FTTH νέα

minas

Πισιά
Reaction score
4.164
Με το καλό :)
Ευτυχώς προχωράει έστω ένα μέρος του πολύπαθου UFBB.

TGD

Reaction score
10.125
Εγώ έχω την ίνα στο σπίτι. Από την έξω μεριά δεν πήγε πολύ καλά, γιατί το προηγούμενο συνεργείο δεν είχε περάσει σωλήνα από το φρεάτιο στην καμπίνα. Το έκαναν όμως αυτοί που πέρασαν το εσωτερικό.
Οπότε περιμενο το επόμενο βήμα: η συγκόλληση.

Reaction score
1.854
Εχω 300/150 COSMOTE και μου ήρθε ένα μήνυμα ότι μου την αναβαθμίζουν στα 500 για 3 μήνες . Τώρα πληρώνω περίπου 30 ευρώ γιατί έχω και τα κινητά . Πόση διαφορά έχει η 500 από την 300 στη συνδρομή ;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.062
Σε μας στο τροπικό Κερατσίνι έσκαψαν τους δρόμους και μας έφεραν οπτική.
Σε λίγο καιρό θα πηγαίνει σφαίρα ο βλάχος στο νέτ!! :biggrin:
Αντε γιατί είχα μείνει με vdsl κουμπωμένος στα 16, οι ανάγκες αυξήθηκαν και γω αργά τα ζά...

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.278
Σε μας στο τροπικό Κερατσίνι έσκαψαν τους δρόμους και μας έφεραν οπτική.
Σε λίγο καιρό θα πηγαίνει σφαίρα ο βλάχος στο νέτ!! :biggrin:
Αντε γιατί είχα μείνει με vdsl κουμπωμένος στα 16, οι ανάγκες αυξήθηκαν και γω αργά τα ζά...
Η αύξηση της ταχύτητας στο διαδίκτυο, δεν θα σου αυξήσει την ταχύτητα στο Rouvy! :biggrin:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.062
Η αύξηση της ταχύτητας στο διαδίκτυο, δεν θα σου αυξήσει την ταχύτητα στο Rouvy! :biggrin:
Οχι, αλλά θα μπορώ να στριμάρω μεγάλα αρχεία μουσικής και να τρέχω στο rouvy ;)

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.698
Μάλλον θα το γυρίσω κι εγώ σε ινα μέσα στο έτος.... Προς το παρόν μένω με 30ρα σύνδεση wifi, εντάξει δεν είναι άσχημα.

Γραφείο που δεν με νοιάζει τόσο η ταχύτητα έχω 100ρα vdsl

minas

Πισιά
Reaction score
4.164
Εχω 300/150 COSMOTE και μου ήρθε ένα μήνυμα ότι μου την αναβαθμίζουν στα 500 για 3 μήνες . Τώρα πληρώνω περίπου 30 ευρώ γιατί έχω και τα κινητά . Πόση διαφορά έχει η 500 από την 300 στη συνδρομή ;
Ονομαστική διαφορά έχουν ~7€, αλλά ούτε τώρα πληρώνεις ονομαστική τιμή, οπότε δεν μπορείς να βγάλεις άμεσα συμπέρασμα. Κοίταξε και στο Cosmote app τι τιμή αναβάθμισης σου δίνει. Εναλλακτικά μπορείς να δεις και εδώ:

Reaction score
1.854
Ονομαστική διαφορά έχουν ~7€, αλλά ούτε τώρα πληρώνεις ονομαστική τιμή, οπότε δεν μπορείς να βγάλεις άμεσα συμπέρασμα. Κοίταξε και στο Cosmote app τι τιμή αναβάθμισης σου δίνει. Εναλλακτικά μπορείς να δεις και εδώ:
Το είδα στο app τελικά . 10 ευρώ παραπάνω βγαίνει το upgrade offer για 24 μήνες . Εντωμεταξύ πληρώνω Netflix 15,99 ξεχωριστά και λένε ότι το έχουν πακέτο με COSMOTE tv . Αν τα ζητήσω μαζί 500αρα και COSMOTE tv με Netflix θα κάνουν τίποτα καλύτερο ;

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.698
Τι ουσιαστικό θα προσφέρει η 500ρα έναντι της 300ρας (μην πω και της 100ρας) για οικιακό χρήστη;

Reaction score
1.854
Σε μένα τίποτα η αλήθεια είναι … Γιαυτο δε θα ήθελα να δίνω πάνω από 3 ευρώ έξτρα. Η 300 σε μένα βελτίωσε την ποιότητα του ήχου κατά κύριο λόγο σε calls με πολλά άτομα που είναι χρήσιμο όταν δουλεύω από το σπίτι( σε σχέση με 100vdsl) . Συν ότι το Disney plus 4κ και Netflix έχουν σταθερά τζάμι εικόνα

TGD

Reaction score
10.125
Τι ουσιαστικό θα προσφέρει η 500ρα έναντι της 300ρας (μην πω και της 100ρας) για οικιακό χρήστη;
Μόνο για upload αν δουλεύεις από το σπίτι.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.698
Όταν λέμε "δουλεύω σπίτι"; Τυπική δουλειά γραφείου ή μηχανικός στην space -X;
Ακόμη και από το 35/10 πρόγραμμα που έχω δεν βλέπω πώς θα με βοηθούσε στη δουλειά μου να έχω upload 100.
Άλλο το streaming

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.603
Members
38.469
Νεότερο μέλος
niktasoulas