EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Reaction score
0
Παιδες , πειτε μου please ...
1. Με εξωτερικο δισκο Δυομισαρι (αυτοι που παιρνουν ρευμα απο το usb απευθειας) θα εχω προβλημα για θεαση ταινιών ???
2. Τα NMT applications που λογω ελλειξης εσωτερικου σκληρου δεν μπορουν να εγκατασταθουν , τι περιλαμβανουν ?????
Plz δωστε απαντηση για να γινει η αγορα!!!

Reaction score
0
Μπορεί στην πρώτη περίπτωση να είναι Mbit και στη δεύτερη MByte, οπότε ουσιαστικά είναι η ίδια ποσότητα...
!!!
έγραψε τρίτος...
16-bit 256MΒ
ενώ το 2ο : External NOR Flash :Spansion 16-bit 32MB

!!!
256ΜΒ ίδια ποσότητα με τα 32ΜΒ

ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!
ίσως όποιος αγοράζει τέτοια καταναλωτικά προϊόντα, θα πρέπει να περνάει πρωτα κι από τεστ πιστοποίησης τύπου ecdl

Reaction score
2
Εμένα μου αρκεί να παίζει τα 720p μέσω ethernet.Έχω τραβήξει 15-20 μέτρα καλώδιο από το δωμάτιο για το σαλόνι.Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα
Κανένα πρόβλημα δε θα'χεις και για m2ts αρχείο (1080p bluray rip).

Μέσω myihome πάντα.

JL_

Reaction score
19
!!!
έγραψε τρίτος...
16-bit 256MΒ
ενώ το 2ο : External NOR Flash :Spansion 16-bit 32MB

!!!
256ΜΒ ίδια ποσότητα με τα 32ΜΒ

ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!
ίσως όποιος αγοράζει τέτοια καταναλωτικά προϊόντα, θα πρέπει να περνάει πρωτα κι από τεστ πιστοποίησης τύπου ecdl
Μάλλον δεν διαβάζουν και πολύ καλά τα μάτια σου...

Reaction score
0

File Upload support :
* Samba version 3.0.21 (home-use)
* FTP for Digital Signage (commercial)
Download services :
* Bit Torrent btpd v0.12
NAS Management system :
* HDD format
* HDD partition create, copy, pasted,delete
* File transfer
* Password protection, etc.
Proprietary server :
* myiHome Lite (detection by Networked Media Tank slim client with UPnP 1.0)

Δεν διαφωνω με αυτο που λες ...αλλα samba server και bt client που λεει στο site ...
http://egreatworld.com/en/ProductShow.asp?ID=168 ...
που σκ@τ@ τα εγκαθιστα αφου δεν παιρνει εσωτερικο δισκο?????

Reaction score
0
Μου το εφεραν σημερα και το δοκιμαζω τωρα...

Ενα πραγμα θα πω...

Οι Κινεζοι ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ

:624:

Πολυ ποιοτικη κατασκευη απο αλουμινιο, δουλευει ολο σα μια μεγαλη ψυκτρα.

Εικονα στα επιπεδα του WD HD TV, αλλα με αψογη αναπαραγωγη στα 1080/24p (23,97fps).

Εκει που δερνει ειναι στη χρηστικοτητα του remote ( ρυθμιση εντασης ηχου, πατωντας το 1-2-3 κλπ πας στο 10-20-30% της ταινιας - με το δεξια αριστερα πας μισο λεπτο μπρος πισω - και εχει και time seek κουμπι!, ρυθμισεις υποτιτλων: χρωμα/μεγεθος/υψος/συγχρονισμος! ). Επισης το πλαστικο του remote ειναι και αυτο ποιοτικα καλο (εχω δει και χειροτερα) και με καλη αισθηση των πληκτρων. Αμα δουλεψεις το remote αυτο, του WD θα θες να το πεταξεις απο το παραθυρο...

Εκει που καθυστερει αρκετα ειναι μονο στην εκκινηση, ενω στα μενου και στην αναπαραγωγη ειναι σχετικα γρηγορο.

Δοκιμασα δισκους USB 2,5" (χωρις τροφοδοτικο) και 3,5" χωρις κανενα προβλημα.

Ηχος στον ενισχυτη μεσω HDMI χωρις προβληματα επισης.

Εβαλα κατα λαθος αναλυση 1080/29,97 που δεν υποστηριζει η TV μου και εβγαλε μαυρη οθονη και δε μπορουσα να δω μενου. Η λυση ειναι πατας SETUP-> TV MODE-> 7 και γυριζει στη default 720p/60.

Αυτα προς το παρον, εξαιρετικο προιον σε εξαιρετικη τιμη (χωρις ΦΠΑ βγαινει λιγοτερο απο οσο πωλειται στο νετ - 160$ χωρις τα μεταφορικα).:437:

Reaction score
14
JL_ said:
Μάλλον δεν διαβάζουν και πολύ καλά τα μάτια σου...
Μ'αρέσει που το συνεχίζεις παρότι σου είπα οτι δεν αρπάχτηκα και να μην με παρεξηγείς.
Τώρα όλοι εδώ μέσα κατάλαβαν ποιος αρπάζεται και ποιός όχι....
Συνέχισε έτσι...καλά το πας....Συνέχισε

Reaction score
19
Βρε tarantules δεν βλέπεις ότι δεν απαντάει σε εσένα?

Ηρεμία παίδες...

Reaction score
14
Καλά κύριε συντονιστά....Sorry τότε :609:
Άντε να έρθει αύριο και σε μένα το μηχανάκι....

Reaction score
1
Απάντηση: Re: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Ενα πραγμα θα πω...

Εικονα στα επιπεδα του WD HD TV, αλλα με αψογη αναπαραγωγη στα 1080/24p (23,97fps).

Εκει που δερνει ειναι στη χρηστικοτητα του remote ( ρυθμιση εντασης ηχου, πατωντας το 1-2-3 κλπ πας στο 10-20-30% της ταινιας - με το δεξια αριστερα πας μισο λεπτο μπρος πισω - και εχει και time seek κουμπι!, ρυθμισεις υποτιτλων: χρωμα/μεγεθος/υψος/συγχρονισμος! ). Επισης το πλαστικο του remote ειναι και αυτο ποιοτικα καλο (εχω δει και χειροτερα) και με καλη αισθηση των πληκτρων. Αμα δουλεψεις το remote αυτο, του WD θα θες να το πεταξεις απο το παραθυρο...

Εκει που καθυστερει αρκετα ειναι μονο στην εκκινηση, ενω στα μενου και στην αναπαραγωγη ειναι σχετικα γρηγορο.

Εβαλα κατα λαθος αναλυση 1080/29,97 που δεν υποστηριζει η TV μου και εβγαλε μαυρη οθονη και δε μπορουσα να δω μενου. Η λυση ειναι πατας SETUP-> TV MODE-> 7 και γυριζει στη default 720p/60.

Αυτα προς το παρον, εξαιρετικο προιον σε εξαιρετικη τιμη (χωρις ΦΠΑ βγαινει λιγοτερο απο οσο πωλειται στο νετ - 160$ χωρις τα μεταφορικα).:437:
Συμφωνω σε ολα. Πραγματι καθυστερει αρκετα στην εκκινηση. Αραγε συμβαινει το ιδιο και στο egreat 31b που φορουν ιδιο firmware. Επισης χρειαστηκε να κανω αναβαθμιση firmware γιατι ειχε περασμενο παλιοτερο.

Reaction score
0

Συμφωνω σε ολα. Πραγματι καθυστερει αρκετα στην εκκινηση. Αραγε συμβαινει το ιδιο και στο egreat 31b που φορουν ιδιο firmware. Επισης χρειαστηκε να κανω αναβαθμιση firmware γιατι ειχε περασμενο παλιοτερο.
Το πήρα κι εγώ χτες και μου φαίνεται μια χαρά (δεν έχω τσεκάρει όλες τις λειτουργίες ακόμα)

Ποιό firmware έβαλες ? Αν μπορείς μου στέλνεις το link ?
Επίσης βλέπω κάποιοι βάζουν firmware του popcorn.
Είναι καλύτερο ? τι παραπάνω προσφέρει ?
Σίγουρα παίζει καλά στο egreat ? υπάρχει δυνατότητα να γυρίσει στο παλιό αν βάλεις του Popcorn και δεν σ αρέσει ?

Reaction score
0
Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Κι άλλη ερώτηση.
Στο site της Egreat υπάρχει άλλη αναβάθμιση για το firmware κι άλλη για το NMT.
Η τελευταία έκδοση του 2/2009 είναι μόνο firmware.
Η προηγούμενη 1/2009 έχει firmware και NMT.
Πρέπει να βάλω πρώτα την αναβάθμιση NMT (1/2009) και μετά το firmware (2/2009) ή με το τελευταίο είμαι καλυμένος και στα δύο ?

Ρωτάω γιατί είναι καινούγιο και δεν έχω καν φορμάρει ακόμα δίσκο.

Ευχαριστώ.

Reaction score
0

Ενα πραγμα θα πω...

Λοιπόν...για να μην ξαναγράφω τα ίδια ...συμφωνώ με τον φίλο furious99. Εχει ευκολίες στο μενού και στο remote controlπου δεν τις έχει ο WD. Επίσης έχει ρυθμίσεις Contrast .Saturation και Hue όπως επίσης και φωτεινότητας....αλλά αναγκασμένος να συμφωνήσω με τον φίλο anavatis .....ναι !! την εικόνα του WD δεν την πιάνει. Ιδιαίτερα στα SD το upscale του WD είναι μακράν καλύτερο του Egreat.

Reaction score
0
Φλασαριστηκε χωρις προβλημα με firmware του popcorn 110 και δουλευει αψογα το DTS analog/downmix (προσοχη δε χρησιμοποιησα το firmware απο το site του popcorn, το οποιο και δεν ξερω αν μπορει να εγκατασταθει σε e-great, αλλα μια εκδοση του Νοεμβριου 08 που βρηκα στο νετ που εχει μεσα 6 αρχεια).
Εφοσον εκαναν και συμβολαιο με τη DTS, νομιζω οτι δεν ειναι παρανομο πλεον, αλλα τεσπα δε θα δωσω οδηγιες και links εδω, καλου κακου...

Reaction score
761
Λοιπόν προχθές παρέλαβα απο το e-shop το egreat m34A, ομολογουμένως τάχιστα. Ξεκινάω και το συνδέω και αρχίζουν κάποια τρελά.
1. Το κουτί απο έξω γράφει απο την μία πλευρά Μ34Α και απο την άλλη Μ34Β χωρίς να σημειώνει ποιά έκδοση είναι, επειδή όμως στην ιστοσελίδα του το e-shop δεν έχει M34B λέω ότι είναι το Μ34Α.
2. Ανάβω την συσκευή και βγάζει eg-m31B.
3. Δεν παίζει flac.
4. Δεν παίζει τα wav που έχω απο τους δίσκους ΗRΧ της RR που είναι 24/176.4
Τελικά παίζει μόνο τα wav που έφτιαξα απο το ΕΑC 16/44.1 απο δικά μου cd.
Συνδέοντας το στο Internet για να κάνω firmware update μήπως και λυθεί το πρόβλημα δεν βρίσκει updates.
Εχει κανείς καμμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;

Reaction score
1

Το πήρα κι εγώ χτες και μου φαίνεται μια χαρά (δεν έχω τσεκάρει όλες τις λειτουργίες ακόμα)

Ποιό firmware έβαλες ? Αν μπορείς μου στέλνεις το link ?
Επίσης βλέπω κάποιοι βάζουν firmware του popcorn.
Είναι καλύτερο ? τι παραπάνω προσφέρει ?
Σίγουρα παίζει καλά στο egreat ? υπάρχει δυνατότητα να γυρίσει στο παλιό αν βάλεις του Popcorn και δεν σ αρέσει ?
Εβαλα το τελευταιο επισημο egreat οχι του pop corn. Θα περιμενω να βγει firmware egreat για dts decoding συντομα απο οτι λενε. Με ενδιεφερε κυριως να κανει pass through dts hd ma, dollby trueHd κλπ απο hdmi στον ενισχυτη και αυτο το κανει +το το auto sync στην επιλογή 24p που λειτουργει καλα οπου το δοκιμασα.Εδω ειναι το link απο rapidshare που το ειχε ανεβασει φιλος απο αλλο forum γιατι το κατεβασμα απο egreat ειναι πολυ αργο: http://rapidshare.com/files/207297646/M31B090125.rar
http://rapidshare.com/files/207297647/M31Bnmt090125.rar
Το πρωτο ειναι το Firmware και το 2ο nmt applications για οποιον θελει δικτυακες εφαρμογες.

Reaction score
0

Εβαλα το τελευταιο επισημο egreat οχι του pop corn. Θα περιμενω να βγει firmware egreat για dts decoding συντομα απο οτι λενε. Με ενδιεφερε κυριως να κανει pass through dts hd ma, dollby trueHd κλπ απο hdmi στον ενισχυτη και αυτο το κανει +το το auto sync στην επιλογή 24p που λειτουργει καλα οπου το δοκιμασα.Εδω ειναι το link απο rapidshare που το ειχε ανεβασει φιλος απο αλλο forum γιατι το κατεβασμα απο egreat ειναι πολυ αργο: http://rapidshare.com/files/207297646/M31B090125.rar
http://rapidshare.com/files/207297647/M31Bnmt090125.rar
Το πρωτο ειναι το Firmware και το 2ο nmt applications για οποιον θελει δικτυακες εφαρμογες.
Λοιπόν,
είμαι έτοιμος να κάνω την πρώτη εγκατάσταση.
Να βάλω πρώτα το firmware και μετά τo NMT και μετά να φορμάρω το δίσκο ? Αυτή είναι η σωστή σειρά ?
Ή πρέπει να φορμάρω πρώτα το δίσκο (ext2 ή ext3 τι είναι καλύτετο τελικά;) και μετά να ενημερώσω firmware και NMT ?:140:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.189
Members
38.426
Νεότερο μέλος
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΞΑΣ