EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Reaction score
11
Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Μου μένει μια τελευταία ελπίδα. Δεν άλλαξα τα Hz.
Βρε λες;;;
Για να δούμε!

Reaction score
11

Έχω εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες. Ουτε αλλάζοντας τα Hz λειτουργεί.
Το μηχάνημα είναι χαλασμένο.

Reaction score
19
Περιμένε... Κάνε άλλη μια δοκιμή! Υπάρχει περίπτωση να έχει παλιό firmware οπότε οι συνδυασμοί κουμπιών να είναι εντελώς διαφορετικοί απ'αυτούς που σου δίνουμε.

Δοκίμασε κι αυτούς:

- 'TVMode' wait '0' = Auto TV mode (Please use it only for FAILSAFE)
- 'TVMode' wait '1' = Component/Composite NTSC 480i
- 'TVMode' wait '2' = Component/Composite PAL 576i
- 'TVMode' wait '3' = reserved
- 'TVMode' wait '4' = HDMI/Component 720p50
- 'TVMode' wait '5' = HDMI/Component 1080i50
- 'TVMode' wait '6' = HDMI/Component 1080p50
- 'TVMode' wait '7' = HDMI/Component 720p60
- 'TVMode' wait '8' = HDMI/Component 1080i60
- 'TVMode' wait '9' = HDMI/Component 1080p60

Reaction score
11

Να΄σαι καλά ρε Κώστα!
Θα δοκιμάσω αύριο και αυτούς.
Τώρα βαρέθηκα και νευρίασα.
Το manual πάντως έχει τους άλλους που δοκίμασα.
**** ** e-shop τους.

Ρε παιδιά και ένα τηλεκοντρόλ που πήρα (logitech harmony 1000) ήταν και αυτό χαλασμένο και μου πήρε τελικά 1 μήνα να μου το αλλάξουν και να μου δώσουν καινούριο.
Λαχεία αγοράζω; Τι γίνεται εδω πέρα;
Είναι η τελευταία φορά που ψωνίζω από αυτό το αχούρι.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Συγνώμη Μαρία.Πάνω στα νεύρα μου.
Ας το εγραφες αγγλικα, δεν πειραζει - τωρα μας αφησες με την απορια:135:
Λοιπον ειναι λιγο μπελλαληδικο το ατιμο αλλα ολες οι κρισεις των τεσταδορων (!) ειναι αποθεωτικες, οποτε μαλλον κατι δεν κανουμε σωστα Εγω πχ δεν μπορω να μεταφερω απο εξωτερικο δισκο στο εσωτερικο αρχεια) - κι ενα που μπηκε, στραβα μπηκε! Ωστοσο η συνδεση με hdmi ειναι ΟΚ και η εικονα στην οθονη του πισι (22΄΄) τελεια - οσο βεβαια γινεται μετα απο επεξεργσια με το dvdshrink - αν και σκοπευω να τα περναω αυτουσια (γι αυτο υπαρχουν και μεγαλοι σκληροι - 640αρη εβαλα). Σιγουρα πατωντας το tvmode kai το καταλληλο νουμερο (το 7 για αναλυση 720) οχι συγχρονως αλλα με μια μικρη καθυστερηση, θα δεις εικονα. Απο εκει και περα ...υπομονη και επιμονη:137:

tm

Reaction score
0

Και δε με λες;
Πως θα επικοινωνεί το egreat με τον υπολογιστή μέσω έθερνετ;
Ο υπολογιστής που βρίσκεται στο ίδιο ρακ με το egreat συνδέεται ασύρματα με ιντερνετ από τοπικό δίκτυο που υπάρχει στο σπίτι.
Η επικοινωνία του egreat με τον υπολογιστή έχει μόνο αυτή τη χρησιμότητα, να μεταφέρει αρχεία από αυτόν ή έχει και άλλα πλεονεκτήματα;
Θα μπορεί να παίζει χωρίς προβλήματα mkv αρχεία που βρίσκονται στο σκληρό του υπολογιστή;
Για πείτε βρε παιδιά γιατί ακούω εδώ για πολλές δυνατότητες.
Η επικοινωνια το egreat με τον υπολογιστη εχει τη χρησιμοτητα του να κανεις streaming απο τον υπολογιστη κατ'ευθειαν στο egreat το οποιο με τη σειρα του θα το δειξει εκει που το εχεις συνδεσει. ΑΛΛΑ για να κανεις απροβληματιστο streaming θα πρεπει να εχεις εγκαταστησει στον υπολογιστη την εφαρμογη myiHome! Διαφορετικα οτιδηποτε διαφορετικο απο divx, απλα δεν προκειται να σου παιζει κανονικα (θα εχεις σπασιματα και δεν θα εχεις ηχο).
Απο εκει και περα, αν το egreat εχει προσβαση στο ιντερνετ, μπορει να γινει τορρεντ client και να κατεβαζει τα τορρεντ που θες εσυ, χωρις να χρειαζεται να εχεις τον υπολογιστη σου ανοιχτο (low wattage κατεβαστηρι), WebTV, WebRadio και διαφορα τετοια.
Κι εγω τωρα τα ανακαλυπτω.. Μολις ξεκαθαρισω το τοπιο (με ενδιαφερει πολυ το κατεβαστηρι) θα ενημερωσω..
Εσωτερικος δισκος για να κατεβαζεις τορρεντ, απαραιτητα!

tm

Reaction score
0

να πω τωρα και το δικο μου κουλο το οποιο αντιμετωπιζω..
Η συνδεση που εχω ειναι On Telecoms..
Πανω στο ρουτερ της ON πεφτει ο υπολογιστης και απο τον ρουτερ της ον φευγει καλωδιο το οποιο πεφτει επανω σε ενα switch 3Com πανω στο οποιο ειναι συνδεδεμενα το videobox της ON, το Egreat και το xbox 360. Ολα καλα.. Παιρνουν τις IP τους και ειναι ολα μελι γαλα..
Παω στον υπολογιστη να κανω ping το nmt με το ονομα του και αντι να μου βγαλει εσωτερικη IP (της ταξης του 192.168.1.x) μου βγαζει μια 66.117.xxx.xxx !!!
γουατ δε χελ????

tm

Reaction score
0

.. για αλλη μια φορα αισθανομαι χαζος..
μπορειτε να μου περιγραψετε βημα/βημα πως δινουμε στο egreat να κατεβασει torrent?
ανοιξα την σελιδα http://machine_ip:port και μου εμφανιζει μια λευκη σελιδα.. τιποτε αλλο!

Reaction score
164

.. για αλλη μια φορα αισθανομαι χαζος..
μπορειτε να μου περιγραψετε βημα/βημα πως δινουμε στο egreat να κατεβασει torrent?
ανοιξα την σελιδα http://machine_ip:port και μου εμφανιζει μια λευκη σελιδα.. τιποτε αλλο!
Δύο ερωτήσεις, η απάντηση των οποίων ίσως σου φανεί αυτονόητη:
-Έχεις βάλει εσωτερικό δίσκο; Τον έχεις φορμάρει μέσα επό το Egreat; Έχεις εγκαταστήσει τις εφαρμογές;
-Στη διεύθυνση που δίνεις, αντικατέστησες το "machine_ip" με την ip του μηχανήματος; Το "port" με τη θύρα στην οποία "ακούει" το Torrent client;

Reaction score
11

Τα νέα από το μέτωπο.
Το μηχάνημα δεν είναι χαλασμένο σήμερα που έβγαλα το σκληρό από μέσα δούλεψε μια χαρά του έβαλα και έναν εξωτερικό και η εικόνα είναι άπαιχτη.
Τι έφταιγε κατά τη γνώμη μου. (αύριο θα ξέρω σίγουρα)
Καθώς δεν είχε καθόλου βίδες έβαλα εγώ δικές μου για να βιδώσω το σκληρό με τη διαφορά που οι βίδες που βρήκα εδώ στο σπίτι ήταν πολύ κοντές με αποτέλεσμα να πιέσω το δίσκο πάνω στην πλακέτα για να βιδώσουν και ενδεχομένως κάτι έγινε εκεί (μπορεί να ακούμπησε ο δίσκος πάνω στην πλακέτα.)
Αύριο θα ψάξω να βρω μακρύτερες βίδες και ελπίζω να πάνε όλα καλά.
Εκτός κι αν βραχυκυκλώνει με το που κουμπώνει ο σκληρός στις υποδοχές που έχει, αλλά δεν το νομίζω.

tm

Reaction score
0

Δύο ερωτήσεις, η απάντηση των οποίων ίσως σου φανεί αυτονόητη:
-Έχεις βάλει εσωτερικό δίσκο; Τον έχεις φορμάρει μέσα επό το Egreat; Έχεις εγκαταστήσει τις εφαρμογές;
-Στη διεύθυνση που δίνεις, αντικατέστησες το "machine_ip" με την ip του μηχανήματος; Το "port" με τη θύρα στην οποία "ακούει" το Torrent client;
Καλησπέρα!
Ναι, εχω βαλει εσωτερικο δισκο, τον οποιον φορμαρα απο το Egreat και εχουν εγκατασταθει οι εφαρμογες.
Ναι, βαζω την διευθυνση του μηχανηματος και το port το οποιο ειχα ορισει να ακοει.. Για καποιο λογο, ομως, που δεν γνωριζω, για να μπεις στο web interface του, πρεπει να του δωσεις το 8803 port. Με βοηθησε ο Κωστας στον οδηγο επιβιωσης για το PopCorn και καταφερα να δω το WEB Gui για τα torrrents!
Ελα μου, ομως, πως δεν ξερω τι να του δωσω για να ξεκινησει το κατεβασμα...! Δοκιμασα να του δωσω ενα url που στοχευει κατ' ευθειαν σε καποιο torrent, αλλα μου βγαζει invalid torrent file..
πως θα πρεπει να ειναι κατι που θελω να του δωσω να κατεβασει???

Reaction score
11

Παιδιά, έβαλα στο μηχάνημα σκληρό δίσκο έκανα όλες τις συνδέσεις, τις σχετικές ρυθμίσεις για τις αναλύσεις κλπ. Βάζω στη usb ένα φλασάκι με τα προγραμματάκια και μου λέει οτι η usb συσκευή συνδέθηκε.
Ξεκινάω τη διαδικασία κάνει φορμάτ το δίσκο και μόλις φτάνει στο σημείο για την εγκατάσταση NMT επιλέγω usb και μου λέει οτι δεν είναι διαθέσιμο το usb πρέπει να κάνω ένα βήμα πίσω να βεβαιωθώ οτι είναι συνδεδεμένο το φλασάκι και να επαναλάβω.
Τι φταίει;
Πως θα εγκαταστήσω τα προγράμματα;

Εν τω μεταξύ χθες σύνδεσα στη usb σκληρό δίσκο με ταινίες και τις έπαιζε κανονικότατα.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Στον εξω δισκο εχω φακελλο "ΤΑΙΝΙΕΣ' (με ταινιες φυσικα!). Επιλεγοντας αυτον (USB A!) συμβαινουν (αναλογα με τα ...κεφια!) δυο τινα: ειτε βγαζει μπλε οθνη :" οχι σημα" ειτε "could not play" και δεν...play! Επομενο ειναι (αφου δεν φαινονται οι ταινιες) να μην μπορω να τις αποθηκευσω στον μεσα. Ο φακελλος "Μουσικη' ανοιγει!
Οταν ομως τον συνδεω σε δικτυο (ο εξω δηλ στο pc) τοτε ανοιγει κανονικα , επιλεγω ταινια ΑΛΛΑ δεν δουλευοει το μενου επιλογης υποτιτλων ηχου κλπ με το τηλεκοντρολ του egreat. Πως γινεται να δουλεψει;
Αντε να δουμε τι θα γινει, γιατι αρχισανα...:141:

tm

Reaction score
0

Παιδιά, έβαλα στο μηχάνημα σκληρό δίσκο έκανα όλες τις συνδέσεις, τις σχετικές ρυθμίσεις για τις αναλύσεις κλπ. Βάζω στη usb ένα φλασάκι με τα προγραμματάκια και μου λέει οτι η usb συσκευή συνδέθηκε.
Ξεκινάω τη διαδικασία κάνει φορμάτ το δίσκο και μόλις φτάνει στο σημείο για την εγκατάσταση NMT επιλέγω usb και μου λέει οτι δεν είναι διαθέσιμο το usb πρέπει να κάνω ένα βήμα πίσω να βεβαιωθώ οτι είναι συνδεδεμένο το φλασάκι και να επαναλάβω.
Τι φταίει;
Πως θα εγκαταστήσω τα προγράμματα;

Εν τω μεταξύ χθες σύνδεσα στη usb σκληρό δίσκο με ταινίες και τις έπαιζε κανονικότατα.
το usb εχει το γνωστο "λαμπακι" λειτουργιας? αναβει οταν το συνδεεις?
ποια αρχεια εχεις βαλει στο stick?
το μονο αρχειο που χρειαζεται, ειναι το syb8634.nmt το οποιο βρισκεται στον φακελο ΝΜΤ_0808 του cd που ηρθε μαζι με τη συσκευη. Το αντιγραφεις αυτο στο root του usb και τα υπολοιπα τα αναλαμβανει το μηχανακι..

Reaction score
164

Με βοηθησε ο Κωστας στον οδηγο επιβιωσης για το PopCorn και καταφερα να δω το WEB Gui για τα torrrents!
Ελα μου, ομως, πως δεν ξερω τι να του δωσω για να ξεκινησει το κατεβασμα...! quote]
Στο ίδιο θέμα υπάρχουν και οδηγίες για τον χειρισμό του Clutch, του interface δηλαδή του client.

tm

Reaction score
0

Καλημέρα!
Σε ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά αυτό το είχα γράψει βλέποντας το παλαιό interface για τα torrents. Με την βοήθεια του οδηγού και του Κώστα, κατάφερα (επιτέλους) να συνδεθώ στο interface του clutch και τώρα γίνεται ... του torrent το πανηγύρι!
Επίσης, ένα link το οποίο παραθέτει (networkmediatank.com αν θυμαμαι καλα) είναι πολύ χρήσιμο και έχει πληροφορίες και για άλλα προβλήματα που πιθανόν να συναντήσει κανείς!
Π.χ. εκεί βρήκα το password για το FTP το οποίο δεν αναγράφεται πουθενά στο βιβλιαράκι.

Reaction score
11

το usb εχει το γνωστο "λαμπακι" λειτουργιας? αναβει οταν το συνδεεις?
ποια αρχεια εχεις βαλει στο stick?
το μονο αρχειο που χρειαζεται, ειναι το syb8634.nmt το οποιο βρισκεται στον φακελο ΝΜΤ_0808 του cd που ηρθε μαζι με τη συσκευη. Το αντιγραφεις αυτο στο root του usb και τα υπολοιπα τα αναλαμβανει το μηχανακι..
Ευχαριστώ πολύ!
Το πρόβλημα ξεπεράστηκε.
Έκανα κανονικά την εγκατάσταση και το μόνο που απομένει είναι να μεταφέρω τις ταινίες μου στον σκληρό και να αρχίσει το πανηγύρι!
Αν κατάλαβα καλά πρέπει να εγκαταστήσω το ανάλογο προγραμματάκι στον υπολογιστή μου για να δει το σκληρό του egreat που έχει βέβαια τώρα φορμαριστεί σε ext3.
Για να δούμε, φάγαμε το γάιδαρο και μας έμεινε η ουρά.

Reaction score
11

Για σπρώξτε λίγο ακόμα ρε παιδιά μπας και γεμίσουμε το σκληρό.
Εγκατέστησα το πρόγραμμα αυτό που έχει την εικόνα του linux και κατά τη διαδικασία μου ζήτησε να ονομάσω το δίσκο. Του έδωσα ένα όνομα.
Ανοίγω τώρα τον υπολογιστή τον βλέπει αλλά μόλις πατήσω πάνω για να τον ανοίξω μου λέει εσφαλμένη λειτουργία και δεν ανοίγει.
Ανοίγω τις ιδιότητες μου λέει οτι είναι γεμάτος ενώ δεν έχει έχει τίποτα μέσα.
Τί γίνεται;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.964
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988