EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Reaction score
0
Εγώ πάντως χτες κοιμήθηκα στις 4 το πρωί προσπαθώντας να καταλάβω γιατί αφού περνάω τη σύνδεση HDMI μέσω του πολυκάναλου ενισχυτή μου δεν μπορώ να διαμορφώσω τον ήχο όπως θέλω εγώ. Στερεο είναι η ταινία? PCM ακούω. DTS η ταινία ? DTS ακούω. Δεν με αφήνει να κάνω διαμόρφωση στον ήχο όπως θέλω εγώ. Ενώ με την optical είναι όλα μια χαρά!! Μεταβάλλω τον ήχο όπως θέλω εγώ .Αυτό μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει ? Δοκίμασα τα παντα!!!

Reaction score
0
Εγώ πάντως χτες κοιμήθηκα στις 4 το πρωί προσπαθώντας να καταλάβω γιατί αφού περνάω τη σύνδεση HDMI μέσω του πολυκάναλου ενισχυτή μου δεν μπορώ να διαμορφώσω τον ήχο όπως θέλω εγώ. Στερεο είναι η ταινία? PCM ακούω. DTS η ταινία ? DTS ακούω. Δεν με αφήνει να κάνω διαμόρφωση στον ήχο όπως θέλω εγώ. Ενώ με την optical είναι όλα μια χαρά!! Μεταβάλλω τον ήχο όπως θέλω εγώ .Αυτό μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει ? Δοκίμασα τα παντα!!!
Κανείς ?
Μόνο εγώ τόχω το πρόβλημα?

Reaction score
0
Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Kalispera sas

Pira kai egw to m34a kai exw to exis provlima!!!

Ekana update sto teleutaio firmware kai meta prospa8w na egkatastisw ta NMT apps alla einai mataio , ekana ta panta , giamorfwsa to usb stick se ext3 kai evala mesa to .nmt arxeio kai den to vlepei , episis to "koutaki" pou leei to manual gia tin anava8misi twn nmt apps den yparxei pou8ena sto menou tou m34a.
Skliro disko den exw valei akoma panw , alla opwsdipote 8elw na to syndesw asyrmata kai den mporw (nomizw epeidi den exoun mpei ta nmt apps) exw agorasei kai to TP Link 821n stick pou diavasa sto site tis egreat oti einai to katallilo.

Sas parakalw doi8iste me!!!!!!

Sorry gia ta greeklish alla ta windows mou kati epa8an kai den grafoun ellinika.

Reaction score
0

Το wireless δεν έχει καμία σχέση με τα ΝΜΤ, το TP Link 821Ν παίζει κανονικά απλά θέλει να ψαχτείς λίγο με τα settings (σε εμένα έπαιξε με broadcast SSID στον router, single word lowercase SSID, static ip (όχι DHCP) και WPA2)
Γενικά σε usb στικάκι δεν περνάει ΝΜΤ tools εκτός αν ακολουθήσεις την αρκετά επίπονη διαδικασία που περιγράφεται στο http://www.networkedmediatank.com/wiki/index.php/NMT_Apps:alternative_installation
Μετα από αρκετό παίδεμα κατάφερα να σηκώσω τα ΝΜΤ tools (ftp κτλ) αλλά αν κάνεις restart το e-great πρέπει να επαναλάβεις την διαδικασία με το telnet.
Όταν συνδέεις εσωτερικό SATA σκληρό (με το καλώδιο που είχε στο κουτί) σου δίνει την επιλογή για αυτόματη εγκατάσταση των tools. Κάποιοι επίσης προτείνουν τη λύση με αντάπτορα SATA σε CF για να αποφύγουν να έχουν χύμα εσωτερικό σκληρό. Εγώ σκέφτομαι να αγοράσω εξωτερικό σκληρό με θύρα e-sata και να το συνδέσω στην SATA θύρα του egreat με μετατροπέα e-sata --> SATA (μπορεί να επιβεβαιώσει κάνείς ότι έτσι θα τον βλέπει σαν εσωτερικό, οπότε θα ενεργοποιείται η επιλογή για αυτόματη εγκατάσταση των ΝΜΤ tools;)

Reaction score
2
Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Kalispera sas

Pira kai egw to m34a kai exw to exis provlima!!!

Ekana update sto teleutaio firmware kai meta prospa8w na egkatastisw ta NMT apps alla einai mataio , ekana ta panta , giamorfwsa to usb stick se ext3 kai evala mesa to .nmt arxeio kai den to vlepei , episis to "koutaki" pou leei to manual gia tin anava8misi twn nmt apps den yparxei pou8ena sto menou tou m34a.
Skliro disko den exw valei akoma panw , alla opwsdipote 8elw na to syndesw asyrmata kai den mporw (nomizw epeidi den exoun mpei ta nmt apps) exw agorasei kai to TP Link 821n stick pou diavasa sto site tis egreat oti einai to katallilo.

Sas parakalw doi8iste me!!!!!!

Sorry gia ta greeklish alla ta windows mou kati epa8an kai den grafoun ellinika.
NMT aplications ΔΕΝ μπορείς να περάσεις, αν δεν τοποθετήσεις δίσκο στην sata υποδοχή.Από USB δεν γίνεται.
Τώρα για ασύρματη σύνδεση δε νομίζω ότι χρειάζονται τα ΝΜΤ aplications,από τη στιγμή που και το απλό δίκτυο δεν τα χρειάζεται.
Αν μπορείς φτιάξε τα windows γιατί το μήνυμα δεν διαβάζεται.

Reaction score
1
Και όμως ξαναβγήκε για την νέα παραλαβή φαντάζομαι. Τουλάχιστον τώρα το site του e-shop με άφησε να δώσω παραγγελία! (και φυσικά το έκανα!)

Reaction score
0
Καταναλωσεις ρευματος του 34Α

Αναπαραγωγη ταινιας 1080p

* Απο δισκο 3,5" στην εξωτερικη SATA θυρα ----> 15 Watt
* Απο δισκο 3,5" στην USB θυρα ----> 6,5 Watt (+ 6W ο USB δισκος μου 1 ΤΒ με το τροφοδοτικο του)
* Απο δισκο 2,5" στην USB θυρα ----> 10 Watt

Κατεβασμα torrents (ενσυρματο δικτυο)

* Σε δισκο 3,5" στην εξωτερικη SATA θυρα ----> 15 Watt

Αντιστοιχες τιμες απο ενα laptop C2D 2GHz:

* Αναπαραγωγη ταινιας 1080p μεσω HDMI απο τον δισκο του laptop ----> 30 Watt
* Κατεβασμα torrents ασυρματα στο δισκο του με κλειστη οθονη (στην εξοικονομηση ενεργειας) ----> 23 Watt

Reaction score
0
Έχω περάσει το τελευταίο firmware χωρίς πρώτα να εγκαταστήσω τα NMT applications. Θα πρέπει να ξαναπεράσω το προηγούμενο για να τα καταφέρω ή μου διαφεύγει κάτι; :108:

Reaction score
60

Παντως μια χαρα ειναι το μηχανακι !

Οτι αρχειο εβαλα εκανε αναπαραγωγη αβιαστα !!!

Reaction score
0
Έχω περάσει το τελευταίο firmware χωρίς πρώτα να εγκαταστήσω τα NMT applications. Θα πρέπει να ξαναπεράσω το προηγούμενο για να τα καταφέρω ή μου διαφεύγει κάτι; :108:
Μαζι με το firmware ερχονται στο ιδιο αρχειο και τα NMT applications. Αν εχεις το δισκο συνδεμενο, μολις εγκατασταθει το firmware και κανει restart σε ρωταει αν θες να εγκαταστησεις τα NMT.
Τα ΝΜΤ συνηθως τα δινουν και χωριστα, αλλα στο τελευταιο firmware δεν τα ειχαν βαλει χωριστα για καποιο λογο (?).

Reaction score
0
Οσοι εχουν δισκο sata συνδεμενο στην εξωτερικη sata θυρα, μπορουν να αλλαξουν τη background εικονα του Egreat σε οποια εικονα θελουν.

http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=3782
http://files.syabas.com/networkedmediatank/_theme_.zip

Κατεβαζετε το _theme_.zip το αποσυμπιεζετε. Ολα τα στοιχεια του μπορειτε να τα αλλαξετε, εμενα με ενδιεφεραν κυριως το background και το χρωμα των γραμματων στα μενου.

Αλλαζετε το bg.jpg με οποια φωτο θελετε με το ιδιο ονομα bg.jpg (να ειναι ομως αναλυση 1280x720).

Για να αλλαξετε το χρωμα των γραμματων, ανοιγετε το .config με το σημειωματαριο και αλλαζετε τα νουμερα/γραμματα μετα το =

color1=b1d3f6 //text colorcolor2=5c9cc2

Ποια νουμερα/γραμματα αντιστοιχουν σε ποιο χρωμα υπαρχουν εδω:
http://html-color-codes.com/

π.χ. για το μαυρο το b1d3f6 το κανετε 000000 και το 5c9cc2 παλι 000000

Φυσικα μπορειτε να αλλαξετε και τα υπολοιπα χρωματα στο .config (TIP: αν το φοντο που βαλατε εχει ανοιχτα χρωματα, βαλτε σκουρα γραμματα και το αντιστροφο, αλλιως θα εχετε δυσκολια στην αναγνωση).

Τα αρχεια αυτα τα σωζετε στο φακελο _theme_ αντικαθιστωντας τα αρχικα (προσοχη ενας φακελος _theme_ να ειναι οχι 2 ο ενας μεσα στον αλλο) και τα αντιγραφετε μεσω FTP στο φακελο Photo του δισκου του Egreat αντικαθιστωντας αυτα που υπαρχουν ηδη.

Ενα restart της συσκευης και voila!!!

Παντως οι αλλαγες που κανατε δε θα φαινονται παρα μονο οταν ο δισκος sata ειναι συνδεμενος, αφου δε σωζονται στη συσκευη. Αν βγαλετε το δισκο, η συσκευη θα μπουταρει με τα default φοντο και γραμματα...

Reaction score
0
Μαζι με το firmware ερχονται στο ιδιο αρχειο και τα NMT applications. Αν εχεις το δισκο συνδεμενο, μολις εγκατασταθει το firmware και κανει restart σε ρωταει αν θες να εγκαταστησεις τα NMT.
Τα ΝΜΤ συνηθως τα δινουν και χωριστα, αλλα στο τελευταιο firmware δεν τα ειχαν βαλει χωριστα για καποιο λογο (?).
Δεν ξέρω τι πήγαινε στραβά, αλλά περνώντας την έκδοση από link του rapid που έδινε ένα παληκάρι παραπάνω δούλεψαν όλα σωστά!

Reaction score
0

πως μπορει να δει κανεις υποτιτλους στο egreat m34a οταν αυτοι δεν ειναι ενσωματωμενοι

Reaction score
0

Θέλω να ρωτήσω το εξής:
Έχω συνδέσει έναν δίσκο στη θύρα Sata στο Egreat M34A και άρα είναι ο εσωτερικός του δίσκος.
Με ποιο τρόπο μπορώ να βάλω αρχεία στον δίσκο;

Συνδέοντας κάτι στη θύρα USB, ένα στικάκι ας πούμε ή έναν δίσκο υπάρχει κάποια λειτουργία copy paste ώστε να αντιγράψω αρχεία στο δίσκο του egreat και να τα παίζω από κει ;

Αν όχι, έτσι όπως το σκέφτομαι μόνος τρόπος είναι να ξεσυνδέσω το δίσκο, να τον βάλω στο pc, να πάρω ότι αρχεία θέλω και πάλι πίσω στο egreat. (μπελάς)
Αν τον βλέπει τώρα πια (αφού έχει φορμαριστεί στο egreat)

Καμιά ιδέα ;;; :113::113::113:

Reaction score
0
Αν ειναι πολλα αρχεια, ο ταχυτερος τροπος ειναι να τον βαλεις στο pc (10 πλασια ταχυτητα απο το FTP) - θα χρειαστεις αν δεν εχεις linux ενα driver για ext2/3 για windows, οπως ειναι o Ext2fsd...

Αλλος τροπος ειναι με καλωδιο δικτυου μεσω FTP π.χ. με το coreftp pro βαζεις την IP του egreat, username: ftpuser pass: 1234 και βλεπεις το δισκο. Αλλα οι ταχυτητες μεταφορας ειναι πολυ αργες...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead