EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Reaction score
0
Ευχάριστα νέα από το μέτωπο του DTS! Σε πολλούς έφτασε ένα e-mail που έγραφε τα εξής:
Hi,

We have been informed that it is possible to flash Popcornhour A110 latest firmware to other HDMI 1.3 NMT unit including ISTAR MINI HDMI 1.3.
This will enable the DTS decoding or downmixing for your ISTAR MINI HDMI 1.3.
If you need VGA, do NOT use this.
If you do not need DTS decoding, do NOT use this.
It will not work on HDMI 1.1 units.

It also required NMT application installed.

http://rapidshare.com/files/1676544...rmware_to_other_NMT_players_to_enable_DTS.zip

After the flash, your unit will effectively become a popcornhour A110 (logo etc)
You will also need to install matching Popcornhour NMT (syb8634).
VGA will not work since Popcornhour firmware does NOT support VGA.

Το δοκίμασα και δουλεύει μια χαρά στο Egret M31B.Τώρα έχω ένα Egreat με firmware popcornhour που έχει ενεργοποιημένη την επιλογή Analog στο DTS.Απλά πρέπει να ακολουθηθούν με προσοχή οι οδηγίες και στο τέλος να εγκατασταθούν οι NMT applications του Popcornhour!
Καλημέρα,

Μια ερώτηση, σχετικά με το post.
Ακολουθώ τα βήματα που περιγράφονται, και όταν προσπαθώ να κάνω telnet απο το putty, μου βγάζει ένα μήνυμα "connection refused by host".
Σημ. Την IP του Μ31Β την κάνω κανονικά ping.

Έχει κανείς καμία ιδέα???

Επίσης, αν αλλάξω firmware μπορώ να επιστρέψω στο αρχικό του EGREAT???

Ευχαριστώ

Reaction score
2
Καλημέρα,

Ακολουθώ τα βήματα που περιγράφονται, και όταν προσπαθώ να κάνω telnet απο το putty, μου βγάζει ένα μήνυμα "connection refused by host".

Ευχαριστώ
Κοίταξε μήπως παρεμβαίνει κανένα antivirus και κοίταξε αν έκανες τα αρχεία execute.Αν αλλάξεις ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να ξαναγυρίσεις στο παλιό του Egreat,με αυτό το πρόγραμμα.Αν βγει κάποιο άλλο,ίσως.

Reaction score
0
Να σου πω γιατί ρώτησα αυτά που ρώτησα:
Σκέφτηκα πως αφού παίζει κάποια mkv αρχεία, αλλά δεν παίζει άλλα, μπορεί τα αρχεία να έχουν κάποιο πρόβλημα.
Για αυτό και ρώτησα αν έκανες επιτυχώς αναπαραγωγή μέσω του υπολογιστή σου, εκτός του eGreat.
Και αυτό, γιατί mkv αρχεία της τάξης των 8GB το δικό μου τα παίζει πιο καλά και από τον υπολογιστή μου...

Αν δεν είναι το πρόβλημα στα αρχεία, και παίζουν καλά αλλού, τότε θα έκανα την εικασία πως φταίει κάτι στο firmware ή στο λογισμικό, και θα πρότεινα να δοκιμάσεις να το ξαναπεράσεις (χωρίς να κάνεις φορμάτ), ή να κάνεις update (αν δεν έχεις ήδη κάνει) για να δεις αν θα λυθεί το πρόβλημα.
Αν έχεις την υπομονή, μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις και reset στις ρυθμίσεις του.
Είχε τύχει ένα πρόβλημα μετά από συνδέσεις με διαφορετικά δίκτυα και υπολογιστές και το είχα λύσει με το reset.

Έξω από αυτά, φοβάμαι πως δε μπορώ να προτείνω τίποτα άλλο.

Η ταινία, μήπως είναι BD και όχι DVD;
DVD πάνω από 8,5 GB δεν γνωρίζω να υπάρχει...

πως να κανω reset στις ρυθμισεις του.το μονο που εκανα ειναι αυτο που λεει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα και παλι τιποτα.

Reaction score
1
Καλημέρα,

Ευχαριστώ
Μην προσπαθείς άδικα. Δοκίμασα κι εγώ το πρώτο τμήμα (που υποστηρίζει telnet) και δεν δούλεψε οπότε το εγκατέλειψα θεωρώντας το συνολικά αναξιόπιστο.

Αν πάντως αισθάνεσαι τυχερός δες στα tips τον (δοκιμασμένο) τρόπο εγκατάστασης του telnet και δοκίμασε να κάνεις μόνο το δεύτερο τμήμα της εγκατάστασης του PCH firmware (το upgrade.cgi)

Θα πρότεινα πριν το κάνεις να δημιουργήσεις ένα αντίγραφο τις μνήμης του egreat στον δίσκο σου (dd if=/dev/mt?? of=filename) ώστε να έχεις(?) μία οδό επιστροφής.
Βασικά δες τι κάνει το upgrade.cgi στο dd και κάνε το αντίστροφο για να έχεις backup της μνήμης του egreat.

Καλή τύχη.

Reaction score
1
Έκανα χθες αναβάθμιση στο Transmission 1.40. Ποια μπορειί να είναι η διεύθυνση του Clutch; Η προηγούμενη του 1.23 (ιp:8077) δεν εμφανίζει πλέον τίποτα.

Ρε παιδιά, καμιά ιδέα;

Reaction score
6
Μια ερώτηση να κάνω. Αρχεία περασμένα στο egreat σε μορφή zip, rar κλπ μπορούν να γίνουν unzip με κάποιο tool απευθείας μέσα από την συσκευή, χωρίς να χρησιμοποιήσουμε υπολογιστή?

Ευχαριστώ.

Reaction score
62
Ρε παιδιά, μια βοήθεια. Πάω να παίξω το Dark Knight από MKV και μου κάνει τρελά artifacts η εικόνα. Δεν βλέπεται με τίποτα. Το θέμα είναι ότι στο PC τρέχει μια χαρα. Έχω κάνει τα πάντα. Την έτρεξα από το δίκτυο, την κόπιαρα στον εσωτερικό σκληρό του. Άλλαξα τις αναλύσεις μία προς μία και αυτό τα ίδια. Έχετε αντιμετωπίσει το ίδιο κι εσείς???

Reaction score
5
Ρε παιδιά, μια βοήθεια. Πάω να παίξω το Dark Knight από MKV και μου κάνει τρελά artifacts η εικόνα. Δεν βλέπεται με τίποτα. Το θέμα είναι ότι στο PC τρέχει μια χαρα. Έχω κάνει τα πάντα. Την έτρεξα από το δίκτυο, την κόπιαρα στον εσωτερικό σκληρό του. Άλλαξα τις αναλύσεις μία προς μία και αυτό τα ίδια. Έχετε αντιμετωπίσει το ίδιο κι εσείς???
Μηπως ειναι το version του εσιρ ?? :109:

Reaction score
5
Παντα μιλαω για την εκδοση 1080p.

Δεν την δοκιμασα στο Egreat αλλα αφου ειχε το σωστο aspect ratio ειπα να το κανω AVCHD.

Οταν το δοκιμασα εφαγα την πιξελια και το stuttering της αρκουδας για αυτο το λεω.

Σιγουρα καποια πατατια στο encoding.Αλλα εσιρ ειπαμε και μας την εκανε. :137:

Reaction score
5
Σώτο οι Esir θεωρούνται καλοί;
(Μιλούσα για το 720p)
Βεβαιως ειναι ο Βασιλιας του 720p.

Βασικα ολα αυτα τα αρχεια ειναι κατα αρχας για αναπαρωγη απο pc οποτε δεν μπορουμε να εχουμε τρελλες απαιτησεις οταν κατι δεν παιζει στο μηχανακι μας :108:

Reaction score
0
πως να κανω reset στις ρυθμισεις του.το μονο που εκανα ειναι αυτο που λεει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα και παλι τιποτα.
Ναι, αυτό εννοούσα.
:108:
Λυπάμαι, αλλά δεν ξέρω τι άλλο να πω.
Δε μας έγραψες, τα αρχεία, παίζουν στον υπολογιστή;
Μήπως φταίνε τα αρχεια;
To firmware το τσέκαρες;
Ίσως να το κοιτάξουν στο e-shop?

Το ίδιο έπαθα κι εγώ με μια έκδοση του WALL-E (1080)...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas