EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Reaction score
0
Θέλω να καταθέσω επίσης με την σειρά μου ότι με το firmware 090125 ( γιατί έρχεται με το παλιό η συσκευή) το Egreat M34 μεταμορώνεται τελείως από άποψη ποιότητας εκόνας. Είναι τελικά ανώτερη του WD TV .Στην επιλογή 16-235 το μαύρο είναι κ α τ α π λ η κ τ ι κ ό !!! Η εικόνα στα SD movies είναι απρόσμενα upscalled ( Φυσικά δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για HD....) To που με προβληματίζει είναι ο ήχος . Συνδεδεμμένο το Εgreat με HDMI σε ενισχυτη και έχοντας επιλέξει από το μενού AUdio/Video τα: DTS-HD και μετά όλα τα υπόλοιπα Digital RAW δεν με αφήνει να διαμορφώσω τον ήχο που παίρνω από τον ενισχυτή μου. Οταν η ταινία έχει DTS όλα οκ. Οταν δεν έχει μου το πάει σε PCM . Εχει κανείς καμμιά ιδέα γιατί γίνεται αυτό ?

Reaction score
0
Το τελευταιο δεν ειναι αυτο που διαβαζω για πολλοστη φορα αλλα το EG-M31B-SF-20090201.

http://www.egreatworld.com/download/EG-M31B-SF-20090201.rar
Εχεις δίκιο να απορείς . Κι εγώ έτσι την πάτησα την πρώτη φορά. Ομως τελικά απ'ότι φαίνεται ...και γράφει στην ιστοσελίδα τους : EG-M31B/M34A Firmware Download............

Reaction score
0
Δεν καταλαβες τι ειπα μηπως; Δεν απορω για κατι. Το τελευταιο δεν ειναι το 25 -ΙΑΝΟΥΑΡ-2009 που λες αλλα το 1-ΦΕΒΡΟΥΑΡ-2009 (το αρχειο μαλιστα που ειναι μεσα εχει ημερομηνια Απριλιου). Το εχω βαλει και ειναι μια χαρα. Γιαν ΝΜΤ μονο βαζεις τα παλιοτερα του Ιανουαριου γιατι προφανως εκει δεν εχει βγει αναβαθμιση και παραμενουν τα παλια.

Reaction score
0
Δεν καταλαβες τι ειπα μηπως; Δεν απορω για κατι. Το τελευταιο δεν ειναι το 25 -ΙΑΝΟΥΑΡ-2009 που λες αλλα το 1-ΦΕΒΡΟΥΑΡ-2009 (το αρχειο μαλιστα που ειναι μεσα εχει ημερομηνια Απριλιου). Το εχω βαλει και ειναι μια χαρα. Γιαν ΝΜΤ μονο βαζεις τα παλιοτερα του Ιανουαριου γιατι προφανως εκει δεν εχει βγει αναβαθμιση και παραμενουν τα παλια.
Ευχαριστώ πολύ! Τώρα πρόσεξα ότι την ένδειξη "Beta version" που είχαν πριν κάποιες μέρες την έβγαλαν. (Την είχα δει και προτίμησα να βάλω την από κάτω που ήταν η τελική. ) Θα την βάλω το βράδυ. Μήπως κατά τύχη πρόσεξες εάν παιζει αυτή ή αναβάθμιση μουσικά αρχεία 24/96 ?

Reaction score
0
Δεν εχω δοκιμασει 24/96 αρχεια.

