minas
Πισιά
- Reaction score
- 4.165
Με το καλό 
Ευτυχώς προχωράει έστω ένα μέρος του πολύπαθου UFBB.
Ευτυχώς προχωράει έστω ένα μέρος του πολύπαθου UFBB.
Η αύξηση της ταχύτητας στο διαδίκτυο, δεν θα σου αυξήσει την ταχύτητα στο Rouvy!Σε μας στο τροπικό Κερατσίνι έσκαψαν τους δρόμους και μας έφεραν οπτική.
Σε λίγο καιρό θα πηγαίνει σφαίρα ο βλάχος στο νέτ!!
Αντε γιατί είχα μείνει με vdsl κουμπωμένος στα 16, οι ανάγκες αυξήθηκαν και γω αργά τα ζά...
Οχι, αλλά θα μπορώ να στριμάρω μεγάλα αρχεία μουσικής και να τρέχω στο rouvyΗ αύξηση της ταχύτητας στο διαδίκτυο, δεν θα σου αυξήσει την ταχύτητα στο Rouvy!![]()
Ονομαστική διαφορά έχουν ~7€, αλλά ούτε τώρα πληρώνεις ονομαστική τιμή, οπότε δεν μπορείς να βγάλεις άμεσα συμπέρασμα. Κοίταξε και στο Cosmote app τι τιμή αναβάθμισης σου δίνει. Εναλλακτικά μπορείς να δεις και εδώ:Εχω 300/150 COSMOTE και μου ήρθε ένα μήνυμα ότι μου την αναβαθμίζουν στα 500 για 3 μήνες . Τώρα πληρώνω περίπου 30 ευρώ γιατί έχω και τα κινητά . Πόση διαφορά έχει η 500 από την 300 στη συνδρομή ;
Το είδα στο app τελικά . 10 ευρώ παραπάνω βγαίνει το upgrade offer για 24 μήνες . Εντωμεταξύ πληρώνω Netflix 15,99 ξεχωριστά και λένε ότι το έχουν πακέτο με COSMOTE tv . Αν τα ζητήσω μαζί 500αρα και COSMOTE tv με Netflix θα κάνουν τίποτα καλύτερο ;Ονομαστική διαφορά έχουν ~7€, αλλά ούτε τώρα πληρώνεις ονομαστική τιμή, οπότε δεν μπορείς να βγάλεις άμεσα συμπέρασμα. Κοίταξε και στο Cosmote app τι τιμή αναβάθμισης σου δίνει. Εναλλακτικά μπορείς να δεις και εδώ:
Μόνο για upload αν δουλεύεις από το σπίτι.Τι ουσιαστικό θα προσφέρει η 500ρα έναντι της 300ρας (μην πω και της 100ρας) για οικιακό χρήστη;
Θα σου κάνουν συγκριτικά καλύτερη τιμή σε όλα, αλλά θα δίνεις ακόμα περισσότερα συνολικά.Το είδα στο app τελικά . 10 ευρώ παραπάνω βγαίνει το upgrade offer για 24 μήνες . Εντωμεταξύ πληρώνω Netflix 15,99 ξεχωριστά και λένε ότι το έχουν πακέτο με COSMOTE tv . Αν τα ζητήσω μαζί 500αρα και COSMOTE tv με Netflix θα κάνουν τίποτα καλύτερο ;
Παρακαλώ να φύγει το Βαρώνος κάτω απ' τ' όνομά του και να μπει το Γκρινιάρης.Ναι, πήραμε μεγαλύτερες ταχύτητες για να φορτώνονται όλες οι σελίδες διαφημίσεις
Δυστυχώς ισχύει... Κοιτάζω τον κώδικα στις ιστοσελίδες και είναι θέμα αν το 1/10 αυτού είναι περιεχόμενο. Κανένας δεν φροντίζει πια να κάνει resize τις φωτογραφίες. Φορτώνουν δεκάδες ή εκατοντάδες k βιβλιοθήκες για την πιο απλή ενέργεια. Τεράστια κατεβατά inline CSS, αντί να κασάρονται μέσω εξωτερικού αρχείου. Ολόκληρα site έχουν μετατραπεί σε JSON απαιτώντας γρήγορη και απρόσκοπτη σύνδεση, αλλιώς δεν δουλεύουν σωστά. Το μισητό "waiting" που δεν εμφανίζει τη σελίδα αν δεν φορτωθεί ολόκληρη. Προβλήματα συμβατότητας -ξανά μετά από δεκατίες- γιατί τα site δοκιμάζονται μόνο σε Chrome και χρησιμοποιούν ότι beta feature έχει στο μυαλό της η Google.Ναι, πήραμε μεγαλύτερες ταχύτητες για να φορτώνονται όλες οι σελίδες διαφημίσεις