EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Reaction score
1
Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Μπορείτε να αναφέρετε, δίσκους, χωρητικότητες και σύστημα φορμαρίσματος, που έχετε συνδέσει εξωτερικά (είτε eSata, είτε USB) και λειτούργησαν κανονικά;

Τελευταία δοκίμασα ένα WD 7500 AACS Caviar 750Gb, με NTFS, είτε ως USB είτε ως eSata και δεν τον έβλεπε με τίποτα.
Αντιθέτως, ένας WD σε Ext3, raptor 36.7Gb και ένας WD-1200JS 120Gb, σε NTFS δεν είχαν κανένα πρόβλημα είτε ως USB είτε ως eSata.

Reaction score
0

τελικά ο ήχος είναι DTS άρα η παίρνω αποδοικοποιητή ή μετατρέπω τον ήχο από DTS σε AC3 σύμφωνα με ένα οδηγό που βρήκα..? :(

Reaction score
0
Θέλω να συνδέσω το EGREAT με το δίκτυο. Έχω ένα απλό modem/router SIEMENS CL-110 που μου είχε δώσει η FORTHNET με την ενεργοποίηση double play.

Ο μόνος τρόπος να συνδέσω το EGREAT είναι ασύρματος. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει προς αντικατάσταση του SIEMENS κάποιο ασύρματο router/modem PSTN καθώς και κάποιο USB WIFI stick να το βάλω στο μηχάνημα?

Όταν λέμε θα το συνδέσω στο δίκτυο εννοώ να βλέπω τις ταινίες απ'ευθείας από το PC μου, καθώς και να έχει Internet το EGREAT για να κατεβάζω torrents. (Ελπίζω να τα λέω σωστά - αλλιώς διορθώστε με)

Είμαι λίγο άσχετος με αυτά και θα εκτιμούσα την βοήθειά σας.

Ευχαριστώ.

Reaction score
1

Σε πρώτη φάση, εάν επιθυμείς ασύρματο τρόπο επικοινωνίας μεταξύ Egreat και router, να γνωρίζεις ότι θα έχεις προβλήματα στις ταινίες HD, υψηλού bit rate.

Εάν αυτό το θεωρείς περιοριστικό παράγοντα και γενικότερα θεωρείς την απρόσκοπτη λειτουργία πρωταρχικό παράγοντα, ξέχνα την ασύρματη λύση και βρες τρόπο να το υλοποιήσεις καλωδιακά με καλώδιο Ethernet CAT 5X.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Σε πρώτη φάση, εάν επιθυμείς ασύρματο τρόπο επικοινωνίας μεταξύ Egreat και router, να γνωρίζεις ότι θα έχεις προβλήματα στις ταινίες HD, υψηλού bit rate.

Εάν αυτό το θεωρείς περιοριστικό παράγοντα και γενικότερα θεωρείς την απρόσκοπτη λειτουργία πρωταρχικό παράγοντα, ξέχνα την ασύρματη λύση και βρες τρόπο να το υλοποιήσεις καλωδιακά με καλώδιο Ethernet CAT 5X.

Θα μεταφέρω τις HD ταινίες στο εσωτερικό σκληρό και θα τις βλέπω από εκεί, και έτσι δεν θα με νοιάζει. Οπότε επανέρχομαι στο αρχικό μου ερώτημα.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Θα μεταφέρω τις HD ταινίες στο εσωτερικό σκληρό και θα τις βλέπω από εκεί, και έτσι δεν θα με νοιάζει. Οπότε επανέρχομαι στο αρχικό μου ερώτημα.
Προτείνω να εξετάσεις την λύση powerline (δίκτυο υπολογιστών μέσα από το ηλεκτρικό δίκτυο).
Πάρε ένα ζευγάρι και θα είσαι ΟΚ. Το απόλυτο plug & play, τα βάζεις στην πρίζα, συνδέεις τα καλώδια και έχεις δίκτυο.

Δες αυτό: http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1136313&category=69978241
και αυτό: http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1190199&catalog=23&category=69978241

Με το δεύτερο θα μπορείς και να streamάρεις HD αν οι συσκευές μπούν στην ίδια φάση.
Για torrent και μεταφορές αρχείων αρκεί και το πρώτο.
(Τα 85 και 200 Mbps είναι θεωρητικές τιμές. Στην πράξη είναι αρκετά πιό κάτω, εξαρτάται από την τοπολογία του ηλ. δικτύου)

Reaction score
0
Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Το ενσύρματο ethernet (100Mbps) θα είναι ΟΚ από πλευράς throughput; (Για HD 1080p μιλάω.)

Reaction score
0
Θελω βοηθεια .Εχω ενα μεγαλο για μενα προβλημα ...κατεβασα το νεο firmware το εβαλα σε στικακι (818) πηγα να κανω αναβαθμιση επελεξα το δευτερο αρχειο αρχισε κανονικα και μετα στο 89 κολισεγια 30 λεπτα παταω το off απο το τηλεκοτρρολ και μετα οταν το πατησα α ξαναανοιξει ανοιγει λεει loading και μετα βγαζει στην οθονη οτι δεν υποστηριζετε το hdmi σημα.... Υπαρχει τροπος να το επαναφέρω...προσπαθησα με το tv mode και τα 0-9 αλλα τπτ....

Reaction score
0
Ρε παιδια ημαρτον δεν μπορει να βοηθησει καποιος? Εχω κανει ολους τους συνδιασμους με το tv mode και 0-9 τπτ.Μαυρη οθονη....μονο στην αρχη το loading φαινετε.
Ολο αυτο προεκυψε μετα απο κολιμα που εφαγε σε φαση αναβαθμισεις firmware...κολισε για 30λεπτα στο ιδιο σημειο οποτε το εκλεισα απο πισω..

Τι μπορω να κανω<????

Reaction score
2
Ρε παιδια ημαρτον δεν μπορει να βοηθησει καποιος? Εχω κανει ολους τους συνδιασμους με το tv mode και 0-9 τπτ.Μαυρη οθονη....μονο στην αρχη το loading φαινετε.
Ολο αυτο προεκυψε μετα απο κολιμα που εφαγε σε φαση αναβαθμισεις firmware...κολισε για 30λεπτα στο ιδιο σημειο οποτε το εκλεισα απο πισω..

Τι μπορω να κανω<????
Σύνδεσέ το με την απλή έξοδο (S-video) ή με την component.

Αν δείχνει εικόνα από'κει,ρύθμισε την έξοδο που θέλεις από το μενού.

Reaction score
0
Φιλε μου το εχω κανει και αυτο τπτ τα ιδια κανει ανοιγει βγαζει loading ξαφνηκα βγαζει μια πρασινη οθονη και μετα μαυρη και τελος ....

Reaction score
2
Φιλε μου το εχω κανει και αυτο τπτ τα ιδια κανει ανοιγει βγαζει loading ξαφνηκα βγαζει μια πρασινη οθονη και μετα μαυρη και τελος ....
Τότε πιθανώς να μην ολοκληρώθηκε η διαδικασία αναβάθμισης του firmware οπότε κοίταξε στο manual για firmware recovery.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Αχ προβληματα που εχει ο κοσμος! Το δικο μου ειναι οι υποτιτλοι! Και τα δυο αρχεια εχουν κοινο ονομα και στο αρχειο των υποτιτλων με προεκταση ".srt". Οταν παιζει με το VLC στο πισι ολα καλα, μα οταν το μεταφερω στον σκληρο του Egreat σε μερικες περιπτωσεις δεν φορτωνεται οι υποτιτλοι (ενδειξη "on file") αλλα μονον οι ενυπαρχοντες στο αρχειο βιντεο. Ποια η λυση;

Reaction score
917

Παιδια απο χθες εχω το εξης προβλημα, δεν δεχεται την επιλογη των βιντεο οταν επιλεγω μεσα απο το δικτυο τον υπολογιστη με τους σκληρους δισκους ενω βλεπει κανονικα την μουσικη και τις φωτογραφιες,βγαζει το μηνυμα οτι το αιτημα δεν μπορει να επεξεργαστει.Ξαναπερασα το firmware και δουλεψε κανονικα.Σημερα ομως παλι τα ιδια. Καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει και πως διορθωνεται

Reaction score
1

Μήπως να ξαναεγκαταστήσεις το MyiHome Server στο PC σου;

Reaction score
917

Το εκανα πριν μπλεξω με το firmware .Για την ωρα δουλευει κανονικα μετα απο αρκετες δοκιμες.Ειδομεν!!!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Καμια λυση για το μηνυμα 953;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Λοιοιοιπον πηρα και το WD, σαν συμπληρωμα του Egreat, και τωρα : ΠΩΣ μεταφερω τα αρχεια (γυρω στα 350γιγα) απο τον σκληρο του egreat στον νεο εξωτερικο 750αρη;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Καλησπέρα σε όλους.

Μετά από ένα μήνα αρμονικής συνύπαρξης με το egreat, άρχισαν δυστυχώς τα πρώτα προβλήματα.

Ξαφνικά χθες έχασα το δίκτυο. Δεν έχει επικοινωνία με τον υπολογιστή ούτε σύνδεση στο ίντερνετ. Το καλώδιο δεν φταίει γιατί το δοκιμάζω σε μια δικτυακή συσκευή που έχω δίπλα και δουλεύει κανονικά. Απλά σταμάτησε να ανάβει το λεντάκι του δικτύου στο egreat. Ξανατσέκαρα τις ρυθμίσεις αλλά τίποτα. Θέλω να αποφύγω το φορμάτ γιατί ο εσωτερικός σκληρός είναι γεμάτος υλικό.

Μπορεί να φταίει το ότι το έχω 24/7 ανοικτό? Έχει κανείς καμιά ιδέα πριν το πάω πίσω στο eshop?
Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγω, μετά από 3 μήνες που το έχω στα χέρια μου. Δεν το έχω 24/7 ανοικτό. Απλά χάνει το δίκτυο και κάποια στιγμή ανάλογα τα κέφια του το βρίσκει πάλι. Τι έκανες εσυ φίλε μου με το πρόβλημα αυτό? Κανείς άλλος? Αν το πάω eshop θα κάνουν 1 μήνα να μου πουν ότι δεν παρατήρησαν κάτι και οτι φταίει ο ΟΤΕ!

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά,

Παιδιά είμαι και εγώ ένας ακόμα κάτοχος του m31b. Όλα καλά όλα ανθηρά. Έκανα update στο τελευταίο firm και το έχω συνδέσει δικτυακά ενσύρματα πάνω στο adsl router. Βλέπει τα πάντα οκ. Έχω το εξής πρόβλημα. Του έχω βάλει έναν usb εξωτερικό 250mb όχι sata. Μόλις του έβαλα να παίξει μία ταινία 1080p DTS (έχω τα Ζ5500 που αποκωδικοποιούν το DTS) είχα σπασίματα στην εικόνα. Τα στοιχεία είναι αυτά

Live.Free.Or.Die.Hard.2007.1080p.BluRay.DTS.x264-hV
Format : x264
Source : BluRay
Rars : 78x150MB
Video : 1920x800 ~ 10502 kbit/s
Audio : 1509kbit/s DTS English

Νομίζω ότι είναι κάπου 11Mb to bitrate. Μου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να το πιάσω με usb δίσκο εξωτερικό. Το σκέφτομαι σωστά? Επίσης αν κάποιος γνωρίζει την ρύθμιση για το dts που πρέπει να βάλω στις ρυθμίσεις (τώρα το έχω νομίζω στο RAW).

Σας ευχαριστω πολύ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo