Epson EH-TW9300 στην PSA

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
105.275
Κυρία Καπάρου όταν σας είδα χθες και πριν δω τον 9300, σας είπα ότι η EPSON πλησιάζει πολύ την JVC.

Ίσως να μην σας άρεσε η παρατήρησή μου, αλλά συνήθως, έτσι ανοικτά μιλάω.

Έχω τον 9000 μερικά χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Όταν όμως είδα τον 9300, τρελάθηκα και η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τέτοια ποιότητα!

Η διαφορά με τον δικό μου είναι αισθητή και φαίνεται εύκολα,

κάτι που δεν ίσχυε πιστεύω με τον 9100 και 9200.

Ναι, μπορώ να πω ότι άνετα θα αγόραζα τον 9300 και ιδίως σ' αυτή την πολύ καλή τιμή που έχει!

Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο, άλλωστε τα είπαν όλα οι φίλοι μου.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας αλλά και για το ωραίο δωράκι.

Ευχαριστώ τον Βαγγέλη για την φιλοξενία, τον Μανώλη Καστρουνή και τον συντονιστή της κατηγόριας για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Last edited:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
95.848
Να ευχαριστήσω με τη σειρά μου τον Βαγγέλη Λάμπρου για την πρόσκληση στον όμορφο χώρο του, τον Μανώλη Καστρουνή για το, όπως πάντα, άρτιο στήσιμο και την οργανωμένη παρουσίαση, και last but not least τον Γιώργο (loggeo) για το επαγγελματικό σεμινάριο με θέμα την τεχνολογία εικόνας το 2016. :)

Όσο για τον EPSON ΕΗ-ΤW9300, χωρίς να έχω εξειδικευμένες γνώσεις στον τομέα των βιντεοπροβολέων, μπορώ να πω με σιγουριά ότι είχα μία εντυπωσιακή εμπειρία από την οποία καταστάλαξα σε ένα συμπέρασμα κατανοητό απ' όλους:

Ο 9300 της EPSON παίζει μόνος του σε αυτήν την κατηγορία τιμής. Αν παραβλέψουμε την ανωριμότητα του 4Κ HDR και τις "διαμάχες" των εταιριών για τα στάνταρ, ο προβολέας παίζει πολύ καλά όσον αφορά τη δική του "ευθύνη" στο τελικό αποτέλεσμα.
Κι αυτό που μετράει περισσότερο στην τρέχουσα μεταβατική περίοδο είναι ότι έχει την ικανότητα να μας δείχνει καλύτερα από τους προκατόχους του το 1080 υλικό, προσφέροντάς μας και τη δυνατότητα να έχουμε μία αξιοπρεπή εμπειρία του 4Κ HDR.

Reaction score
5.132
Δεν ειδα όμως να δινεις συγχαρητήρια στον Καστρουνη ουτε στον loggeo !
Κανονικά έπρεπε να δωσεις και στους 3 για τον απλούστατο λόγο αν έλειπε ο ένας απο τους 3 τίποτα απο αυτα που έγιναν δεν θα ίσχυε ....
Έτσι δεν ειναι αγαπητέ Κώστα ???

Reaction score
15.546
παει Βαγγος -Καστρουνης - loggeo ;)

υπαρχει σειρα αγαπητε μου....
εχει μεγαλο εκτοπισμα ο Βαγγος...:D

• Like
Reactions: PPG

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.076
Με ξάφνιασε ευχάριστα επίσης η παρουσία της κ.Καπάρου, υπεύθυνη πωλήσεων των Home προϊόντων της Epson Hellas, η οποία έμαθε για το event και παρουσιάστηκε λίγο πριν να μας χαιρετήσει, να δηλώσει παρούσα και να αποχωρήσει ΠΡΙΝ την έναρξη.
Δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο να σε περιμένει εκπρόσωπος μιας εταιρείας τέτοιου μεγέθους με διάθεση να βοηθήσει και να ενημερώσει, με αναμνηστικά δώρα (τσιμπησαμε όλοι 1 όμορφο φορητό ηχειακι).
Η εκπρόσωπος αποχώρησε πριν την παρουσίαση αφήνοντας μας να διασκεδασουμε/ βγάλουμε τα συμπεράσματα μας.
Αυτό είναι παράδειγμα επαγγελματισμού προς μίμηση. Μπράβο κι από μένα! :)

Φυσικά δικαίως αποδίδονται (και εκ μέρους μου) τα εύσημα στους γνωστούς υπόπτους! ;)

Ο 9300 από τα χαρτιά και την τιμή του, στρέφεται επισήμως βασιλιάς της κατηγορίας! Λονγκ λιβ δε κινγκ! ;)

Reaction score
206
Καποιες φορές η αγορά έχει τον τρόπο να αποδίδει δικαιοσύνη σε ένα προϊόν.
Βάζοντας σε μια κλίμακα τα ανταγωνιστικά προϊόντα η τιμή του 9300 είναι δίκαιη γι αυτά που προσφέρει.
Προσωπικά δε θα αγόραζα την wireless έκδοση. Δεν βρήκα απροβληματιστη την χρήση του
.
Επειδη με ενδιαφερει ο συγκεκριμενος προβολεας για αγορα , και εχω καταληξει στη wireless εκδοση,ποια προβληματα εντοπισες ? Ευχαριστω.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.447
Επειδη με ενδιαφερει ο συγκεκριμενος προβολεας για αγορα , και εχω καταληξει στη wireless εκδοση,ποια προβληματα εντοπισες ? Ευχαριστω.
Παρατήρησα παρεμβολες στο σήμα με τρεμοπαιγμα στην εικόνα και φλασαρισματα.

Reaction score
638
Παρατήρησα παρεμβολες στο σήμα με τρεμοπαιγμα στην εικόνα και φλασαρισματα.
Για να πουμε και του Wireless το δικιο ισως επαιξε ρολο οτι ηταν σε κλειστο ρακ και το σωμα του καλιμπρατορα που πηγαινοερχοτανε ειχαμε και καμμια δεκαρια κινητα στον χωρο .....
[DOUBLEPOST=1476377403][/DOUBLEPOST]Οπως καταλαβαινετε η δικη μου αποψη για τον προβολεα ειναι η πιο αντικειμενικη αφου ειμαι ο μονος που δεν πηρε ηχειακι epson .:p

melina

Cargo 200
Reaction score
44.351
Επίσης δεν θυμάμαι στο HD να έκανε περίεργα το wireless, στο 4Κ και μάλλον είχε να κάνει και με τα πέρα δώθε του καλιμπράτορα. Οπου στο 4Κ από ότι κατάλαβα με το καλώδιο είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα :laugh::laugh::laugh:

• Like

Reaction score
15.546
εγω εχω δουλεια τωρα....
...αλλα εσεις μπορειτε να δειτε γιατι το Color Uniformity για την διορθωση μαλλον ειναι αχρηστο..

τι λετε ; :D

• Like

Reaction score
638
εγω εχω δουλεια τωρα....
...αλλα εσεις μπορειτε να δειτε γιατι το Color Uniformity για την διορθωση μαλλον ειναι αχρηστο..

τι λετε ; :D
Γιατι το λες αυτο ? Ο Μανωλης επαιξε λιγο με το ρυθμιστικο και δουλευε μια χαρα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.168
Members
38.420
Νεότερο μέλος
Iliashifi