EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Reaction score
0
Soulmategr, όπως γράφεις σωστά, το μόνο που γίνεται όταν πατάς stand by είναι η παύση του σήματος στην τηλεόραση. Τα τόρρεντς συνεχίζουν, και μπορείς να τα δεις από τον υπολογιστή σου.
Θα απαντήσω κρίνοντας "εξ ιδίων", λέγοντας πως όταν ξεκινάς πάλι το μηχάνημα, τα τόρρεντς ξεκινούν ξανά, αλλά με διαφορά φάσης, μέχρι να ξεκινήσει το service.
Θα πρέπει να γράψω βέβαια πως υπήρχαν περιπτώσεις που κάποιες υπηρεσίες (services) δεν είχαν ξεκινήσει με την έναρξη του μηχανήματος. Αλλά αυτό συνέβαινε ως επί το πλείστον όταν κι εγώ άλλαζα την κατάσταση του μηχανήματος. Έβγαζα δηλαδή το καλώδιο ethernet, προσέθετα wireless stick, μετέφερα το μηχάνημα σε φίλο για να δούμε κάποια ταινία κ.α. Τελευταία, ακόμα και μετά την ενημέρωση του firmware και του software, όλες οι ρυθμίσεις και οι υπηρεσίες παρέμειναν ως είχαν. (Οι υπηρεσίες βέβαια αυξηθήκανε σε αριθμό κατά μία, ή έτσι νομίζω, την Casgle client για την οποία δεν κατάλαβα ακόμα τι κάνει και δεν την έχω ενεργοποιήσει)

Η αλήθεια είναι ότι δεν μου δίνει την επιλογή (lemon) να κάνω "Αποθήκευση ως...", ούτε κατεβάζει κάπου το αρχείο, και αυτό είναι το πρόβλημα. Τον τρόπο για upload του τόρρεντ από τον υπολογιστή τον ξέρω. Έχω ήδη κατεβάσει αρκετά τόρρεντς με αυτό τον τρόπο.

Όντως Σωτήρη, αν εχουμε το dvdrip σε μορφη iso, το παιζει οκ.

takismix, το wifi και σε εμένα παιδεύτηκε όταν το συνέδεσα με δίκτυο που είχε wpa, αλλά το να ρυθμίσεις IP, DNS servers, κ.τ.λ. θα διευκολύνει πολύ το πράγμα. Για αυτό τον λόγο είχε πρόβλημα και κάποιος φίλος στο δίκτυό του, αν διάβασες προηγούμενα ποστς.

Συγνώμη για το "πολίτιμη" αντί "πολύτιμη" στο προηγούμενο μου ποστ. :120:

Reaction score
0
Ρε παιδιά να κάνω μία ερώτηση;;;
Μπορεί και να είναι χαζή αλλά ψάχνω τόση ώρα στο νετ και δεν βρίσκω την απάντηση..
Τα dvd rips (οχι divx) πόση ανάλυση έχουν;Δηλαδή για ποιο λόγο να κατεβάσει κάποιος το dvd-rip και όχι το dvd-rip σε avi;

Reaction score
0
Έχει βρεί κανένας σας κανένα πρόγραμμα σαν το moviejukebοx αλλά για μουσική;
Να παίζει απο το E-great χωρίς να θέλει υπολογιστή..

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Πως σβηνουμε αρχεια απο τον εσωτερικο του egreat;

Reaction score
164
Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Πως σβηνουμε αρχεια απο τον εσωτερικο του egreat;
Πάτησε ττο κουμπί file mode, μάρκαρέ το και μετά file mode και delete. Ή κάπως έτσι... :138:

Reaction score
0
Εγώ έκανα το εξής, και δούλεψε.
Επέλεξα τον σκληρό (π.χ.), επέλεξα σαν μέσο (εκεί που επιλέγεις βίντεο, μουσική, φωτογραφία ή αρχείο) το αρχείο,
βρήκα στον κατάλληλο φάκελο το αρχείο που ήθελα και πάτησα το delete στο τηλεχειριστήριο.
Αφού έβγαλε το μήνυμα:
!Alert!!!!
Are you sure you want to delete the file or folder?
και του απάντησα ΟΚ,
το εξαπόστειλε.

