Epson Tw600

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.104
Καμμία απάντηση ρε παιδιά ;
Υποτίθεται ότι είναι αξιόλογο μηχάνημα από τα LCD. Τίποτα καθόλου κανένας ;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Οπως σας ειπε και ο Γενικος , μολις το δουμε θα το μαθετε πρωτοι :lol:
Μην ειστε ανυπομονοι...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Toν εχω στα χερια μου απο προχθες αλλα δεν εχω προλαβει να τον δω καθολου.
Αυριο ελπιζω πως θα εχετε μια πρωτη εκτιμηση. :wink:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Εν μεσω πολλων τηλεφωνηματων και των πελατων που καθονται και με παρακολουθουν καθως γραφω αυτες τις γραμμες σας δινω τα πρωτα στοιχεια.
Διχως να εχω παιξει και πολυ μαζι του( που χρονος?) απλα αλλαζοντας το αρχικο profile
ηηρα καλο μαυρο-οχι τοσο καλο οσο του 900-αλλα με οφθαλμοφανη pixel.
Ta pixel γινονται ακομα πιο ορατα σε αμεση συγκριση με τον Ζ4 και φυσικα τον 900
Στην χρωματικη αποδοση ερχεται πιο κοντα στον Hitachi 200 , me τις γνωστες παστελ "ανταυγειες" των LCD.

Περισσοτερα σε λιγο.... :wink:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Δεν σας ξεχασαμε.
Εμας ξεχασε ο ελευθερος χρονος! :(

Λοιπον ο 600αρης ειναι φωτεινοτατος προβολεας , θα ελεγα πως αρμοζει περισσοτερο για θεαση τηλεοπτικου σηματος παρα ταινιων.
Αυτο σημαινει πως τα οποια πλεονεκτηματα του στην θεαση με φως χανονται απεναντι στον ανταγωνισμο στο σκοταδι.
Εξαιρετο μενου , θα ελεγα πως ειναι το καλυτερο απο τους τεσσερεις.
Σαν γενικη αισθηση εικονας θα τον τοποθετουσα καπου αναμεσα στον Sanyo και τον Hitachi.

Οποιος μενει Αθηνα δεν χανει τιποτα να ερθει να τον δει σε αντιπαραθεση με τους υπολοιπους. :wink:

Reaction score
0
Δεν σας ξεχασαμε.
Εμας ξεχασε ο ελευθερος χρονος! :(

Λοιπον ο 600αρης ειναι φωτεινοτατος προβολεας , θα ελεγα πως αρμοζει περισσοτερο για θεαση τηλεοπτικου σηματος παρα ταινιων.
Αυτο σημαινει πως τα οποια πλεονεκτηματα του στην θεαση με φως χανονται απεναντι στον ανταγωνισμο στο σκοταδι.
Εξαιρετο μενου , θα ελεγα πως ειναι το καλυτερο απο τους τεσσερεις.
Σαν γενικη αισθηση εικονας θα τον τοποθετουσα καπου αναμεσα στον Sanyo και τον Hitachi.

Οποιος μενει Αθηνα δεν χανει τιποτα να ερθει να τον δει σε αντιπαραθεση με τους υπολοιπους. :wink:
Καλημέρα !!!
Επειδή είμαι στα σκαριά για αγορά ανάμεσα στους 4 παραπάνω projectors , όταν λές ότι μπορούμε να έρθουμε να τους δούμε ( και εγώ θα έρθω από μακριά -Γύθειο γάρ-), μπορείς να μου πείς φίλε Ανδρέα , που τόσο πολύ εκτιμώ όσα λες και κάνεις για όλους μας , ΠΟΥ μπορώ να έρθω να τους δώ σε αντιπαράθεση και τους 4 !!!!
Θα μου έλυνε τα χέρια και την τσέπη :)

Reaction score
0
Καλημέρα και χρόνια σας πολλά θα ήθελα να ξανακάνω μια ερώτηση η οποία δεν απαντήθηκε.

Μήπως ξέρει κάποιος τις διαφορές μεταξύ tw520 kai tw600 ?

Δεν είναι quiz αρα δεν θα υπάρχουν και δώρα.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Vassilis ο μικρος αναφερει φωτεινοτητα 1400 ansi εναντι 1600 του μεγαλου και 4000:1 αντιθεση εναντι 5000:1. Υποψιαζομαι οτι φοραει το D4 γιατι τα οπτικα του (etorl,cinema filter κτλ.) φαινονται τα ιδια. Επισης δεν ειδα στην ιστιοσελιδα της Epson καποια αναφορα για D5 στον συγκεκριμενο προβολεα. Αλλα μπορει και να κανω λαθος...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.104
Μετά από τόσο καιρό κατάφερα να κατέβω Αθήνα και να επισκευτώ τον Βαγγέλη Λάμπρου ο οποίος μου ρύθμισε τον προβολέα στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.
Το απότέλεσμα είναι καθαρή εικόνα χωρίς πέπλο και ομίχλη, πολύ καλό μαύρο (για LCD) , εξαιρετικά λευκά με όλες τις λεπτομέρειες που φαίνονται π.χ. στα χιόνια του Vertical Limit σε έκδοση Superbit χρώματα απόλυτα φυσικά και σωστά και γενικά μια υπέροχη εικόνα που αξίζει ακόμα πιο πολύ με την τιμή που έχει ο προβολέας. (1515 Ευρώ).
Η κίνηση άψογη, η θέαση ξεκούραστη, η ευκρίνεια με σύνδεση HDMI είναι κορυφαία σε βαθμό λίγο ενοχλητικό διότι βλέπεις τις ατέλειες του δίσκου ή του τρανσφέρ ή τον κόκκο του φίλμ, αλλά έτσι είναι.
Μετά από μια προσπάθεια ρύθμισης σε άλλο χωράφι που δυστυχώς δεν απέδωσε τα αναμενόμενα τελικά κατέληξα στον Βαγγέλη και όπως και την προηγούμενη φορά πριν δύο χρόνια με τον TW200, έτσι και τώρα το αποτέλεσμα είναι άψογο.
Βαγγέλη σ΄ευχαριστώ πολύ.

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Μιχάλη σε ευχαριστω για τα καλά σου λόγια. Μόλις με πληροφόρησες για τα χωράφια που γράφεις και αυτό θα ήταν αιτία να μην κάναμε μαζί τη ρύθμιση, αλλά ας μην το τραβάω Χριστουγεννιάτικο.

Χρόνια σου πολλά και καλές θεάσεις.

Ο Μιχάλης ήρθε με αεροπλάνο από Θεσσαλονίκη για τη ρύθμιση του προβολέα του και γύρισε πίσω αυθημερόν το απόγευμα. Ειμαι και εγω τρελός με οτι παθιάζομαι αλλά νομίζω οτι το Oscar το παίρνει επάξια ο mixmel.
Για αυτο και μόνο.. .. .. έχεις το αναμάρτητο του Πάπα.

Reaction score
164
Επεμβαίνω, αλλά Βαγγέλη καμία φορά αν δεν σου δείξει κάποιος έμπιστος το καλό χωράφι, μόνο πατώντας εδώ και εκεί θα το βρεις, δεν το θεωρώ κακό. Το θέμα είναι το χωράφι που θα καταλήξεις να είναι εύφορο και να σε αφήσει πλήρως ικανοποιημένο.
Εμένα κάποιος (ονόματα μην λέμε) μου το έδειξε. Του Μιχάλη, όχι. Τελικά σημασία έχει ότι το βρήκαμε και οι δύο :)

Καλή χρονιά!
(Έχω την εντύπωση ότι μετά το... σωστό χωράφι, οι διαφορές στους προβολείς αμβλύνονται σε σημείο που να μην ξεχωρίζει ο ένας από τον άλλο; Μετά τη σωστή ρύθμιση, όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για το μηχανημά τους. Μήπως ο "εσωτερικός" κόσμος των προβολέων και οι κρυφές χάρες τους είναι τελικά οι ίδιες; Μήπως όταν τα έμπειρα χέρια, και μάτια, φέρουν τα πράγματα στα σωστά επίπεδα, δεν ξεχωρίζει ο μεν από τον δε; Μιλώντας πάντα για συγκρίσιμα μηχανήματα...)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ο Μιχάλης ήρθε με αεροπλάνο από Θεσσαλονίκη για τη ρύθμιση του προβολέα του και γύρισε πίσω αυθημερόν το απόγευμα. Ειμαι και εγω τρελός με οτι παθιάζομαι αλλά νομίζω οτι το Oscar το παίρνει επάξια ο mixmel.
Για αυτο και μόνο.. .. .. έχεις το αναμάρτητο του Πάπα.
Πιστεύω ότι ο Βαγγέλης δίνει πάντα τον καλύτερό του εαυτό... αλλά μετά από αυτή την λεπτομέρεια πιστεύω ότι όχι μόνο Όσκαρ παίρνει ο Μιχάλης αλλά και τον θαυμασμό όλων...

Όσον αφορά στα χωράφια, απλά πιστεύω ότι με ξένα χωράφια δεν πρέπει να ασχολούμαστε ποτέ...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.104
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ.
Είμαι τόσο τρελλός που θα μπορούσα να πάω πολύ πιο μακριά και να ξοδέψω κι άλλα προκειμένου να γίνει σωστά η δουλειά αυτή. Έχω κάνει και χειρότερα.
Ανδρέα Κ. έχω καιρό να σε δω και δεν είχα χρόνο ούτε την πρώτη φορά ούτε την δεύτερη να έρθω. Θα τα πούμε όμως.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Αγαπητε Μιχαλη δεν σε συγχωρω :lol:
Περνα βρε συ και το κερασμα δικο μου :wink:

Η αληθεια ειναι πως γραφω δευτερη φορα στο θεμα , καθως ειχα γραψει και το πρωι.
Δεν με αφησαν οι πελατες ομως να ολοκληρωσω και ετσι εσβησα το μηνυμα.
Και ισως να ηταν καλυτερα ετσι διοτι ηταν λιγο "σκληρο".

Βλεπετε υπαρχουν λογης λογης χωραφια.
Εμας μας αφορουν μονο εκεινα που οργωνονται σωστα , ακολουθει η φυσιολογικη σπορα και συνεπως η αποκομιδη των καρπων που προσφερει απλοχερα η γη.
Α , ξεχασα πρεπει να εχει προηγηθει το απαραιτητο ψεκασμα με ζιζανιοκτονο ετσι ωστε να αποφευγονται οι δυσαρεστες εκπληξεις.
Δυσκολα ε?
Ποιος ειπε πως η γεωργια ειναι ευκολη υποθεση? :lol:
Στην περιπτωση που ολα αυτα φανταζουν δυσκολα η σε αυτη που το IQ του γεωργου αγγιζει αυτο του ορεινου τυφλοποντικα, υπαρχει και αλλη λυση.
Φωτια στα σπαρτα του γειτονα.
Μπορει να μην φας εσυ , αλλα δεν θα φαει ουτε εκεινος.

Ο χρονος εχει πολλα γυρισματα...
Αλλα η θεση μου ηταν τοτε και ειναι σημερα παγια.
Προστασια σε καθε επαγγελματια διοτι υπαρχει παντα και ο υποκειμενικος παραγων.
Θα παρακαλουσα λοιπον τον Μιχαλη , αλλα και οποιον γνωριζει , να μην αναφερει ονοματα.
Δεν υπαρχει λογος και δεν χρειαζεται και δεν το θελουμε.
Μπορει με αυτο τον τροπο να φαινομαιι αδικος προς τον Βαγγελη σε σχεση με τον Γολγοθα που τραβηξε το καλοκαιρι , ομως ειμαι σιγουρος πως καταλαβαινει ,ακριβως διοτι ακολουθει πιστα το δογμα:"οργωμα , σπορα , συγκομιδη".

Αν στην συνταγη προσθεσεις και ενα στοιχημα στο γρηγορο αλογο τοτε δεν υπαρχει περιπτωση να χασεις ποτε. :wink:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.395
Members
38.695
Νεότερο μέλος
Antonis N.