E-shop.gr & BluRay Discs

Reaction score
0
Alien ηρθε,inception briefcase εφυγε παραγγελια!:105:
Ρεμαλι ntetari δεν εφυγες?Σε σταματησαν στα συνορα?:142:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: E-shop.gr & BluRay Discs

Alien ηρθε,inception briefcase εφυγε παραγγελια!:105:
Ρεμαλι ntetari δεν εφυγες?Σε σταματησαν στα συνορα?:142:
Εφυγε αλλά του απαγόρευσαν την είσοδο στη χώρα :142:

Το Alien τι λέει ; Είδες καθόλου ; Εχει καλό τράνσφερ ;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: E-shop.gr & BluRay Discs

Κατα την αποψη μου το καλυτερο που εχω δει(σε Alien).Το αναγλυφο στη συσκευασια ολα τα λεφτα!:107:Αν δεν το εχεις,αξιζει.

Reaction score
0
Να εισαι καλα.Για τσεκαρε κ το sound of music box,πολυ καλη εκδοση κ το μουσικο κουτι δινει το κατι παραπανω.Η γυναικα κοντευει να το κανει juke box!:116:

Reaction score
1

Να εισαι καλα.Για τσεκαρε κ το sound of music box,πολυ καλη εκδοση κ το μουσικο κουτι δινει το κατι παραπανω.Η γυναικα κοντευει να το κανει juke box!:116:

Μωρέ να σου πω το γλυκοκοίταζα γιατί μου αρέσει η ταινία και τελικά το αγόρασα σκέτο από Amazonιο :137: ...της γυναίκας μου τις αρέσουν κάτι σαχλαμάρες από κάτι άπλυτους και καλά κουλτούρα σκηνοθέτες που ούτε στο player δεν τα βάζω :142:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: E-shop.gr & BluRay Discs

Μωρέ να σου πω το γλυκοκοίταζα γιατί μου αρέσει η ταινία και τελικά το αγόρασα σκέτο από Amazonιο :137: ...της γυναίκας μου τις αρέσουν κάτι σαχλαμάρες από κάτι άπλυτους και καλά κουλτούρα σκηνοθέτες που ούτε στο player δεν τα βάζω :142:
Κανε υπομονη.Το ιδιο κανω κ εγω οσο δεν γκρινιαζει για τις αγορες μου.:119:

Reaction score
89
πνευματικα ειμαι μαζι σας τεκνα μου χαχαχαχαααα!!! απλα βρηκα φρει ιντερνετ κ ειπα να δω τι χανω μακρια σας!! Οντως η συσκευασια με το αναφλυγο του Αλιεν ειναι ολα τα λεφτα. Το ειδα σε ενα μαγαζι εδω αλλα η τιμη του ηταν... 110 ευρω! Φτωχεια ρεεε :131::131:

Reaction score
1
Απάντηση: E-shop.gr & BluRay Discs

Πάλι στη Μερκελίνα θα τα χώσεις ρε ;:142: άσε ζω ένα δράμα, έχει κάνει κατάληψη η κόρη στο σαλόνι με κάτι φίλες της και βλέπουν τον Πάτισον στο Twilight...περιμένω να τελειώσει να δω κανένα εργάκι της προκοπής :137:

Reaction score
20
Ρε παιδια, ξερετε πιο briefcase του Inception θα φερουν εδω - το Γαλλικο που ειναι αρκετα μεγαλο και εχει περισσοτερα πραγματα μεσα, η το Αγγλικο που ειναι και μικρο ?

Επισης, το Αλιεν, η συσκευασια μεσα εχει digipack η 2 πλαστικες μπλε κασετινες ?

Reaction score
89
τη γαλλικη δε τη βρισκεις ευκολα... και αν τη βρεις δε θα τη βρεις στη τιμη που την εχει το eshop... μονο στο φνακ ειδα κατι 130αριες παναγια μου βοηθα! :111::111:

Reaction score
20
τη γαλλικη δε τη βρισκεις ευκολα... και αν τη βρεις δε θα τη βρεις στη τιμη που την εχει το eshop... μονο στο φνακ ειδα κατι 130αριες παναγια μου βοηθα! :111::111:
Δες το τελετυταιο... 9999 ευρω !!!? :111:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

Ρε παιδια, ξερετε πιο briefcase του Inception θα φερουν εδω - το Γαλλικο που ειναι αρκετα μεγαλο και εχει περισσοτερα πραγματα μεσα, η το Αγγλικο που ειναι και μικρο ?

Επισης, το Αλιεν, η συσκευασια μεσα εχει digipack η 2 πλαστικες μπλε κασετινες ?
το πρωτο:126:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.783
Members