minas
Πισιά
- Reaction score
- 4.164
Με το καλό 
Ευτυχώς προχωράει έστω ένα μέρος του πολύπαθου UFBB.
Ευτυχώς προχωράει έστω ένα μέρος του πολύπαθου UFBB.
Η αύξηση της ταχύτητας στο διαδίκτυο, δεν θα σου αυξήσει την ταχύτητα στο Rouvy!Σε μας στο τροπικό Κερατσίνι έσκαψαν τους δρόμους και μας έφεραν οπτική.
Σε λίγο καιρό θα πηγαίνει σφαίρα ο βλάχος στο νέτ!!
Αντε γιατί είχα μείνει με vdsl κουμπωμένος στα 16, οι ανάγκες αυξήθηκαν και γω αργά τα ζά...
Οχι, αλλά θα μπορώ να στριμάρω μεγάλα αρχεία μουσικής και να τρέχω στο rouvyΗ αύξηση της ταχύτητας στο διαδίκτυο, δεν θα σου αυξήσει την ταχύτητα στο Rouvy!![]()
Ονομαστική διαφορά έχουν ~7€, αλλά ούτε τώρα πληρώνεις ονομαστική τιμή, οπότε δεν μπορείς να βγάλεις άμεσα συμπέρασμα. Κοίταξε και στο Cosmote app τι τιμή αναβάθμισης σου δίνει. Εναλλακτικά μπορείς να δεις και εδώ:Εχω 300/150 COSMOTE και μου ήρθε ένα μήνυμα ότι μου την αναβαθμίζουν στα 500 για 3 μήνες . Τώρα πληρώνω περίπου 30 ευρώ γιατί έχω και τα κινητά . Πόση διαφορά έχει η 500 από την 300 στη συνδρομή ;
Το είδα στο app τελικά . 10 ευρώ παραπάνω βγαίνει το upgrade offer για 24 μήνες . Εντωμεταξύ πληρώνω Netflix 15,99 ξεχωριστά και λένε ότι το έχουν πακέτο με COSMOTE tv . Αν τα ζητήσω μαζί 500αρα και COSMOTE tv με Netflix θα κάνουν τίποτα καλύτερο ;Ονομαστική διαφορά έχουν ~7€, αλλά ούτε τώρα πληρώνεις ονομαστική τιμή, οπότε δεν μπορείς να βγάλεις άμεσα συμπέρασμα. Κοίταξε και στο Cosmote app τι τιμή αναβάθμισης σου δίνει. Εναλλακτικά μπορείς να δεις και εδώ:
Μόνο για upload αν δουλεύεις από το σπίτι.Τι ουσιαστικό θα προσφέρει η 500ρα έναντι της 300ρας (μην πω και της 100ρας) για οικιακό χρήστη;