Epson EH-TW9200

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Εντάξει απ' τον hw10 έχει κυλίσει πολύ νερό στ' αυλάκι. Σχεδόν όλοι οι lcd, sxrd μπορούν να δώσουν πολύ καλό μαύρο τώρα πια. Τους dila τους αφήνω απ' έξω για ευνόητους λόγους.:)
Είναι ξεκάθαρα θέμα χρημάτων πλέον.
Έχεις 2-2,5 χιλιάρικα; Παίρνεις τον epson.
Έχεις 3 με 6; Jvc
Έχεις 7; Παίρνεις τον sony vw500 ή μήπως...:whistling:
μηπως??????????????????????????:devilish::prankster::prankster:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.590
Εγω τωρα που εχω τον 8100....γιατι τον ζηλεψα κομματακι??????:whistling::geek:
Πάντως Βλάση δεν πρέπει να ζηλεύεις καν. Ειδικά αν έχεις έναν τόσο καλό 1080p προβολέα, αυτή είναι η χειρότερη περίοδος ν' αναβαθμιστείς. Το πραγματικό άλμα (4k) είναι 1 με 2 μοντέλα μακρυά...και δε θα είναι επιπέδου "έκανα την αντίθεση απο 6000:1 σε 7800:1.";)

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
οταν τα λεει ενας crtακιας αυτα,τοτε το μηχανακι φυσαει....:)
Τι φυσάει βρε Κώστα με:''φωτεινό,dlpίδικο μαύρο που κοκκινίζει κιόλας....με μαλακή κλασσική lcdάδικη εικόνα με μια κιτρινίζουσα αίσθηση,με μηδαμηνές διαφορές με τον πριν πενταετίας '5500'....και τέλος με σύγκλιση πάνελ που θυμίζουν προβολείς άλλης 10ετίας και όχι αυτής που διανύουμε…το ολόκληρο pixel κόκκινο που έχανε έκανε «μπάμ».''(guess who)

Reaction score
31
Τι φυσάει βρε Κώστα με:''φωτεινό,dlpίδικο μαύρο που κοκκινίζει κιόλας....με μαλακή κλασσική lcdάδικη εικόνα με μια κιτρινίζουσα αίσθηση,με μηδαμηνές διαφορές με τον πριν πενταετίας '5500'....και τέλος με σύγκλιση πάνελ που θυμίζουν προβολείς άλλης 10ετίας και όχι αυτής που διανύουμε…το ολόκληρο pixel κόκκινο που έχανε έκανε «μπάμ».''(guess who)
Όποιος έγραψε αυτές τις γελειότητες πραγματικά χρειάζεται να πάει σε οφθαλμίατρο. Επειδή δεν γνωρίζω τον συντάκτη, είμαι στην διάθεσή του να του προτείνω εξαιρετικούς οφθαλμίατρους.

Reaction score
48
Όποιος έγραψε αυτές τις γελειότητες πραγματικά χρειάζεται να πάει σε οφθαλμίατρο. Επειδή δεν γνωρίζω τον συντάκτη, είμαι στην διάθεσή του να του προτείνω εξαιρετικούς οφθαλμίατρους.
Το εγραψε η αφροκρεμα ο IN83 του Nelson.Ριξε μια ματια εδω http://www.epson.gr/gr/el/viewcon/corporatesite/cms/index/10317/?WT.z_an=978&WT.z_ac=1&WT.z_ap=1 .Κατω που διαλεγεις προβολεα για συγκριση εχει μονο κατι ψοφιους Dlp.Τους Infocus IN82-83 δεν τους εχει ουτε και απο optoma HD87-HD82 και καποιους αλλους καλους.Το ολο concept μου φαινεται καπως.Δεν λεω οτι ειναι για πεταμα τα epson αλλα δεν εχουν την οξυτητα του dlp.Εδω τελειωνω γιατι βγηκα εκτος topic

Reaction score
15.548
ποιος απο αυτους εχει τον κ... να τα γραψει εδω ?

σου εχω πει 1000 φορες οτι δεν πρεπει να διαβαζεις εκει.....ειναι ασχετοι......εσυ εκει !

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.590
Το εγραψε η αφροκρεμα ο IN83 του Nelson.Ριξε μια ματια εδω http://www.epson.gr/gr/el/viewcon/corporatesite/cms/index/10317/?WT.z_an=978&WT.z_ac=1&WT.z_ap=1 .Κατω που διαλεγεις προβολεα για συγκριση εχει μονο κατι ψοφιους Dlp.Τους Infocus IN82-83 δεν τους εχει ουτε και απο optoma HD87-HD82 και καποιους αλλους καλους.Το ολο concept μου φαινεται καπως.Δεν λεω οτι ειναι για πεταμα τα epson αλλα δεν εχουν την οξυτητα του dlp.Εδω τελειωνω γιατι βγηκα εκτος topic
Ο Nelson το έγραψε αστειευόμενος όμως. Θα συμφωνήσω μαζί σου ως προς την ευκρίνεια (κι όχι οξύτητα). Δυστυχώς η αφρόκρεμα που περιγράφεις είναι ψόφια σε μαύρο. Με πολύ μεγάλη διαφορά ακόμα κι απ' τον epson 9000 που είχα δει. Αλλού θα πρέπει να αναζητηθούν τα πλεονεκτήματα των dlp.

Reaction score
0

:thumbsup::thumbsup::thumbsup:

Reaction score
0
τι δηλαδή? όταν εν έτη 2013 ακόμα μιλάμε για ενα και δυο πίξελ εκτός σύγκλισης, για ποια ευκρίνεια και οξύτητα να μιλάμε? για γέλια είναι...και μην μου πείτε για τα προγράμματα ψηφιακής σύγκλισης που είναι η καινούργια μόδα γιατί αυτό δημιουργεί άλλα προβλήματα ( σε μέρος της οθόνης ;)).

Reaction score
1.550
τον 7200 τον είδε κανένας να παίζει? Πολλά καλούδια και τιμή αρκετά κάτω από τον 9200 που αντικειμενικά πάει σε ελιτίστικη κατηγορία τιμής.

Reaction score
0
Καλά αυτό εψαχνες τόση ώρα, εγώ δεν ψάχνω γιατί δεν θα μπορώ να διαλέξω τι να προτοβαλω.. ..

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis