EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Οχι, κατι δεν παει καλα!

Δεν κανεις το "κλασικο" φρεσκο φορματ με εκ νεου εγκατασταση των NMT εφαρμογων??
Φορματ; ΑΔΥΝΑΤΟ! εχω βαλει γυρω στις 39 ταινιες και ποιος τις γυρναει πισω στον εξωτερικο!

Reaction score
0

Τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν (απο e-shop)οτι μαλλον εχει καποιο προβλημα και το εστειλα.Για να δουμε τι θα γινει.

Reaction score
0

Εγω το πηρα σημερα και εχω 2 προβληματακια.... δεν ακουω καθολου ηχο απο .mkv (αν και τα βλεπω απο streaming τελεια) και μου εμφανιζει τα sub's ¨κινεζικα¨ ενω η καταληξη τους ειναι .srt.

Του εβαλα το τελευταιο firmware, καθε βοηθεια δεκτη.

Reaction score
164
Πώς έχεις κάνει τη σύνδεση με την τηλεόραση; Χρησιμοποιείς hdmi; Έχεις συνδέσει ενισχυτή; Αν παίρνεις ήχο μέσα από την HDMI, έχεις κάνει τις κατάλληλες ρυθμίσεις στο setup;
Για το δεύτερο, διάλεξε στο setup στις γλώσσες "Ελληνικά"

Reaction score
0

thanks για το γρηγορο response....
με hdmi εχω κανει την συνδεση, τι πρεπει να ρυθμισω ?
oσο για τα sub's στο setup Ελληνικα εχω αν ενοοεις το menu....

edit: Ok βρηκα "ακρη" τα εφτιαξα ολα.... καταπληκτικο μηχανακι. :)

Reaction score
0
Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

thanks για το γρηγορο response....
με hdmi εχω κανει την συνδεση, τι πρεπει να ρυθμισω ?
oσο για τα sub's στο setup Ελληνικα εχω αν ενοοεις το menu....

edit: Ok βρηκα "ακρη" τα εφτιαξα ολα.... καταπληκτικο μηχανακι. :)

Καλησπερα,

|Δεν μου λες και εμενα πως εβγαλες ακρη με τον ηχο γιατι παιδευομαι κανα 2 ωρες τωρα και δεν τα καταφερνω.
Δεν μπορω να ακουσω ηχο απο mkv.Παιρνω ηχο απο την HDMI αλλα τα ηχεια της τηλεορασης παραμενουν μουγκα.Τι ρυθμισεις πρεπει να κανω?

Thanks

tm

Reaction score
0

Φορματ; ΑΔΥΝΑΤΟ! εχω βαλει γυρω στις 39 ταινιες και ποιος τις γυρναει πισω στον εξωτερικο!
Υπαρχει επιλογη επανεγκαταστασης χωρις να σου πειραξει τα αρχεια που εχεις περασει μεσα..
39?? Χαρα στο κουραγιο σου... Θα σου πηρε ...μερες! :-D

tm

Reaction score
0

Καλησπερα,

|Δεν μου λες και εμενα πως εβγαλες ακρη με τον ηχο γιατι παιδευομαι κανα 2 ωρες τωρα και δεν τα καταφερνω.
Δεν μπορω να ακουσω ηχο απο mkv.Παιρνω ηχο απο την HDMI αλλα τα ηχεια της τηλεορασης παραμενουν μουγκα.Τι ρυθμισεις πρεπει να κανω?

Thanks
προφανως η τηλεοραση σου δεν μπορει να αποκωδικοποιησει το σημα που λαμβανει.. Βαζω στοιχημα, ομως, πως σε απλα divx, μια χαρα ακους ηχο, σωστα?

Reaction score
0

προφανως η τηλεοραση σου δεν μπορει να αποκωδικοποιησει το σημα που λαμβανει.. Βαζω στοιχημα, ομως, πως σε απλα divx, μια χαρα ακους ηχο, σωστα?

Δεν μπορει δυστυχως.Δεν υπαρχει τροπος για να γινει downgrade ο ηχος?

Παρεπιπτοντως μολις διαβασα και στο site www.egreat.gr οτι σταματαει η υποστηριξη του προιοντος στα ελληνικα εξατιας του eshop!:101:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Παρεπιπτοντως μολις διαβασα και στο site www.egreat.gr οτι σταματαει η υποστηριξη του προιοντος στα ελληνικα εξατιας του eshop!
Tα upgrade να βρισκουμε και σιγα την υποστιριξη που θελει μια τετοια συσκευη....
Και 'γω πιο πολυ απο την βιασυνη να δω το τελευταιο PB δεν εβλεπα στο menu τα Ελληνικα για τα sub's και στον ηχο oτι το περναγα RAW. (μονο να μην παθει καμια βλαβη, αλλα ευτηχως δεν βλεπω κινουμενα μερη που ειναι και πιο ευπαθη σε τετοιες κατασκευες.)
Επομενη κινηση ειναι να αλλαχτει ο ανεμιστηρας μιας και για την κρεββατοκαμαρα που το πηρα και την ωρα που βλεπω κανει ΠΟΛΥ θορυβο τουλαχιστον για τα δικα μου δεδομενα.

Λοιπον ενα TIP για οσους βλεπουν με streaming και θελουν να βλεπουν ολους τους δισκους τους στο EGREAT και οχι μονο ενα folder που οριζεις στο myihome. Ειναι μονο για winxp-2003 μιας και δεν ασχολουμε καθολου με svista.
Παμε στον Local δισκο μας (C) και φτιαχνουμε ενα folder π.χ. hd mount και μεσα σε αυτο φτιαχνουμε folders οσα και οι δισκοι μας, δηλαδη D: E: και λοιπα.....
Mετα παμε My computer δεξι πληκτρο manage -> computer managment -> disk management.
Μεσα στο disk management και σε καθε ενα δισκο που εχουμε παταμε δεξι πλητρκο πανω του και πηγαινουμε στο change drive letter and paths παταμε add και παμε mount in the following NTFS folder.
Με browse πηγαινουμε στο folder που εχουμε φτιαξει στο disk C: και στο αντιστοιχο folder του δισκου παταμε ok και ειναι ετοιμο, κανουμε αυτα τα βηματα για ολους τους δισκους μας.
Οταν τελειωσουμε πηγαινουμε στο folder C: και βλεπουμε οτι τα folder που ειχαμε διμιουργηση μεσα εχουν παρει την μορφη των δισκων μας και ανοιγοντας ενα απο αυτα μας πηγαινει απευθειας στο δισκο μας.
Τελευταιο βημα ειναι να παμε στο myihome και να ορισουμε αυτο το folder για τις ταινιες μας.
Με τον παραπανω τροπο επισης μπορουμε να κανουμε share τους δισκους μας σε ενα Local δυκτιο κανοντας share μονο αυτο το folder και δινοντας read or write δικαιωματα στους χρηστες που θελουμε χωρις να χρειαζεται να κανουμε share ξεχωριστα τον καθενα.

ΤIP2
Απο οτι ειδα το myihome ανοιγει την πορτα 8000 εκει που ειναι στημενο και καλο θα ηταν να μπει ενα firewall στο modem-router σας εφοσον και αν κανετε port forward ολες της πορτες απο το inet προς τα μεσα.

Αυτα και οτι απορια υπαρχει εδω ειμαστε...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Υπαρχει επιλογη επανεγκαταστασης χωρις να σου πειραξει τα αρχεια που εχεις περασει μεσα..
39?? Χαρα στο κουραγιο σου... Θα σου πηρε ...μερες! :-D
Να ειχαμε και περισσευμα (κουραγιου εννοω) χαλαλι του:137:

Αφου σταματαει η υποστηριξη των Ελληνικων μηπως μπορουμε να το επιστρεψουμε, ως απαραδεκτο προϊον για μενα, γιατι δεν ξερω κινεζικα;

Reaction score
0
παιδιά ξέρει κανέις την ρύθμιση για την ανάλυση για samsung LE-M86D?αυτή την στιγμή το έχω σε HDMI 1080p/60h.μήπως βα χησιμοποιήσω το αυτόματο mode?
επίσης δοκίμασε κανένας να βάλει ανάποδα τον ανεμιστήρα και να βάζει αέρα αντί να βγάζει?μειώνει τον θόρυβο?θα υπάρχει πρόβλημα με υπερθέρμανση ετσι?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

παιδιά ξέρει κανέις την ρύθμιση για την ανάλυση για samsung LE-M86D?αυτή την στιγμή το έχω σε HDMI 1080p/60h.μήπως βα χησιμοποιήσω το αυτόματο mode?
επίσης δοκίμασε κανένας να βάλει ανάποδα τον ανεμιστήρα και να βάζει αέρα αντί να βγάζει?μειώνει τον θόρυβο?θα υπάρχει πρόβλημα με υπερθέρμανση ετσι?
Οτι αναλυση εχει η τιβι θα βαλεις στο μηχανακι (απο τις ρυθμισεις του), ποιο το προβλημα; και βεβαια οχι αυτοματο πιλοτο!
Οσο για το αλλο...η απαγωγη θερμοτητας ειναι παντα καλυτερη απο την επαγωγη. Και γιατι να κανει λιγοτερο θορυβο;επειδη θα αλλαξει φορα; δε νομιζω (παντως ειναι απλη η δοκιμη, αλλαζεις τα καλωδιακια τροφοδοσιας- αν δε βαρειεσαι δοκιμασε και μας το λες!)

Reaction score
4

το κερατο μου! ειμαστε η μονη χωρα σιγουρα που τα ιδια προϊοντα αντι να φθηναινουν οσο περνα ο καιρος ακριβαινουν...

μπηκα στο e-shop και αντι για 199ε που ειχε πριν δυο εβδομαδες το πηγανε 215ε... ελεος... δλδ καμια τιμιοτης στην τιμολογιακη πολιτικη;; στο κατω κατω αν ανεβηκε το δολλαριο ας φανε αυτοι τη χασουρα. Μπορει να ειμαι υπερβολικος αλλα μου τη σπανε κατι τετοια...

αραγε τι "αντι-επαγγελματικο" μπορει να εκανε το e-shop (περα απο αυξηση της τιμης) που εξοργισε την egreat;

Reaction score
0
Το πηρα κι εγω... Παραγγελια στο e-shop τη Δευτερα βραδυ... Πεμπτη πρωι παραλαβη...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

ΟΥΦ! στον πινακα ελλεγχου, με δεξι κλικ πανω στους σκληρους (ως 3 τους βγαζει) λεει οτι χρειαζονται διαμορφωση, ενω ειναι ηδη (με το εχτ3). Τι (τους) κανουμε τωρα;

Reaction score
927

Tα upgrade να βρισκουμε και σιγα την υποστιριξη που θελει μια τετοια συσκευη....
Και 'γω πιο πολυ απο την βιασυνη να δω το τελευταιο PB δεν εβλεπα στο menu τα Ελληνικα για τα sub's και στον ηχο oτι το περναγα RAW. (μονο να μην παθει καμια βλαβη, αλλα ευτηχως δεν βλεπω κινουμενα μερη που ειναι και πιο ευπαθη σε τετοιες κατασκευες.)
Επομενη κινηση ειναι να αλλαχτει ο ανεμιστηρας μιας και για την κρεββατοκαμαρα που το πηρα και την ωρα που βλεπω κανει ΠΟΛΥ θορυβο τουλαχιστον για τα δικα μου δεδομενα.

Λοιπον ενα TIP για οσους βλεπουν με streaming και θελουν να βλεπουν ολους τους δισκους τους στο EGREAT και οχι μονο ενα folder που οριζεις στο myihome. Ειναι μονο για winxp-2003 μιας και δεν ασχολουμε καθολου με svista.
Παμε στον Local δισκο μας (C) και φτιαχνουμε ενα folder π.χ. hd mount και μεσα σε αυτο φτιαχνουμε folders οσα και οι δισκοι μας, δηλαδη D: E: και λοιπα.....
Mετα παμε My computer δεξι πληκτρο manage -> computer managment -> disk management.
Μεσα στο disk management και σε καθε ενα δισκο που εχουμε παταμε δεξι πλητρκο πανω του και πηγαινουμε στο change drive letter and paths παταμε add και παμε mount in the following NTFS folder.
Με browse πηγαινουμε στο folder που εχουμε φτιαξει στο disk C: και στο αντιστοιχο folder του δισκου παταμε ok και ειναι ετοιμο, κανουμε αυτα τα βηματα για ολους τους δισκους μας.
Οταν τελειωσουμε πηγαινουμε στο folder C: και βλεπουμε οτι τα folder που ειχαμε διμιουργηση μεσα εχουν παρει την μορφη των δισκων μας και ανοιγοντας ενα απο αυτα μας πηγαινει απευθειας στο δισκο μας.
Τελευταιο βημα ειναι να παμε στο myihome και να ορισουμε αυτο το folder για τις ταινιες μας.
Με τον παραπανω τροπο επισης μπορουμε να κανουμε share τους δισκους μας σε ενα Local δυκτιο κανοντας share μονο αυτο το folder και δινοντας read or write δικαιωματα στους χρηστες που θελουμε χωρις να χρειαζεται να κανουμε share ξεχωριστα τον καθενα.

ΤIP2
Απο οτι ειδα το myihome ανοιγει την πορτα 8000 εκει που ειναι στημενο και καλο θα ηταν να μπει ενα firewall στο modem-router σας εφοσον και αν κανετε port forward ολες της πορτες απο το inet προς τα μεσα.

Αυτα και οτι απορια υπαρχει εδω ειμαστε...

Μα και μεσα απο το ihome μπορεις να το κανεις να βλεπει οποιους σκληρους ή φακελους θελεις ταυτοχρονα.

Reaction score
927

ΟΥΦ! στον πινακα ελλεγχου, με δεξι κλικ πανω στους σκληρους (ως 3 τους βγαζει) λεει οτι χρειαζονται διαμορφωση, ενω ειναι ηδη (με το εχτ3). Τι (τους) κανουμε τωρα;

Στο CD που παρεχεται μαζι με την συσκευη εχει ενα προγραματακι που φορμαρει τον εσωτερικο σκληρο του egreat σε ntfs απο τον υπολογιστη σου.Προσοχη να φορμαρεις μονο το μεγαλο κοματι γιατι στα μικρα ειναι το λειτουργικο του.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas