Epson EH-TW9200

Reaction score
11
Για να βεβαιωθείς ότι φταίει το καλώδιο, και όχι ο Pioneer, σύνδεσε από την έξοδο HDMI του Pioneer μια τηλεόραση, ώστε να δεις αν κλειδώνει.

Αν έχεις εικόνα, φταίει το καλώδιο προς τον προβολέα (...ή ο προβολέας...). Αν όχι, φταίει η έξοδος HDMI του Pioneer.
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Τοσο καιρο επαιζα κανονικα με το καλωδιο αυτο μεσω Pioneer τον benq w1070 που ειχα.Με κοντυτερο καλωδιο παιζω στην τηλεοραση(εχει δυο HDMI out ο ενισχυτης)κανονικα μεσω Pioneer τα παντα.Δεν ξερω τι φταει.Οταν γυρισω σπιτι θα δοκιμασω το 10μετρο και στην τηλεοραση γιατι αυτην την παιζω απο 2μετρο για να δω.Αν τοτε συμβαινουν αυτα φταει ο Epson Λογικα....Αλλα τοσο καλυτερος ο Benq απο τον 9200!??
Μπηκα στο site της Epson για το μηνυμα αυτο που μου βγαζει:HDMI not supported και λεει και κατι για Hz συσκευων,παιζει τιποτα απο αυτο??
Αλλα ο epson να παιζει κανονικα το bluray και τον ψηφιακο δεκτη που ερχονται με το 10μετρο και να μην μπορει να παιξει PC,Mede8er kai WD Live..κατι δε μου κολαει,αφου μεσω του Pioneer περνα το πιο...βαρυ θεωρητικα σημα απο το bluray 3D,δε θα επρεπε να παιζουν και τα αλλα,αφου το καλωδιο ειναι δοκιμασμενο 2 χρονια τωρα στον W1070?Το εβαλα και στην γυψοσανιδα που μολις εφτιαξα...αστα να πανε...
Ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια!!!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.590
Ομολογώ ότι μπερδεύτηκα λίγο. Μπορείς να περιγράψεις αναλυτικά πώς έχεις συνδέσει πηγές, ενισχυτή και προβολέα;

Reaction score
11
Συγνωμη για το μπερδεμα αλλα λιγο οτι δεν ειμαι αμαν γνωστης λιγο το αγχος τα εκανα μανταρα!Λοιπον ολες οι προαναφερθησες πηγες,ειναι συνδεδεμενες πανω στον pioneer απο τον οποιο 2 HDMI out πηγαινουν σε μια Panasonic τηλεοραση και στον προβολεα.
Μεχρι προτινος προβολεας ηταν ο Benq W1070 και με το ιδιο 10μετρο καλωδιο που ηταν συνδεδεμενος δεν παρουσιασε ΠΟΤΕ για 2 χρονια προβλημα.(φυσικα ουτε και η τηλεοραση με το 2μετρο HDMI)..
Ολα αρχισαν με τον Epson και ενω ειχα δοκιμασει το ιδιο 10μετρο,πριν το βαλω στη γυψοσανιδα και συνεργαζοταν κανονικα με το επισης Panasonic bluray μου,αλλα οπως αποδειχθηκε τελικα μετα το θαψιμο στη γυψοσανιδα,οχι με τα υπολοιπα Players...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.590
Για να αποκλείσεις εντελώς το ενδεχόμενο η έξοδος HDMI του Pioneer προς τον προβολέα να έχει βλάβη, σύνδεσε σ' αυτή την έξοδο την τηλεόραση.

Αν δουλεύει, τότε ο Pioneer είναι εντάξει, οπότε ψάχνεις το πρόβλημα είτε στο 10μετρο καλώδιο, είτε στον προβολέα.

Δοκίμασε ένα νέο 10μετρο προς την τηλεόραση, και αν δουλεύει σύνδεσέ το στον Epson.

Reaction score
210
Παρε ενα νεο καλωδιο HDMI ,και συνδεσε την μια του ακρη στον προβολεα,και την αλλη του ακρη συνδεσε την ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ διαδοχικα με καθε πηγη σου,να δεις αν παιζει ο προβολεας.Αν παιζει κανονικα με ολες τις πηγες σου (που το βλεπω σαν πιθανοτερο),τοτε το προβλημα θα το εχει ο ενισχυτης σου. Εχω ακουσει πολλες περιπτωσεις προβληματων σε οπτικα σηματα που περνουν μεσα απο ενισχυτες ηχου,οπως ασυμβατοτητες,κλειδωματα HDCP,κ.α.

Reaction score
11
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!θα τα δοκιμάσω όλα αυτά και θα ενημερώσω τι γίνεται.. Απλώς μου κάνει εντύπωση πως δεν υπήρχε καμία ασυμβατότητα του συστήματος μου,ενισχυτης-πηγες με τον προηγούμενο προβολέα. ο οποίος είναι ο μόνος που άλλαξα στο σύστημά μου..
Παίζει να υπάρχει ασυμβατότητα στον προβολέα και αν ναι υπάρχει περίπτωση να είναι ελαττωματικό κομμάτι ?

Reaction score
210
[QUOTE="Colombos74,
Παίζει να υπάρχει ασυμβατότητα στον προβολέα και αν ναι υπάρχει περίπτωση να είναι ελαττωματικό κομμάτι ? Αν και τίποτα δεν αποκλείεται, το βλέπω δύσκολο να έχει πρόβλημα ο προβολέας. Γι αυτό σου είπα να κανείς αυτήν την κίνηση, για να αποκλεισθεί τυχόν βλάβη του προβολέα...

Reaction score
6.598
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!θα τα δοκιμάσω όλα αυτά και θα ενημερώσω τι γίνεται.. Απλώς μου κάνει εντύπωση πως δεν υπήρχε καμία ασυμβατότητα του συστήματος μου,ενισχυτης-πηγες με τον προηγούμενο προβολέα. ο οποίος είναι ο μόνος που άλλαξα στο σύστημά μου..
Παίζει να υπάρχει ασυμβατότητα στον προβολέα και αν ναι υπάρχει περίπτωση να είναι ελαττωματικό κομμάτι ?
το βασικο συνηθως ειναι οι επαφες,τωρα σε ποια πλευρα θελει ψαξιμο οπως ειπωθηκε, παιζει και το σεναριο φυσικα να βαλεις τον benq τωρα και να μην παιξει... ;)

Reaction score
11
Σας ευχαριστω πραγματικα ολους για τη βοηθεια σας!Το προβλημα λυθηκε μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια με του ευγενικοτατου καθηγητη Μανωλη Καστρουνη.
Ως αδαης ειχα το video converter στο on,το ψιλιαστηκε με τη μια και μετα με κατευθηνε και με 2-3 κλικ που μου ειπε στο remote,εγενετο φως..Τον ευχαριστω δημοσια αφου με εβγαλε απο ατελεσφορες περιπετειες οπως και εσας που αμεσως ενεργοποιηθηκατε στο θεμα μου!!

Reaction score
10
Φίλε Γιάννη τελικά δεν το πουλάω τον benq .Σημερα είχα και μια επικοινωνία με κάποια έγκυρη πηγή και τελικά άκυρο.Βασικα δεν ήξερα οτι η benq εχει τρία χρονια εγγυηση οτι οι αναβαθμίσεις ειναι δωρεάν εντός εγγύησης και φτιάχνονται εδώ .Επιση πολυ ενδιαφέρον είχε ο benq μου απο κατόχους .Πιστευω οτι η πραγματική αναβάθμιση ειναι οι προβολείς 4κ.Οποτε γιατι να μη περιμένω να λήξει η εγγυηση και μετα απο 3 χρονια ίσως οι τιμές ειναι καλύτερα για 4κ προβολεα .Ευχαριστω όλους για τις γνώμες που μου έδωσαν αλλά όχι δεν αξίζει ακόμα 2000 ο epson και να κανείς λαμπάδα μη σου πάθει κάτι .

Reaction score
11.759
Βασικα δεν ήξερα οτι η benq εχει τρία χρονια εγγυηση
Αυτό μπορείς να μου το τεκμηριώσεις; Κάποιο τηλέφωνο να ρωτήσω και εγώ, γιατί από εκεί που αγοράστηκε ο δικός μου, μου είπαν για 2 χρόνια, όχι 3.

Reaction score
10
Παίρνεις την αντιπροσωπεία cpi και θα σου πουν αν δεις αλλά μαγαζιά λενε 24 αλλά 36 ούτε αυτοί δεν ξέρουν

Reaction score
10
Cpi πήρα τηλέφωνο δεν εχει σημασία που το έχεις αγοράσει η εγγυηση ειναι πανευρωπαϊκή 3χρονια στην Αμερική ειναι 5

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης