- Reaction score
- 20
στα 43.90 το κουτί του inception στο eshop
μαρεσει μαρεσει ωσπου να γυρισω το βλεπω στα 32 χαχαχα!! :140:στα 43.90 το κουτί του inception στο eshop
Εφυγε αλλά του απαγόρευσαν την είσοδο στη χώρα :142:Alien ηρθε,inception briefcase εφυγε παραγγελια!:105:
Ρεμαλι ntetari δεν εφυγες?Σε σταματησαν στα συνορα?:142:
Να εισαι καλα.Για τσεκαρε κ το sound of music box,πολυ καλη εκδοση κ το μουσικο κουτι δινει το κατι παραπανω.Η γυναικα κοντευει να το κανει juke box!:116:
Κανε υπομονη.Το ιδιο κανω κ εγω οσο δεν γκρινιαζει για τις αγορες μου.:119:Μωρέ να σου πω το γλυκοκοίταζα γιατί μου αρέσει η ταινία και τελικά το αγόρασα σκέτο από Amazonιο :137: ...της γυναίκας μου τις αρέσουν κάτι σαχλαμάρες από κάτι άπλυτους και καλά κουλτούρα σκηνοθέτες που ούτε στο player δεν τα βάζω :142:
Δες το τελετυταιο... 9999 ευρω !!!? :111:τη γαλλικη δε τη βρισκεις ευκολα... και αν τη βρεις δε θα τη βρεις στη τιμη που την εχει το eshop... μονο στο φνακ ειδα κατι 130αριες παναγια μου βοηθα! :111::111:
το πρωτο:126:Ρε παιδια, ξερετε πιο briefcase του Inception θα φερουν εδω - το Γαλλικο που ειναι αρκετα μεγαλο και εχει περισσοτερα πραγματα μεσα, η το Αγγλικο που ειναι και μικρο ?
Επισης, το Αλιεν, η συσκευασια μεσα εχει digipack η 2 πλαστικες μπλε κασετινες ?
Σε πιο αναφερεσε - στο Αλιεν η στο Inception ?το πρωτο:126:
Alien!Σε πιο αναφερεσε - στο Αλιεν η στο Inception ?