EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Reaction score
0
Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Τι βλακεία κάνω και δεν μπορώ να συνδέσω το laptop με το pc μέσω ftp ???
Στο pc μάλλον είναι οκ γιατί μπαίνω στο localhost και βλέπω κανονικά ότι έχω κάνει share.
Βάζω την ftp://192.168.0.1 στο laptop αλλά δεν μπορώ να συνδεδώ με τίποτα...
Δοκίμασα filezilla, cute ftp κι άλλο ένα, αλλά δεν...
Καμιά βοήθεια ???

Reaction score
2

πως μπορει να δει κανεις υποτιτλους στο egreat m34a οταν αυτοι δεν ειναι ενσωματωμενοι
Με το πληκτρο Subtitle επιλεγεις File.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Τι βλακεία κάνω και δεν μπορώ να συνδέσω το laptop με το pc μέσω ftp ???
Στο pc μάλλον είναι οκ γιατί μπαίνω στο localhost και βλέπω κανονικά ότι έχω κάνει share.
Βάζω την ftp://192.168.0.1 στο laptop αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα...
Δοκίμασα filezilla, cute ftp κι άλλο ένα, αλλά δεν...
Καμιά βοήθεια ???
Αποκλειεται να ειναι 0.1 η IP του Egreat... Δες στο μενου δικτυωση του Egreat ποια IP σου δειχνει οτι εχει, αυτη θα βαλεις...

Reaction score
0

192.168.0.1 είναι η IP του desktop
192.168.0.3 του laptop
192.168.0.4 του egreat

Έχω συνδέσει στο ίδιο ρούτερ desktop και laptop.
Στην πρώτη ethernet το ένα και στην δεύτερη το άλλο.

Προσπαθώ απ το laptop να μπω στο
ftp://192.168.0.1 ή ftp://192.168.0.2 δηλαδή στο desktop.
Απ το egreat δεν δοκίμασα ακόμα.
Αυτό δεν πρέπει να κάνω ? δεν μπορεί να μπει όμως.

Απ το desktop όμως μπαίνω στον server κανονικά
(με ftp://localhost ή ftp://127.0.0.1) και βλέπω ότι έχω κάνει share.

:141::141::141:

Τι πρέπει να κάνω ?

Reaction score
0
Για να μπεις σε καποια συσκευη με ftp πρεπει να τρεχει ftp server σε αυτη.

Στο Egreat τρεχει τετοιος server (κοιταξε να εχει ξεκινησει) οποτε θα βαλεις 192.168.0.4 με ftpuser και 1234 και λογικα θα μπεις...

Reaction score
0

Δοκίμασε κανένας να ακούσει mp3? Σε εμένα τουλάχιστον η ποιοτητα ήχου είναι τραγική. Έχω συνδέσει το m34a με RCA με ένα Philips Home Cinema (all-in-one) και ο ήχος είναι χάλια. (Πάρα) Πολύ μπάσο σε σημείο να ακούγεται ένας βόμβος πίσω από τη μουσική. Σε flac που δοκίμασα τα πράγματα ήταν κάπως καλύτερα.

Reaction score
0

Καλημέρα!

αν ξέρει κανείς μπορεί να μου πει μήπως πόσους σκληρούς μπορεί να δει ταυτόχρονα το μηχάνημα (εξωτερικούς usb) και αν αυτοί έχουν δυνατότητα standby (οι περισσότεροι καινούριοι έχουν - maxtor basics πχ) σβήνουν κανονικά και τους ξυπνάει αν χρειαστεί (πχ πρόσβαση από το δίκτυο μέσω ftp/samba)..

Αν και κοίταξα στα γρήγορα το thread δεν βρήκα κάτι..

thx!

Reaction score
14
Υπάρχει τρόπος να του περάσω την έκδοση EG-M31B-SF-20090201 γιατί όταν πάω από ο μενού της Συντήρησης δεν μου το κάνει?
Έχω την έκδοση 50-17-080812-15-EGR-403-073
Μπορώ μέσω δικτύου να του περάσω το αρχείο bin?

Reaction score
0
Unzip into the root of your USB thumbdrive.

Browse to usbupdate.html to update.
Θα μπεις στο stick και θα επιλεξεις το 4ο εικονιδιο (ταινιες/μουσικη/φωτο/αρχεια) και θα πατησεις στο usbupdate.html

Reaction score
14
To rar που κατέβασα με το firmware έχει μέσα τα εξής 2 αρχεία :
1) 50-17-090201-15-EGR-403-000.bin
2) linda.htm
Θα δοκιμάσω όπως μου είπες και θα πατήσω στο linda.htm που έχει.
Ελπίζω να μην το χαλάσω το μηχάνημα ε?

Reaction score
0
Για σας παιδιά. Ενδιαφέρομαι και εγώ να πάρω το Egreat ως αντικατάσταση του HTPC, που είχα, μιας και με κούρασε. Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Μιας και υπάρχει ήδη τοπικό δίκτυο, θα μπορεί να παίζει ταινίες 720p & 1080p (mkv αρχεία) μέσω LAN χωρίς να έχω προβλήματα ?

Reaction score
1
Για σας παιδιά. Ενδιαφέρομαι και εγώ να πάρω το Egreat ως αντικατάσταση του HTPC, που είχα, μιας και με κούρασε. Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Μιας και υπάρχει ήδη τοπικό δίκτυο, θα μπορεί να παίζει ταινίες 720p & 1080p (mkv αρχεία) μέσω LAN χωρίς να έχω προβλήματα ?
Απροβληματιστα!!!

Reaction score
4.301

Καλημέρα!

αν ξέρει κανείς μπορεί να μου πει μήπως πόσους σκληρούς μπορεί να δει ταυτόχρονα το μηχάνημα (εξωτερικούς usb) και αν αυτοί έχουν δυνατότητα standby (οι περισσότεροι καινούριοι έχουν - maxtor basics πχ) σβήνουν κανονικά και τους ξυπνάει αν χρειαστεί (πχ πρόσβαση από το δίκτυο μέσω ftp/samba)..

Αν και κοίταξα στα γρήγορα το thread δεν βρήκα κάτι..

thx!
Στην πισω μερια εχει 2 εισοδους usb που μπορεις να συνδεσεις 2 εξωτερικους σκληρους δισκους η πολλους εσωτερικους δισκους που τους εχεις τοποθετησει σε κουτι και τους βλεπει ολους σαν εξωτερικους σκληρους δισκους (προσωπικα χρησιμοποιω την συγκεκριμενη λυση). Ταυτοχρονα εχει και συνδεση e-sata που μπορεις επισης να συνδεσεις εναν ακομη σκληρο (επισης χρησιμοποιω και την συγκεκριμενη πορτα). Μεχρι στιγμης δουλευει απροβληματιστα βλέπει ολους τους δισκους. Οταν του ζητας να δει ολους τους δισκους αργει λιγακι (ενα λεπτο περιπου)
οταν περιηγησε σε καποιον σκληρο δουλευει ταχυτατα.
Και μια υποσημειωση προσωπικα στους 3 δισκους εχω υλικο απο ενα τερα στον καθενα και στον τεταρτο δισκο εχω εναμιση τερα. Ολοι ειναι γεματοι, πιθανο αν ειχα μικτωτερους δισκους των 200-300 γιγα να ηταν πιο γρηγορος στο να δει ολους τους δισκους. Οταν δουλευει με καποιον δισκο οι υπολοιποι κοιμουνται:142:

Reaction score
2

Παιδιά το πήρα και εγώ από e-shop και δε το έχω αναβαθμίσει ακόμη. Έχω όμως μία πολύ σημαντική ερώτηση. Σε φακέλους που περιέχουν ένα αρχείο mkv και ένα srt, ενώ στο HTPC με το KMPlayer παίζει κανονικά το αρχείο με υπότιτλους, στο e-Great δεν παίζει τους υπότιτλους. Γιατί; Τι πρέπει να κάνω για να παίξουν; Sorry αν έχει απαντηθεί ήδη!

Reaction score
60

Kωστη μιας και εχω το ιδιο θα σου πω οτι για να δεις υποτιτλους απο το κεντρικο μενου του player θα πας και θα επιλεξεις ELLHNIKA στους υποτιτλους

Reaction score
2

Μα το έχω κάνει αυτό και δεν...
Είσαι σίγουρος ότι βλέπει και διαβάζει τους srt υπότιτλους;

Reaction score
60

Μα το έχω κάνει αυτό και δεν...
Είσαι σίγουρος ότι βλέπει και διαβάζει τους srt υπότιτλους;
Ναι !!!!

Απλα το αρχειο των υποτιτλων και το αρχειο της ταινιας πρεπει να εχουν το ιδιο ακριβως ονομα !!

πχ.

RAMBO.MKV
RAMBO.SRT

Reaction score
60

Αν το εχεις κανει και αυτο πηγαινε απο το πληκτρολογιο και ανεβασε τους υποτιτλους ( με το κουμπι SUBTITLE ) ψηλοτερα στην οθονη !

Μπορει να τους εχεις βαλει εντελως χαμηλα και γι αυτο δεν εμφανιζονται μεσα στην εικονα !!!

Reaction score
2
Αυτή την εβδομάδα θα κυκλοφορήσει το νέο firmware που θα υποστηρίζει DTS downmix,όπως λένε στο σχετικό forum.
Οπότε όσοι δεν έχουν ενισχυτές ας είναι σε επιφυλακή.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.126
Members
38.533