Αλλά γιατί να μην πας μέσω δικτύου να κάνεις τη δουλειά σου;
Ούτε πάνω κάτω με το τηλεχειριστήριο, ούτε τίποτα.

Υ.Γ. Φαντάζομαι πως δεν είχε καμιά ιδέα κανείς για την παραπάνω ερώτησή μου, ε;
:108:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

...Υ.Γ. Φαντάζομαι πως δεν είχε καμιά ιδέα κανείς για την παραπάνω ερώτησή μου, ε;
:108:
Εννοείς προφανώς για το πρόβλημα με τα στατιστικά των torrent...

Εφόσον τα συγκεκριμένα torrent site δεν σου επιτρέπουν την "αποθήκευση ως" του αρχείου *.torrent, μάλλον είναι δύσκολα τα πράγματα γιατί η περιήγηση/πλοήγηση μέσω του egreat δεν είναι και εύκολη υπόθεση.
Γενικότερα η μερική υποστήριξη των τελευταίων εκδόσεων της HTML και όχι μόνο δυσχεραίνει την πλοήγηση:
* HTML 3.2 compliant and partial HTML 4.0 support * Partial Javascript 1.5 support
* Partial CSS2 support
* Proprietary Consumer HTML support to ease navigation using a remote control
* Partial Cascading Style Sheet (CSS1)
* Partial Netscape and IE extensions including exception handling

Ίσως πρέπει να περιμένεις είτε βελτίωση των NMT Applications με βελτίωση στο Torrent clients (ή αναβάθμιση του Transmittion με τον τρόπο που έχει προταθεί στο νήμα) είτε βελτίωση του ή των torrent site που να υποστηρίξουν καλύτερα τις NMT εφαρμογές...

Σημείωση= είχα προσπαθήσει να συνδέσω ασύρματο ποντίκι στη USB θύρα και το egreat έδωσε μήνυμα ότι συνδέθηκε USB Keyboard. Αρκετά ενδιαφέρων εάν αναλογιστούμε ότι υπάρχουν wireless keyboards όπως το Mini Logitech που κάνει θαύματα!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

User παντα μια...διαγραφη (delete) ειναι η λυση! Ευχαριστω:444:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Ίσως πρέπει να περιμένεις είτε βελτίωση των NMT Applications με βελτίωση στο Torrent clients (ή αναβάθμιση του Transmittion με τον τρόπο που έχει προταθεί στο νήμα) είτε βελτίωση του ή των torrent site που να υποστηρίξουν καλύτερα τις NMT εφαρμογές...
Συγνώμη αν κάνω λάθος, αλλά για αναβάθμιση του Transittion? δε βρήκα στο παρόν νήμα τίποτα από όσα έχω διαβάσει, εκτός από κάποια σχόλια γύρω στη σελίδα 22, που μου φάνηκαν ανεπαρκή για να καταλάβω το πού, πώς, πότε.

Αναφέρεσαι σε άλλο νήμα;
Θα μπορούσες να με βοηθήσεις με κάποιο λινκ;

Reaction score
0
Καλημέρα και από εμένα σε όλους.
Πριν απο 2 ημέρες μπήκα κι εγώ στο club αφού απέκτησα το egreat 31b. :102:Δεν έχω προλάβει να κάνω τιποτα το ιδιαίτερο πέρα από την αναβάθμιση του firmware και την εγκατασταση του νέου NMT.
Έχω βάλει στο εσωτερικό του σκληρό δίσκο ο οποίος φορμαρίστηκε σε ext2 και όλα μια χαρά μέχρι εδώ.
Πήρα επίσης και το TP-LINK WN821N για να συνδέσω το μηχάνημα ασύρματα με το internet (ασύρματο router Linksys).
Απο την αρχή μου παρουσίασε το εξής : Μετά από 2-3 λεπτά λειτουργίας το μηχάνημα "πάγωνε" ! Στη κυριολεξία δε μπορούσες να κάνεις τίποτα παρά μόνο να το κλείσεις.:122: Μετά απο αρκετό ψάξιμο, έβγαλα το TP-LINK και ως δια μαγείας το σύστημα δούλευε ρολόϊ, ούτε ένα "πάγωμα" επί 2+ ώρες...
Κατέληξα στο συμπέρασμα οτι κάτι συμβαίνει με το δίκτυο (για λόγους δοκιμής αφαίρεσα την ασφάλεια WPA από το ασύρματο και το είχα ανοιχτό).
Έχει τύχει σε εσάς κάτι παρόμοιο ?
Απο ότι είχα διαβάσει το TP-LINK είναι συμβατο με το egreat, για ποιό λόγο "παγώνει" το μηχάνημα ?
Μήπως φταίει κάτι στις ρυθμίσεις του δικτύου? (το έχω στο "Αυτόματα - ασύρματο" χωρίς να έχω δηλώσει κάποια IP).

