Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Και δε θα χρειαστεί να το ρυθμίσω ξανά ή κάθε φορά πρέπει να επαναλαμβάνω την ίδια διαδικασία;To focus πρέπει να το ρυθμίζεις αφού περάσουν 5-10 λεπτά λειτουργίας, όχι μόλις ανάψεις το προβόλι.![]()
Μία φορά καλέ, αυτή τη δουλειά θα κάνεις;![]()
δεν ξερω για τα συγγεκριμενα αλλα αυτα κανουν https://www.skroutz.gr/s/3007317/Samsung-SSG-5100GB.html τα εχω και εγω για τον 7200Γνωρίζει κάποιος αν αυτά τα γυαλιά ταιριάζουν με τον Epson 9200; ("Sharp 3D Glasses Active AN-3DG20B").
Αυτα τα εχω αγορασει αλλά δε με καλυπτουν...Ψεύτικη κατασκευή και ανοιχτά από τα πλάγια...δεν ξερω για τα συγγεκριμενα αλλα αυτα κανουν https://www.skroutz.gr/s/3007317/Samsung-SSG-5100GB.html τα εχω και εγω για τον 7200
σωστα,! αλλα για ποιον τα θες για σενα, δεν εχεις της epson? εγω τα εχω για τους αλλους για μενα εχω της epsonΑυτα τα εχω αγορασει αλλά δε με καλυπτουν...Ψεύτικη κατασκευή και ανοιχτά από τα πλάγια...
Εχω δυο ζευγαρια και χρειαζομαι ακομη δύο...Αγόρασα δοκιμαστικά το ζευγαρι που προτείνεις, αλλά δεν πρόκειται να πάρω ακόμη ένα ίδιο, γιατί έχουν μεγάλη διαφορά από τα γνήσια!σωστα,! αλλα για ποιον τα θες για σενα, δεν εχεις της epson? εγω τα εχω για τους αλλους για μενα εχω της epson![]()
ξερω θες να δειξεις της δηνατοτητες του προβολεα, οκΕχω δυο ζευγαρια και χρειαζομαι ακομη δύο...Αγόρασα δοκιμαστικά το ζευγαρι που προτείνεις, αλλά δεν πρόκειται να πάρω ακόμη ένα ίδιο, γιατί έχουν μεγάλη διαφορά από τα γνήσια!
(Από τη μία θέλω να προσφέρω στους καλεσμένους μου την ίδια ποιότητα 3D προβολής, αλλά από την άλλη ε, δε θα διαθέσω και γι αυτούς 70 ευρώ το ζευγάρι!)![]()
Ο Epson το αποδίδει φανταστικά το 3D! Εξαρτάται φυσικά και από την ταινία...Ακόμα το πεθαμένο 3d βλέπετε;
Στις οδηγίες χρήσεις αναφέρει το τι σημαίνουν. (Αν αναβοσβήνουν το μπλε και το πορτοκαλί νομίζω ότι πρέπει να πάει στο service, ελπίζω να είναι ακόμη σε εγγύηση αλλά έλεγξε το manual πρώτα!)3 λεπτα αφου τον ανοιξα κ χωρις να παιξει αναβοσβηνουν αυτα τα 2 λαμπακια
Και εκλεισε μονος του
Αν θυμηθείς ενημέρωσέ μας σε παρακαλώ για την αιτία του προβλήματος...Ναι το ελεγξα και αυτο λεει.να επικοινωνησω με το σερβις
Ευτυχως ειναι σε εγγυηση