Epson EH-TW9200

I

iMAX 3D

Guest
Έχω αγοράσει τον 9200, εδώ και 2 μήνες περίπου. Μετά από 40 ώρες λειτουργίας, διαπίστωσα ότι κατά τη διάρκει της ταινίας χάνει το focus! Μπορώ να κάνω κάτι για να διορθώσω το πρόβλημα;

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.579
To focus πρέπει να το ρυθμίζεις αφού περάσουν 5-10 λεπτά λειτουργίας, όχι μόλις ανάψεις το προβόλι. ;)

I

iMAX 3D

Guest
To focus πρέπει να το ρυθμίζεις αφού περάσουν 5-10 λεπτά λειτουργίας, όχι μόλις ανάψεις το προβόλι. ;)
Και δε θα χρειαστεί να το ρυθμίσω ξανά ή κάθε φορά πρέπει να επαναλαμβάνω την ίδια διαδικασία;

I

iMAX 3D

Guest
Γνωρίζει κάποιος αν αυτά τα γυαλιά ταιριάζουν με τον Epson 9200; ("Sharp 3D Glasses Active AN-3DG20B").

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.140

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.140
Αυτα τα εχω αγορασει αλλά δε με καλυπτουν...Ψεύτικη κατασκευή και ανοιχτά από τα πλάγια...
σωστα,! αλλα για ποιον τα θες για σενα, δεν εχεις της epson? εγω τα εχω για τους αλλους για μενα εχω της epson:D

I

iMAX 3D

Guest
σωστα,! αλλα για ποιον τα θες για σενα, δεν εχεις της epson? εγω τα εχω για τους αλλους για μενα εχω της epson:D
Εχω δυο ζευγαρια και χρειαζομαι ακομη δύο...Αγόρασα δοκιμαστικά το ζευγαρι που προτείνεις, αλλά δεν πρόκειται να πάρω ακόμη ένα ίδιο, γιατί έχουν μεγάλη διαφορά από τα γνήσια!

(Από τη μία θέλω να προσφέρω στους καλεσμένους μου την ίδια ποιότητα 3D προβολής, αλλά από την άλλη ε, δε θα διαθέσω και γι αυτούς 70 ευρώ το ζευγάρι!) :beach:

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.140
Εχω δυο ζευγαρια και χρειαζομαι ακομη δύο...Αγόρασα δοκιμαστικά το ζευγαρι που προτείνεις, αλλά δεν πρόκειται να πάρω ακόμη ένα ίδιο, γιατί έχουν μεγάλη διαφορά από τα γνήσια!

(Από τη μία θέλω να προσφέρω στους καλεσμένους μου την ίδια ποιότητα 3D προβολής, αλλά από την άλλη ε, δε θα διαθέσω και γι αυτούς 70 ευρώ το ζευγάρι!) :beach:
ξερω θες να δειξεις της δηνατοτητες του προβολεα, οκ;) καντους μια παρουσιαση και δωστους να δουν με τα epson και οταν βαλετε την ταινια δωστους τα samsung δεν θα καταλαβουν διαφορα:D:p δεν θα δειτε και πολλα 3d θα σε κουρασουν μην πεταξεις λεφτα τσαμπα

Reaction score
1.469
3 λεπτα αφου τον ανοιξα κ χωρις να παιξει αναβοσβηνουν αυτα τα 2 λαμπακια
Και εκλεισε μονος του

Attachments

Reaction score
56
3 λεπτα αφου τον ανοιξα κ χωρις να παιξει αναβοσβηνουν αυτα τα 2 λαμπακια
Και εκλεισε μονος του
Στις οδηγίες χρήσεις αναφέρει το τι σημαίνουν. (Αν αναβοσβήνουν το μπλε και το πορτοκαλί νομίζω ότι πρέπει να πάει στο service, ελπίζω να είναι ακόμη σε εγγύηση αλλά έλεγξε το manual πρώτα!)

Reaction score
1.469
Ναι το ελεγξα και αυτο λεει.να επικοινωνησω με το σερβις
Ευτυχως ειναι σε εγγυηση

I

iMAX 3D

Guest
Ναι το ελεγξα και αυτο λεει.να επικοινωνησω με το σερβις
Ευτυχως ειναι σε εγγυηση
Αν θυμηθείς ενημέρωσέ μας σε παρακαλώ για την αιτία του προβλήματος...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis