GRAN TURISMO HD, free for PS3

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.064
Ρυθμίσεις:

transmission: MANUAL
ASM: OFF
Traction Control: 0
Front&rear tyres: Racing R3

Το αυτοκίνητο με αυτές τις ρυθμίσεις δεν οδηγείται με τίποτα στην αρχή.
Όσο όμως το μαθαίνεις καταλαβαίνεις ότι μόνο έτσι μπορείς να κάνεις καλό χρόνο. Μιλάμε πάντα για τα tuned cars.
Αυτό που με βοήθησε αρκετά είναι να επιλέγω μία ταχύτητα "πάνω" από τήν "κανονική". Δηλαδή εκεί που θα έβαζα 3η βάζω 4η. Έχει τόσση μεγάλη ροπή το αμάξι που δε χάνεις χρόνο. Αντίθετα με "χαμηλές" ταχύτητες έχει πολλές πιθανότητες για τετακέ...
Το πρόβλημα με το SIXAXIS για μένα είναι το γκάζι. Χρησιμοποιώ τα πλήκτρα και έτσι οι θέσεις του γκαζιού είναι, ή τέρμα, ή καθόλου. Μέσα στη στροφή με τέρμα γκάζι αρχίζεις τις σβούρες και με καθόλου γκάζι χάνεις πολύ χρόνο. Αναγκαστικά λοιπόν πατάω κι αφήνω πολύ γρήγορα το γκάζι για να προσομοιάσω το σταθερό γκάζι σε κάποιες στροφές(της μηχανής).
Το αναλογικό control έχει προοδευτικό έλεγχο του γκαζιού, αλλά δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω με τίποτα. :pc:
Βέβαια για πολύ καλό χρόνο χρειάζεται τιμονιέρα που δεν έχει κανένα από τα προβλήματα του Joypad, αλλά πάμε αλλού.

Το ωραίο είναι ότι βελτίωσα κι άλλο το χρόνο μου, αλλά έπεσα πίσω στην κατάταξη... Μάλλον οι προσπάθειες έχουν μεγαλώσει!

Reaction score
0
Το παιχνίδια μια χαρά το βλέπω, αλλά ο Δημητρόπουλος (sorry για την οικειότητα) δεν έχει αφήσει μάντρα για μάντρα!
Άσε τις φωτό και κάνε λίγο παραπάνω practice!:happy_4:

Reaction score
1
Απάντηση: GRAN TURISMO HD, free for PS3

Χθες βραδυ με automatic transmission και τα αλλα ιδια, καταφερα! και επεσα λιγο κατω απ'το 1,12μιση. Σιγουρα ειναι θεμα practice και δοκιμης διαφορων τακτικων. Θα δοκιμασω και με manual.

Reaction score
51
Το παιχνίδια μια χαρά το βλέπω, αλλά ο Δημητρόπουλος (sorry για την οικειότητα) δεν έχει αφήσει μάντρα για μάντρα!
Άσε τις φωτό και κάνε λίγο παραπάνω practice!:happy_4:

Δεν προλαβαίνω τώρα ούτε να ανοίξω το PS3 βρε Θοδωρή!!!!
Μέχρι τις 15+ Ιούνη ο ελεύθερος χρόνος μου είναι σχεδόν μηδενικός.....:mad_3: :mad_2: :crazy_1: :crazy_1:

Βασικά οδηγώ πάντα με manual, ASM off, TC off.
Οπότε λογικό να αγοράσω και κανένα οικοπεδάκι......:happy_6: :happy_6: :happy_4:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.064
Re: Απάντηση: GRAN TURISMO HD, free for PS3

Χθες βραδυ με automatic transmission και τα αλλα ιδια, καταφερα! και επεσα λιγο κατω απ'το 1,12μιση. Σιγουρα ειναι θεμα practice και δοκιμης διαφορων τακτικων. Θα δοκιμασω και με manual.
Το "κακό" με την automatic transmission είναι ότι επιλέγει χαμηλότερες σχέσεις από αυτές που χρειάζονται στην πράξη, ειδικά στις στροφές. Και όταν όλες οι υποβοηθήσεις είναι στο off, το αυτοκίνητο χάνει χρόνο σπινάροντας και έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις σβούρες.
Εγώ κάνω 10-20 προσπάθειες κάθε φορά που παίζω κι αν "κάτσει" χρόνος "έκατσε". :happy_9:
Η πιο σημαντική στροφή πάντως, στην οποία μπορείς να κερδίσεις πολύ χρόνο αν την εκμεταλλευτείς σωστά, είναι η παρατεταμένη δεξιά πριν τον τερματισμό.
Πολύ χρήσιμο είναι επίσης να μελετήσεις τα replays των πρώτων στα world ranks για να δεις πως οδηγούν. :happy_6:

Reaction score
1

Χθες το'παιξα για καμια ωρα αλλα παλι στο automatic (για λιγο που το εβαλα στο manual χαθηκα, θελει να πατας πιο πολλα κουμπια, θελουν ρυθμιση τα δακτυλα μου"happy_1" ) Παρολα αυτα κατεβασα κι αλλο τον χρονο μου στο 1,11,300. Φανταζομαι με το manual (προυποθεση να το μαθεις πρωτα) κατεβαινει κι αλλο, πιο ευκολα.

Reaction score
0
Gran Turismo 5 Prologue Hits Japan In October

Δυστυχώς από λεπτομέρειες τίποτα. Αλλά δεν αργεί πάρα πολύ απ' ό,τι φαίνεται

Ξέρουμε ότι θα έχει online. Δεν ξέρουμε αν θα κοστίζει, πόσα αυτοκίνητα και πόσες διαδρομές θα έχει. Προσδοκώ σε καμιά Laguna Seca ή El Capitan :respect:
Μάζευε κι ας είν' και ρώγες :happy_8:

Reaction score
4
Αντε επιτελους .....:bravo:
Αν και δεν εχω καταλαβει αν βγει μονο για Japan :pc:

gran.jpg

gran2.jpg

The official Gran Turismo site has just released more information for the upcoming retail release of Polyphony Digital's Gran Turismo 5 Prologue. And from the looks of it, Japan's PlayStation 3 denizens are in for quite a ride - the full game is confirmed to carry a total of 37 cars (as opposed to the couple listed before as unconfirmed), including the Nissan GT-R that's apparently become the title's poster boy.
Of course, hot wheels will need an equally hot set of tracks to play on - we've also confirmed that Prologue will carry a total of five tracks, including the Suzuka Circuit that was seen in last month's demo. Given that each track is playable in two different layouts, that gives players a total of 10 possible racing experiences.
On a related note, the update also details that several online features will be added to GT5 Prologue by Christmas (December 25). You can view their details at the list down below. Full game specs are available at the official GT site via the source link.
Prologue it set ot launch in Japan this December 13; the Blu-Ray copy will sell for ¥ 4,980 (US$ 45), while downloadable from the PlayStation Store will cost ¥ 4,500 (US$ 40).

Cars
Acura NSX
Alfa Romeo 147 TI 2.0 TWIN SPARK
Alfa Romeo Brera Sky Window 3.2 JTS Q4
Audi R8 4.2 FSI R tronic
Audi TT Coupe 3.2 quattro
BMW Z4
BMW 135i Coupe
BMW M3 Coupe
Chevrolet Corvette Z06 (C6)
Daihatsu Copen Active Top
Daihatsu OFC-1
Dodge VIPER GTS
Ferrari 599
Ferrari F430
Ford Mustang V8 GT Coupe Premium
Honda INTEGRA TYPE R (DC5)
Lancia DELTA HF Integrale Evoluzione
Lexus IS F
Lotus Elise 111R
Lotus Elise
Mazda ATENZA Sport (2007 Tokyo Motor Show reference exhibit)
Mercedes-Benz SL 55 AMG (R230)
Mitsubishi Lancer Evolution IX GSR
Mitsubishi Lancer Evolution X GSR Premium Package
Nissan SKYLINE GT-R Vspec II Nur (R34)
Nissan Fairlady Z Version S (Z33)
Nissan Skyline Sedan 350GT Type SP (V36)
Nissan Skyline Coupe Concept
Nissan Skyline Coupe 370GT Type SP (V36)
Nissan GT-R Proto
Nissan GT-R (R35)
Renault Clio Renault Sport V6 24V
Subaru IMPREZA WRX STI (18inch BBS Wheel Option)
Suzuki Cappuccino (EA21R)
Suzuki SWIFT Sport
TVR Tuscan Speed Six
Volkswagen Golf IV GTI

Tracks:
Superspeedway - Daytona International Speedway
The Road Course - Daytona International Speedway
Suzuka Circuit
Suzuka Circuit East Course
Fuji Speedway F
Fuji Speedway GT
Eiger Nordwand (Forward)
Eiger Nordwand (Reverse)
London (Forward)
London (Reverse)

Online Modes:
Arcade (Singe Race with Maximum 16 Cars)
Arcade (Time Trial)
Race Events (3 categories / 24 events
Online Events (Multiplayer Race with Maximum 16 People)
Online Events (Time Trial)
Online Time Trial Ranking Boards
Download Ghosts from Online Time Trial Ranking Boards

Περισσοτερα εδω...
http://www.gran-turismo.com/en/gt5p/news/d1520.html#

Reaction score
1

Από το Prologue.
Μοιάζουν απίστευτα αληθινές,μοιάζουν ότι τις έχουν επεξεργασθεί για να μας ξεγελάσουν,όμως αυτή τη φορά μας λένε-και μας δείχνουν-την αλήθεια.

Attachments

Reaction score
0
Έχω όλα τα Gran Turismo από το 1, και το 5 δεν πρόκειται να μείνει έξω από τη συλλογή μου...Πάντως τα γραφικά είναι απλώς απίστευτα!!!

Reaction score
0
Ξέρετε κανένα αξιόπιστο μαγαζί από την Ιαπωνία που να στέλνει Ελλάδα;
Και το πιο βασικό: αν το πάρουμε από εκεί θα έχει το μενού και στα αγγλικά;

Reaction score
4
Υπαρχει εδω ....
http://www.games-asia.com/granturismo5prologue-p-2984.html?cPath=82_84

Απο εκει εχω παραγγειλει 2 παιχνιδια και περιμενω να μου τα στειλουν.
Uncharted Drake Fortune
UTIII

Στην καταπληκτικη τιμη των 89 ευρω συνολικα.
Αλλα περιμενε να δουμε αν θα τα παρω στα χερια μου:crazy_3:

Οσο αφορα τα μενου δεν νομιζω να εχει αγγλικα και δευτερον πολυ σημαντικο ειναι οτι μπορει να μην σε αφηνει να μπεις στους ευρωπαικους servers. :pc:
Για το τελευταιο δεν ειμαι και πολυ σιγουρος και αμα εχει καποιος περισσοτερες πληροφοριες ας τις γραψει.

Reaction score
0
Υπαρχει εδω ....
http://www.games-asia.com/granturismo5prologue-p-2984.html?cPath=82_84

Απο εκει εχω παραγγειλει 2 παιχνιδια και περιμενω να μου τα στειλουν.
Uncharted Drake Fortune
UTIII

Στην καταπληκτικη τιμη των 89 ευρω συνολικα.
Αλλα περιμενε να δουμε αν θα τα παρω στα χερια μου:crazy_3:

Οσο αφορα τα μενου δεν νομιζω να εχει αγγλικα και δευτερον πολυ σημαντικο ειναι οτι μπορει να μην σε αφηνει να μπεις στους ευρωπαικους servers. :pc:
Για το τελευταιο δεν ειμαι και πολυ σιγουρος και αμα εχει καποιος περισσοτερες πληροφοριες ας τις γραψει.
Άρα το ξεχνάμε.
Αν σε παρηγορεί σήμερα μου ήρθε το Drake's Fortune από Αγγλία και είχε μέσα διαφημιστικό του PSN με όλες τις νέες κυκλοφορίες, ανάμεσά τους και το GT5 Prologue. Ελπίζω να μην το έβαλαν για ξεκάρφωμα/κράχτη και να σημαίνει ότι όντως έρχεται σύντομα στην Ευρώπη.

Reaction score
4
Άρα το ξεχνάμε.
Αν σε παρηγορεί σήμερα μου ήρθε το Drake's Fortune από Αγγλία και είχε μέσα διαφημιστικό του PSN με όλες τις νέες κυκλοφορίες, ανάμεσά τους και το GT5 Prologue. Ελπίζω να μην το έβαλαν για ξεκάρφωμα/κράχτη και να σημαίνει ότι όντως έρχεται σύντομα στην Ευρώπη.
Ελπιζω οτι αφου ειναι ετοιμο σαν παιχνιδι να μην κολλησουν στην μεταφραση :crazy_1:
Οσο για το Drake's Fortune περιμενουμε τις εντυπωσεις σου :cool_4:

Reaction score
0
Παιδιά, πως κατεβάζουμε το free; Που το βρίσκουμε; Και πως κάνουμε την εγκατάσταση;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.314
Members
38.540
Νεότερο μέλος
nchoulio