- Reaction score
- 0
Τελικά ανάμεσα στα 2, POPCORN KAI EGREAT ΠΙΟ ΘΑ ΕΠΙΛΈΓΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?
Προηγουμενο, φυσικα το 818. Οσο για το ΜΣΝ εχω καιρο να το δουλεψω, θα δω το βραδακι και θα σου πμτο προηγουμενο, εννοεις το 0818?
Βοηθαμε να σε βοηθω, να ανεβουμε στο βουνο, κατασταση!
χαχαχαχαχα
Λακη, θες να μου στειλεις σε pm το msn σου? μπαινω απογευματα καθως απο την δουλεια ειναι κλειστα αυτα..
διαλεξα το Egreat επειδη θα το ειχα αμεσα..Τελικά ανάμεσα στα 2, POPCORN KAI EGREAT ΠΙΟ ΘΑ ΕΠΙΛΈΓΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?
Τον ανεμιστήρα αν θες μπορείς να τον αποσυνδέσεις...διαλεξα το Egreat επειδη θα το ειχα αμεσα..
επισης η απουσια ανεμιστηρα ειναι κατι το θετικο... (κανει θορυβο το ρημαδι..!)
προφανώε έχεις απενεργοπιήσει το javascript στο mozilla,ή κάπιο από τις υπηρεσίες των windows.το έπαθα και εγώ..προσπαθεις να κανεις αναβαθμιση μεσω σκληρου συνδεωντας με esata? εχω την εντυπωση πως η αναβαθμιση γινεται μονο μεσω usb stick...
δοκιμασες με stick?
εγω εχω αλλο προβλημα τωρα... αναβαθμισα τον transmission και περα του οτι με το καινουριο interface δεν εχει username/password, δεν μου παιρνει torrents για να κατεβασει.. κανει seed κανονικα, ομως..
το προηγουμενο, εννοεις το 0818?
εγω εχω ξεκινησει μπελαδες...
υστερα απο την αναβαθμιση του transmission, ενω εκανε seed κανονικα, οτι τορρεντ του εβαζα να κατεβασει, μου εβγαζε waiting to verify και δεν προχωραγε...
εκανα ενα restart στο μηχανημα και περιμενα.. τιποτα..
παω στα NMT services, ξεκιναω το Torrent service, και ξεκινησαν ολα μια χαρα...
Κατεβαζε και ανεβαζε μια χαρα...
Υστερα απο λιγο, παπαλα.. σταματησαν ολα.. Στον private tracker που ειμαι δεν βλεπει την IP του ΝΜΤ, πραγμα που σημαινει οτι το service δεν τρεχει...
Γιαννη, εχει βγει 1,4 κανονικη εκδοση και οχι η beta που εχουμε κατεβασει... θα κοιταξω να δω πως θα γινει να την περασουμε.. Στο μεταξυ πρεπει να δουμε τι θα γινει με username/pass στην καινουρια σελιδα (οταν ... ξαναλειτουργησει!)
Βοηθαμε να σε βοηθω, να ανεβουμε στο βουνο, κατασταση!
χαχαχαχαχα
Λακη, θες να μου στειλεις σε pm το msn σου? μπαινω απογευματα καθως απο την δουλεια ειναι κλειστα αυτα..
μην ξεχνάται οτο ο νεος transmisiion 1,40 είναι ακόμα νέο πρόγραμμα,με ταπροβλή,ματα του.βγαίνουν αναβαθμίσεις πολύ συχνά,σήμερα έχει πάλι αναβάθμιση αοτι διάβασα ,που λύνει διάφορα προβλήματα.για την ώρα συστήνω τον 1,33μπου δουλύει πολύ καλά.απλά εγ΄ω θέλω να παίζω με το μηχάνημα και δοκιμάζω διάφορα.εαν κάτι είναι καλο το λέω.ο 1,33 σίγουρα καλύτερο απο τον 1,22 τον original.τον συνιστώ.το ζιπ που κατεβάζεισ απο το λινκ έχει το 1,40 φουλ.
user k password,δεν ξέρω ,δεν το παρατήρησα να πω αλήθεια
εμένα μου δουλέυει πολύ καλά.αλλά ίσως έχει κάπιο πρόβλημα με ελληνικούς τρλακερ.βασικά ακόμα δοκιμές κάνω,
και εγώ λίγεσ μέρες το έχω,γνώσεις λίγες ,βασικά οτι διαβάζω σε ξένα φόρουμ και προσπαθώ να πώ μερικά εδώ μέσα.
εχεις την καλοσυνη να μου δωσεις link για τον 1.33? ειμαι στο τσακ να κανω επανεγκατασταση των NMT, γιατι με τον 1,4 δεν παιζει τιποτα..
Καλημεραααα!
Εχει εγκαταστησει κανεις telnet και torrentwatch? (Γιαννη? :-D )
πια έκδοση έχεις?το παράθυρο που διαλέγεις το τορρεντ κλείνει κανονικά ή πατάς upload και δεν κάνει τίποτα?το εμφανίζει στην λίστα τορρεντ?ναι, το διαβασα.. θα το δοκιμασω το βραδυ, καθως δεν εχω ενεργοποιησει το ftp μαζι με port forward...
με Private tracker εχω το εξης προβλημα: οταν ειμαι στη δουλεια και επιλεγω καποιο τορρεντ, το κατεβαζω στον υπολογιστη του γραφειου, ανοιγω το open στον Clutch, ανεβαζω το τορρεντ, μπαινει για "κατεβασμα", αλλα δεν ξεκιναει ποτε... συμβαινει και σε αλλους αυτο ή ειμαι ο μονος τυχερος?
ο 1,40 όπως θα διάβασες και στο site έχει πρόβλημα με private trackers,γιαυτο και εγώ ξαναέβαλα τον 1.33,μέχρι τουλάχιστον να λυθούν τα προβλήματα του.χρησιμοποιω τον 1,4 beta2 (δηλαδη ειναι το ιδιο με το final με απενεργοποιημενο το Gaya και χωρις την προσθηκη της δυνατοτητας torrentwatch...)
μου το προσθετει κανονικα, κλεινει το παραθυρο, το βλεπω στα downloading, απλα δεν ξεκινα να κατεβαζει ποτε... μενει εκει..
ουτε ο private tracker ενημερωνεται οτι εχω ξεκινσει να κανω leech...