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη...:121:
και σε μενα το κανει αυτο αλλα οχι παντα. εχουμε τα ιδια ακριβως και εχω παρατηρησει οτι οταν το TPLINK ειναι κουμπωμενο επανω κατα την αναπαραγωγη, υπαρχει κινηση στο ασυρματο δικτυο (αναβοσβηνει ανα τακτα διαστηματα σαν να κατεβαζει κατι).
τωρα τι κατεβαζει αγνωστο αλλα το προβλημα λυνεται αν το ξεκουμπωσεις. εχω δοκιμασει με στατικη ασυρματη και αυτοματη αλλα το ιδιο. κανω δοκιμες με αλλαγη του ονοματος του workgroup καθως και του shared φακελου στο egreat σε μορφη 192,,3,,,,,3. περιττο να σου θυμιζω οτι πρεπει να εχεις μια μονο λεξη χωρις κενα στο ssid σου. αυτα προς το παρον απο μενα

tm

Reaction score
0

Συγνώμη αν κάνω λάθος, αλλά για αναβάθμιση του Transittion? δε βρήκα στο παρόν νήμα τίποτα από όσα έχω διαβάσει, εκτός από κάποια σχόλια γύρω στη σελίδα 22, που μου φάνηκαν ανεπαρκή για να καταλάβω το πού, πώς, πότε.

Αναφέρεσαι σε άλλο νήμα;
Θα μπορούσες να με βοηθήσεις με κάποιο λινκ;
διαβασε τον οδηγο επιβιωσης Popcorn Hour.. εκει μεσα θα βρεις οτι χρειαζεται!

Reaction score
0
Παιδιά,

Καλησπέρα

Με το νεο firmware για το M31B, (1023), γίνεται τίποτα σχετικά με τον ήχο σε DTS. Παρατήρησα ότι υπάρχει μια επιλογή DTS-HD, αυτό τι είναι? Γνωρίζει κανείς??

Ευχαριστώ

Reaction score
1
Παιδιά,

Καλησπέρα

Με το νεο firmware για το M31B, (1023), γίνεται τίποτα σχετικά με τον ήχο σε DTS. Παρατήρησα ότι υπάρχει μια επιλογή DTS-HD, αυτό τι είναι? Γνωρίζει κανείς??

Ευχαριστώ
Δυστυχώς δεν υποστηρίζει ούτε κι αυτό DTS Stereo downmix.

Αυτό αν δεν έχεις τρόπο να παίξεις DTS μέσω HDMI ή SPDIF(οπτική) είναι πρόβλημα, αλλά θα πρέπει σύντομα να λυθεί καθώς το firmware του POPcorn το υποστηρίζει. Θέμα χρόνου νομίζω.

Reaction score
0
Εγω εχω μπερδευτει λιγο με ολα αυτα (τα δικτυακα) που εχω διαβασει, και δεν ξερω αν εχει απαντηθει ηδη το προβλημα που εχω...

Το 31Β εχει εσωτερικο δισκο γεματο με Hd clips σε ntfs συστημα.
Το συνδεω με το ρουτερ μου με static ip. Εχω βαλει το τελευταιο firmware αλλα δεν εχω εγκαταστησει τα nmt applications γιατι δεν με νοιαζουν τα torrents κ.τ.λ. .

Θελω απλως να μπορω να βλεπω τα περιεχομενα του σκληρου του 31Β απο τον υπολογιστη μου (win xp pro sp3) για να κανω τα σχετικα παρε-δωσε...

Γινεται; Γιατι μεχρι τωρα ΔΕΝ...

Reaction score
2
Ευχάριστα νέα από το μέτωπο του DTS! Σε πολλούς έφτασε ένα e-mail που έγραφε τα εξής:
Hi,

We have been informed that it is possible to flash Popcornhour A110 latest firmware to other HDMI 1.3 NMT unit including ISTAR MINI HDMI 1.3.
This will enable the DTS decoding or downmixing for your ISTAR MINI HDMI 1.3.
If you need VGA, do NOT use this.
If you do not need DTS decoding, do NOT use this.
It will not work on HDMI 1.1 units.

It also required NMT application installed.

http://rapidshare.com/files/1676544...rmware_to_other_NMT_players_to_enable_DTS.zip

After the flash, your unit will effectively become a popcornhour A110 (logo etc)
You will also need to install matching Popcornhour NMT (syb8634).
VGA will not work since Popcornhour firmware does NOT support VGA.

Το δοκίμασα και δουλεύει μια χαρά στο Egret M31B.Τώρα έχω ένα Egreat με firmware popcornhour που έχει ενεργοποιημένη την επιλογή Analog στο DTS.Απλά πρέπει να ακολουθηθούν με προσοχή οι οδηγίες και στο τέλος να εγκατασταθούν οι NMT applications του Popcornhour!

Reaction score
1
Εγω εχω μπερδευτει λιγο με ολα αυτα (τα δικτυακα) που εχω διαβασει, και δεν ξερω αν εχει απαντηθει ηδη το προβλημα που εχω...

Το 31Β εχει εσωτερικο δισκο γεματο με Hd clips σε ntfs συστημα.
Το συνδεω με το ρουτερ μου με static ip. Εχω βαλει το τελευταιο firmware αλλα δεν εχω εγκαταστησει τα nmt applications γιατι δεν με νοιαζουν τα torrents κ.τ.λ. .

Θελω απλως να μπορω να βλεπω τα περιεχομενα του σκληρου του 31Β απο τον υπολογιστη μου (win xp pro sp3) για να κανω τα σχετικα παρε-δωσε...

Γινεται; Γιατι μεχρι τωρα ΔΕΝ...
Για να βλέπεις τον δίσκο του 31B μέσω δικτύου από το PC χρειάζεσαι το samba στο 31Β.
Το samba είναι τμήμα του NMT (δεν είναι μόνο τα torrents).
Για να εγκατασταθούν τα ΝΜΤ χρειάζονται (νομίζω) linux filesystem δηλαδή ext2 ή ext3.

Θα πρότεινα να αδειάσεις στο PC σου τα αρχεία και να περάσεις τελευταίο firmware και NMT κάνοντας format τον εσωτερικό δίσκο σε ext2.

Μετά να συνδέσεις μέσω της slave USB το 31Β στο PC και να μεταφέρεις ξανά τα αρχεία σου στο 31Β αφού εγκαταστήσεις στο PC driver για ext2.

Θα σου πάρει 2 ώρες αλλά θα έχεις ένα σωστά στημένο σύστημα.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Ευχάριστα νέα από το μέτωπο του DTS! Σε πολλούς έφτασε ένα e-mail που έγραφε τα εξής:
Hi,

We have been informed that it is possible to flash Popcornhour A110 latest firmware to other HDMI 1.3 NMT unit including ISTAR MINI HDMI 1.3.
This will enable the DTS decoding or downmixing for your ISTAR MINI HDMI 1.3.
If you need VGA, do NOT use this.
If you do not need DTS decoding, do NOT use this.
It will not work on HDMI 1.1 units.

It also required NMT application installed.

http://rapidshare.com/files/1676544...rmware_to_other_NMT_players_to_enable_DTS.zip

After the flash, your unit will effectively become a popcornhour A110 (logo etc)
You will also need to install matching Popcornhour NMT (syb8634).
VGA will not work since Popcornhour firmware does NOT support VGA.

Το δοκίμασα και δουλεύει μια χαρά στο Egret M31B.Τώρα έχω ένα Egreat με firmware popcornhour που έχει ενεργοποιημένη την επιλογή Analog στο DTS.Απλά πρέπει να ακολουθηθούν με προσοχή οι οδηγίες και στο τέλος να εγκατασταθούν οι NMT applications του Popcornhour!
- Σε μένα κάτι δεν πάει καλά. Συγκεκριμένα όταν δίνω την εντολή /opt/sybhttpd/localhost.drives/HARD_DISK/update.cgi και πατώ enter δεν κάνει τίποτα...μένει εκεί χωρίς κανένα μήνυμα...

Reaction score
2

- Σε μένα κάτι δεν πάει καλά. Συγκεκριμένα όταν δίνω την εντολή /opt/sybhttpd/localhost.drives/HARD_DISK/update.cgi και πατώ enter δεν κάνει τίποτα...μένει εκεί χωρίς κανένα μήνυμα...
Δοκίμασε προσεκτικά τα βήματα από την αρχή.Διέγραψε τα αρχεία που αντέγραψες στο Egreat και ξαναντέγραψέ τα μέσω του ftp client (εγώ χρησιμοποίησα το CuteFTP) και από τα properties του ftp client ενεργοποίησε την επιλογή execute σε όλα τα αρχεία που αντέγραψες.Εννοείται ότι τα αντιγράφεις στο route του Egreat.Αν ξεκινήσει να διαγράφει το παλιό firmware, και όταν φτάσει στο 99 με 100% θα σταματήσει να δείχνει πρόοδο.Μην κλείσεις τίποτε και άσε το egreat να κάνει επανεκκίνηση μόνο του.Είναι επικίνδυνο αυτό το σημείο,γιατί μετά δεν ξέρω αν θα λειτουργεί το recovery tool για να το επαναφέρεις.Διάβασε πάλι προσεκτικά τα βήματα και κοίταξε μήπως παρέλειψες κάτι (εγώ για παράδειγμα προσπαθούσα να το περάσω χωρίς ftp client και φυσικά δεν γινόταν τίποτε).

Reaction score
1

Χρησιμοποίησα το FileZilla για ftp, το οποίο μετέφερε κανονικά τα 5/6 αρχεία και για κάποιο άγνωστο λόγο δεν μετέφερε το mtd2, το οποίο το έφθανε στα 2Mb και έπειτα έκανε restart στην αντιγραφή και δεν το ολοκλήρωνε...

Το πρόβλημα αυτό το ξεπέρασα, ρίχνοντας το αρχείο mtd2 στο root του egreat μέσω δικτύου (όπως συνήθως μεταφέρω τις ταινίες) και εν συνεχεία άλλαξα τα δικαιώματα του αρχείου mtd2 μέσω ftp.

Έτρεξα από το egreat το αρχείο telnet-installer.html, σαφώς πήρα την γνωστή απάντηση ότι δεν μπορεί να εκτελεστεί και σύμφωνα με τις οδηγίες το αγνόησα. Εν συνεχεία στο PC τρέχω το putty.exe (ακόμη και το puttytel.exe δοκίμασα) δίνω την IP και την κατάλληλη θύρα γιατί φυσικά με την εξορισμού 22 δεν έβλεπε δίκτυο...του έγραψα την γραμμή εντολής που προαναφέρθηκε και εκεί έμενε, όσες προσπάθειες και να έκανα!

Να ρωτήσω μερικά πράγματα:
α) από το ftp σου, τα 6 αρχεία τι δικαιώματα έχουν (συνήθως εκτός από το περιγραφικό ορίζονται και από ένα τριψήφιο νούμερο...)
β) δίνοντας στη γραμμή εντολής /opt/sybhttpd/localhost.drives/HARD_DISK/update.cgi το έντονο (sybhttpd) τι ρόλο παίζει;

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas