Epson Tw600

Reaction score
0
Κωστας Κολιουσης said:
Nαι τη δινουν προσφορα 75" 1,5x1.5.Ισχυει μεχρι 18/6.
Να'σαι καλα που μου το ειπες.
Την παραγγελια την εκανα τηλεφωνικα και δεν ηξερα τπτ για την προσφορα.
Τωρα ξαναπηρα τηλ και μου ειπε οτι επρεπε να τους το πω εγω για να βαλουν δωρο και το πανι!! :shock:

Anyway , ειπε θα το συμπεριλαβει και αυτο.

Κοιτα δω κατι τσιγγουνηδες... :p

Reaction score
0
Ναι ειναι αληθεια οτι επρεπε να τους το πεις.Δεν αναγραφεται πουθενα στο site τους.Απλα σε αυτους που εχουν ξαναψωνισει και εχουν μπει στο newsletter ερχονται εβδομαδιαιες προσφορες , για να την παρεις πρεπει να πεις τον κωδικο της προσφορας που αναγραφεται στο email.

Reaction score
3
Παιδιά,ο προβολέας για την τιμή του κεντάει.Δώστε του κι ένα decent πανί και θα χαζεύετε με τις ώρες (έρχεται και παγκόσμιο,ε?;-))
Νταξ,έχει λίγο vertical banding,ψιλά γράμματα όμως γι'αυτά που προσφέρει.
Και μην βγει κανας θείος Καφάος 8) και πει τίποτα,θα τα αρνηθώ εν συνόλω-πάραυτα-και δως μου φθηνό optoma! :lol:

Καλές προβολές σε όλους μας και καλή μας οπτικοακουστική διασκέδαση! :)

Reaction score
182
doctor-x said:
.Δώστε του κι ένα decent πανί και θα χαζεύετε με τις ώρες (έρχεται και παγκόσμιο,ε?;-))
τι ακριβώς είναι το descent πανί?

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.148
Αλλο decent, άλλο descent.

Decent όπως έγραψε κι ο δόκτωρ σημαίνει "αξιοπρεπές". Descent που γράφεις εσύ είναι η κατάβαση (ή το ρήμα κατεβαίνω, επίσης και πίπτω/πτώση).

Reaction score
164
Epson presents a machine which can withstand values from 60” (the “recommended” value for this projector) to 100”
recommended οι 60" για 720p και για έναν τόσο φωτεινό προβολέα; :shock:

Reaction score
6
Έχω βάλει στο PC (P.4 512MB ram) μου την κάρτα τηλεόρασης AVERMEDIA AVERTV Hybrid + FM PCI και όταν παρακολουθώ τους αγώνες του Μουντιάλ (ΝΕΤ) σε full screen (στον Epson TW600 σύνδεση μέσω nVidia GeForce MX 4000 64ΜΒ ) η λεπτομέρεια στην εικόνα είναι πολύ απογοητευτική και γενικά δείχνει την εικόνα σαν καρέ καρέ (πχ σε σέντρα της μπάλας εμφανίζεται μια μικρή ουρά όπως στους κομήτες).
Όταν βέβαια βλέπω σε παράθυρο, αυτό διορθώνεται σε κάποιο βαθμό αλλά συνεχίζει να υπάρχει . Δοκίμασα και να δώσω εικόνα στον TW 600 από ένα βίντεο(JVC) μέσο ενός καλωδίου RCA και πάλι η εικόνα ήταν απογοητευτική. Σε ταινίες δεν έχω παρατηρήσει τέτοιο φαινόμενο. Μιλάω πάντα για προβολή τηλεοπτικού προγράμματος.
Μήπως κάνείς έχει κάποια άποψη για το παραπάνω πρόβλημα.

Reaction score
5
stellios said:
1120 euro στο e shop, καποια καλυτερη τιμη, ξερει κανειs ?
sto eshop exei 1140, kai sto my-shop exei 1127...

oi times sta perissotera internet shop stin ellada einai 1100-1200... des poios to exei etoimoparadoto kai parto!

Reaction score
6
Ευχαριστω Λευτερη.
Περιμενε τηλέφωνο μου μολις ετοιμάσω πλήρως τον χώρο για να σου κάνω παρουσίαση σε HD. :D

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.394
Members
38.694
Νεότερο μέλος
ysl