GRAN TURISMO 5,official thread. Release Date USA & EU:24/11/10

Reaction score
164
Απάντηση: GRAN TURISMO 5, official thread

Εγώ πάντως τα έχω και τα δύο! :136:
Πσείρα, δεν σου ξαναμιλάω, δεν είμαστε φίλοι πια! :142:

Για να τελειώνουμε την πλάκα (γιατί πλάκα κάνουμε) τι έχω ΔΕΙ εγώ: Πιο ραφιναρισμένο το GT5 Prologue, πιο ωραία γραφικά, πιο εντυπωσιακό στο να το βλέπεις. Πιο ωραίο στο να παίζεις το FM, πιο διασκεδαστικό.

Sim δεν είναι κανένα από τα δύο. Εκτός αν μπορώ να στρίβω με ανάποδα την Enzo ή να μπαίνω με 260 με μία Lambo και δεν το ξέρω... :136: Έχουν μια μυρωδιά από sim, αλλά απλή μυρωδιά. Παιχνίδια είναι στο κάτω-κάτω...

Το GT5 το περιμένω με αγωνία, αλλά εν τω μεταξύ δεν περιορίζομαι σε βιντεάκια. :136:

Reaction score
4

Εγώ πάντως τα έχω και τα δύο! :136:
Πσείρα, δεν σου ξαναμιλάω, δεν είμαστε φίλοι πια! :142:

Για να τελειώνουμε την πλάκα (γιατί πλάκα κάνουμε) τι έχω ΔΕΙ εγώ: Πιο ραφιναρισμένο το GT5 Prologue, πιο ωραία γραφικά, πιο εντυπωσιακό στο να το βλέπεις. Πιο ωραίο στο να παίζεις το FM, πιο διασκεδαστικό.

Sim δεν είναι κανένα από τα δύο. Εκτός αν μπορώ να στρίβω με ανάποδα την Enzo ή να μπαίνω με 260 με μία Lambo και δεν το ξέρω... :136: Έχουν μια μυρωδιά από sim, αλλά απλή μυρωδιά. Παιχνίδια είναι στο κάτω-κάτω...

Το GT5 το περιμένω με αγωνία, αλλά εν τω μεταξύ δεν περιορίζομαι σε βιντεάκια. :136:
To GT5 Prologue δεν ειναι και δεν εχει σχεση με ολο το πακετο που προσφερει συνολικα το ολοκληρωμενο παιχνιδι.
Απλα μας εδωσαν μια γευση απο γραφικα και τιποτα αλλο.

Θα συμφωνησω οτι το Forza ειναι πολυ διασκεδαστικο και οντως πολυ καλο αλλα δεν σε πιανει αυτο το κολλημα που σε πιανει με τα GT και μετα απο λιγο το βαριεσαι και το αφηνεις.
Τουλαχιστον αυτο εγινε με εμενα μεχρι στιγμης και με τα 2 της σειρας.
Με το αλλο παιζεις χρονια και δεν ξεκολλας ευκολα.

Το Prologue ουτε να το πιασω δεν θελω.

Reaction score
49

Εγώ πάντως τα έχω και τα δύο!
Πσείρα, δεν σου ξαναμιλάω, δεν είμαστε φίλοι πια!
Εγώ δυστυχώς δεν πρόλαβα να παίξω περισσότερο από 2 φορές (Χ1 ώρα την φορά).
Αναθεματισμένη Microsoft.....
3 μαθητές με XBox και είναι dead και τα 3!!!!
Αν δούλευε κάποιο, θα έπαιζε κατάσχεση

Ο Πσείρας δεν είναι ούτε δικός μου φίλος.
Ακόμα περιμένω να με πάρει τηλέφωνο......:136:

Προφανώς και κάνουμε πλάκα.
Δεν πάει να....... η Microsoft και ο Yamauchi.....

Απλά η διαφωνία μου είναι στο ότι το forza δεν μου έδωσε το ίδιο feeling στο δρόμο. Ήξερα πχ πως τα χιλιόμετρα πριν την στροφή ήταν περισσότερα και εκεί που περίμενα υποστροφή (όπως είναι η φυσιολογική αντίδραση) έστριβες και....έστριβε....
Ή πηδούσε το αυτοκίνητο σε γιάμπ και στο σκάσιμο εξακολουθούσε να είναι σταθερό με σχεδόν μηδενικές τάσης αποσταθεροποίησης του πίσω άξονα....
Ή μετά από γιάμπ, ερχόταν άμεσα στροφή (δεξιά), προσγειωνόταν το αυτοκίνητο, έστριβες δεξιά και το αυτοκίνητο έστριβε χωρίς ίχνος υποστροφής ή υπερστροφής......
Αντίστοιχη κατάσταση και στα φρένα.
Στο GT ΠΡΕΠΕΙ να βάλεις «σημάδια» φρεναρίσματος (όπως στην real life) αλλά στο Forza φρενάρεις στο περίπου. Δηλαδή είχες περιθώριο απόκλισης....

Ναι, έπρεπε να ασχοληθώ περισσότερο, αλλά το κόκκινο δακτυλίδι δε μου άφησε περιθώριο.....

Sim δεν είναι κανένα από τα δύο. Εκτός αν μπορώ να στρίβω με ανάποδα την Enzo ή να μπαίνω με 260 με μία Lambo και δεν το ξέρω...
Απλά είσαι «χεράς» και δεν το ξέρεις....
Τυχερός ο Schumacher που δεν σε πέτυχε σε καμιά πίστα :116:

Έχουν μια μυρωδιά από sim, αλλά απλή μυρωδιά. Παιχνίδια είναι στο κάτω-κάτω...
Απλά το GT μυρίζει περισσότερο :137:

Το GT5 το περιμένω με αγωνία, αλλά εν τω μεταξύ δεν περιορίζομαι σε βιντεάκια.

Πάω να δω βιντεάκια.....
Το βράδυ θα παίξω GT5p.
Λύσσαξες......Αglήτη :142:

Reaction score
164

Καλά ρε συ... Έχεις Alfa Romeo και γκρινιάζεις για τα ηλεκτρικά της Microsoft; :142:

Reaction score
49

Ferrari 458 Italia: GT5 Gameplay Video

September 24th, 2009

[YOUTUBE]P9MRsDC1l8A[/YOUTUBE]

Here’s our first look at gameplay footage of the new Ferrari 458 Italia in Gran Turismo 5. Something to watch for: in cockpit view, the paddle shifting animation has now been included (this was absent in Prologue).

Πηγή

Reaction score
11.750
Re: GRAN TURISMO 5, official thread

Δημητροπουλε και λοιποι, εχετε δοκιμασει να οδηγησετε στο Gran Turismo (στο 4 για παραδειγμα) με λαστιχα Economy; Αυτα πλησιαζουν την πραγματικοτητα (τα πραγματικα ελαστικα που εχω εγω και εσυ στο αυτοκινητο μας) και εχουν ρεαλιστικες συνθηκες σε στροφες. Τα αλλα μοιαζουν περισσοτερο με ημισλικ και αγωνιστικα σλικ (εχουν ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ grip). Προσωπικα δεν ειχα ποτε την ευκαιρια να μπω σε αυτοκινητο με ημισλικ και σλικ για να συγκρινω.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: GRAN TURISMO 5, official thread

Δημητροπουλε και λοιποι, εχετε δοκιμασει να οδηγησετε στο Gran Turismo (στο 4 για παραδειγμα) με λαστιχα Economy; Αυτα πλησιαζουν την πραγματικοτητα (τα πραγματικα ελαστικα που εχω εγω και εσυ στο αυτοκινητο μας) και εχουν ρεαλιστικες συνθηκες σε στροφες. Τα αλλα μοιαζουν περισσοτερο με ημισλικ και αγωνιστικα σλικ (εχουν ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ grip). Προσωπικα δεν ειχα ποτε την ευκαιρια να μπω σε αυτοκινητο με ημισλικ και σλικ για να συγκρινω.
Εχα δοκιμασει στο 4 οπως λες με ημισλικ και δεν θα ξεχασω σε μια πιστα με 8 γυρους σε πολη (δεν θυμαμαι ονομα) που στον πρωτο γυρο προσπαθουσα να τα ζεστανω και ημουν πισω, στην συνεχεια απο τον 2ο μεχρι το 6ο επαιρνα διαφορα και στους 7-8ο ειχαν καταστραφει και προσπαθουσα με αγωνια να κρατηθω πρωτος και μην μου φυγει.
Αυτην η πιστα μου ειχε σπασει τοσο τα νευρα που δεν θα την ξεχασω ευκολα αφου την ειχα παιξει πανω απο 30 φορες και λιγες λεω :141:

Reaction score
49

Ναι. Συμφωνώ. Αρκεί και οι υπόλοιποι να έχουν ίδια λάστιχα γιατί αλλιώς δεν τους πιάνεις με τίποτα.
ΜΗ βάλεις semi slicks στο αυτοκίνητό σου.
Αν ο καιρός είναι άριστος δουλεύουν. Και όταν εννοώ άριστος μιλάω για στεγνές συνθήκες και σχεδόν ξηρασία παντού.
Αλλά σε δημόσιους δρόμους είναι πολύ επικίνδυνο γιατί οι συνθήκες δεν είναι ελεγχόμενες.
Μπορεί να μπεις σε στροφή και να βρεις λίγα νερά (πχ ποτίζουν σε κάποιο δήμο παρτέρια κλπ) και τότε μιλάμε για πολύ ζόρισμα.....

Πάρε μια τζούρα σχεδόν καταστροφής....

[YOUTUBE]RZfczrgERXk[/YOUTUBE]

:126: :116: :138:

Reaction score
49

Το όνομα του απο πάνω το ξέρετε?
Ισπανός είναι.....
Αντόνιο Εκλασαμέντες :137: :138:

«Το 'χει» πάντως.....
Το έσωσε μια χαρά.... :107:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Re: GRAN TURISMO 5, official thread

Nαι αλλά αν δεις στο καθρεφτάκι,ξεκίνησε με μαλλιά και κατέληξε με καράφλα:137:

Reaction score
49

Εχα δοκιμασει στο 4 οπως λες με ημισλικ και δεν θα ξεχασω σε μια πιστα με 8 γυρους σε πολη (δεν θυμαμαι ονομα) που στον πρωτο γυρο προσπαθουσα να τα ζεστανω και ημουν πισω, στην συνεχεια απο τον 2ο μεχρι το 6ο επαιρνα διαφορα και στους 7-8ο ειχαν καταστραφει και προσπαθουσα με αγωνια να κρατηθω πρωτος και μην μου φυγει.
Αυτην η πιστα μου ειχε σπασει τοσο τα νευρα που δεν θα την ξεχασω ευκολα αφου την ειχα παιξει πανω απο 30 φορες και λιγες λεω :141:

Mιλάς για την νυχτερινή στο Hong Kong

:126:

Reaction score
2.224
Re: Απάντηση: GRAN TURISMO 5, official thread

Το όνομα του απο πάνω το ξέρετε?
Ισπανός είναι.....
Αντόνιο Εκλασαμέντες :137: :138:

«Το 'χει» πάντως.....
Το έσωσε μια χαρά.... :107:
!!!Χεράς μέγιστος!! Αν και δεν ξέρουμε με πόσα πήγαινε αλλά φαινόταν να είναι αρκετα...

Reaction score
11.750
Re: Απάντηση: Re: GRAN TURISMO 5, official thread

Ναι. Συμφωνώ. Αρκεί και οι υπόλοιποι να έχουν ίδια λάστιχα γιατί αλλιώς δεν τους πιάνεις με τίποτα.

Δυστυχως η ευτυχως εχω να παρω μερος σε αγωνα πολλα χρονια (μπορει και 3). Συνηθως παιρνω ενα αυτοκινητο αναλογα με την εκαστοτε διαθεση, του βαζω Economy και κανω γυρους σε διαφορες πιστες μονος μου (Free run). Ετσι μπορω να ευχαριστηθω το αυτοκινητο μονος μου, χωρις αγχος για νικη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef