Epson Tw600

Reaction score
3
Στα Διαφορα να γινει υποκατηγορια <<Τσακωμοι και παρεξηγησεις>>
ετσι να μην γινετε hijack σε ασχετα topics :mrgreen: :mrgreen:
ΣΩΣΤΟ και να έχει τον χαρακτηριστικό τίτλο,"Κάδος απορριμάτων",ή "τα αζήτητα"... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
0
ευχαριστω mixmel,τον ειδα και εγω στο zero1 αλλα τον εχω βρει και φθηνοτερο 1360 με φπα,και ειμαι μετεξυ αυτου και του hitachi τχ200 με δωρο λαμπα 1600.Και οι δυο απο Ελλαδα.Βρισκω απο εξωτερικο και sanyo z4 και panasonic 900 με 1500 αλλα δεν βρισκω τον epson πουθενα φθηνοτερο!!!

Reaction score
0
Υπάρχει στο chipshop 1359,34. Παιδιά το λέω τον τελευταίο καιρό....Αναζήτηση στο www.skroutz.gr...Κάνει καλό...Φυσικά υποθέτω μτά τον πας γιά ρύθμιση από ότι κατάλαβα (δεν έχω) αλλά αυτό καλύοτεται εκτενώς στις προηγούμενες σελίδες

Edit: Τελικά ρε παιδιά με συγχωρείτε αλλά δε κατάλαβα. Αξίζει τα λεφτα του ο προβολέας? Γιατι γι' αυτό ξεκίνησα να διαβάζω πριν μισή ώρα αλλά μόνο αυτό δεν είδα
Συγγνώμη γιά τον τρόπο μου αλλά όπως είπανε και παραπάνω ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΤΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ (Σημ.: Δεν γνωρίζω κανένα από τους 2)
ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ...ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ

Reaction score
0
Ναι,στο chipshop αλλα δεν ειναι διαθεσιμος αυτη τη στιγμη,φανταζομαι σε λιγες μερες θα ειναι.

NIX

Reaction score
0
Ολοι οι τελευταίοι LCD με το D5 είναι καλοί προβολείς.Οποιον και να αγοράσει κάποιος,θα μείνει ευχαριστημένος.ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ όμως ρύθμιση για να πάρεις αυτό που μπορούν να δώσουν.Α!και κωλοφαρδία για να σου πέσει καλό κομμάτι (κάτι που το παραβλέπουμε συχνά).Οσο για το Ποιος είναι ο καλύτερος είναι λίγο μπερδεμένο.
Ο panasonic στο τεστ που κάναμε,μας ξετρέλανε.Οι άλλοι ήταν πολύ πίσω.Ο z4 που έχω όμως δεν έχει καμία σχέση με αυτόν που συγκρίναμε.Παίζει φανταστικά.Αν είχα εναν καλό και ρυθμισμένο 900 να τους συγκρίνω θα ήταν πολύ θετικό για να βγάζαμε κάποια συμπεράσματα.Ο Hitachi είχε πρόβλημα με το χρώμα του.Οπως έχουμε ξαναπεί το συγκεκριμένο κομμάτι τα έβγαζε όλα magenda.Γενικώς όμως ήταν πίσω και σε όλα τα άλλα απο τους z4 και 900.
Οπότε μάλλον με ασφάλεια (αφού και ο z4 είχε κάποια προβλήματα) μπορούμε να πούμε οτι έρχεται τρίτος μετά απο z4 και 900.Τον epson δεν το έχω δεί ακόμα.
Αυτά,για το ποιος είναι καλύτερος,ισχύουν με την προυπόθεση οτι κάνεις άμεση σύγκριση.Αλλιώς,ΟΛΟΙ παίζουν αξιοπρεπέστατα και ο αγοραστής οποιουδήποτε απο τα προαναφερθέντα μηχανήματα θα μείνει πολύ ευχαριστημένος.ΑΛΛΑ μην ξεχνάτε οτι τα περιθώρια κέρδους είναι μικρά και ο ενδελεχής έλεγχος πριν φύγουν απο το εργοστάσιο είναι απλά ανύπαρκτος.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.119
Εγώ όταν τον έψαξα με το Skroutz δεν υπήρχε στο site που αναφέρεις. Υπήρχε στο Zeroone και σε δύο άλλα μαγαζιά σαν τα 3 φθηνότερα.
Έτσι κι αλλιώς εγώ χρόνια τώρα από κει ψωνίζω ότι μπορώ να πάρω από ένα μαγαζί κομπιουτεράδικο.
Και λαμβάνω πολύ υπ΄όψιν μου όχι μόνο το μοντέλο αλλά και την αντιπροσωπεία που υπάρχει πίσω από το μηχάνημα.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.119
Να προσθέσω ξανά ότι μόλις το Hitech τον έβγαλε πρώτον και καλύτερο η ζήτηση αυξήθηκε κατακόρυφα. Στο Shop21 υπήρχε άμμεσα διαθέσιμος και τώρα κάνουν προπαραγγελίες για να έρθουν τα όσα κομμάτια παραγγέλονται σε μερικές μέρες απ΄ότι γράφουν.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Να προσθέσω ξανά ότι μόλις το Hitech τον έβγαλε πρώτον και καλύτερο η ζήτηση αυξήθηκε κατακόρυφα. Στο Shop21 υπήρχε άμμεσα διαθέσιμος και τώρα κάνουν προπαραγγελίες για να έρθουν τα όσα κομμάτια παραγγέλονται σε μερικές μέρες απ΄ότι γράφουν.
Άσχετα το πόσο καλός είναι ο προβολέας, νομίζω είναι πολύ άσχημη για τον καταναλωτή αυτή η λογική του hitech....

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
309
Ασχέτως πάλι της ποιότητας του προβολέα για ψάξτε λίγο τι σχέση έχει το hitech με το shop21...

Επίσης απ' ότι είδα στο skroutz, όσοι διαφημίζουν τον epson σε χαμηλή τιμή δεν τον έχουν άμεσα διαθέσιμο. Μήπως μόλις έρθει αλλάξουν οι τιμές;

Reaction score
164
"Υποδομή ηλεκτρονικού εμπορίου: Digital Market της RAMNET Α.Ε.
Εταιρείες του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη "

Καλά σας λέει ο Αντρέας!
Στο τέλος θα μας πείτε ότι και το RAM έχει σχέση με το Shop21 :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Στα Διαφορα να γινει υποκατηγορια <<Τσακωμοι και παρεξηγησεις>>
ετσι να μην γινετε hijack σε ασχετα topics :mrgreen: :mrgreen:
ΣΩΣΤΟ και να έχει τον χαρακτηριστικό τίτλο,"Κάδος απορριμάτων",ή "τα αζήτητα"... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Συγγνώμη που ξαναγυρίζω στο θέμα, αλλά αυτό νιώθω πως πρέπει να το πω.
Σε αντίστοιχο thread στο AVForum ο Μανώλης ο Καστρουνής κράτησε μια στάση που είναι παράδειγμα προς μίμηση για κάθε επαγγελματία, ήτοι δικαίωσε τον πελάτη - συνφορουμίτη και αυτό μου φτάνει, έχει δεν έχει δίκιο αυτός. Θέλει rxδια για να το κάνεις αυτό δημοσίως και ήθελα να πω ένα μπράβο από καρδιάς.
That's all...

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Ναι, ναι σωστός ο Νίκος.

Και η πλάκα είναι οτι άλλοι εναντιωνόντουσαν για τον Μανώλη δίχως να έχουν καμία γνώση επί του προβλήματος!
Και δεν εννοώ μόνο τον Παναγιώτη αλλά όλους όσους συμμετείχαν στο θέμα εδώ και εκεί.

Ψυχραιμία λοιπόν σε όλους και Καλή Χρονιά

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.119
Πάντως σε τελική ανάλυση ο προβολέας παίζει καλά για τόσα λεφτά που κοστίζει και αν το καλοσκεφτούμε μάλλον δεν βρίσκεις άλλους LCD από τους γνωστούς 4 σε μια λίγο ανώτερη κατηγορία π.χ. 4-5-6 χιλιάδες ευρώ.
Ο ΥΑΜΑΗΑ π.χ. μπορεί να θεωρείται ο καλύτερος LCD 1280Χ720 αλλά αν φτάσεις σε τέτοια ποσά ξεφεύγει το πλοίο απ΄την ρότα. Προτιμότερος ο Ruby.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πάντως σε τελική ανάλυση ο προβολέας παίζει καλά για τόσα λεφτά που κοστίζει και αν το καλοσκεφτούμε μάλλον δεν βρίσκεις άλλους LCD από τους γνωστούς 4 σε μια λίγο ανώτερη κατηγορία π.χ. 4-5-6 χιλιάδες ευρώ.
Ο ΥΑΜΑΗΑ π.χ. μπορεί να θεωρείται ο καλύτερος LCD 1280Χ720 αλλά αν φτάσεις σε τέτοια ποσά ξεφεύγει το πλοίο απ΄την ρότα. Προτιμότερος ο Ruby.
Αν είναι να περάσεις τις 5 χιλιάδες για lcd τότε μόνο Ruby!

V

VaD

Guest
Βρε παιδιά , δεν υπάρχει κανείς να μας πει εντυπώσεις ή έστω αν μπορούμε να τον δούμε κάπου να παίζει ; Αντε και πλησιάζουν οι μέρες . Δευτέρα θαναι ,τρίτη θαναι δεν κρατιέμαι !!! :)

Reaction score
0
Παιδιά ενδιαφέρομαι και εγώ, αλλά επειδή θα πάει σε σχετικά μικρό χώρο και η απόσταση προβολής και θέασης θα είναι περίπου 3,2 μετρα, πρέπει να είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχω κοτετσόσυρμα. Αλλιώς να πάω για τον Panasonic.
Αντε και καλή χρονιά σε όλους...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.403
Members
38.696
Νεότερο μέλος
xaris loukakis