Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???
Παρε το egreat να εχεις το κεφαλι σου ησυχο απο ολες τις αποψεις! Οσο για τα κολληματα εγω δεν εχω αντιμετωπισει ποτε προβλημα!!Ρε παίδες θα πάρω καινούρια τηλέοραση (Sony Bravia KDL-32W5500) και θέλω να αγοράσω και έναν από τους δύο Media Players (τον WD και τον Egreat M34A).
Ποιον προτείνετε να πάρω τελικά? Τόσο καιρό τους ξεψαχνίζετε? Διαβάζω διαβάζω..
Στον WD φτιάχνουν οι συγχρονισμοί στους υπότιτλους με το τελευταίο update tou firmware? (έχει όντως πρόβλημα το τονισμένο "Α")?
Το Egreat κολλάει ή δεν κολλάει τελικά όπως είπε ένα παιδί στα τεστ που έκανε? Έχει όντως καλύτερα χρώματα από το WD?
Μπορείτε να μου εξηγήσετε τι είναι τα /60 , /50 , /24 που στο μεν WD τα ρυθμίζεις κάθε φορά ενώ στο Egreat μια φορά το ρυθμίζεις και υποτίθεται δεν κολλάει?
Ποιο μου προτείνετε να πάρω?
Να σημειώσω ότι η χρήση που θα κάνω (για αρχή) θα είναι με έναν εξωτερικό δίσκο (όχι passport, συνδέεται με ρεύμα) της Maxtor 640GB.
Δεν θέλω να κάνω μια αγορά που θα βγει προβληματική (αν όντως είναι το Egreat έτσι) ούτε θέλω να κάνω μετατροπή στα βίντεο που έχουν DTS ήχο (πρόβλημα που αφορά τον WD Media Player).