Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Ναι γιατί από PC μέσω myihome δεν χρησιμοποιεί τον NFS server.Oκ εννοείς μεταξύ των 2 Egreat...
Γιατί από PC -> Popcorn ούτε εγώ έχω πρόβλημα και με 45Mbit αρχειο που έχω δοκιμάσει.
Οι ταινίες αυτές μάλλον έχουν ήχο DTS που δεν μπορεί να αποκωδικοποιήσει το EGREAT. Θα πρέπει είτε να έχεις κάποιον ενισχυτή ικανό να διαβάσει τέτοιο σήμα, ή να το μετατρέψεις σε AC3 με το PopCorn MKV AudioConverter (εφόσον οι ταινίες είναι σε mkv).Αντιμετωπίζω, όμως, το εξής πρόβλημα, και θα ήθελα τα φώτα σας... Σε μερικές ταινίες 720p και 1080p παίζει κανονικά την ταινία, αλλά χωρίς ήχο!
Καταρχάς, σας ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά! Θα προσπαθήσω να τον μετατρέψω (ελπίζω να μην είναι κάτι δύσκολο και περίπλοκο...).Οι ταινίες αυτές μάλλον έχουν ήχο DTS που δεν μπορεί να αποκωδικοποιήσει το EGREAT. Θα πρέπει είτε να έχεις κάποιον ενισχυτή ικανό να διαβάσει τέτοιο σήμα, ή να το μετατρέψεις σε AC3 με το PopCorn MKV AudioConverter (εφόσον οι ταινίες είναι σε mkv).
Και ένας οδηγός:
http://audioconverter.heartware.dk/Tutorial/
Δες εδώ: http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=764161&postcount=6 τις οδηγίες για το Μ31Β και την προηγούμενη έκδοση firmware/NMT. Κάνε ότι λέει φροντίζοντας να έχεις τα σωστά αρχεία στο USB stick (αυτά που αφορούν την δική σου συσκευή).Γειά σε όλους.
Κατ'αρχάς θα 'ηθελα να πω ότι έχω κάνει post το ίδιο μήνυμα και στο subforum του EG-M32B, αλλά επιτρέψτε μου να το βάλω και εδώ μήπως και κάποιος γνώστης των πραγμάτων δεν το διαβάσει. Προς Θεού, ΔΕΝ κάνω spam, απλά χρειάζομαι τα φώτα σας κατεπειγόντως.....
Αγόρασα την περασμένη εβδομάδα το EG-M32B. Είμαι νέος με το σπόρ των ΝΜΤ. Αγόρασα και ένα σκληρό 1 ΤΒ (WB Caviar Green 32kb,SATA II), τον βίδωσα στο συρταράκι, αντέγραψα σε USB Stick και σε εξωτερικό σκληρό το συνοδευτικό cd, πάω να κάνω fοrmat τον νεο εσωτερικό δίσκο HARD_DISK_B σε μορφή ΕΧΤ2 και μόλις πατάω το next μου απαντά ότι δεν υπάρχει usb drive (από όπου θα τραβήξει τα στοιχεία προφανώς). Εχω επαναλάβει την διαδικασία με ολους τους συνδυασμούς (μονο USB stick, δίσκο + USB stick, μόνο δίσκο) αλλά τίποτα αρνείται. Παρακαλώ πολύ θέλω την βοήθειά σας γιατί θα το σπάσω στο τέλος... Ευχαριστώ.
Πως το έκανες;Καταφερα τελικα και το συνεδεσα με NFS. Ευχαριστω
Γι'αυτή την έκδοση ισχύουν οι παλιές ΝΜΤ εφαρμογές.Καλησπέρα σε όλους. Κατέβασα και εγώ σαν μικρό παιδί που είμαι την τελευταία αναβάθμιση για το EG-M31B. Την διαδικασία την έχω κάνει ήδη δυο φορές (με τις παλαιότερες αναβαθμίσεις) αλλά αυτή την φορά κάτι δεν πάει καλά. Βάζω σε ένα καθαρό φλασάκι (φορμαρισμένο σε NTFS) τα τρία αρχεία (linda.htm, 50-17-090201-15-EGR-403-000.bin και syb8634.nmt) και το τοποθετώ πάνω στο EG-M31B. Αφού ξεκινήσει πάω στο ανάλογο Drive και επιλέγοντας το τέταρτο εικονίδιο βλέπω κανονικά το linda.htm. Αφού το επιλέξω ξεκινάει την διαδικασία κανονικά και αφού τελειώσει κάνει το απαραίτητο reboot. Εδώ λοιπόν ξεκινάει το παράξενο της υπόθεσης. Κανονικά μετά την αναβάθμιση θα πρέπει να πραγματοποιήσει και αναβάθμιση στις εφαρμογές Nmt κάτι που δεν ξεκινάει να κάνει όση ώρα και αν περιμένω. Δοκιμάζω χειροκίνητα να πραγματοποιήσω την αναβάθμιση των εφαρμογών (Εγκατάσταση->Ενημέρωση->Οδηγός Εγκατάστασης ΝΜΤ) και ενώ φαίνεται πως κάνει κάτι μετά το reboot δεν έχει κάνει τίποτα. Κατέβασα τα αρχεία και δεύτερη φορά και δοκίμασα πάλι με το ίδιο αποτέλεσμα. Παραθέτω φωτογραφία στην οποία φαίνεται ότι ενώ έχει αναβάθμιση το Firmware δεν έχει κάνει αναβάθμιση τις εφαρμογές. Κανείς καμιά ιδέα;
ΥΓ: Ο Εσωτερικός δίσκος είναι WD Green και είναι φορμαρισμένος σε ext2.
Τι μαθαίνει κανείς όσο μεγαλώνει. Απλά υπέθεσα πως επειδή αλλάξανε το όνομα σε EG-M31B-NMT-20090201 θα έπρεπε να κάνει και αναβάθμιση τις εφαρμογές. Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. :107:Γι'αυτή την έκδοση ισχύουν οι παλιές ΝΜΤ εφαρμογές.
Δεν χρειάζονται (και δεν υπάρχουν) καινούριες και γι'αυτό δεν σου κάνει αναβάθμιση.
Ακόμα δεν έκανα δοκιμές. Αλλάξανε κάποια από τα γραφικά και νομίζω πως είναι ελάχιστα ποιο γρήγορο. Θα επανέλθω δριμύτερος.Τελικά το καινούργιο λεει τίποτα?Αξίζει η ..............?
Αυτό θα πει "υβριδικό" ΝΜΤ:142:Αλλά από DTS πήραμε τα <<γκουχ γκουχ>> πάλι... :110:
Με βλέπω με ψυχή popcorn σε σώμα egreat :125: