EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Reaction score
1
Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Ρε παίδες θα πάρω καινούρια τηλέοραση (Sony Bravia KDL-32W5500) και θέλω να αγοράσω και έναν από τους δύο Media Players (τον WD και τον Egreat M34A).

Ποιον προτείνετε να πάρω τελικά? Τόσο καιρό τους ξεψαχνίζετε? Διαβάζω διαβάζω..
Στον WD φτιάχνουν οι συγχρονισμοί στους υπότιτλους με το τελευταίο update tou firmware? (έχει όντως πρόβλημα το τονισμένο "Α")?
Το Egreat κολλάει ή δεν κολλάει τελικά όπως είπε ένα παιδί στα τεστ που έκανε? Έχει όντως καλύτερα χρώματα από το WD?

Μπορείτε να μου εξηγήσετε τι είναι τα /60 , /50 , /24 που στο μεν WD τα ρυθμίζεις κάθε φορά ενώ στο Egreat μια φορά το ρυθμίζεις και υποτίθεται δεν κολλάει?

Ποιο μου προτείνετε να πάρω?
Να σημειώσω ότι η χρήση που θα κάνω (για αρχή) θα είναι με έναν εξωτερικό δίσκο (όχι passport, συνδέεται με ρεύμα) της Maxtor 640GB.

Δεν θέλω να κάνω μια αγορά που θα βγει προβληματική (αν όντως είναι το Egreat έτσι) ούτε θέλω να κάνω μετατροπή στα βίντεο που έχουν DTS ήχο (πρόβλημα που αφορά τον WD Media Player).
Παρε το egreat να εχεις το κεφαλι σου ησυχο απο ολες τις αποψεις! Οσο για τα κολληματα εγω δεν εχω αντιμετωπισει ποτε προβλημα!!

Reaction score
0
Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Από ότι βλέπω θα πάρω τον Egreat M34A. Εκεί μάλλον καταλήγω εκτός και αν προκύψει κάτι που να μου αλλάξει την γνώμη. Και αν έπαιρνα τον WD και στον Egreat πρέπει να φορμάρω τον εξωτερικό δίσκο που θα τον συνδέσω με αυτό έτσι?

Εσείς που έχετε πάρει το egreat, δίνεται καλώδιο HDMI, έτσι?
Πόσο μέτρων είναι? 1m? 1.5m? 2m? 3m?

Reaction score
1

Από ότι βλέπω θα πάρω τον Egreat M34A. Εκεί μάλλον καταλήγω εκτός και αν προκύψει κάτι που να μου αλλάξει την γνώμη. Και αν έπαιρνα τον WD και στον Egreat πρέπει να φορμάρω τον εξωτερικό δίσκο που θα τον συνδέσω με αυτό έτσι?

Εσείς που έχετε πάρει το egreat, δίνεται καλώδιο HDMI, έτσι?
Πόσο μέτρων είναι? 1m? 1.5m? 2m? 3m?
Δεν πρέπει να φορμάρεις τίποτε, συνδέεις το σκληρό και βλέπεις τις ταινίες που έχεις μέσα - τόσο απλά.

Φορμάρισμα χρειάζεται εάν θέλεις να εγκαταστήσεις ΝΜΤ προγράμματα, ασύρματη δικτύωση με το Η/Υ κλπ.

Τώρα όσον αφορά το HDMI καλώδιο δεν το θεωρώ άξιο λόγου και κριτήριο επιλογής, δηλαδή εάν είναι μόνο 1 μέτρο δεν θα πάρεις το μηχανάκι;

Εάν δεν είχε καθόλου (όπως τα άλλα) θα ήταν καλύτερα;

Επίλογος: Το μηχανάκι (Egreat) κάνει αυτά που υπόσχεται πολύ καλά - σχεδόν άριστα, σε αυτή τη χρονική περίοδο είναι η συνετή επιλογή.

Εάν σε βολεύει πάρτο και απόλαυσέ το, αλλιώς περίμενε την επόμενη φουρνιά μηχανημάτων ή blu-ray που να παίζει mkv (υπάρχει και αυτό) ή Recorder με DVB-T/MPEG4 για τα ψηφιακά κανάλια ή ..... ή .....

Reaction score
0

όσον αφορά το HDMI καλώδιο δεν το θεωρώ άξιο λόγου και κριτήριο επιλογής, δηλαδή εάν είναι μόνο 1 μέτρο δεν θα πάρεις το μηχανάκι;

Εάν δεν είχε καθόλου (όπως τα άλλα) θα ήταν καλύτερα;

Επίλογος: Το μηχανάκι (Egreat) κάνει αυτά που υπόσχεται πολύ καλά - σχεδόν άριστα, σε αυτή τη χρονική περίοδο είναι η συνετή επιλογή.

Εάν σε βολεύει πάρτο και απόλαυσέ το, αλλιώς περίμενε την επόμενη φουρνιά μηχανημάτων ή blu-ray που να παίζει mkv (υπάρχει και αυτό) ή Recorder με DVB-T/MPEG4 για τα ψηφιακά κανάλια ή ..... ή .....
Σε καμία περίπτωση δεν θέτω την συνοδεία καλωδίου HDMI με το Egreat ως κριτήριο αγοράς του.

Απλά σας ρωτάω εσάς που το έχετε αγοράσει, πόσα μέτρα είναι το καλώδιο που παρέχεται, για να δω αν χρειάζεται να παραγγείλω ένα μεγαλύτερο σε έκταση για να το περάσω από καναλάκι (ας πούμε 3 μέτρα θα ταίριαζαν).

Και ένα μέτρο και ενάμισι να είναι δεν έχω πρόβλημα. Δεν αγοράζω το egreat για το καλώδιο, αλλά προπάντων για το DTS ήχο που μπορεί να αναγνωρίσει σε αντίθεση με το WD που θα θέλω μετατροπή σε AC3 (ή έναν ενισχυτή που δεν διαθέτω).

Και όπως είπα προηγουμένως σκοπεύω να παραγγείλω το Egreat άμεσα.

Reaction score
0

Δεν πρέπει να φορμάρεις τίποτε, συνδέεις το σκληρό και βλέπεις τις ταινίες που έχεις μέσα - τόσο απλά.

Φορμάρισμα χρειάζεται εάν θέλεις να εγκαταστήσεις ΝΜΤ προγράμματα, ασύρματη δικτύωση με το Η/Υ κλπ.
Χαίρομαι γιατί έψαχνα να βρω δεύτερο σκληρό εξωτερικό για να βάλω κάποια δεδομένα που έχω στον Maxtor 640GB (τον οποίο σκοπεύω να χρησιμοποιήσω με το Egreat).

Για το φορμάρισμα του δίσκου και για το NMT διάβαζα σε ένα χαζό-manual του Μ31Α/Β/C και ομολογώ δεν το πολύ κατάλαβα.

Δεν ήξερα τι είναι το ΝΜΤ και από ότι κατάλαβα δεν με ενδιαφέρει (αφού δεν σκοπεύω να χρησιμοποιήσω το Εγρεατ για σύνδεση με το modem/router).

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Μπορεί κάποιος να μου πει πόσων μέτρων είναι το καλώδιο του HDMI που παρέχεται με το Egreat M34A??

Reaction score
0

καλώδιο του HDMI = 1.5 μετρα ........

Reaction score
0
παιδια μια ερωτηση, στο start-up ποσο χρειαζεται μεχρι να εμφανισει τη 1η καρτα μενου? εμενα θελει 1 λεπτο και 18 δευτερα χρονομετρημενα!!! Γιατι αν ειναι λιγοτερο να ζητησω αντικατασταση...μου φαινεται πολυς ο αρχικος χρονος

Reaction score
0

Τοσο θελει ...1 λεπτο και 18 δευτερα....
Μετα ομως ....το αποτελεσμα σε αποζημιωνει πληρως ....

Reaction score
0

Να κανω λιγακι τον... περιεργο!!! Δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιος να καθησει να κατεβαζει ενα σωρο mkv ταινιες σε υψηλες αναλυσεις (προφανως για την HD TV του), καθεται παιρνει τετοια μηχανακια για να τα παιζει (ΟΚ, καλα μεχρι εδω) και δεν εχει ενα υποτυπωδες ηχοσυστημα τον 100 ευρω με DTS decoding να απολαμβανει τον ηχο!!!
Aπλα μου φαινεται λιγο περιεργο (ειπα, μπορει να ειμαι εγω ο περιεργος) αλλα εγω προσωπικα και DVD's οταν επαιζα μανιωδως ειχα παντα ενα ηχοσυστηματακι γιατι αν ακουσεις μια φορα 5.1 ηχο, δε γυρνας ξανα στο στερεο (που να ακουσεις και 7.1 trueHD)!

Reaction score
0

Εφοσον δεν εχει διαθεσιμα τσεκαρετε το stock house του eshop, καθως οπου να 'ναι πρεπει να βγαλουν το δικο μου στο "σφυρι" (αν δεν το βγαλουν μαλλον καποιος εκ των εσω το τσιμπησε). Καλη τυχη σε οποιον το παρει!

Reaction score
0

Το δικο σου ηδη πουληθηκε σα καινουργιο ...
Αλλωστε δεν ειχε και καμμια βλαβη ...

Reaction score
0

Το δικο σου ηδη πουληθηκε σα καινουργιο ...
Αλλωστε δεν ειχε και καμμια βλαβη ...
Θέλετε να πείτε ότι όποιος επιστρέφει προϊόντα στο eshop που είναι σε άριστη κατάσταση, πωλούνται στον επόμενο σαν καινούρια?

--------

Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Βλέπω στο e-shop "Διαθεσιμότητα:Κατόπιν παραγγελίας"
Πόσο καιρό κάνει δηλαδή να έρθει? (Σε μένα θα βάλω μία μέρα παραπάνω μιας και είμαι επαρχία). Μιλάμε για κάτω από μία βδομάδα? Αν είναι να το παραγγείλω και σήμερα.

Reaction score
0

Θέλετε να πείτε ότι όποιος επιστρέφει προϊόντα στο eshop που είναι σε άριστη κατάσταση, πωλούνται στον επόμενο σαν καινούρια?

Επεσες διανα ....
Αλλωστε το συγκεκριμενο κουτι δεν ειναι σφραγισμενο ...
Το σαββατο το πρωι ειχε εμφανιστει σα διαθεσιμο στο Γαλατσι για λιγες ωρες ....

Reaction score
0

Χμ, και δεν μου λέτε, γενικά πόσο καιρό κάνει να έρθει στον καταναλωτή ένα προϊόν από το e-shop με διαθεσιμότητα "ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ"?

Reaction score
0

Μαλλον αυτη τη φορα το Πλαισιο γεμισε την αποθηκη του και στραγγιξε την αγορα....
Και αφησε το e-shop στο ...περιμενε....
Πλαισιο - eshop = 1-0

Reaction score
0

Φίλε palm, σου κάνω μια έρωτηση.. μήπως ξέρεις να μου απαντήσεις ή όχι?
Αν το παραγγείλω, σε πόσο καιρό θα έρθει?
Το ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ σημαίνει ότι δεν θα το φέρουν? Αλλιώς δεν θα έγραφε εξαντλημένο?

Reaction score
0

Φιλε μου δε σε καταλαβαινω ...
Γιατι δε το αγοραζεις απο το Πλαισιο που ειναι ακομα διαθεσιμο ???????
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ειναι αγνωστο ποτε θα το φερουν ...
Ασε που μπορει να εξαντληθει ανα πασα στιγμη και στο Πλαισιο ...
Το μηχανακι φαινεται οτι εχει πολυ ρευμα ...

Reaction score
0

Μένω στην Μυτιλήνη και δεν έχουμε Plaisiο εδώ μόνο E-shop και Multirama. Για αυτό.
Συγγνώμη που δεν το διευκρίνισα.

Όταν λες άγνωστο, δηλαδή πάνω από βδομάδες?

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • spylab
    TrumpoMusk
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.113