EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Reaction score
14
Μια ερώτηση και από εμένα σε όσους ξέρουν....
Παρατήρησα οτι δεν μου παίζει αρχεία ήχου flac.Προσπαθεί να τα παίξει και τα παίζει κομπιαστά.Ουσιαστικά δεν μπορείς να το ακούσεις...
Επίσης δεν μου παίζει καθόλου ήχο AAC από κάτι trailer ταινίας που κατέβασα από το νετ.
ΣΣ.Το eGreat είναι συνδεδεμένο με οπτική ίνα με τα Logitech Z5500 και όλα τα αρχεία τα τραβάω μέσω ethernet

Reaction score
2
Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Παίζει μια χαρά flac και οτι άλλο του έβαλα .dts .wav 5.1 κλπ χωρίς κανένα κόμπιασμα..

Reaction score
14
Και εμένα παίζει μια χαρά τα .dts .wav .mp3 αλλά flac και AAC τίποτα.
Το firmware είναι περασμένο το τελευταίο....Τι να φταίει?

Reaction score
2

Εγω το έχω με οπτική και στις ρυθμίσεις όλα digital. Κατί άσχετο..έβαλα χθες ενα βίντεο με DTS MASTER AUDIO και όταν είχα το egreat σε digital raw MA την τρίτη επιλογή στον ενισχυτή το έπαιζε σαν dolby D. Όταν το άλλαξα σε digital τότε έπαιξε κανονικά και εμφανίστηκε η επιλογή DTS-MA και ο ηχος ήταν Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο-Σ

Reaction score
1

Αγόρασα και εγώ πριν μερικές ημέρες το EGreat EG-M34A και η πρώτες μου εντύπωσης ειναι πολυ καλές,συναντώ ενα πρόβλημα ομως,ενώ το εχω σύνδεση με το ethernet και ειναι οκ πήγα να κάνω αναβαθμίσει λογισμικού απο το μενού της αναβαθμίσεις,το βάζω να κάνει..αργεί κανα τεταρτο και μετα μου λεει πως η αναβαθμιση αυτη δεν ειναι συμβατή και να επανεκκινισο τη συσκευή...
Κάνω κάτι λάθος εγω?

Και αν τελικά δεν μπορέσω να την περάσω έτσι, περνιέται η αναβάθμιση χειροκίνητα? και αν ναι από που μπορώ να την κατεβασω?

Συγνώμη αν εχουν γραφτεί σε αλες σελίδες τα παραπάνω άπλα δεν είναι και εύκολο να διαβάσω και τα 67 ποστ

Ευχάριστω εκ τον προτέρων.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Αγόρασα και εγώ πριν μερικές ημέρες το EGreat EG-M34A και η πρώτες μου εντύπωσης ειναι πολυ καλές,συναντώ ενα πρόβλημα ομως,ενώ το εχω σύνδεση με το ethernet και ειναι οκ πήγα να κάνω αναβαθμίσει λογισμικού απο το μενού της αναβαθμίσεις,το βάζω να κάνει..αργεί κανα τεταρτο και μετα μου λεει πως η αναβαθμιση αυτη δεν ειναι συμβατή και να επανεκκινισο τη συσκευή...
Κάνω κάτι λάθος εγω?

Και αν τελικά δεν μπορέσω να την περάσω έτσι, περνιέται η αναβάθμιση χειροκίνητα? και αν ναι από που μπορώ να την κατεβασω?

Συγνώμη αν εχουν γραφτεί σε αλες σελίδες τα παραπάνω άπλα δεν είναι και εύκολο να διαβάσω και τα 67 ποσ

Ευχάριστω εκ τον προτέρων.

Καλορίζικο και καλές θεάσεις!!

http://www.egreathd.com/index.php?option=com_content&view=article&id=79&Itemid=63

Reaction score
0

Καλημέρα σε όλους. Παρήγγειλα το EGREAT από το ESHOP και ανυπομονώ να το συνδέσω. Έχω κάποιες αποροίες.
1. Πρέπει οπωσδήποτε να τον συνδέσω με εξωτερικό σκληρό ή μπορεί να παίζει audio, video κατευθείαν από την ethernet (βλέπωντας τον σκληρό του laptop);
2. Ο ενισχυτής μου (αρχαίος) δεν έχει θύρα για οπτική σύνδεση. Θα το συνδέσω σε RCA. Θα έχω πρόβλημα στην αναπαραγωγή ήχου σε κάποιες ταινίες;
3. Ποιές ταινίες (.avi, .mp4, .vob, ματρόσκες) έχουν ήχο dolby 5.1 ή DTS; Έχω χάσει τη μπάλα με όλες αυτές τις λεπτομέρειες.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Καλημέρα σε όλους. Παρήγγειλα το EGREAT από το ESHOP και ανυπομονώ να το συνδέσω. Έχω κάποιες αποροίες.
1. Πρέπει οπωσδήποτε να τον συνδέσω με εξωτερικό σκληρό ή μπορεί να παίζει audio, video κατευθείαν από την ethernet (βλέπωντας τον σκληρό του laptop);
2. Ο ενισχυτής μου (αρχαίος) δεν έχει θύρα για οπτική σύνδεση. Θα το συνδέσω σε RCA. Θα έχω πρόβλημα στην αναπαραγωγή ήχου σε κάποιες ταινίες;
3. Ποιές ταινίες (.avi, .mp4, .vob, ματρόσκες) έχουν ήχο dolby 5.1 ή DTS; Έχω χάσει τη μπάλα με όλες αυτές τις λεπτομέρειες.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.
1) Μεσω δικτυου ΝΑΙ - δεν ειναι αναγκαιος ο σκληρος αρκει να εχεις ρυθμισει το myihome στο πισι
2) ολες παιζουν αρκει να ρυθμισεις το μηχανακι
3)avi οχι, οι αλλες εξαρταται απο τη πηγη
2)

Reaction score
1

Με το που το συνδεσα στην TV άρχισαν και τα στραβά(η τηλεόραση μου ειναι μια JVc 32 HD readi) αυτό ήταν ρυθμισμένο στα 720p 60HZ ..στα mkv ειχα καλή εικόνα αλα στα avi μου έκανε κατή pixels και πήγα να αλαξω την ανάλυση και έτσι οπως της δοκίμαζα ολες για να βρω την καλύτερη εικόνα στην TV το έβαλα στη 1080 p 60 HZ και τωρα με το που παο να το ανοίξω φενετε μόνο το σηματάκι του και με πετάει εξω δεν μπορώ να το ανοίξω για να αλαξω τη ρυθμίσεις με τπτ,το συνδεσα και με καλώδια composite μήπως και μ άνοιξη αλα παλι τπτ, παιδιά παρακαλώ οποίος ξέρει να μου πη πως να το επαναφερω ας μου πη pls
ευχαριστώ

Reaction score
0
Μην αγχωνεσαι, το εχουν παθει πολλοι, αστο 2-3 λεπτα να μπουταρει και μετα πατα στο τηλεκοντρολ TVmode+7 για HDMI:

- TV Mode + 0 Auto TV mode (Please use it only for FAILSAFE)
- TV Mode + 1 Composite NTSC 480i
- TV Mode + 2 Composite PAL 576i
- TV Mode + 3 reserved
- TV Mode + 4 Component 720p60
- TV Mode + 5 Component 1080i60
- TV Mode + 6 Component 1080p60
- TV Mode + 7 HDMI 720p60
- TV Mode + 8 HDMI 1080i60
- TV Mode + 9 HDMI 1080p60
- TV Mode + Caps/Num Toggles between 50/60 Hz

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Αρχεια 1080ρ μεγαλυτερα των 10gb σας τα παιζει;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Μέχρι και 30 που έχω δοκιμάσει τα παίζει μια χαρά...
Χωρις "κομπιασματα"; κανεις καμια ιδιαιτερη ρυθμιση;

Reaction score
0

Όλα εξαρτώνται από το αρχείο (κι όχι ιδιαίτερα το μέγεθος του...)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Όλα εξαρτώνται από το αρχείο (κι όχι ιδιαίτερα το μέγεθος του...)
Γινεσαι σαφεστερος παρακαλω; mkv 1080p ειναι το δικο μου

Reaction score
0

Και εγω δεν εχω κανενα προβλημα με τα μεγαλα αρχεια π.χ lord of the rings 1080p κοντα στα 30GB κανενα προβλημα .
Και απο σκληρο αλλα και απο δικτυο

Reaction score
0

Χονδρικά ψάχνεις για 1080ρ αρχεία με μέχρι 4-5 ref frames...
Αν έχουν παραπάνω δύσκολα παίζουν...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Aποψε θελοντας να κανω επιδειξη (ο καϋμενος μου:101:) της μεγαλης εικονας και του ηχητικου κομματιου, εβαλα να παιξει το Knowing στη σκηνη της πτωσης του αεροπλανου. Επανω στο χαμο, τα΄παιξε και το Μ34 και πηγαινε σλοου μοσιον, χωρις ηχο φυσικα. Σε αλλεπαλληλες προσπαθειες το ιδιο εκανε - οποτε... εξευτιλισθην μερικως! Την ιδια ταινια το Μ31Β την επαιξε νερακι (720 ειναι). Τι λετε να συμβαινει; Παρατηρησα οτι κι αλλα αρχεια δεν τα παιζει ενω ειναι ΟΚ!

Φιλε group131, πως ξεχωριζεις τα frames που αναφερεις οταν δεν τα γραφουν;

Reaction score
0

Aποψε θελοντας να κανω επιδειξη (ο καϋμενος μου:101:) της μεγαλης εικονας και του ηχητικου κομματιου, εβαλα να παιξει το Knowing στη σκηνη της πτωσης του αεροπλανου. Επανω στο χαμο, τα΄παιξε και το Μ34 και πηγαινε σλοου μοσιον, χωρις ηχο φυσικα. Σε αλλεπαλληλες προσπαθειες το ιδιο εκανε - οποτε... εξευτιλισθην μερικως! Την ιδια ταινια το Μ31Β την επαιξε νερακι (720 ειναι). Τι λετε να συμβαινει; Παρατηρησα οτι κι αλλα αρχεια δεν τα παιζει ενω ειναι ΟΚ!

Την συγκεκριμενη ταινια την ειδα πριν απο 4 μερες με κανενα προβλημα .
Μηπως να ξαναπερνουσες το firmware ;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: EGreat EG-M34A, το "WD HD TV Media Player KILLER" ???

Μηπως
1. Θελει defrag ο δισκος σου
2. Εχεις εγκλωβισει τη συσκευη πανω δεξια και αριστερα και ζεσταινεται
3. Τρεχεις τιποτα torrents ταυτοχρονα
?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors
  • Zizik