EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Reaction score
1.213
Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Έβαλα εγώ 2 εξ. και έναν που έχει μέσα και λειτουργεί.
Παρατήρησα όμως μεγάλη καθυστέρηση την ώρα που κάνει την εκκίνηση
Μια που το ανεφερες...

Δεν εχω βαλει ακομα εσωτερικο γιατι πρωτον δεν εχει χρειαστει ακομα..:137:

...και δευτερο γιατι εχω βγαλει το ανεμηστηρι λογω θορυβου..:108:

Θωμα και λοιποι συμπολεμιστες..εχετε βαλει κανα ανεμιστηρακι πιο αθορυβο ? Και αν ναι ποιο ?

minas

Πισιά
Reaction score
4.207

Θωμά η καθυστέρηση είναι αναπόφευκτη, εκτός εάν συνδέεις τους εξωτερικούς δίσκους μετά την εκκίνηση.

Για το θέμα του ανεμιστήρα, η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται 100% των στροφών του ήδη εγκατεστημένου, οπότε μπορείς να παρεμβάλεις στην τροφοδοσία του έναν ροοστάτη (ή μια απλή αντίσταση) και να του περιορίσεις λίγο το θόρυβο.

Εάν θέλεις απλά να αλλάξεις όλο τον ανεμιστήρα, στα 4 cm μπορείς να βρεις πολλές εναλλακτικές. Μια καλή λύση είναι ο Scythe mini Kase.

Reaction score
11

Ο εσωτερικός δίσκος είναι κυρίως χρήσιμος για όποιον θέλει να αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες του egreat δικτυακά κτλ.
Όσο για το ανεμιστηράκι δεν ασχολήθηκα μιας και σε λίγες μέρες θα πάρει τη θέση του στις αγγελίες αφού έχω παραγγείλει το Dune HD center.

Reaction score
0

Παιδια καλησπερα,

Ειμαι κατοχος ενος Dvico 6500 και προσφατα αγορασα εναν ιMac. Ακομα δεν εχω βρει την διαδικασια για να συνδεσω το Dvico με τον iMac αλλα ταυτοχρονα ψαχνομαι για κατι νεο.
Διαβαζω για το EGREAT και θελω να ρωτησω εαν αξιζει τον κοπο η αγορα του. Εχει διαφορες με το Dvico? Ειδα οτι παιζει απροβληματηστα srt και διαβαζει mkv σωστα?
Ειναι κατι αλλο που πρεπει να ξερω πριν προβω σε αγορα?

Reaction score
1

Εάν έχεις το 6500 δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο θα πρέπει να πάρεις και το 31Β.
Το 6500 σου προσφέρει όλα όσα το 31Β.

Reaction score
0

Εάν έχεις το 6500 δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο θα πρέπει να πάρεις και το 31Β.
Το 6500 σου προσφέρει όλα όσα το 31Β.
Αμα βρω πως συνδέεται και στα Mac ισως να μει το παρω...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Ο εσωτερικός δίσκος είναι κυρίως χρήσιμος για όποιον θέλει να αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες του egreat δικτυακά κτλ.
Όσο για το ανεμιστηράκι δεν ασχολήθηκα μιας και σε λίγες μέρες θα πάρει τη θέση του στις αγγελίες αφού έχω παραγγείλει το Dune HD center.
Μη μου πεις οτι σε επεισε το...Hitech:126:

Για οποιον δισταζει τι να διαλεξει αναμεσα σε Egreat - WD θα τον προετρεπα να παρει ...POPCΟΡΝ!!!

Reaction score
1.213

Μη μου πεις οτι σε επεισε το...Hitech:126:

Για οποιον δισταζει τι να διαλεξει αναμεσα σε Egreat - WD θα τον προετρεπα να παρει ...POPCΟΡΝ!!!
Καλο ειναι το ποπκορν...ζεστουλι με μπολικο αλατακι και κοκακολιτσα...:136:

Εγω παντως την εχω καταβρει με το egreat..:109:

Θα συνδεσω και ενα εξωτερικο dvd να δω τι παιζει και απο κει..:138:

Reaction score
0

Παιδια εαν θα μπορουσατε να κανετε μια αξιολόγηση πιο απο τα 3 θα διαλέγατε...

EGREAT
POPCORN
WD
6500

???

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

EGREAT
POPCORN
WD
6500

???
Εχοντας τα 1ο και 3ο θα προτιμουσα το 2ο αν δεν υπηρχε το ...4ο (κατα τας κριτικας αυτα). Γιατι δεν διαβαζεις τα σχετικα θεματα; θα μπερδευτεις ε; δικαιο εχεις!

Reaction score
1.213

Εχοντας τα 1ο και 3ο θα προτιμουσα το 2ο αν δεν υπηρχε το ...4ο (κατα τας κριτικας αυτα). Γιατι δεν διαβαζεις τα σχετικα θεματα; θα μπερδευτεις ε; δικαιο εχεις!

Θα σε μαλωσω θειο !! :138:

Δηλαδη τι δεν σε ευχαριστει στο 1 και θα ηθελες το 2 η το 4 ? :137:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Θα σε μαλωσω θειο !! :138:

Δηλαδη τι δεν σε ευχαριστει στο 1 και θα ηθελες το 2 η το 4 ? :137:
Θα σου απαντησω μολις ξαναδιαβασω τις δυνατοτητες, αλλα απο οτι θυμαμαι ξεπερνουν κατα πολυ το Egreat (για το WD δεν συζηταμε καν- και λογω τιμης). Ειναι λιγο+πολυ ακριβοτερα, αλλα αφου δυναται γιατι οχι; Βεβαια βγηκαν και ακριβοτερα κολπα http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=63251

minas

Πισιά
Reaction score
4.207

EGREAT
POPCORN
WD
6500

???
Μην ξεχνάς και το raisonic icybox ΙΒ-MP309HW, που είναι στην ουσία το ίδιο NMT. Έχει λίγο διαφορετική φιλοσοφία σχεδιασμού (ATA to SATA bridge και USB slave πανω στην ίδια daughterboard)

Επίσης είναι πιο ελκυστικό από τα ξαδερφάκια του (φινιρισμένο αλουμίνιο) και έχει πιο αθόρυβο ανεμιστήρα από το egreat. Το δικό μου είχε κάποια ζητηματάκια με τη θερμοκρασία, και δεν έχω διαπιστώσει ακόμα εάν οφείλονται στην παρτίδα ή στο firmware, αλλά σαν επιλογή δεν το έχω μετανοιώσει.

Παρεμπιπτόντως οι δυνατότητες όλων των NMT είναι εξαιρετικά όμοιες. Μια εξαίρεση είναι η δυνατότητα του PCH A-110 να αποκωδικοιποιήσει DTS σε PCM, αλλά στις περισσότερες εγκαταστάσεις ήδη υπάρχει ενισχυτής που το αναλαμβάνει.

Reaction score
0

Μην ξεχνάς και το raisonic icybox ΙΒ-MP309HW, που είναι στην ουσία το ίδιο NMT. Έχει λίγο διαφορετική φιλοσοφία σχεδιασμού (ATA to SATA bridge και USB slave πανω στην ίδια daughterboard)

Επίσης είναι πιο ελκυστικό από τα ξαδερφάκια του (φινιρισμένο αλουμίνιο) και έχει πιο αθόρυβο ανεμιστήρα από το egreat. Το δικό μου είχε κάποια ζητηματάκια με τη θερμοκρασία, και δεν έχω διαπιστώσει ακόμα εάν οφείλονται στην παρτίδα ή στο firmware, αλλά σαν επιλογή δεν το έχω μετανοιώσει.

Παρεμπιπτόντως οι δυνατότητες όλων των NMT είναι εξαιρετικά όμοιες. Μια εξαίρεση είναι η δυνατότητα του PCH A-110 να αποκωδικοιποιήσει DTS σε PCM, αλλά στις περισσότερες εγκαταστάσεις ήδη υπάρχει ενισχυτής που το αναλαμβάνει.
Σας ευχαριστω ολους παιδια. Ο σκοπος μου ειναι να το συνδέσω με εξωτερικό δικτυακο δισκο (WD MyBook 1TB) και Mac...
Με το 6500 δεν εχω καταφερει να συνδεσω ακομα τον δικτυακό δίσκο απευθείας. Μονο μεσω Windows. Ελα μου ντε ομως που εχω ανακαλύψει τα MAC τελευταια...
Τι προτείνετε?
Με ποιο απο τα παραπανω (εκτος του 6500) θα μπορουσε να παιξει ο συνδιασμος που εχω αναλυσει πιο πανω? Θα παιξει το EGREAT ? H το Popcorn ?

Reaction score
2
Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Σας ευχαριστω ολους παιδια. Ο σκοπος μου ειναι να το συνδέσω με εξωτερικό δικτυακο δισκο (WD MyBook 1TB) και Mac...
Με το 6500 δεν εχω καταφερει να συνδεσω ακομα τον δικτυακό δίσκο απευθείας. Μονο μεσω Windows. Ελα μου ντε ομως που εχω ανακαλύψει τα MAC τελευταια...
Τι προτείνετε?
Με ποιο απο τα παραπανω (εκτος του 6500) θα μπορουσε να παιξει ο συνδιασμος που εχω αναλυσει πιο πανω? Θα παιξει το EGREAT ? H το Popcorn ?
Εξαρτάται κι από το δίσκο σου,αν υποστηρίζει δίκτυα NFS,για να τον δει κατευθείαν το popcornhour ή το egreat.
Για τα Mac κάτι αναφέρει ότι υποστηρίζει πρωτόκολλο συνδεσιμότητας bonjour, αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς είναι.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Εξαρτάται κι από το δίσκο σου,αν υποστηρίζει δίκτυα NFS,για να τον δει κατευθείαν το popcornhour ή το egreat.
Για τα Mac κάτι αναφέρει ότι υποστηρίζει πρωτόκολλο συνδεσιμότητας bonjour, αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς είναι.
Καταφερα τελικα και το συνεδεσα με NFS. Ευχαριστω

minas

Πισιά
Reaction score
4.207

Όλα τα NMT μπορούν να δουν και SMB (Windows) shares. Τόσο ο MyBook όσο και ο Mac πρέπει να τρέχουν SMB χωρίς πρόβλημα.

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Καταφερα τελικα και το συνεδεσα με NFS. Ευχαριστω
Με NFS θα μπορείς να αναπαράγεις σχεδόν όλα τα mkv αρχεία.
Πρόβλημα με σπασίματα θα έχεις σε αρχεία με μεγαλύτερο bitrate (π.χ. m2ts αρχεία από BD rips).

Reaction score
19
Το έχεις δοκιμάσει και έχει πρόβλημα με σπασίματα?

Αν έχει 100άρι δίκτυο δε θα πρέπει να έχει καθόλου σπασίματα. Εγώ τουλάχιστον δεν έχω δει κανένα.

Reaction score
2
Το έχεις δοκιμάσει και έχει πρόβλημα με σπασίματα?

Αν έχει 100άρι δίκτυο δε θα πρέπει να έχει καθόλου σπασίματα. Εγώ τουλάχιστον δεν έχω δει κανένα.
Έχω δύο Egreat M31B συνδεδεμένα στο ενσύρματο 100άρι δίκτυο.
Σε σύνδεση μέσω NFS server παίζω αρχεία στο ένα από το δίσκο του άλλου.Όλα τα mkv ακόμη και 1080p DTS τα παίζει άψογα.
Όταν προσπαθώ να παίξω αρχεία από ψηφιακή βιντεοκάμερα (m2t) ή αρχεία από BD (m2ts) τα οποία έχουν bitrate από 25Mbps και πάνω, τα παίζει με διακοπές.
Τα ίδια αρχεία τα παίζει άψογα απ'ευθείας από το σκληρό του ή από το PC μέσω myihome.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis