ELP Laser Turntable!!!!! (Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς βελόνες)??????!!!!!!

Reaction score
2
Είναι πολύ ψηλά για εμένα, Νίκο, η τιμή.
Δεν μπορώ να διαθέσω τόσα χρήματα, όση τρέλα και αν κουβαλάω!
Έχω άλλες ανάγκες που είναι πολύ σημαντικότερες από αυτό και από τη στιγμή που έχω το μέσον για να ακούω τους δίσκους μου, χωρίς να νοιώθω ότι με υποτιμά ως ακροατή, μπορώ να περιμένω έως ότου πέσει η τιμή ή κλείσει η κατασκευάστρια εταιρία και τα βγάλει προσφορά :).

Δεν σου κρύβω, από την άλλη, ότι έχω σκάσει για να το ακούσω.

Reaction score
3
Είναι πολύ ψηλά για εμένα, Νίκο, η τιμή.
Δεν μπορώ να διαθέσω τόσα χρήματα, όση τρέλα και αν κουβαλάω!
Έχω άλλες ανάγκες που είναι πολύ σημαντικότερες από αυτό και από τη στιγμή που έχω το μέσον για να ακούω τους δίσκους μου, χωρίς να νοιώθω ότι με υποτιμά ως ακροατή, μπορώ να περιμένω έως ότου πέσει η τιμή ή κλείσει η κατασκευάστρια εταιρία και τα βγάλει προσφορά :).

Δεν σου κρύβω, από την άλλη, ότι έχω σκάσει για να το ακούσω.
Συμφωνώ και εγώ με αυτά που γράφεις,όμως με τρώει και εμένα να το ακούσω... :smile:

Reaction score
3.468
Ενα μικρό δείγμα γραφής ακούσαμε στο σεμινάριο. Αν είναι να πλένω τους δίσκους κάθε φορά πριν τους ακούσω, να μου λείπει.
Εδώ, καμιά φορά βαριέμαι να τους καθαρίσω με το βουρτσάκι και θα τους βαλω σε πλυντήριο ?

Ασε που έχω κι ένα πιστολάκι της Zerostat για να εξουδετερώνω τα στατικά ηλεκτρικά φορτία ...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Λοιπόν σύμφωνα με τον ΗΧΟέχει αγοραστεί ένα ELP από το Ινστιτούτο Έρευνας Μουσικής Ακουστικής (Αδριανού 105 στην Πλάκα). Το ΙΕΜΑ θα το σχρησιμοποιήσει για να ψηφιοποιήσει παλιούς ελληνικούς δίσκους 33 και 45 στροφών.

Δεν ξέρω αν μπορεί να αναλάβει κάποιος να έρθει σε επαφή με το ΙΜΕΑ με σκοπό να οργανωθεί μια ακρόαση του ELP από τα μέλη του AVsite...

Reaction score
3.468
Θα μπορούσαμε και να τους βοηθήσουμε στην μεταφορά των παλαιών δίσκων βινυλίου σε ψηφιακή μορφή.
Το πλεονέκτημα που έχει το ELP είναι η δυνατότητα ανάγνωσης και των κατεστραμένων δίσκων, με ανάλογη ρύθμιση στο σύστημα εστιασμού του laser.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.490
Νεότερο μέλος
c01l