EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Reaction score
12
Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα !!! Καταρχας ειμαι καινουργιο μελος,ελπιζω οτι ποσταρω στο σωστο μερος. Εχω ενα προβλημα και θα ηθελα την βοηθεια σας. Αγορασα το EGREAT EG-M31B και μαζι ενα home cinema Panasonic SC-PT465, και υποτιθεται οτι θα ακουγα dts στις ταινειες που το εχουν. Ομως δεν ακουγετε τιποτα. Εχω βαλει το τελευταιο Firmware kai ntp και εχω σχεδον δοκιμασει ολα τα settings. Οι υπολοιπες ταινειες που δεν εχουν DTS παιζουν κανονικα. Και βασικα εχω φρικαρει γιατι μαζι με την καινουργια τηλεωραση εχω δωσει κοντα στα 1200!! Σας ευχαριστω προκαταβολικα, και περιμενω την απαντηση σας :), καλη χρονια !
Τα μεταξωτά ..... θέλουν και μεταξωτούς.....
Όποιος κατάλαβε κατάλαβε!

Reaction score
164
Τα μεταξωτά ..... θέλουν και μεταξωτούς.....
Όποιος κατάλαβε κατάλαβε!
Καλό είναι όταν κάποιος ζητάει τη βοήθειά μας να μην απαντάμε με παροιμίες και γνωμικά, χωρίς νόημα. Αν έχεις κάποια λύση, πρότεινέ την. Αν οχι, μην περιπλέκεις τα πράγματα...

Reaction score
0
Μου έκαναν δώρο το EG-M32B.Είναι ακόμα στο κουτί του γιατί έχω το εξής δίλλημα, να το κρατήσω ή να το αλλάξω και να πάρω το EG-M31B. Γιατί το λέω αυτό; Τα μηχανήματα είναι τα ίδια σχεδόν αν εξαιρέσει κανείς το slot για DVD και την οθόνη όμως υπάρχει μια σημαντική διαφορά στην μνήμη.
EG-M31B:
DDR DRAM :Hynix 64-bit 512Mb
External NOR Flash :Spansion 16-bit 256Mb
EG-M32B:
DDR-1 DRAM support:64-bit 256MB
External NOR Flash Support:16-bit 128MB
Γνωρίζει κανείς αν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο αυτό. Φοβάμαι μήπως στο μέλλον η διαφορά της μνήμης έχει σχέση με αναβαθμίσεις ή την εικόνα.

Reaction score
2
Μου έκαναν δώρο το EG-M32B.Είναι ακόμα στο κουτί του γιατί έχω το εξής δίλλημα, να το κρατήσω ή να το αλλάξω και να πάρω το EG-M31B. Γιατί το λέω αυτό; Τα μηχανήματα είναι τα ίδια σχεδόν αν εξαιρέσει κανείς το slot για DVD και την οθόνη όμως υπάρχει μια σημαντική διαφορά στην μνήμη.
EG-M31B:
DDR DRAM :Hynix 64-bit 512Mb
External NOR Flash :Spansion 16-bit 256Mb
EG-M32B:
DDR-1 DRAM support:64-bit 256MB
External NOR Flash Support:16-bit 128MB
Γνωρίζει κανείς αν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο αυτό. Φοβάμαι μήπως στο μέλλον η διαφορά της μνήμης έχει σχέση με αναβαθμίσεις ή την εικόνα.
Προς το παρόν δεν παίζει ρόλο.

Κοίταξε μήπως στο Μ-32Β κάνει λιγότερο θόρυβο ο ανεμιστήρας του,ένα πρόβλημα που το έχει το Μ-31Β.

Reaction score
0
Αυτό το "προς το παρόν" φοβάμαι. Δεν μπορώ να το δοκιμάσω γιατί αν το ανοίξω δεν γίνεται αλλαγή είπε το e-shop. Από ότι το έψαξα λένε για καλύτερη ποιότητα του κουτιού από το Μ-31Β , ίσως να μην κάνει τόσο θόρυβο.
Ξέρει κανένας περισσότερα για την μνήμη.Για πιό λόγο είναι η μισή.

Reaction score
2
Ξέρει κανένας περισσότερα για την μνήμη.Για πιό λόγο είναι η μισή.
Μισή έχουν και τα υπόλοιπα (Popcornhour κτλ),υποτίθεται ότι δεν χρειάζεται παραπάνω.Μόνο το Μ-31Β έχει περισσότερη.

Reaction score
0
ΟΚ! Ευχαριστώ! Οπότε το κρατάω και πάω να πάρω ένα σκληρό. Σας λέω εντυπώσεις αφού το δοκιμάσω.

Reaction score
2

Reaction score
0
Όσον αφορα τον ανεμιστηρα, θα μου ερθει την επόμενη εβδομάδα αυτός:
http://gr.rs-online.com/web/search/searchBrowseAction.html?method=getProduct&R=191-660

Θα στείλω εντυπωσεις.
Σχετικά με τον ενεμιστήρα φίλε s_christos δε νομίζω ότι θα λύσεις το πρόβλημα γιατί ο θόρυβος δεν προέρχεται απ΄αυτόν καθ΄αυτόν τον ανεμιστήρα αλλά από την σχεδίαση του κουτιού και τους συντονισμούς λόγω του πλαστικού κουτιού και του μικρού σχετικά χώρου που έχει. Αν θες δοκίμασε να βάλεις ανάποδα τον ανεμιστήρα γιατί κάπου διάβασα ότι κάποιοι έλυσαν το πρόβλημα μ΄αυτόν τον τρόπο.Δυστυχώς στο 31b που τεστάρω εδώ και 4 μέρες δεν μπορώ να το δοκιμάσω αφού δεν είναι δικό μου.
:107:. Πάντως αν δε χρειάζεσαι τον εσωτερικό σκληρό, μπορεις να αποσυνδέσεις τον ανεμιστήρα χωρίς πρόβλημα τουλάχιστον σε φυσιολογικές συνθήκες αερισμού.Κατά τα άλλα είναι απίστευτο μηχανάκι, με άψογη εικόνα, εφάμιλλη του Sony BlueRay S300 που έχω. Το μόνο μείον , η υποστήριξη DTS που κι αυτή θα υπάρξει σε λίγες μέρες. Πριν προχωρήσω πάντως στην παραγγελία θα περιμένω ττο τεστ του 32Β από τον φίλο Proteas1 σχετικά με το θόρυβο κτλ. Επίσης περιμένω απάντηση και από e-shop για το νέο 33Α ( αν θα γίνει εισαγωγή και σε ποιά τιμή)

Reaction score
0
Εγω παντως (M31B), εβαλα τον ανεμιστηρα αναποδα, εκοψα τις οπες, ξαναεβαλα τον ανεμιστηρα αναποδα, τον ξαναεβαλα σωστα... ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΟΡΥΒΟΣ...

Reaction score
0
Τότε μάλλον θα περιμένω για το τεστ του EG-M32B . Φίλε Proteas1.Εν όψει της αγοράς μας έχεις στην αναμονή απ΄ ότι κατάλαβες:107::107::107:

Reaction score
0
...Το μόνο μείον , η υποστήριξη DTS που κι αυτή θα υπάρξει σε λίγες μέρες....
Διάβασες κάτι σε σχέση με το πότε θα υπάρξει η υποστήριξη του DTS ή εκτιμάς πως δε θα αργήσει παραπάνω;

Αν ισχύει το πρώτο, θα μπορούσες να μας παραθέσεις το λινκ;
Επειδή δε θέλω να αλλάξω το firmware σε A110, για να έχω DTS, το θέμα με ενδιαφέρει ιδιαίτερα.
:102:

Υ.Γ. Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους

Reaction score
0
Στo mpcclub φίλε μου, αν θυμάμαι καλά σε κάποιο αρχείο NMT-CLASH.pdf που τα τέσταρε όλα αυτά τα μηχανάκια της Syabas.Παραθέτω την ακριβή φράση
"eGreat is in the process of adding DTS down mix. Expected to be done in Q1 2009."

Αν θέλεις να ανεβάσω το αρχείο αυτούσιο, στη διάθεσή σου.

Reaction score
2
Στo mpcclub φίλε μου, αν θυμάμαι καλά σε κάποιο αρχείο NMT-CLASH.pdf που τα τέσταρε όλα αυτά τα μηχανάκια της Syabas.Παραθέτω την ακριβή φράση
"eGreat is in the process of adding DTS down mix. Expected to be done in Q1 2009."

Αν θέλεις να ανεβάσω το αρχείο αυτούσιο, στη διάθεσή σου.
Αφού μιλάτε για mpc club! μπορείτε να δείτε στην παρακάτω σελίδα πως το egreat δεν είναι καν δεύτερο σε ενδιαφέρον (και άρα και σε πωλήσεις), σε προτιμήσεις χρηστών παγκοσμίως.

Άρα αργεί ακόμη η στιγμή που θα αγοράσουν τα δικαιώματα του DTS (το είχαν πει άλλωστε για το Νοέμβριο) αφού το δεύτερο σε προτιμήσεις (...άρα και πωλήσεις) Istar δεν το έχει κάνει ακόμα!!!

Προσέξτε και το μέγεθος της διαφοράς ενδιαφέροντος (...άρα και πωλήσεων) παγκοσμίως.

Reaction score
0
Φίλε Proteas1, χάθηκες και μας άφησες στην αναμονή.Αν κόλλησες στα τεστ, εδώ είμαστε να βοηθήσουμε. Υποψιάζομαι ότι κόλλησες άσχημα από την εικόνα που είδες και μας ξέχασες.
Έχεις PM.

Reaction score
0
Όσοι περιμένουν τις εντυπώσεις μου από το νέο EG-M32B θα τις βρούν στο thread: EGREAT EG-M32B γιατί το θεώρησα πιο σωστό να μπουν εκεί.

Reaction score
0
Δεν σας ξέχασα αλλά όντως κόλλησα με το manual που είναι χάλια αγανάκτησα να κάνω format σκληρό και δεν έχω καταφέρει να αντιγράψω τίποτα σ'αυτόν ακόμα για να δω εικόνα. Α! υπόψιν υποστηρίζει και ΕΧΤ2 ΚΑΙ ΕΧΤ3. Στο κουτί γράφει μόνο ΕΧΤ2.

Reaction score
0
Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Όλα παίζουν τέλεια με το Μ31Β, αλλά θέλω να ρωτήσω αν παίζει .iso (κατεβασμένα Blu-Ray σε iso μορφή). Δεν το έχω σε δίκτυο, ούτε εσωτερικό σκληρό, μόνο ένα USB 320 Gb, γράφω τις ταινίες από το PC και μετά τον συνδέω στο e-great και παίζουν όλα τέλεια. Έχω ένα iso (Cloverfield) αλλά δεν το παίζει. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση?

ευχαριστώ,

Δρ. κ

Reaction score
2
Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Όλα παίζουν τέλεια με το Μ31Β, αλλά θέλω να ρωτήσω αν παίζει .iso (κατεβασμένα Blu-Ray σε iso μορφή). Δεν το έχω σε δίκτυο, ούτε εσωτερικό σκληρό, μόνο ένα USB 320 Gb, γράφω τις ταινίες από το PC και μετά τον συνδέω στο e-great και παίζουν όλα τέλεια. Έχω ένα iso (Cloverfield) αλλά δεν το παίζει. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση?

ευχαριστώ,

Δρ. κ
.iso από DVD παίζει.Από bluray, δε νομίζω.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.944
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm