EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

το προηγουμενο, εννοεις το 0818?

Βοηθαμε να σε βοηθω, να ανεβουμε στο βουνο, κατασταση!
χαχαχαχαχα
Λακη, θες να μου στειλεις σε pm το msn σου? μπαινω απογευματα καθως απο την δουλεια ειναι κλειστα αυτα..
Προηγουμενο, φυσικα το 818. Οσο για το ΜΣΝ εχω καιρο να το δουλεψω, θα δω το βραδακι και θα σου πμ

Αλλο παραδοξο: ειναι δυνατον μεσω δικτυου να παιζει αρχειο κι οταν το αντιγραφεις στον εσω σκληρο να μην το παιζει;

tm

Reaction score
0
Τελικά ανάμεσα στα 2, POPCORN KAI EGREAT ΠΙΟ ΘΑ ΕΠΙΛΈΓΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?
διαλεξα το Egreat επειδη θα το ειχα αμεσα..
Δεν ηθελα να περιμενω να μου ερθει απο ... κινα με προπαραγγελια...
επισης η απουσια ανεμιστηρα ειναι κατι το θετικο... (κανει θορυβο το ρημαδι..!)
αυτα απο μενα

Reaction score
0
Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

διαλεξα το Egreat επειδη θα το ειχα αμεσα..
επισης η απουσια ανεμιστηρα ειναι κατι το θετικο... (κανει θορυβο το ρημαδι..!)
Τον ανεμιστήρα αν θες μπορείς να τον αποσυνδέσεις...
Το ότι υπάρχει είναι το θετικό...

Reaction score
0
προσπαθεις να κανεις αναβαθμιση μεσω σκληρου συνδεωντας με esata? εχω την εντυπωση πως η αναβαθμιση γινεται μονο μεσω usb stick...
δοκιμασες με stick?
εγω εχω αλλο προβλημα τωρα... αναβαθμισα τον transmission και περα του οτι με το καινουριο interface δεν εχει username/password, δεν μου παιρνει torrents για να κατεβασει.. κανει seed κανονικα, ομως..
προφανώε έχεις απενεργοπιήσει το javascript στο mozilla,ή κάπιο από τις υπηρεσίες των windows.το έπαθα και εγώ..

Reaction score
0
το προηγουμενο, εννοεις το 0818?
εγω εχω ξεκινησει μπελαδες...
υστερα απο την αναβαθμιση του transmission, ενω εκανε seed κανονικα, οτι τορρεντ του εβαζα να κατεβασει, μου εβγαζε waiting to verify και δεν προχωραγε...
εκανα ενα restart στο μηχανημα και περιμενα.. τιποτα..
παω στα NMT services, ξεκιναω το Torrent service, και ξεκινησαν ολα μια χαρα...
Κατεβαζε και ανεβαζε μια χαρα...
Υστερα απο λιγο, παπαλα.. σταματησαν ολα.. Στον private tracker που ειμαι δεν βλεπει την IP του ΝΜΤ, πραγμα που σημαινει οτι το service δεν τρεχει...
Γιαννη, εχει βγει 1,4 κανονικη εκδοση και οχι η beta που εχουμε κατεβασει... θα κοιταξω να δω πως θα γινει να την περασουμε.. Στο μεταξυ πρεπει να δουμε τι θα γινει με username/pass στην καινουρια σελιδα (οταν ... ξαναλειτουργησει!)
Βοηθαμε να σε βοηθω, να ανεβουμε στο βουνο, κατασταση!
χαχαχαχαχα
Λακη, θες να μου στειλεις σε pm το msn σου? μπαινω απογευματα καθως απο την δουλεια ειναι κλειστα αυτα..

το ζιπ που κατεβάζεισ απο το λινκ έχει το 1,40 φουλ.
user k password,δεν ξέρω ,δεν το παρατήρησα να πω αλήθεια
εμένα μου δουλέυει πολύ καλά.αλλά ίσως έχει κάπιο πρόβλημα με ελληνικούς τρλακερ.βασικά ακόμα δοκιμές κάνω,
και εγώ λίγεσ μέρες το έχω,γνώσεις λίγες ,βασικά οτι διαβάζω σε ξένα φόρουμ και προσπαθώ να πώ μερικά εδώ μέσα.

Reaction score
0
το ζιπ που κατεβάζεισ απο το λινκ έχει το 1,40 φουλ.
user k password,δεν ξέρω ,δεν το παρατήρησα να πω αλήθεια
εμένα μου δουλέυει πολύ καλά.αλλά ίσως έχει κάπιο πρόβλημα με ελληνικούς τρλακερ.βασικά ακόμα δοκιμές κάνω,
και εγώ λίγεσ μέρες το έχω,γνώσεις λίγες ,βασικά οτι διαβάζω σε ξένα φόρουμ και προσπαθώ να πώ μερικά εδώ μέσα.
μην ξεχνάται οτο ο νεος transmisiion 1,40 είναι ακόμα νέο πρόγραμμα,με ταπροβλή,ματα του.βγαίνουν αναβαθμίσεις πολύ συχνά,σήμερα έχει πάλι αναβάθμιση αοτι διάβασα ,που λύνει διάφορα προβλήματα.για την ώρα συστήνω τον 1,33μπου δουλύει πολύ καλά.απλά εγ΄ω θέλω να παίζω με το μηχάνημα και δοκιμάζω διάφορα.εαν κάτι είναι καλο το λέω.ο 1,33 σίγουρα καλύτερο απο τον 1,22 τον original.τον συνιστώ.
ο 1,40 μάλλον θα γίνει καλύτερος αλλα για την ώρα ανώριμος.οτι νέα έχω θα τα βάζω εδώ.

tm

Reaction score
0
εχεις την καλοσυνη να μου δωσεις link για τον 1.33? ειμαι στο τσακ να κανω επανεγκατασταση των NMT, γιατι με τον 1,4 δεν παιζει τιποτα..

Reaction score
0
όσο αφορά το user k password του trasmission 1,40 με αυτό τον κώδικα ξαναενεργοποείται.

Use telnet. edit /mnt/syb8634/server/clutch.
Change
/mnt/syb8634/bin/transmission-daemon-140 -a +${MY_IP}/24 -g /share/.transmission -T -w /share/Download

to
/mnt/syb8634/bin/transmission-daemon-140 -a +${MY_IP}/24 -g /share/.transmission -t -u {USER_NAME} -v {PASSWORD} -w /share/Download

δεν ξέρω εάν τραβήξουμε το αρχείο με FTP στπ Η/Υ,το αλλάξουμε με notepad και το ξαναστείλουμε πίσω ,εάν θα δουλέψει

tm

Reaction score
0
ναι, το διαβασα.. θα το δοκιμασω το βραδυ, καθως δεν εχω ενεργοποιησει το ftp μαζι με port forward...
με Private tracker εχω το εξης προβλημα: οταν ειμαι στη δουλεια και επιλεγω καποιο τορρεντ, το κατεβαζω στον υπολογιστη του γραφειου, ανοιγω το open στον Clutch, ανεβαζω το τορρεντ, μπαινει για "κατεβασμα", αλλα δεν ξεκιναει ποτε... συμβαινει και σε αλλους αυτο ή ειμαι ο μονος τυχερος?

Reaction score
0
ναι, το διαβασα.. θα το δοκιμασω το βραδυ, καθως δεν εχω ενεργοποιησει το ftp μαζι με port forward...
με Private tracker εχω το εξης προβλημα: οταν ειμαι στη δουλεια και επιλεγω καποιο τορρεντ, το κατεβαζω στον υπολογιστη του γραφειου, ανοιγω το open στον Clutch, ανεβαζω το τορρεντ, μπαινει για "κατεβασμα", αλλα δεν ξεκιναει ποτε... συμβαινει και σε αλλους αυτο ή ειμαι ο μονος τυχερος?
πια έκδοση έχεις?το παράθυρο που διαλέγεις το τορρεντ κλείνει κανονικά ή πατάς upload και δεν κάνει τίποτα?το εμφανίζει στην λίστα τορρεντ?
εγώ δεν έχω κάνει ftp port forward,δεν νομίζω να χρειάζεται.απλά κάνω connect me ta username -pass,και μπαίνει.εαν δεν μπαίνει δοκίμασε port 21 στον FTP client.Aλλά μάλλον δεν μπορείς με ftp,να τραβήξεις το αρχείο,δεν το βλεπεις.

tm

Reaction score
0
χρησιμοποιω τον 1,4 beta2 (δηλαδη ειναι το ιδιο με το final με απενεργοποιημενο το Gaya και χωρις την προσθηκη της δυνατοτητας torrentwatch...)
μου το προσθετει κανονικα, κλεινει το παραθυρο, το βλεπω στα downloading, απλα δεν ξεκινα να κατεβαζει ποτε... μενει εκει..
ουτε ο private tracker ενημερωνεται οτι εχω ξεκινσει να κανω leech...

Reaction score
6
Βρε παιδιά να ρωτήσω 2 πραγματάκια αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει.
Σκέφτομαι να αγοράσω και εγω την ενλογο συσκευή, αλλα θελω να κανει stream video files απο ενα RAIDSONIC IB-NAS4220-B που εχω και αποθηκεύω οτι Multimedia κανω download. Όπως εχω καταλαβει το συγγεκριμενο κανει stream αρχεια του υπολογιστη αν εχεις εγκατεστημένο καποιο προγραμμα που σου δίνεται μαζι με την συσκευή. Στην περίπτωσή του RAIDSONIC IB-NAS4220-B αυτό το πρόγραμμα δεν μπορει να γινει εγκατάσταση, και ρωτώ αν μπορεί να κανει stream απροβλημάτιστα απο τέτοια συσκευη.

Reaction score
0
χρησιμοποιω τον 1,4 beta2 (δηλαδη ειναι το ιδιο με το final με απενεργοποιημενο το Gaya και χωρις την προσθηκη της δυνατοτητας torrentwatch...)
μου το προσθετει κανονικα, κλεινει το παραθυρο, το βλεπω στα downloading, απλα δεν ξεκινα να κατεβαζει ποτε... μενει εκει..
ουτε ο private tracker ενημερωνεται οτι εχω ξεκινσει να κανω leech...
ο 1,40 όπως θα διάβασες και στο site έχει πρόβλημα με private trackers,γιαυτο και εγώ ξαναέβαλα τον 1.33,μέχρι τουλάχιστον να λυθούν τα προβλήματα του.

tm

Reaction score
0
υστερα απο πολλες ωρες προσπαθειων, δεν καταφερα να εγκαταστησω σωστα τον 1,33 (ο clutch δεν μου βγαζει σωστα τη σελιδα.. σα να μην διαβαζει τα .css .. μου το βγαζει ολο text..)
Γι αυτο τον λογο εβαλα τον 1.4
Το προβλημα αδυναμιας προσθηκης torrent εμφανιζεται μονο απο remote location.. οταν ειμαι locally απο τον υπολογιστη του σπιτιου, παιζει κανονικα..

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.980
Members
38.524