EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Reaction score
1
Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

1) Υπότιτλοι: εφόσον έχεις ίδιο όνομα και στα δύο (ταινία + υπότιτλοι) έλεγξε την κωδικοποίηση των υπότιτλων. Αλλαγές μπορείς να κάνει μέσω Notepad (ANSI-UTF8)

2) Μεταφορά αρχείων από τον εσωτερικό δίσκο κάπου αλλού: καταρχήν το WD δεν υποστηρίζει ext3 (αν θυμάμαι καλά). Οπότε τα αρχεία του εσωτερικού δίσκου του Egreat, είτε τα μεταφέρεις μέσω δικτύου σε ένα PC (θα περάσει ένας αιώνας), είτε βγάζεις το σκληρό το συνδέεις απευθείας σε ένα PC που του έχεις περάσει πρώτα IFS driver και αντιγράφεις τα δεδομένα που εν συνεχεία τα μεταφέρεις σε έναν άλλο δίσκο που θα χρησιμοποιηθεί στο WD.

3) Απώλεια IP δικτύου: θα υποθέσουμε ότι έχετε δώσει στατική IP και έχετε περάσει το τελευταίο fw, εάν όχι, απαραιτήτως. Πολλές φορές στην απώλεια της IP παίζει ρόλο και το router. Σε μερικά ρούτερ υπάρχει μια μεγαλύτερη σταθερότητα σε κάποια άλλα όχι. Έχει παρατηρηθεί ότι εάν βγάλεις και βάλεις το UTP καλωδιάκι στο egreat 1-2 φορές με μια μικρή ανάπαυλα 6-10" βρίσκει το δίκτυο εκ νέου.

4) Σπασίματα mkv μέσω εξωτερικού δίσκου USB: όχι κανονικά δεν θα έπρεπε να συμβαίνει εκτός και αν α) το mkv έχει ριπαριστεί σε L5.1 (κάποιοι λανθασμένα, νομίζουν ότι έτσι είναι καλύτερα) β) ο δίσκος δεν υποστηρίζει USB 2.0 (απίθανο) γ) προβληματικό καλώδιο μεταφοράς δεδομένων δ) χρησιμοποιείς δίσκο χωρίς δική του τροφοδοσία;

Να υπενθυμίσω το περίφημο "Tips για το EGREAT EG-M31B" που τελευταίως έχει ατονίσει και έχει περάσει στην αφάνεια.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

1) Υπότιτλοι: εφόσον έχεις ίδιο όνομα και στα δύο (ταινία + υπότιτλοι) έλεγξε την κωδικοποίηση των υπότιτλων. Αλλαγές μπορείς να κάνει μέσω Notepad (ANSI-UTF8)

2) Μεταφορά αρχείων από τον εσωτερικό δίσκο κάπου αλλού: καταρχήν το WD δεν υποστηρίζει ext3 (αν θυμάμαι καλά). Οπότε τα αρχεία του εσωτερικού δίσκου του Egreat, είτε τα μεταφέρεις μέσω δικτύου σε ένα PC (θα περάσει ένας αιώνας), είτε βγάζεις το σκληρό το συνδέεις απευθείας σε ένα PC που του έχεις περάσει πρώτα IFS driver και αντιγράφεις τα δεδομένα που εν συνεχεία τα μεταφέρεις σε έναν άλλο δίσκο που θα χρησιμοποιηθεί στο WD.

3) Απώλεια IP δικτύου: θα υποθέσουμε ότι έχετε δώσει στατική IP και έχετε περάσει το τελευταίο fw, εάν όχι, απαραιτήτως. Πολλές φορές στην απώλεια της IP παίζει ρόλο και το router. Σε μερικά ρούτερ υπάρχει μια μεγαλύτερη σταθερότητα σε κάποια άλλα όχι. Έχει παρατηρηθεί ότι εάν βγάλεις και βάλεις το UTP καλωδιάκι στο egreat 1-2 φορές με μια μικρή ανάπαυλα 6-10" βρίσκει το δίκτυο εκ νέου.

4) Σπασίματα mkv μέσω εξωτερικού δίσκου USB: όχι κανονικά δεν θα έπρεπε να συμβαίνει εκτός και αν α) το mkv έχει ριπαριστεί σε L5.1 (κάποιοι λανθασμένα, νομίζουν ότι έτσι είναι καλύτερα) β) ο δίσκος δεν υποστηρίζει USB 2.0 (απίθανο) γ) προβληματικό καλώδιο μεταφοράς δεδομένων δ) χρησιμοποιείς δίσκο χωρίς δική του τροφοδοσία;

Να υπενθυμίσω το περίφημο "Tips για το EGREAT EG-M31B" που τελευταίως έχει ατονίσει και έχει περάσει στην αφάνεια.

Σε ευχαριστώ. Σε ότι αφορά το 4, οι περισσότερες ταινίες νομίζω ότι ριπάρονται με L5.1. Όταν την έπαιζα στο φορητό μου από τον εσωτερικό σκληρό του έχανε τον ήχο ή μιλούσαν οι πρωταγωνιστές και ο ήχος ακουγόταν αργότερα. Γενικά έβλεπα πρόβλημα. Ο δίσκος είναι 250GB εξωτερικός με δική του τροφοδοσία και είναι IDE. Θα δώ και κάποιες άλλες όμως πριν το δω ως πρόβλημα γιατί μπορεί να οφείλεται στην συγκεκριμένη.

Τα tips καθώς και τις 100+ σελίδες των χρηστών τα έχω δει. Έχουν αναφερθεί κάποια παρόμοια προβλήματα.

Reaction score
1

Η απώλεια συγχρονισμού κίνησης + ομιλίας στον φορητό, οφείλεται σε απώλεια frames, με λίγα λόγια το mkv πέφτει "βαρύ" για το σύνολο CPU+CPU γραφικών του φορητού.

Η κωδικοποίηση κατά L5.1 μόνο προβλήματα δημιουργεί, εκτός και εάν έχεις κανένα 4-πύρηνο + και δεν σε απασχολεί, αλλά η ουσία είναι οι ταινίες να ριπάρονται σωστά για πλήρη συμβατότητα και το προφίλ L4.1 είναι υπεραρκετό για 1080p (αν θυμάμαι καλά το L5.1 υποστηρίζει μέχρι 4Κ ανάλυση...)

Reaction score
0

Καλημέρα σε όλους. Έχετε καταλάβει τι ακριβώς είναι αυτό το Community Software Installer? Τι ακριβώς κάνει?

Reaction score
1

Για τις συσκευές NMT, έχουν γραφτεί αρκετά προγράμματα, skins, menu κ.α

Ο δημιουργός αυτού του λογισμικού, βλέποντας την πληθώρα των επιλογών αλλά και τη δυσκολία που συναντούν οι χρήστες να εγκαταστήσουν τα περισσότερα εξ' αυτών είτε μέσω telnet, είτε με απλό copy & paste, δημιούργησε μια εφαρμογή που αναλαμβάνει να εγκαταστήσει όλα τα παραπάνω.

Τίποτα δεν βρίσκεται μέσα στην εφαρμογή. Απλά τρέχει, συνδέεται με το σέρβερ που αντλεί τα δεδομένα-εφαρμογές και τα κατεβάζει στο NMT σου.
Υπόψη για τα Skin, σε ότι έχει είναι με λογότυπο PopCorn - οπότε εάν δεν θέλεις να γράφει ¨καλαμπόκι" θα πρέπει αυτές τις εικόνες να τις αλλάξεις με κάποια άλλη της αρεσκείας σου...

Reaction score
0

Για τις συσκευές NMT, έχουν γραφτεί αρκετά προγράμματα, skins, menu κ.α

Ο δημιουργός αυτού του λογισμικού, βλέποντας την πληθώρα των επιλογών αλλά και τη δυσκολία που συναντούν οι χρήστες να εγκαταστήσουν τα περισσότερα εξ' αυτών είτε μέσω telnet, είτε με απλό copy & paste, δημιούργησε μια εφαρμογή που αναλαμβάνει να εγκαταστήσει όλα τα παραπάνω.

Τίποτα δεν βρίσκεται μέσα στην εφαρμογή. Απλά τρέχει, συνδέεται με το σέρβερ που αντλεί τα δεδομένα-εφαρμογές και τα κατεβάζει στο NMT σου.
Υπόψη για τα Skin, σε ότι έχει είναι με λογότυπο PopCorn - οπότε εάν δεν θέλεις να γράφει ¨καλαμπόκι" θα πρέπει αυτές τις εικόνες να τις αλλάξεις με κάποια άλλη της αρεσκείας σου...
Καλύτερα δεν θα μπορούσε κανείς να τα εξηγήσει!!!
Σε ευχαριστώ πολύ

Reaction score
1
Καλημέρα! Μια ερωτησούλα αν ξερει κανεις.... Αγορασα πριν απο μερικες μερες μια φωτογραφική μηχανή που τραβάει HD Videos σε μορφή mov. Μου τα αναπαράγει κανονικά το egreat απλά δεν ακούγεται ο ήχος! Στο info μου δειχνει μια παύλα στις πληροφοριες του ηχου... τι μπορεί να συμβαίνει ?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Καλημέρα σε όλους. Έχετε καταλάβει τι ακριβώς είναι αυτό το Community Software Installer? Τι ακριβώς κάνει?
Που ειναι αυτο; μπαινει στο Egreat;

Reaction score
2
Καλημέρα! Μια ερωτησούλα αν ξερει κανεις.... Αγορασα πριν απο μερικες μερες μια φωτογραφική μηχανή που τραβάει HD Videos σε μορφή mov. Μου τα αναπαράγει κανονικά το egreat απλά δεν ακούγεται ο ήχος! Στο info μου δειχνει μια παύλα στις πληροφοριες του ηχου... τι μπορεί να συμβαίνει ?
Να μην υποστηρίζει το συγκεκριμένο format ήχου.

Reaction score
0

Που ειναι αυτο; μπαινει στο Egreat;
Πρόγραμμα που εγκαθίσταται στο pc, και μέσω του οποίου εγκαθιστάς στο egreat κάποιες εφαρμογές, themes, webservices.

http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=13161&highlight=applications

Να ναι καλά το παιδί που μου το εξήγησε παραπάνω

Reaction score
1
Βγήκε καινούργια εκδοση του myiHome v5.1.4

http://files.syabas.com/networkedmediatank/myihome//myiHome-v5.1.4-x86.exe

Αλλαγες νεας εκδοσης :

Fixed the user document path detection for Non English Windows OS.
Fixed iTune path where allow user to set the path if the default path is empty.
Add "Get Latest" button at PC application for user redirect to MovieJukebox plugin download page.
Add "Regenerate" button at PC application for user to regenerate the movie jukebox data.
Support *.dat format for Video.
Included the latest JRE version.(jre-6u12-windows-i586-p.exe for x86 platform and jre-6u12-windows-x64-p.exe for x64 platform)
Support Yet another Movie Jukebox (YAMJ) up to version 1.0.15 beta.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Πως δουλευει το Gmail; βαζω τους κωδικους αλλα με γυρναει παλι πισω

Reaction score
0
Γειά σας και από εμένα.
Έχω και εγω δυο ερωτησούλες

1) Υπαρχει τρόπος να ελεγχω το τι θα παίζει το ΤΑΝΚ (ΜΡ3 κυρίως αλλά και INTERNET RADIO) από το PC ; (για να μην χρησημοποιώ σηνέχεια τον Προτζέκτορα) Διαβάζω στο ΝΕΤ για UPnP αλλά δεν μπορώ να βγάλω ακρη :112:

2) Πως θα βαλω στο ΤΑΝΚ δικους μου σταθμούς INTERNET RADIO ;

3) Οτι κι αν κάνω δεν μπορω να το πείσω να παιξει .VOB, :140: κολάει και θέλει επανεκίνηση (εχω βάλει και το τελευταίο firmware και ΝΜΤ).