Παντως απο Δευτερα πρωι που πρωτομπηκα στο site τους δεν ελεγε Beta, αλλα θυμαμαι οτι δεν εβγαζε τιποτα στα firm και "πηρε μπρος" μετα απο λιγο η σελιδα τους οποτε ισως να το ειχε σαν δοκιμαστικη παλιοτερα οπως λες. Αν και απο 20 Απριλιου εχουν ποστ στο φορουμ με τα νεα του 20090201 εναντι του 20090125 :

Dear ALL:

Now there is the new firmware for EG-M31B,

Firmware Version : 01-17-090201-15-EGR-403-000
Release Note :
1. No NMT apps, still previous 00-17-090115-15-EGR-403

2. Some critical patches on 00-17-090125-15-EGR-403

3. Fixed Video_ts playback over SAMBA, with whitespace in share name, will crash.

4. Remove "Audio */*: ***" message at start of video playback (e.g. TS).

5. PNG read failure cause crash.

6. Fixed ISO with single subtitle track cannot be display

7. Internet Radio link added in Web Services

8. MP3 volume soft after ISO/IFO playback workaround

9. Workaround DirecTV UPnP crash issue

10. Image cache issue fixed

Note:
Unzip into the root of your USB thumbdrive. Browse to usbupdate.html to update.
Please DO NOT power off the unit during firmware update, as it will render your unit inoperational.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Θέλω να καταθέσω επίσης με την σειρά μου ότι με το firmware 090125 ( γιατί έρχεται με το παλιό η συσκευή) το Egreat M34 μεταμορώνεται τελείως από άποψη ποιότητας εκόνας. Είναι τελικά ανώτερη του WD TV .Στην επιλογή 16-235 το μαύρο είναι κ α τ α π λ η κ τ ι κ ό !!! Η εικόνα στα SD movies είναι απρόσμενα upscalled ( Φυσικά δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για HD....) To που με προβληματίζει είναι ο ήχος . Συνδεδεμμένο το Εgreat με HDMI σε ενισχυτη και έχοντας επιλέξει από το μενού AUdio/Video τα: DTS-HD και μετά όλα τα υπόλοιπα Digital RAW δεν με αφήνει να διαμορφώσω τον ήχο που παίρνω από τον ενισχυτή μου. Οταν η ταινία έχει DTS όλα οκ. Οταν δεν έχει μου το πάει σε PCM . Εχει κανείς καμμιά ιδέα γιατί γίνεται αυτό ?
Πρεπει να ειναι καποια ρυθμιση απο τον ενισχυτη σου γιατι εγω με τις ιδιες ρυθμισεις στο egreat περνω κανονικα dts-hd ,dolby true-hd, dolby digital κλπ

Reaction score
4.302
Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Τα 24/96 παιζουν μια χαρα μετα την αναβαθμιση
Ενα προβλημα ειναι με τα μουσικα πολυκαναλα βιντεο. Δεν ακουγεται ο ηχος απο στερεοφωνικο δικαναλο ενισχυτη. Εαν συνδεσεις τον πολυκαναλο ενισχυτη παιζουν μια χαρα. Λογικα ομως θα επρεπε να παιξουν και τον στερεο ενισχυτη. Ισως το αφηνουν για να εχει περιεχομενο η επομενη αναβαθμιση :126:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Πρεπει να ειναι καποια ρυθμιση απο τον ενισχυτη σου γιατι εγω με τις ιδιες ρυθμισεις στο egreat περνω κανονικα dts-hd ,dolby true-hd, dolby digital κλπ
Θα το ψάξω ...αν και νομίζω ότι δεν φταίει ο ενισχυτής. Εχω τον Pioneer VSX-LX70 . δεν έχω αλλάξει τις ρυθμίσεις του. Με τις ιδιες που είχα τον WDTV ,έχω βάλει επάνω και τον Egreat. Θα σκάσω! Θα το δοκιμάσω βέβαια μήπως φταίει η συγκεκριμένη ταινία..Κατα τ'άλλα η σύνδεση έχει γίνει με HDMI.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Τα 24/96 παιζουν μια χαρα μετα την αναβαθμιση
Ενα προβλημα ειναι με τα μουσικα πολυκαναλα βιντεο. Δεν ακουγεται ο ηχος απο στερεοφωνικο δικαναλο ενισχυτη. Εαν συνδεσεις τον πολυκαναλο ενισχυτη παιζουν μια χαρα. Λογικα ομως θα επρεπε να παιξουν και τον στερεο ενισχυτη. Ισως το αφηνουν για να εχει περιεχομενο η επομενη αναβαθμιση :126:
Εννοείς την αναβάθμιση με το τελευταίο firmware . Σωστά ? (έχω πολυκάναλο ενισχυτή)

Reaction score
0
Θελω να το δοκιμασω για torrents και...
Ρε παιδια γιατι δεν το βλεπω το egreat στο pc; Εχω και το pc και το egreat σε LAN (router) αλλα δεν το βλεπω στις "Θέσεις δικτύου" (windows xp).
Πρεπει να τρεξουμε οδηγο δικτυου, και καλα στο pc τον τρεχεις , στο egr πως το κανεις;

Τα εχω παιξει, ψαχνω 2 ωρες! Εφαρμογες web τρεχουν μια χαρα, παιρνει ip απο το router, αλλα με το pc δεν "βλεπονται"!
(Εχω βαλει δισκο στο sata και εχω εγκαταστησει τα NMT apps)

HELP!

Reaction score
0
Υπαρχει κανενας οδηγος πως να κανεις ενα egreat να δουλευει για torrents;

Reaction score
0
ξέρουμε ποια ασυρματα στικ δουλεουν με το μηχανημα? δοκιμασα το tp link-n δεν ειχε αποτελεσμα, εβαλα αυτο του popcorn ειδε καποια στιγμη το μοντεμ αλλα τιποτε παραπανω...

Reaction score
4.302
Απάντηση: Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Εννοείς την αναβάθμιση με το τελευταίο firmware . Σωστά ? (έχω πολυκάναλο ενισχυτή)
ναι

Reaction score
1
Παιδιά το μηχανάκι με ενδιαφέρει αρκετά. Torrent κατέβασε κανένας απο αυτό; Πως; Που; Φώτος απο το torrent μενού του που θα βρώ;

Reaction score
0
Χρησιμοποιει τον transmission, που ειναι στα NMT applications, τα οποια τα εγκαθιστας σε ενα δισκο SATA που φορμαρεται σε linux ext2/3. Τα τελευταια NMT του popcornhour (γιατι εχω περασει αυτο το firmware) ειχαν μεσα τον transmission 1.22 - χρησιμοποιησα αυτο το εργαλειο για να αναβαθμισω απο το pc το egreat στον 1.61 που ειναι ΠΟΛΥ καλυτερος (και δεν ειναι και banned απο καποιους private trackers οπως ο 1.22).

Κατεβαζει ΟΚ, αλλα με καποιους περιορισμους (ψιλομπουκωνει ωρες ωρες ειδικα αν δε βαλεις ορια ανεβασματος/κατεβασματος, αργει αρκετα στο verification στο τελος του κατεβασματος γιατι δεν το βοηθαει ο επεξεργαστης του π.χ. μιση ωρα για το verification σε μια ταινια 4.5 GB. Τον transmission τον χειριζεσαι αποκλειστικα μεσα απο το pc σου μεσα απο μια σελιδα του browser που εχεις (ΟΚ με firefox που εχω)...

Δεν ξερω τι κανεις αν τα αρχεια σου ειναι .RAR και οχι unrared βεβαια...

Φυσικα μη σκεφτειτε να δειτε ταινια την ωρα που κατεβαζει (πρεπει να κανετε stop τον transmission απο το μενου του egreat).

Επισης εκαναν την καλυτερη δουλεια που εβγαλαν τον δισκο εξω απο το κουτι του NMT, γιατι ο δισκος που εβαλα ενας παλιοτερος SATA 300GB ζεματαγε στο full κατεβασμα torrents... Ουτε που θελω να φανταζομαι τι θα γινοταν αν ηταν μεσα στο κουτι του ΝΜΤ...

Αυριο θα δανειστω ενα μετρητη καταναλωσης απο φιλο, για να δω αν με συμφερει να κατεβαζει αυτο ή το laptop μου....

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt