- Reaction score
- 1
Αν τους φορμάρω μέσω egreat? Γίνεται;
Κανονικά θα πρέπει να έχεις full δικαιώματα (με ext2 γιατί τέτοιο driver δίνουν για PC).Η ακόμα καλύτερα, αν τους φορμάρω τώρα που το σκέφτομαι από linux σε ext2 ή ext3 (ποιό προτείνετε και γιατί) και μετά τους βάλω στο egreat, θα τους δει κανονικά; Και θα μπορώ να έχω full δικαιώματα από το desktop pc μου που τρέχει windows vista να υποθέσω;
Προφανώς το Bandwidth του ασυρματου δικτύου σου δεν είναι αρκετό για streaming τέτοιου μεγέθους. Πρέπει να έχεις 802.11n και πάλι απ'ότι διαβάζω μπορεί να έχεις προβλήματα.Παιδια να ρωτησω για οσους το εχουν ηδη μια απορια. Οταν ανοιξω μια ταινια σε mkv απο τον σκληρο του ολα καλα παιζει τελεια. Οταν ομως την ταινια την εχω στο pc μου και την ανοιξω απο το egrade ειτε μεσω ασυρματου δικτύου είτε μεσω καλωδιου ethernet απ ευθειας (με το myhome server και στις 2 περιπτώσεις)τοτε κατα την αναπαραγωγη απο το egreat εχω "σπασίματα" και μετα απο καποια ωρα κολαει. Συγκεκριμενα κατέβασα την ταινια Street Kings σε 720p x 264 DTS (6,55 Mb). Τι κάνω? Υπαρχει λύση η τζιφος η απαραγωγη mkv μέσω δικτύου??
Συγκεκριμένα εχω το Μ32Β. Ειπα να το γράψω και εδω γιατι πανω κατώ τα ιδια ειναι με το Μ31Β οποτε σκεφτηκα οτι κατι θα ηερετε μια που το Μ31Β ειναι εδω και μηνες στην αγορα ενω το Μ32Β μετράει μερες....
Μπα δεν νομιζω γιατι το συνδεσα απευθειας με ethernet καλωδιο στο pc μου και μου κανει παλι τα ιδια. Μηπως ειναι ελατωματικο? Εχω εκνευριστει με αυτη την ιστορια. Ενοειτε οτι εχω περασμενο και το myihome στο pc...Προφανώς το Bandwidth του ασυρματου δικτύου σου δεν είναι αρκετό για streaming τέτοιου μεγέθους. Πρέπει να έχεις 802.11n και πάλι απ'ότι διαβάζω μπορεί να έχεις προβλήματα.
Μερσί μεσιέ morfeus.
Με αυτό το μαραφέτι δηλ. θα ακούμε ήχο DTS από το egreat ακόμη κι αν ο ενισχυτής έχει μόνο DD μέσω coaxial ε;
Θα σε στεναχωρήσω μεσιέ Μελίδης αλλά είναι όπως τα λέει ο minas. Το εν λόγο μαραφέτι είναι απλά μετατροπέας βύσματος από Optical σε Coaxial (ή το ανάποδο) :107:Για την ακρίβεια θα ακούς DTS από το egreat ακόμα κι αν ο ενισχυτής έχει μόνο DTS μέσω coaxial
Πρακτικά λύνει τον περιορισμό μη ύπαρξης κοινού βύσματος, τίποτα περισσότερο.
Εάν εννοείς να εξάγεις τον ψηφιακό ήχο από ένα αρχείο/δισκάκι, να τον επανακωδικοποιείς σε άλλο ψηφιακό φορμά και να τον συγχρονίζεις εκ νέου με την ταινία σου, η διαδικασία είναι αρκετά χρονοβόρα.Άρα δεν μου κάνει.
Πρέπει να χρησιμοποιήσω μάλλον ένα πρόγραμμα που μετατρέπει τον ήχο DD σε DTS.
Αλλά δεν ξέρω καθόλου τη χρήση του γμτ.