EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Αντιγραφω απο το θεμα μου "ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΛΟΤΗΣ":
Προσπαθησα να το ρυθμισω (αφου του εβαλα εναν σκληρο seagate 640αρη αλλα:
α) στη συνδεση hdmi ενω γραφει "Loading" (αρα συνδεεται στη τιβι) σε λιγο σβηνει η εικονα και βγαινει μηνυμα (της τιβι) οτι "δεν υπαρχει σημα"
β) στην component απλα "δεν υπαρχει σημα"!
Τι συμβαινει και πως αντιμετωπιζεται;

Reaction score
173

- TV Mode + 0 Auto TV mode (Please use it only for FAILSAFE)
- TV Mode + 1 Composite NTSC 480i
- TV Mode + 2 Composite PAL 576i
- TV Mode + 3 reserved
- TV Mode + 4 Component 720p60
- TV Mode + 5 Component 1080i60
- TV Mode + 6 Component 1080p60
- TV Mode + 7 HDMI 720p60
- TV Mode + 8 HDMI 1080i60
- TV Mode + 9 HDMI 1080p60
- TV Mode + Caps/Num Toggles between 50/60 Hz

Διαλεξε.

Reaction score
12

Σε ευχαριστω για το link!
Το ειχα διαβασει αυτο οταν εψαχνα ποιο απο τα 2 να προτιμησω...
προφανως η συνδεση που κανει το NMT μεσω δικτυου ειναι SMB, πραγμα που σημαινει ~38Μbps.. Παιζω παντα με καλωδιο και το δικτυο ειναι 100Mbps..
Βλεποντας αυτα, λοιπον, καταλαβαινω οτι μεσω δικτυου δεν μπορεις να δεις και πολλα "απλα" dvd rip (δεν μιλαω για blu ray), ενω για .mkv, ο εσωτερικος δισκος ειναι μονοδρομος.. Σωστα?
Απλα με παραξενεψε που εχει γραφτει πως παιζει μεσω δικτυου αψογα και τετοια..
Παρεπιπτοντως.. υπαρχει καποιος τροπος να ξερω το bitrate μιας ταινιας?
(εκανε αναβαθμιση στο τελευταιο firmware 0818, αν δεν κανω λαθος, ενω για αναβαθμιση ΝΜΤ δεν εχω δει τιποτα... Να ανησυχω?)
Thanks!
Εγώ πάντως ότι και να δοκίμασα , με όποιον τρόπο και να δοκίμασα τα παίζει όλα άψογα.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Vertigo δουλεψε , σε ευχαριστω. Που υπαρχει αυτο το αρχειο;

Reaction score
173

ΛΙγο πολυ ολα αυτα τα μαραφετια εχουν ιδια κολπα. Αυτο το θεμα δινει λυσεις.

tm

Reaction score
0

Εγώ πάντως ότι και να δοκίμασα , με όποιον τρόπο και να δοκίμασα τα παίζει όλα άψογα.
του εχεις εγκαταστησει σκληρο δισκο?
το δοκιμασες χωρις σκληρο, να κανεις προβολη?
πως ειναι το δικτυο σου?

Το δικο μου δικτυο ειναι ως εξης:
Υπολογιστης επανω στο router. Απο το router καλωδιο το οποιο παει στο σαλονι και πεφτει επανω σε switch. Πανω στο switch ειναι συνδεδεμενο το NMT.
Δεν καταφερα να δω ΤΙΠΟΤΑ χωρις σπασιματα (μιλαμε για απλα dvd rip, τωρα)...
Τα μονα που εβλεπα ηταν παλια rip τα οποια ειχα περασει απο CloneDVD και τα ειχα κανει iso για να τα γραψω σε απλα dvd (~4GB).. Αυτα τα επαιζε νερακι..

Επισης για να δοκιμασω τι παιζει με τα καλωδια, τραβηξα κατ' ευθειαν shielded απο το rourter της On, μεχρι το NMT.. Παλι δεν καταφερα να δω κανονικα

Το μονο που δεν δοκιμασα ειναι να το καρφωσω κατ' ευθειαν στον υπολογιστη δικτυακα να δω τι παιζει.. μηπως πινει το ρουτερ της On..

Μεγαλη απογοητευση... Θα του βαλω σκληρο και θα δουμε..

EDIT: Υπαρχει περιπτωση να cache-αρει το υλικο απο το δικτυο στον σκληρο, γι αυτο να παιζει χωρις σπασιμο? It doesn't make sense!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Το εβαλα α παιξει με τον εξωτερκο δισκο κι επαιξε πολυ ωραια, αψογα, στο μονιτορ του υπολογιστη που εναι διπλης λειτουργιας (μονιτορ κα τιβι). Το απογευμα θα το συνδeσω στον AV ενισχυτη και στον προβολεα να δουμε πως παει απο ηχο
Και μια απορια. Οδηγιες για εγγραφη στον εσωτερικο των ηδη υπαρχοντων αρχειων ειτε στο usb ειτε στο pc που υπαρχουν ;

tm

Reaction score
0

Εχει οδηγιες στο βιβλιαρακι.. Μια γρηγορη ματια που εριξα, αναφερει πως πρεπει να κανεις εγκατασταση στον υπολογιστη μια εφαρμογη που βρισκεται στο cd που ηρθε με τη συσκευη.
Α! μια και το θυμηθικα.. Συνεδεσα τον εξωτερικο 80αρη που εδινε το ConnX και δεν επαιρνε αρκετο ρευμα απο τη usb για να γυρισει.. Ηθελε τροφοδοσια!
Να επεσα σε προβληματικο?

Reaction score
0

καλησπέρα σε όλους σας παιδια
το πήρα και εγώ το EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER και θέλω την βοήθεια σας.
1- Στα 1080p μου κάνει αρκετά σπασίματα αλλά στα 1080i παίζει κανονικά για HD αρχεία mkv.
2- Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος μα νου πει πως να κάνω update το filmware

ευχαριστώ σε όλους σας

tm

Reaction score
0

καλημερα!
Πας εδω: http://www.egreat.nl/support.php
και κατεβαζεις το τελευταιο firmware που εχει. Αποσυμπιεζεις το αρχειο και τα 2 αρχεια που θα σου βγαλει (ενα .bin και ενα .htm) τα βαζεις σε ενα usb stick. Το βαζεις σε μια απο τις υποδοχες του Egreat και μετα μεσα απο το μενου του Egreat ανοιγεις τα περιεχομενα απο το stick. Επιλεγεις το .htm αρχειο και αυτο οταν τρεξει σου λεει να επιλεξεις firmware. Του δινεις το πιο καινουριο, πατας ΟΚ και ξεκιναει τη διαδικασια.
Οταν τελειωσει θα κανει restart μονο του.
Done!

Reaction score
4

Εχει οδηγιες στο βιβλιαρακι.. Μια γρηγορη ματια που εριξα, αναφερει πως πρεπει να κανεις εγκατασταση στον υπολογιστη μια εφαρμογη που βρισκεται στο cd που ηρθε με τη συσκευη.
Α! μια και το θυμηθικα.. Συνεδεσα τον εξωτερικο 80αρη που εδινε το ConnX και δεν επαιρνε αρκετο ρευμα απο τη usb για να γυρισει.. Ηθελε τροφοδοσια!
Να επεσα σε προβληματικο?
δοκιμασε να συνδεσεις το ρευμα του σκληρου στο 2ο usb

tm

Reaction score
0

ευχαριστω για τη συμβουλη, αλλα επειδη ειχα φαει την πικρα, μολις εβαλα και τον σκληρο και δεν μου δουλεψε, δεν ειχα κουραγιο να δω τιποτε αλλο.. Εβαλα μια ταινια να παιξει απο iso που ειχα για να γραψω σε dvd, να πω οτι κατι εκανα και αυτο ηταν.. Ουτως ή αλλως δεν εχω διπλο καλωδιο usb..
Θεωρω οτι σημερα τα βασανα και παραπονα μου θα τελειωσουν, εφ οσον θα του κοτσαρω εναν 500αρη εσωτερικο σκληρο!

tm

Reaction score
0

Λοιπον, αποκατασταση της αληθειας:
Για να παιξει απροβληματιστα πρεπει να γινει εγκατασταση στον υπολογιστη της εφαρμογης myiHome!
Βεβαια εχω εγκαταστησει πλεον και σκληρο δισκο, αλλα απ οτι βλεπω απο τα λαμπακια, δεν τον χρησιμοποιει κατα την ωρα που παιζει.
Αυτο, ομως, μας ελυσε ενα προβλημα, αλλα δημιουργησε ενα αλλο..
Θα πρεπει να ψαξω "με το χερι" να βρω ποιο αρχειο απο τα VOB, ειναι το σωστο για να ξεκινησει η ταινια, ενω δεν εχω καταφερει να δω ελληνικους υποτιτλους.. Οταν παιζει το vob (αφου εχω βρει το σωστο) και πατησω το κουμπι των υποτιτλων μου δειχνει το θαυμαστικο.. Επισης δεν βλεπει τα iso αρχεια να τα παιξει.. Οποτε αυτο θα πρεπει να συνεχισει μεσω ...samba..
Υπαρχει καποιος τροπος στο να ξεκιναει η ταινια κανονικα με τα μενου της και ολα, οπως οταν βαζεις ενα δισκακι στο dvd player, μεσω myiHome?

Reaction score
173

Λοιπον, αποκατασταση της αληθειας:
Για να παιξει απροβληματιστα πρεπει να γινει εγκατασταση στον υπολογιστη της εφαρμογης myiHome!
Βεβαια εχω εγκαταστησει πλεον και σκληρο δισκο, αλλα απ οτι βλεπω απο τα λαμπακια, δεν τον χρησιμοποιει κατα την ωρα που παιζει.
Αυτο, ομως, μας ελυσε ενα προβλημα, αλλα δημιουργησε ενα αλλο..
Θα πρεπει να ψαξω "με το χερι" να βρω ποιο αρχειο απο τα VOB, ειναι το σωστο για να ξεκινησει η ταινια, ενω δεν εχω καταφερει να δω ελληνικους υποτιτλους.. Οταν παιζει το vob (αφου εχω βρει το σωστο) και πατησω το κουμπι των υποτιτλων μου δειχνει το θαυμαστικο.. Επισης δεν βλεπει τα iso αρχεια να τα παιξει.. Οποτε αυτο θα πρεπει να συνεχισει μεσω ...samba..
Υπαρχει καποιος τροπος στο να ξεκιναει η ταινια κανονικα με τα μενου της και ολα, οπως οταν βαζεις ενα δισκακι στο dvd player, μεσω myiHome?

Η ταινια ξεκινα απο την αρχη πατωντας πανω στο αρχειο .ifo

tm

Reaction score
0

.. αισθανομαι υπερβολικα χαζος αυτη τη στιγμη, αλλα δεν μου δειχνει αρχεια .ifo μεσω το myiHome
Μονο τα ,vob!
Κανω κατι λαθος?
Επισης, δεν βλεπω καν το drive του Egreat μεσω της εφαρμογης IFS (ειχα διαβασει οτι υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη, θα δω στον οδηγο επιβιωσης του PopCorn), ενω προσπαθωντας να βρω τη συσκευη μεσω δικτυου (απο τo pc παντα) πολλες φορες δεν ανοιγει καν το workgroup...
Και κατι αλλο... Μπορει καποιος να μου πει ποιο το user/pass για να κανεις ftp??
δοκιμασα nmt/1234 και δεν με αφηνει.. (τρελα!)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

O ΗΧΟΣ στο νεο τευχος του εχει δοκιμη τριων συσκευων : Divico -Popcorn 110-Egreat M31B. Καλυτερο θεωρει το πρωτο (4,5) και ακολουθουν ισοβαθμα τα αλλα δυο (4,2) και ως προς την τιμη προτιμητεο το δικο μας. Μαλιστα χαρακτηριζει την αναπαραγωγη εικονας και ηχου ως κορυφαια, και φυσικα αναφερει και τα προβληματακια του:137:

Reaction score
173

.. αισθανομαι υπερβολικα χαζος αυτη τη στιγμη, αλλα δεν μου δειχνει αρχεια .ifo μεσω το myiHome
Μονο τα ,vob!
Κανω κατι λαθος?
Επισης, δεν βλεπω καν το drive του Egreat μεσω της εφαρμογης IFS (ειχα διαβασει οτι υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη, θα δω στον οδηγο επιβιωσης του PopCorn), ενω προσπαθωντας να βρω τη συσκευη μεσω δικτυου (απο τo pc παντα) πολλες φορες δεν ανοιγει καν το workgroup...
Και κατι αλλο... Μπορει καποιος να μου πει ποιο το user/pass για να κανεις ftp??
δοκιμασα nmt/1234 και δεν με αφηνει.. (τρελα!)
Ενα ειναι το σιγουρο. Δεν εισαι καθολου χαζος. Το λαθος ειναι δικο μου γιατι λεγοντας σου για αρχειο .ifo αναφερομουν σε DVD ριπαρισμενο στο δισκο σου. Τα περι myiHome δεν τα γνωριζω.

Reaction score
4

O ΗΧΟΣ στο νεο τευχος του εχει δοκιμη τριων συσκευων : Divico -Popcorn 110-Egreat M31B. Καλυτερο θεωρει το πρωτο (4,5) και ακολουθουν ισοβαθμα τα αλλα δυο (4,2) και ως προς την τιμη προτιμητεο το δικο μας. Μαλιστα χαρακτηριζει την αναπαραγωγη εικονας και ηχου ως κορυφαια, και φυσικα αναφερει και τα προβληματακια του:137:
Υπαρχει διαφορα hardware αναμεσα σε egreat και popcorn?
To popcorn προσωπικα που το δοκιμασα το θεωρω αθλιο στην αναπαραγωγη ηχου.
Δεν εχω δοκιμασει ομως ακομη την οπτικη του.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas