- Reaction score
- 0
Lampucera χωρίς CS4397 είναι σκορδαλιά χωρίς σκόρδο.
Μηπως οι προσπαθειες σου χρειαζονται επανεξετασηΚαι που είναι το κακό σε αυτό?
Σε όσα DAC έγινε προσπάθεια απευθείας εξόδου, χωρίς να μεσολαβεί αναλογικό τμήμα, έχουν ήχο λες και οι μουσικοί έχουν να φάνε μια βδομάδα.:138::138::138:
Και γιατί να πας σε δευτεράτζα αναλογικό? Πάντα για καλή κατασκευή μιλάμε.Petermeni, λέμε για δυναμικά που ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ στη κυριολεξία και που δίνουν νόημα σε όλα τα είδη μουσικής, ανεξαρτήτως ηχογράφησης.
Η συγκεκριμένη σειρά CS43xx έχει απίστευτες ηχητικές δυνατότητες, που κατά τη γνωμη μου εγκλωβίζονται από μη ανάλογης κλάσης αναλογικά στάδια.
Και πίστεψέ με ήμουν πολύ διστακτικός πριν τη παράκαμψη του αναλογικού σταδίου, ως φαν των ακαριαίων δυναμικών και των over-engineered τροφοδοτικών.
Το παραπάνω δεν αναιρεί όσα λέμε εγώ και ο Πέτρος.Η συγκεκριμένη σειρά CS43xx έχει απίστευτες ηχητικές δυνατότητες, που κατά τη γνωμη μου εγκλωβίζονται από μη ανάλογης κλάσης αναλογικά στάδια.
στην ουσια αντικατεστησες το μετριο αναλογικο του dac με τονΑν το συνδέσεις σε προ με 10k και coupling πυκνωτή του π@πού, σαφώς.
Στη δικιά μου περίπτωση, σε βαριά τροποποίηση του Creeek obh-14 (CS8412 / CS4390), και σύνδεση σε προ 627 MTZ, μέσω Obbligato 2 uF, παίρνω τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που αναφέρετε, ήτοι:
τεράστια δυναμική περιοχή, ανάγλυφη στερεοφωνική απεικόνιση, κορυφαία έκταση στα άκρα, non-fatigue ήχο σε πολύπλοκα περάσματα και γενικά ήχο που δεν τον βαριέmαι ποτέ.
Συγκεκριμένα πράγματα, όχι τσουβαλιάσματα.