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους έχουν προσφέρει λήσεις από αυτό το site, ο κινέζος έπρεπε να σας δίνει προμήθεια γιατι η υποστήριξη του είναι για τα κλάματα.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Σε ευχαριστώ. Σε ότι αφορά το 4, οι περισσότερες ταινίες νομίζω ότι ριπάρονται με L5.1. Όταν την έπαιζα στο φορητό μου από τον εσωτερικό σκληρό του έχανε τον ήχο ή μιλούσαν οι πρωταγωνιστές και ο ήχος ακουγόταν αργότερα. Γενικά έβλεπα πρόβλημα. Ο δίσκος είναι 250GB εξωτερικός με δική του τροφοδοσία και είναι IDE. Θα δώ και κάποιες άλλες όμως πριν το δω ως πρόβλημα γιατί μπορεί να οφείλεται στην συγκεκριμένη.

Τα tips καθώς και τις 100+ σελίδες των χρηστών τα έχω δει. Έχουν αναφερθεί κάποια παρόμοια προβλήματα.

Να συνεχίσω από εκεί που έμεινα και όποιος μπορεί να βοηθήσει. Μερικές φορές το usb βγάζει πρόβλημα και το egreat αναφέρει ότι έχει πρόβλημα με τον usb δίσκο. Παρόλα αυτά παίζει και εμφανίζει περιεχόμενα, παίζει τραγούδια ταινίες κλπ ας δείχνει ότι έχει πρόβλημα. Το ΣΚ είδα VANHELSING 720p profile 4.1 στο μηχάνημα από τον συγκεκριμένο δίσκο. Όλα καλά με 1-2 σπασίματα για περίπου 10 δευτερόλεπτα. Εκεί όμως στα 90 λεπτά έγινε χαμός. Κόλλαγε συνέχεια. Κολλάει εννοώ εξαφανίζεται ο ήχος και η εικόνα κυλάει πολύ σιγά. Αν του έκανα FF για λίγο και μετά play μερικές φορές διορθβνόταν. Επίσης διορθωνόταν αν του έκανα time seek μισό λεπτό μπροστά. Αν το άφηνα να παίζει ως έχει έκανε σπασίματα άρα δεν έφταιγε η ταινία. Να φταίει το καλώδιο usb? Να βάλω εσωτερικό σκληρό και ποιόν? Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το μηχανάκι και κάνει ότι υπόσχεται. Σας ευχαριστώ πολύ όλους!

Reaction score
0
παιδια μια ερωτησούλα...
Έχω το LG LH-T360SE
Δυστυχώς μόνο στο γαλλικό site to βρήκα αλλά απο όσο καταλαβαίνω απο συνδέσεις για ηχο παίζει μονο Analogue RCA. Μπορώ να συνδέσω σε αυτή το egreat για να έχω ήχο?

Τηλεόραση εχω μια samsung LE37m86 BD (άσχετο μάλλον αλλά λέω μήπως έχει κανένα θείκο να ακούσουμε DTS)

Thanks

Reaction score
1.213

Μπορω να βαλω ενα usb hub με δικια του τροφοδοσια στο egreat και εκεινα ριξω 3,4 σκληρους ? Η θα κολλησει το συμπαν ? Ξερει καποιος ?

Reaction score
164

Είχα 3 δίσκους στο Pop έτσι και έπαιζαν μια χαρά!

Reaction score
119

Μπορω να βαλω ενα usb hub με δικια του τροφοδοσια στο egreat και εκεινα ριξω 3,4 σκληρους ? Η θα κολλησει το συμπαν ? Ξερει καποιος ?
Στο Istar εχω 2 εξωτερικους, ενα φλασακι και ενα USB wifi dongle πανω σε hubακι με τροφοδοσια και δε καταλαβαινει τιποτα, γιατι να κωλωσει το Εgreat;Δε νομιζω...

Reaction score
11

Έβαλα εγώ 2 εξ. και έναν που έχει μέσα και λειτουργεί.
Παρατήρησα όμως μεγάλη καθυστέρηση την ώρα που κάνει την εκκίνηση

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster