EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

δεν σε καταλαβα...
Μιλαω για τους μικρους σε μεγεθος εξωτερικους δισκους 2.5" που ΔΕΝ εχουν τροφοδοσια και χρησιμοποιουν αυτη της usb.Σαν flash usb stick αλλα σκληρος δισκος.
Νομιζα πως εννοουσες το Egreat χωρις τροφοδοσια- συγγνωμην. Φυσικα και παιζει ετσι οπως το λες.

Reaction score
19
Κανονικά δεν χρειάζεται... έναν μικρό 2.5άρη που έχω σε εξωτερική θήκη παίζει μόνο με usb χωρίς άλλες τροφοδοσίες!

Reaction score
802
Το ξερω οτι θα τον δει και "γενικα" θα παιξει οτι εχει μεσα.
Το θεμα ειναι αν μπορει να σηκωσει την αναπαραγωγη mkv 1080p με μεγαλο bitrate.
To ρωταω αυτο γιατι μιλαμε για usb powered δισκους των 4200 στροφων.

Reaction score
0
Γεια σας. Εχω και εγω το egreat.To προβλημα μου ειναι σχετικα με το δικτυο.ΔΗΛΑΔΗ:
Eχω οn συνδεση(ΟΝΤΕLECOMS)
Eχω εγκαταστησει εφαρμογεσ ΝΜΤ, egreat_ext3,myiHome-v4.9.1.
ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
Bλεπω τον Η/Υ απο το EGREAT.
Bλεπω απο το EGREAT τον H/Y.
Οταν παω να μεταφερω ενα αρχειο απο τον H/Y στο EGREAT μου εμφανιζει μηνυμα οτι δεν εχω προσβασει.
Τι μπορω να κανω;;;:134::134::134:

Επισης υπαρχουν πουθενα οδηγιες εκτος του manual της συσκευης για εγκατασταση δικτυου(μεταξυ Η/Υ-EGREAT)
([email protected])

Reaction score
0
Γεια σας. Εχω και εγω το egreat.To προβλημα μου ειναι σχετικα με το δικτυο.ΔΗΛΑΔΗ:
Eχω οn συνδεση(ΟΝΤΕLECOMS)
Eχω εγκαταστησει εφαρμογεσ ΝΜΤ, egreat_ext3,myiHome-v4.9.1.
ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
Bλεπω τον Η/Υ απο το EGREAT.
Bλεπω απο το EGREAT τον H/Y.
Οταν παω να μεταφερω ενα αρχειο απο τον H/Y στο EGREAT μου εμφανιζει μηνυμα οτι δεν εχω προσβασει.
Τι μπορω να κανω;;;:134::134::134:

Επισης υπαρχουν πουθενα οδηγιες εκτος του manual της συσκευης για εγκατασταση δικτυου(μεταξυ Η/Υ-EGREAT)
([email protected])
Πώς πάς να μεταφέρεις το αρχειο? FTP ? Network share?

Reaction score
12
Το ξερω οτι θα τον δει και "γενικα" θα παιξει οτι εχει μεσα.
Το θεμα ειναι αν μπορει να σηκωσει την αναπαραγωγη mkv 1080p με μεγαλο bitrate.
To ρωταω αυτο γιατι μιλαμε για usb powered δισκους των 4200 στροφων.
Παίζει τα πάντα και από παντού.

Reaction score
0
Πώς πάς να μεταφέρεις το αρχειο? FTP ? Network share?

Καλημερα
Εχω το PIRELLI της ΟΝ.
Εχω συνδεσή στην μια LAN τον Η/Υ(192.168.1.3), και στην αλλη LAN το EGREAT(192.168.1.2)
μπορω και τα βλέπω τα αρχεια απο το EGREAT στον Η/Υ και το αντιστροφο(απο το EGREAT βλέπω τα αρχεια του Η/Υ)
Το προβλημά μου ειναι τι δεν μπορω να μεταφέρω αρχεια από τον Η/Υ στο EGREAT. Μου εμφανιζει μηνυμα οτι δεν είναι δυνατη η προσβασή)
Έκανα αλλα οσα έλεγε το manual αλλα τίποτα.

Σευχαριστω

Reaction score
0
Γειά σας παίδες

Μπορεί να μου πει κάποιος πώς τις ταινίες blue Ray που ριπάρουμε
μπορεί να τις παίξει το EGREAT EG-M31B μαζί με τους υπότιτλους που θέλουμε ?
Εγώ τις ριπάρω με το AnyDVD . Mε ποιό άλλο πρόγραμμα μπορώ να τις ριπάρω ?

Ευχαριστώ.

Reaction score
1
Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Παιδια καλημερα

μπορει καποιος αν γινετε να ανεβασει ενα οδηγο για το πως κατεβαζουμε torrents στο EGREAT EG-M31B καθως και τι ρυθμησεις χρειαζονται?

Ευχαριστώ

Reaction score
2
Γειά σας παίδες

Μπορεί να μου πει κάποιος πώς τις ταινίες blue Ray που ριπάρουμε
μπορεί να τις παίξει το EGREAT EG-M31B μαζί με τους υπότιτλους που θέλουμε ?
Εγώ τις ριπάρω με το AnyDVD . Mε ποιό άλλο πρόγραμμα μπορώ να τις ριπάρω ?

Ευχαριστώ.
Στο φάκελο που ριπάρισες με το anydvd θα βρεις το φάκελο BDMV και μέσα σε αυτόν το φάκελο STREAM.Μέσα σε αυτόν υπάρχουν τα αρχεία .m2ts , το μεγαλύτερο εκ των οποίων είναι η ταινία.Βρίσκεις και αντίστοιχους ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ υποτίτλους και τους μετονομάζεις στο ίδιο όνομα με το αρχείο της ταινίας.Τους τοποθετείς στον ίδιο φάκελο και είσαι έτοιμος.

Reaction score
0
Στο φάκελο που ριπάρισες με το anydvd θα βρεις το φάκελο BDMV και μέσα σε αυτόν το φάκελο STREAM.Μέσα σε αυτόν υπάρχουν τα αρχεία .m2ts , το μεγαλύτερο εκ των οποίων είναι η ταινία.Βρίσκεις και αντίστοιχους ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ υποτίτλους και τους μετονομάζεις στο ίδιο όνομα με το αρχείο της ταινίας.Τους τοποθετείς στον ίδιο φάκελο και είσαι έτοιμος.
Οταν λές τους αντίστοιχους ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ υπότιτλους εννοείς οτι βρίσκονται κάπου μέσα στον φάκελο που ριπάρισα ή ότι θα πρέπει να τους βρώ πουθενά αλλού ,σε κάποιο site ? και άμ ναι σε ποιό .?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!

Reaction score
0
Καλημέρα και από εμένα και καλώς σας βρίσκω. Νέος χρήστης γαρ.
Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που γράφουνε μιας και οι πληροφορίες που δίνονται είναι πολύτιμες.
Μέσα από αυτό το topic αποφάσισα να πάρω κι εγώ το egreat. Είχα δοκιμάσει παλιότερα ένα απλό media player αλλά ήταν για τα μπάζα (προβλήματα υποτ. ,φτηνοκατσκευή). Εν συνεχεία με μια τηλεόραση philips (9631D) που είχε κάρτα δικτύου (NLNA) προσπάθησα να κάνω streaming αλλά έπαιζε τα μισά από όσα προσπαθούσα χωρίς καμιά λογική.
Από αυτήν την εμπειρία το egreat λοιπόν μου φαίνεται και είναι τέλειο.

Αυτό που θέλω να προσθέσω σαν εμπειρία είναι πως εκτός από το myIhome μπορούμε να κάνουμε streaming και από Vuze (Azureus) και μάλιστα χωρίς προβλήματα. Δοκίμασα και με Tversity αλλά δεν τα κατάφερα χωρίς να το πολυψάξω. Αν βρω λίγο χρόνο θα το δικιμάσω και θα σας πω.

Βασικά έχω 4 προβλήματα και όποιος ξέρει ας βοηθήσει.
α. Όταν κάνω streaming σε ένα συγκεκριμένο video (avi) δεν έχω ήχο. To βάζω στον δίσκο μέσα στο egreat και έχω ήχο...;;;;;
β. Σε αρχείο mkv από streaming μου εμφανίζει αγγλικούς υπότιτλους. Το βάζω στον δίσκο και εμφανίζει ελληνικούς. Ήχο δεν έχω γιατί υποπτεύομαι το DTS και θα πράξω τα δέοντα.
γ. Η σύνδεση δικτύου είναι: Καλώδιο ethernet σε ασύρματο router tplink (TL-WR941ND,802.11n) στο pc stick tplink (TL-WN821N,802.11n). Επίσης μέσω ethernet σύνδεση στο router pirrelli της on.
Όταν ενεργοποιώ το stick δεν έχω internet. Το Vuze όμως κατεβάζει κανονικά. Επίσης βλέπω το egreat μόνο mέσω ftp και όχι με windows share \\192.168. κλπ. Καμιά ιδέα;;;
Το σήμα είναι μεταξύ 270 και 300 mbpps. Η ταχύτητα που πιάνει είναι 1,5 με 1,9 mb/sec. Kαι με αυτές τις ταχύτητες είδα οριακά (ένα δυο κόλληματάκια) αρχείο mkv 10GB. Μπορώ να κάνω κάτι για να αυξήσω αυτήν την ταχύτητα;;;;
δ. Αν σε υπότιτλους βγάζει περίεργους χαρακτήρες η λύση είναι να το ανοίξω και να το σώσω σαν UTF-8;;;;;

Συγνώμη για το μέγεθος του πρώτου post. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά όλους

Reaction score
2
Οταν λές τους αντίστοιχους ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ υπότιτλους εννοείς οτι βρίσκονται κάπου μέσα στον φάκελο που ριπάρισα ή ότι θα πρέπει να τους βρώ πουθενά αλλού ,σε κάποιο site ? και άμ ναι σε ποιό .?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!
Βρίσκονται και μέσα στο αρχείο m2ts (αν περιέχει ελληνικούς υποτίτλους) αλλά είναι διαδικασία για να τους εξάγεις.Όσο για site βάλε στο google κάτι σχετικό με greek subs και όλο και κάτι θα βρεις.

Reaction score
0
Βρίσκονται και μέσα στο αρχείο m2ts (αν περιέχει ελληνικούς υποτίτλους) αλλά είναι διαδικασία για να τους εξάγεις.Όσο για site βάλε στο google κάτι σχετικό με greek subs και όλο και κάτι θα βρεις.
Aν σου είναι εύκολο μπορείς να μου εξηγήσης πως γινεται η διαδικασία εξαγωγής τους , γιατι κατέβασα κάποιους υπότιτλους αλλά τους εδωσα το ίδιο όνομα με το έργο και πάλι δεν παίζουνε.
Σε παρακαλώ εξήγησέ μου την διαδικασία .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!

Reaction score
0
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!
Δεν μπορώ να γράψω μέσω του Egreat σε εξωτερικό δισκο με format NTFS. To EGREAT έχει δίσκο σε ext2. Σε flash με FAT32 δεν υπάρχει πρόβλημα. Φαντάζομαι κάτι γίνεται με το mount που κάνει το ext2 και το κάνει μονο read only. Μήπως το έχει λυσει κανείς????????
Ευχαριστώ

Reaction score
0
αγορασα έναν εξωτερικό σκληρό 1ΤΒ πως μπορώ να τον φορμαρω σε ext2 έτσι ώστε όταν τον έχω συνδεμένο στο egreat να μπορώ να γράφω ταινίες κατευθείαν σε αυτόν μέσω δικτύου αλλά και να μεταφερω καποια αρχεία απο τον εσωτερικό

Reaction score
1
Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Παιδια γεια σας

μπορει καποιος αν γινετε να ανεβασει ενα οδηγο για το πως κατεβαζουμε torrents στο EGREAT EG-M31B καθως και τι ρυθμησεις χρειαζονται?

Ευχαριστώ

Reaction score
0
αγορασα έναν εξωτερικό σκληρό 1ΤΒ πως μπορώ να τον φορμαρω σε ext2 έτσι ώστε όταν τον έχω συνδεμένο στο egreat να μπορώ να γράφω ταινίες κατευθείαν σε αυτόν μέσω δικτύου αλλά και να μεταφερω καποια αρχεία απο τον εσωτερικό
1. Βρίσκεις από το Internet Live CD Ubuntu
2. bootάρεις από το Live Cd
3. Μόλις ανοιξει το Linux βάζεις τον Usb δίσκο
4. Μόλις τον αναγνωρισει πάς σε μια επιλογή '''που δεν την θυμάμαι ακριβώς'''' που κάνει format και επιλέγεις ext2 και τελειώσες.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis