

Διαφορετικά η λύπη από μόνη της δεν οδηγεί σε καμία ουσιαστική λύση,οδηγεί όμως με μαθηματική ακρίβεια στην κατάθλιψη...

Reaction score
4

ή μαλλον οποιος παει ξανα με τετρα-πενταψηφιο αριθμο ευρω στο πορτοφολι για αγορα καλωδιων ή ακιδων ή audiophile αερα δωματιου σε μορφη σπρεϋ ή οτι αλλο υπερβολικο, ας δωσει τα μισα εκει που λες μπουτια και παλι καλα θα ειναι... και δεν πειραζει και στα μισα λεφτα του καλο audiophile αερα κοπανιστο θα βρει

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.126
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON