F1 σε HD μέχρι το τέλος της χρονιάς...it's official!!!!

Reaction score
0
ti egine kamia sizitisi tha kanoume ??
kiriaki proi 06.30 arxizi !!!
gia HD oute sizitisou pouthena den ginete.
oli perimenoune to itv na vgi se HD (apo diafimisi xiroteros apo ton alpha)
oso gia to feed malon logo oras sto proto den tha ton exoume online. makari na diapsefsto

GTX

Reaction score
39
Μάγκες ετοιμαστείτε!!!!!!!!!!!!

Σήμερα (στο τσάκ και είχαν αρχίσει να με ζώνουν τα φίδια :137:) ανανεώθηκε το site των cinema!!!!

Click me!!!

Βέβαια λέει και για Αυστραλία αλλά χλωμό το κόβω...

Για να δούμε για να δούμε :602:

Reaction score
0
Μάγκες ετοιμαστείτε!!!!!!!!!!!!

Σήμερα (στο τσάκ και είχαν αρχίσει να με ζώνουν τα φίδια :137:) ανανεώθηκε το site των cinema!!!!

Click me!!!

Βέβαια λέει και για Αυστραλία αλλά χλωμό το κόβω...

Για να δούμε για να δούμε :602:
ise apextos !!!!!!!!

Reaction score
4
Το πήρε και εμένα το μάτι μου, αμέσως μετά το post του Ζώη, αλλά όλα comming soon τα έχει... και η Αυστραλία, παρα-είναι soon γμτ μου....

Reaction score
0
Το πήρε και εμένα το μάτι μου, αμέσως μετά το post του Ζώη, αλλά όλα comming soon τα έχει... και η Αυστραλία, παρα-είναι soon γμτ μου....
Niko an xasoume to proto den pirazi vre siga , etsi kai alios apo persi pou vlepame to kseroume logo oras 04.30 stin anglia pios tha sikothi na pai cinema na to di. trelos tha ine .xaxaxaxa

GTX

Reaction score
39
Όσοι κατεβάζετε premier αυτή τη στιγμή έχει live το πρώτο free practice της χρονιάς (σε SD) :602: :602: :602:

Reaction score
0
Όσοι κατεβάζετε premier αυτή τη στιγμή έχει live το πρώτο free practice της χρονιάς (σε SD) :602: :602: :602:
nai kai to eurosport france .
ekana ena tsek gia to palio feed ala den ida sima !!

GTX

Reaction score
39
Το BBC πήρε και πάλι τα δικαιώματα μετάδοσης της F1 για την Αγγλία μετά από 12 χρόνια που τα είχε το ITV. Από του χρόνου λοιπόν οι φίλοι μας οι Άγγλοι θα βλέπουν F1 στο BBC, για εμάς λοιπόν θα εξακολουθήσει να είναι εξίσου δύσκολο να κατεβάσουμε τη μετάδοση τους. Χάθηκε ο κόσμος να πάρει τα δικαιώματα κανένα Channel 4 :137::137:

Reaction score
0
Το BBC πήρε και πάλι τα δικαιώματα μετάδοσης της F1 για την Αγγλία μετά από 12 χρόνια που τα είχε το ITV. Από του χρόνου λοιπόν οι φίλοι μας οι Άγγλοι θα βλέπουν F1 στο BBC, για εμάς λοιπόν θα εξακολουθήσει να είναι εξίσου δύσκολο να κατεβάσουμε τη μετάδοση τους. Χάθηκε ο κόσμος να πάρει τα δικαιώματα κανένα Channel 4 :137::137:
ehe ena piato ston astra2 tou xronou kai min se niazi sigoura tha to dis apo to bbc , sou to engioume 100% mazi me ola ta ekstra pou tha prosferi to bbc !!! sto bbcHD ine to kolima !!!

GTX

Reaction score
39
ehe ena piato ston astra2 tou xronou kai min se niazi sigoura tha to dis apo to bbc , sou to engioume 100% mazi me ola ta ekstra pou tha prosferi to bbc !!! sto bbcHD ine to kolima !!!
Έχω 1,40 πιάτο στον Astra και συνδρομή στο Sky εδώ και χρόνια και κανένα BBC δεν κατεβαίνει με την καμία...ξέρεις κάτι που δεν ξέρω???

Reaction score
0
Έχω 1,40 πιάτο στον Astra και συνδρομή στο Sky εδώ και χρόνια και κανένα BBC δεν κατεβαίνει με την καμία...ξέρεις κάτι που δεν ξέρω???
nai ksero.
pezmou ti exis?? ektos to skybox ti alo dekti exis??

GTX

Reaction score
39
nai ksero.
pezmou ti exis?? ektos to skybox ti alo dekti exis??

Έχω μια skystar HD στο HTPC και τον παλιό δέκτη του sky+ (για καβάτζα).

Λέγε ρε συ και έχω αγωνία...

Reaction score
5
Γιώργο, ξεχνάς ένα σημαντικό. Θα έχει τουλάχιστον radio coverage στο 5Live. Έτσι, ακόμα και αν βλέπουμε από Alpha, ή Ant1 ή ξέρω γω τι άλλο, τουλάχιστον, ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!!

GTX

Reaction score
39
Γιώργο, ξεχνάς ένα σημαντικό. Θα έχει τουλάχιστον radio coverage στο 5Live. Έτσι, ακόμα και αν βλέπουμε από Alpha, ή Ant1 ή ξέρω γω τι άλλο, τουλάχιστον, ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!!
Άκη δεν έχω τσεκάρει για φέτος αλλά και πέρσι αν δε κάνω λάθος το BBC Radio είχε κάλυψη των GP, σε κάποιο μάλιστα ήταν με Murray Walker (βέβαια κι αυτός πλέον δεν είναι για πολλά πολλά :137:).

Πάντως λύσεις υπάρχουν πλέον, δεν είμαστε εγκλωβισμένοι με τον Alpha πια...fingers crossed και το feed θα ξαναζωντανέψει στα GP σε λογικές ώρες για τους Άγγλους. Μέχρι τότε Premiere χωρίς σχολιασμό και live timing...και φυσικά ψυχική ηρεμία :138::138:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.974