EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Reaction score
19
Καλησπέρα σας,

Ζητώ τη βοήθεια σας : Πως θα εγκαταστήσω το Wireless USB ADAPTER (Level One WUA-0600) στο egreat για να το αυνδέσω στο wifi του σπιτιού ????

Ευχαριστώ
Γιάννης
Αν το adapter που πήρες υποστηρίζεται από το egreat, θα πρέπει μόλις το βάλεις να το αναγνωρίσει αυτόματα και να σου ανοίξουν οι επιλογές "Wireless Manual IP" και "Wireless Auto IP" στο μενού Setup -> Network -> Mode.
Μετά το ρυθμίζεις σύμφωνα με τις οδηγίες του βήματος 2 από εδώ:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=55807

Καλώς ήρθες :126:

Reaction score
0
Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Καλησπερα παιδια,εχω ενα θεμα με το egreat αν μπορει καποιος να βοηθησει,οταν μπαινω στη σελιδα του Clutch για να κατεβασω καποιο τορεντς μου γαρφει οτι δεν υπαρχει χωρος στο σκληρο,
ενω εχω 500αρη wd αδειο στο egreat μονο τα nmt εχω κανει setup.
οταν προτομπηκα στη σελιδα εγραφε 145mb περιπου ελευθερο χωρο
που και αφτο δεν ηταν σωστο.αφου αρχισε να κατεβαζει ενα τορεντς που του ειχα δωσει εφτασε στο 0 ελευθερο χωρο και απο τοτε δειχνει 0 παρολο που διεγραψα το τορενς .

Reaction score
0
Αν το adapter που πήρες υποστηρίζεται από το egreat, θα πρέπει μόλις το βάλεις να το αναγνωρίσει αυτόματα και να σου ανοίξουν οι επιλογές "Wireless Manual IP" και "Wireless Auto IP" στο μενού Setup -> Network -> Mode.
Μετά το ρυθμίζεις σύμφωνα με τις οδηγίες του βήματος 2 από εδώ:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=55807

Καλώς ήρθες :126:
Ξέρει κάποιος τους adapters που είναι συμβατοί?

Reaction score
19
Ξέρει κάποιος τους adapters που είναι συμβατοί?
Σίγουρα αυτοί οι δύο (ο ίδιος είναι):
http://www.skroutz.gr/c/128/wifi_cards.html?keyphrase=tp-link+821
http://www.popcornhour.com/onlinest...og&task=info&item_id=9&main_id=0&category_id=

Με την ασύρματη σύνδεση όμως πιθανότατα θα έχεις πρόβλημα σε streaming dvd/hd λόγω ταχύτητας. Δες εδώ (το 5).

Reaction score
0
παιδια βοηθεια. πηρα σημερα το M32b και εκανα ολα τα update. βαζω σε ενα εκσωτερικο σκληρο ena avi αρχειο μαζι με to srt στο ιδιο ακριβως ονομα. το βαζω να παιξει αλλα ξεκινα η ταινια χωρις υποτιτλους. εβαλα και γλωσσα ιποτιτλων ελληνικα και παταω και το κουμπι υποτιτλων και τιποτα. οταν παταω το κουμπι υποτιτλων μου βγαζει ενα μικρο θαβμαστικο επανω αριστερα. τι να κανω;

Reaction score
19
To κουμπί subtitles που το πατάς; Πρέπει να το πατήσεις αφού ξεκινήσει το avi. Όσες φορές το πατάς περνάνε από την οθόνη ρυθμίσεις για τους υπότιτλους. Στο δεύτερο πάτημα πιθανότατα θα σου λέει <Subtitle>: Off. Εκεί πάτα το δεξί βελάκι για να γίνει On.

Reaction score
0
βρηκα κατι αλλο τωρα. εβαλα ενα αλλο αρχειο το οποιο επαιξε κανονικα με υποτιτλους και συγκεκριμενα τους 300. το αλλο που βαζω γιατι να μην παιζει. πρεπει να ναι θεμα κατι με τους υποτιτλους που εχει. πρεπει ισως να δω κατι μεσα στο αρχειο;

Reaction score
19
Σιγουρέψου ότι το όνομα είναι όντως ίδιο. Κάνε rename και τα δύο και γράψε κάτι ασφαλές: test.avi και test.srt για παράδειγμα.

Reaction score
0
τιποτα και με αυτο. εβαλα τωρα και αλλη ταινια και παιζει κανονικα. μονο με αυτο το αρχειο δεν τρεχει. δεν ξερω τι μπορει να φταιει.

Reaction score
0
και κατι ακομα αν μπορεις να μου πεις. εκανα το σκληρο σε ext2 . μετα τον συνδεσα στον υπολογιστη μου για να του περασω κατι ταινιεσ αλλα δεν τον εβλεπε ο υπολογιστης τον σκληρο. ξερεις τι πρεπει να κανω; εχω vista.

Reaction score
173

Reaction score
19
H ταχύτητα λογικά θα πρέπει να περιορίζεται μόνο από τη USB, το Popcorn δεν έχει usb slave για να δοκιμάσω. :117:

Reaction score
1
Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Εκτός από player mkv ή γενικά video player το χρησιμοποιείτε και ως audio player;

Το αναφέρω για τους εξής λόγους:
α) το audio μέρος το αναλαμβάνει το AK-4420 ένας 192KHz/24bit DAC 2Vrms output
β) υποστηρίζει flac, το οποίο είναι το μέλλον στο HD audio
γ) ήδη ξεκίνησαν οι διαδικτυακές πωλήσεις HD audio και σε flac (24bit/ μέχρι 192KHz - ηχογράφηση studio master).

Αλλά αυτό που δεν μου αρέσει καθόλου είναι η λειτουργία του λογισμικού player. Εκτός από το όνομα και τη διάρκεια δεν δείχνει καμία άλλη πληροφορία του track (ενώ υπάρχουν) και δεν μπορεί να παίξει tracks τα οποία βρίσκονται σε φάκελο και υποφακέλους (δηλ. κάνοντας play/OK στο αρχικό φάκελο να παίξει ότι υπάρχει στους φακέλους μέσα).

Γενικά το κρίνω αρκετά φτωχό!

Υπάρχει εναλλακτική λύση;

Reaction score
0
σημερα τελικα το παρελαβα και εγω.τωρα θα παω να παρω δισκο.υπαρχει κανας οδηγος για την τοποθετηση του?help please

Reaction score
802
Σε εμενα δεν ειχε manual.
3.5 δισκο sata θα παρεις.
Ειναι εξαιρετικα απλη η διαδικασια της τοποθετησης του.

ΥΓ. Μια ερωτησουλα, τελικα το egreat τα παιζει τα release των ESIR η να τα αποφευγουμε?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa