EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Reaction score
0
γεια σε ολους
μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να μεταφερω αρχεια απο τον Η/Υ στο egreat μεσω δικτυου
(μου βγαζει μηνυμα οτι δεν εχω προσβαση)
Eχω οn συνδεση(ΟΝΤΕLECOMS)
Eχω εγκαταστησει εφαρμογεσ ΝΜΤ, egreat_ext3,myiHome-v4.9.1.
ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
Bλεπω τον Η/Υ απο το EGREAT.
Bλεπω απο το EGREAT τον H/Y.

Reaction score
0
ΓΙΑ ΣΑΣ!
Εχω προβλημα με το EG-M31B στο οτι δεν παιχει ISO. Οταν παει να τα παιξει, μαυριζη η οθονη και κολαει!, μετα πρεπει να κλισω το μιχανιμα και παλι απο την αρχη.

Το firmaware & NMT ειναι τα τελευταια, particion ειναι ext2 και ολα τα αλα αρχει παιχουν κανονικα (mkv etc).

τα windows βλεπουν κανονικα τον ενσοματομενο σκλιρο δισκο που ειναι φορμαρισμενος απο το nmt.

μετα εβαλα το cd του egreat και τα windows βλεπουν τον σκλιρο, οποτε ετσι κανο copy & paste τις τενιες.

δεν εχω εγκατασιση το ihome.

Reaction score
2
ΓΙΑ ΣΑΣ!
Εχω προβλημα με το EG-M31B στο οτι δεν παιχει ISO. Οταν παει να τα παιξει, μαυριζη η οθονη και κολαει!, μετα πρεπει να κλισω το μιχανιμα και παλι απο την αρχη.

Το firmaware & NMT ειναι τα τελευταια, particion ειναι ext2 και ολα τα αλα αρχει παιχουν κανονικα (mkv etc).

τα windows βλεπουν κανονικα τον ενσοματομενο σκλιρο δισκο που ειναι φορμαρισμενος απο το nmt.

μετα εβαλα το cd του egreat και τα windows βλεπουν τον σκλιρο, οποτε ετσι κανο copy & paste τις τενιες.

δεν εχω εγκατασιση το ihome.
Δοκίμασε και κάποιο άλλο iso, φτιαγμένο με διαφορετικό πρόγραμμα.

Το egreat(και κατ'επέκταση τα NMT's) δεν παίζει ΟΛΑ τα .iso.

Reaction score
0
Για τα ISO χρισιμοπιοω το CLONEDVD2. Δεν εχω αλο προγραμα.

Μαλον πρεπει να γιρισω στο IZAK που παιζει χορις προβλημα (αλα βεβαια δεν παιζει mkv!).

Εαν φορμαρο το δισκο σε ntfs θα κανει αλαγει, ή ειναι θεμα linux?

Reaction score
19

Reaction score
0
το anydvd δεν κανει τιποτα παρα να απενεργοποιοι την προστασια του dvd.

Μαλον θα χρισιμοπιοησω το total video converter απο δο και παιρα.

εκτος απο το mkv που ειναι πολι καλο σε πιοτιτα, πιες ριθμισεις να χρισιμοπιοιησω σε xvid πχ για να εχω καλι πιοιτιτα, εντιστιχη με iso απο dvd στα 4,2gb

Reaction score
0
μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να μεταφερω αρχεια απο τον Η/Υ στο egreat μεσω δικτυου
(μου βγαζει μηνυμα οτι δεν εχω προσβαση)

Reaction score
0
οντος κανει rip πατοντας δεξι κλικ, αλα δεν τα σιμπιεζη (για cd ή single layer DVD), δεν διαλεγεις υποτιτλους & γλοσα.
το δεξι κλικ ειναι καλο για αντιγραφη blu-ray στον υπολογιστη.

Μηπως το firmware του popkorn παιζει ολα τα ιso, για να γιρισω σε αυτο, διαβασα οτι ειναι σχεδον ιδιο με αυτο του egreat αλα αποδικοποιη dts se stereo.

Reaction score
2
οντος κανει rip πατοντας δεξι κλικ, αλα δεν τα σιμπιεζη (για cd ή single layer DVD), δεν διαλεγεις υποτιτλους & γλοσα.
το δεξι κλικ ειναι καλο για αντιγραφη blu-ray στον υπολογιστη.

Μηπως το firmware του popkorn παιζει ολα τα ιso, για να γιρισω σε αυτο, διαβασα οτι ειναι σχεδον ιδιο με αυτο του egreat αλα αποδικοποιη dts se stereo.
Το firmware είναι το ίδιο,με τη διαφορά ότι έχει ενεργοποιημένο το DTS analog.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Προβλημα:
Παιζοντας ταινια σε hd/720 πατωντας το στοπ...νεκρωνει το μηχανημα. Δηλ. δεν σβηνει αλλα δεν ανταποκρινεται σε καμια εντολη του τηλεκοντρολ και αναγκαζομαι να το σβησω/αναψω. Ξερετε γιατι και την λυση του;

Reaction score
0
Γνωρίζει κανείς τι περιέχει το V1024 firmware που βγηκε σημερα το πρωι?
(ειναι καλά κρυμμένο πίσω το ονόμα V1023 όπως δειχνει στο site, αλλα το downloadable αρχείο έχει όνομα M31BV1024.rar)
Διαθέσιμο εδώ http://www.egreatworld.com/download/M31B1024.rar

Όταν μπήκα το πρωι στην περιγραφή έγραφε EG-M31B V1024, το κατεβασα και τωρα πριν λίγο στην περιγραφή δείχνει πάλι EG-M31B V1023 ... χμ

Reaction score
0
Γιατη να μη φορμαρω τον σκλιρο του egreat σαν NFTS και μετα να εγκαταστισω πανω σε αυτα το προγραμα διαχιρισεις? το ειχα κανει παλια και δουλεβε μια χαρα.
Εχω εγκατεστιμενα τα windows 7 και δεν γινετε με τιποτα να δουν ext2 με linux format, οποτε δεν θα μπορω να αντιγραψω τενιες απο τον ενα σκλιρο στον αλον.
Σε ntfs ομος δουλεβει μια χαρα στο WORKGROUP δικτιο που εχω με vista & xp & windows 7.
Μονο τα iso ακομα δεν μου δουλεβουν και μου εχει σπασει τα νευρα!
Εχω κολισει με το clondvd2 που ειναι πανευκολο για ριπαρισμα τενιων dvd.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Γνωρίζει κανείς τι περιέχει το V1024 firmware που βγηκε σημερα το πρωι?
(ειναι καλά κρυμμένο πίσω το ονόμα V1023 όπως δειχνει στο site, αλλα το downloadable αρχείο έχει όνομα M31BV1024.rar)
Διαθέσιμο εδώ http://www.egreatworld.com/download/M31B1024.rar

Όταν μπήκα το πρωι στην περιγραφή έγραφε EG-M31B V1024, το κατεβασα και τωρα πριν λίγο στην περιγραφή δείχνει πάλι EG-M31B V1023 ... χμ
Ναι άλλαξαν το κείμενο σε V1023 αλλά ο σύνδεσμος ακόμη οδηγεί στο V1024.
Έχω στείλει email, για να μας εξηγήσουν τι συμβαίνει!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης