E-shop.gr & BluRay Discs

loyis7

Movies
Reaction score
4.142
Απάντηση: E-shop.gr & BluRay Discs

Όσο αφορά το Inception, η βαλίτσα που θα έρθει και στην Ελλάδα είναι η νορμαλ βαλίτσα που κυκλοφορεί σε ολόκληρη την Ευρώπη (άσχετα αν παίζει και η λίγο πιο μεγάλη σε 1-2 χώρες). Η πλειονότητα των χωρών πάντως αν το ψάξετε θα πάρει την βαλίτσα που θα πάρουμε και εμείς.
Εαν έχετε δει την ταινία η βαλίτσα αυτή που θα φέρει το e-shop είναι η original της ταινίας (δεν ενωώ αυθεντική, ενωώ σαν και αυτήν που είχε κάποιος από τους πρωταγωνιστές).
Η άλλη που ποστάρατε από Γαλλία πλευρά είναι ψιλο-μουφιά (για τα δικά μου δεδομένα που έχω δει την ταινία). Μου θυμίζει samsonite βαλίτσα me Blu-Ray στο εσωτερικό της. :107:

Τώρα όσο αφορά το Alien Anthology είναι box set συσκευασία με ανάγλυφη την αράχνη-alien στο εξωτερικό της, και μέσα η κασετίνα έχει τα δισκάκια σαν να γυρνάς βιβλίο. Digipak όπως είπε και ο φίλος πιο πριν. Όποιος έχει πάρει το Alien Quatrilogy θα ξέρει. Ακριβώς σαν και αυτού την συσκευασία είναι πάνω κάτω.

Reaction score
89
ασχετο αλλα εδω που ειμαι σκανδιναβιες εχουν δυο εκδοσεις ολοιδιες με αυτη του eshop... η μια ειναι με αναγλυφο αυτο το ζουζουνι αλλα μιλαμε οτι προεξεχει εναμιση εκατοστο. η αλλη εκδοση ειναι απλα σαν φωτοτυπια το ζουζουνι δεν προεξεχει καθολου. Επισης ειδα κ μια που ειναι σε λευκο φοντο αλλα η πωλητρια μου ειπε οτι ειναι η ιδια με τις αλλες δυο... Παντως το χοντρο αναγλυφο ειχε διαφορα καμμια 15ευρω απτο αλλο. :113:

Reaction score
89
μερακληδες παντως οι του eshop.... περιμεναν να επιστρεψω για να με ενημερωσουν οτι το πραμα εφτασεεεεεε!!! inception is here boysss!!! :137::137:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: E-shop.gr & BluRay Discs

μερακληδες παντως οι του eshop.... περιμεναν να επιστρεψω για να με ενημερωσουν οτι το πραμα εφτασεεεεεε!!! inception is here boysss!!! :137::137:
Δεν το είδα ρε γμτ !!!! το είχα νοικιάσει και χάλασε το player κάποιος μου έκανε ρουνικά βουντού από τη χώρα του Αμλέτου :142:

loyis7

Movies
Reaction score
4.142

Ώ ναι. Προστέθηκε και αυτό στην συλλογή. :126:

Reaction score
1

θα βγάλει τίποτα προσφορές λέτε το eshop σε blu πέρα από αυτές που έχει ή μπα?

Τις τελευταίες μέρες είδα μερικούς τίτλους που τους κατέβασε από 17.90 στα 11.90 ... και κάποιους άλλους στα 17.90 από 21+ ευρώ ...επίσης πρόσεξα ότι κατέβασε την τετραλογία Fast and Furious από 70 στα 52 ευρώ !!!!

Reaction score
20
Re: Απάντηση: Re: E-shop.gr & BluRay Discs

Τις τελευταίες μέρες είδα μερικούς τίτλους που τους κατέβασε από 17.90 στα 11.90 ... και κάποιους άλλους στα 17.90 από 21+ ευρώ ...επίσης πρόσεξα ότι κατέβασε την τετραλογία Fast and Furious από 70 στα 52 ευρώ !!!!
δεν πέτυχα τίποτα σπουδαίο..μακάρι πάντως να υπάρξει περισσότερη κίνηση να χτυπήσουμε κανένα καλό ταινιάκι μέσα στις γιορτές...

Reaction score
89
εγω παντως οταν ειχα δει πριν 2-3 βδομαδες τη συνεντευξη τους στο σκαι νομιζω το ειχαν πει οτι οσο πλησιαζουμε προς το τελος της χρονιας θα βαζουν πολλα απτα προιοντα τους σε χαμηλοτερες τιμες.... τωρα αν εχουν κατα νου μειωσουν κ τα μπλου τι να πω....

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: E-shop.gr & BluRay Discs

δεν πέτυχα τίποτα σπουδαίο..μακάρι πάντως να υπάρξει περισσότερη κίνηση να χτυπήσουμε κανένα καλό ταινιάκι μέσα στις γιορτές...
Δεν έχεις άδικο, αν δεν σε χαλάνε οι υπότιτλοι (προσωπικά το ξαναλέω πως τις ταινίες που γουστάρω τις βλέπω μόνος μου) αγόραζε τις απίθανες εκδόσεις που έχουν έξω :137: ...χτες πήρα Alien anthology με 28 ευρώ :137:

Reaction score
152
Re: Απάντηση: Re: E-shop.gr & BluRay Discs

δεν ξερω αν ειναι ασχετο,αλλα ο Βιν Ντιζελ στη ...φατσοσελιδα του εβγαλε βιντεακι απο το 5ο φαστ!
στη Βραζιλια!
και φαινεται καλοοοοοοό..............

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: E-shop.gr & BluRay Discs

δεν ξερω αν ειναι ασχετο,αλλα ο Βιν Ντιζελ στη ...φατσοσελιδα του εβγαλε βιντεακι απο το 5ο φαστ!
στη Βραζιλια!
και φαινεται καλοοοοοοό..............
Γενικά είναι ωραίες αυτές οι ταινίες, περνάς ευχάριστα :137: το 4ο μέρος μου άρεσε πιο πολύ...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας