GRYPHON DIABLO & 802D

Reaction score
5.719
εαν γινεται μονομποκ οπως οι πλινιους αντε να παρω 2 .

α ... μετα παμε για προ εκτος και αν εχει η ιδια μαρκα ...

Reaction score
1.788
Απάντηση: Re: GRYPHON DIABLO & 802D

κανεις δεν ξεμπερδεψε απο το μικροβιο:137:

αμα τρως καθε μερα φασιανο η αστακο θα βαρεθεις και θα ψαχνεσαι για φαγκρι η για λαυρακι..., και ματα παλι θα ψαχνεσαι για κατι διαφορετικο γιατι θα εχεις βαρεθει τα προηγουμενα.

Ο ανθρωπος συνηθιζει γευσεις, ηχους, αρωματα, ξανθιες , μελαχρινες :137:, τη διακοσμηση του, το δωματιο του, το αυτοκινητο του κλπ,κλπ:126:

αστα βραστα με την ατιμη...τη συνηθεια....
+ 1000 !!!

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Re: GRYPHON DIABLO & 802D

Δεν έγινα αντιληπτός...Δεν μιλώ για ξεχωριστές μπασοκαμπίνες που σχεδόν κάθε ηχείο που σέβεται τον εαυτό του διαθέτει...έστω ότι εσύ είχες το 802 ή το 800.
Θα τα έβαζες με sub?
Eγώ πάντως θα ήμουν αρνητικά προκατειλημμένος.

Μπα! Έχω τα 800D και τα παίζω αρκετές φορές με sub (4 X 15") ειδικά για μουσική beat!

Δεν είναι ότι λείπει το μπάσο αλλά τα 4 15" σου χτυπάνε αλλιώς τα συκώτια και φυσικά παίζω με ισοστάθμιση και εκεί είναι το ωραίο! Αλλάζεις τον ήχο ανάλογα με τα γούστα σου.

There is no such thing as too much bass!:137:

Reaction score
29.746
Απάντηση: GRYPHON DIABLO & 802D

There is no such thing as idiots also , σωτηράκη, αντε , μην με συγχίζεις πρωινιάτικα.

Reaction score
150
Re: Απάντηση: GRYPHON DIABLO & 802D

There is no such thing as idiots also , σωτηράκη, αντε , μην με συγχίζεις πρωινιάτικα.

Αχ τι κάνουν τα γηρατιά! Για ξαναδιάβασε τι έγραψες για να συγχιστείς ξανά!:143:

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: GRYPHON DIABLO & 802D

Αχ τι κάνουν τα γηρατιά! Για ξαναδιάβασε τι έγραψες για να συγχιστείς ξανά!:143:
Επειδή δεν του αρέσει να του... "χτυπάνε τα συκώτια" σε πειράζει εσένα;

:107:

Reaction score
150
Όχι αλλά τι θα πει there is no such thing as idiots? Άλλο ήθελε να πει κι άλλο έγραψε! Λες να έχει καμιά τενωντίτιδα?:137: Ευτυχώς δεν παίζει μπαγλαμά γιατί θα είχε πρόβλημα......:143:

Το σωστό νόημα θα έβγαινε με κάτι σαν "There is no such thing as too stupid".

Αυτό το νόημα πηγάζει από την γνωστή φράση του Albert Einstein:

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, ..."

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Επειδή δεν του αρέσει να του... "χτυπάνε τα συκώτια" σε πειράζει εσένα;

Δηλαδης δεν τα'ρεσει του Φουα Γκρα

Κατι σε σπληναντερο?

Reaction score
11

Όχι αλλά τι θα πει there is no such thing as idiots? Άλλο ήθελε να πει κι άλλο έγραψε! Λες να έχει καμιά τενωντίτιδα?:137: Ευτυχώς δεν παίζει μπαγλαμά γιατί θα είχε πρόβλημα......:143:

Το σωστό νόημα θα έβγαινε με κάτι σαν "There is no such thing as too stupid".

Αυτό το νόημα πηγάζει από την γνωστή φράση του Albert Einstein:

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, ..."

Νταξ' ρε παιδί μου! Γέρασε ο άνθρωπος! (Είναι και 46!!!).

:142:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Αμα παρει κανενα ραντιστικο και σας ψεκασει......

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: GRYPHON DIABLO & 802D

Μπα! Έχω τα 800D και τα παίζω αρκετές φορές με sub (4 X 15") ειδικά για μουσική beat!

Δεν είναι ότι λείπει το μπάσο αλλά τα 4 15" σου χτυπάνε αλλιώς τα συκώτια και φυσικά παίζω με ισοστάθμιση και εκεί είναι το ωραίο! Αλλάζεις τον ήχο ανάλογα με τα γούστα σου.

There is no such thing as too much bass!:137:

+ 4 15ιντσα! χαμός!:111: θα πεφτει και σοβας και θα κουνιεται ο απο πανω και ο απο κατω. Αληθεια τι λενε οι γειτονες? Ειναι συζητησιμοι η αντιδρουν στα χτυπηματα?

Reaction score
6
Re: Απάντηση: GRYPHON DIABLO & 802D

Αμα παρει κανενα ραντιστικο και σας ψεκασει......

Εαν δε ειναι απο τα Ζωνιανα :137:,εχει πολυ ....:111:πραμα να ψεκασει μπας και χαμογελασει ο κοσμος.
:142:

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: GRYPHON DIABLO & 802D

+ 4 15ιντσα! χαμός!:111: θα πεφτει και σοβας και θα κουνιεται ο απο πανω και ο απο κατω. Αληθεια τι λενε οι γειτονες? Ειναι συζητησιμοι η αντιδρουν στα χτυπηματα?
Σε μένα πέσανε οι σοβάδες με δύο 12ιντσα!

Οι γείτονες τρέξανε και μου φέρανε 50 CD και χειροποίητη μαρμελάδα δώρο, μήπως και τους επιτρέψω να ακούνε τηλεόραση στο σπίτι τους που απέχει 50 μέτρα! (Απέναντι μονοκατοικία.).

Reaction score
6
χε χε...

οταν ομως τελειωσει η μαρμελαδα...:126:???τελειωνει και το διαλειμμα που εβλεπαν τηλεοραση:111:

Επειδη εχω μια πετρα στο νεφρο (αληθεια) , ισως με 4 χ 15ιντσα και χιπ χοπ, drum&bass και τιποτα ραπ μου φυγει επιτελους η ρημαδα διασκεδαζοντας και τελικα ησυχασω...

Εδω τη σπανε με υπερηχους δε θα τη σπασουμε με σουπερ δυνατες χαμηλες συχνοτητες. Εδω σοβαδες κατεβαζουν!!:126:

Παντως πιο παλια ειχε πεσει σοβας πελατη που εβαλε τους 3 κοντραμπασιστες (δισκος αναφορας) και δοκιμαζε τις αντοχες μεγαλου ηχειου με 2χ12 ιντσα ανα καναλι.. .

Πολυ σκονη και σπασιδια ξαφνικα στο ...καθαρο και τακτοποιημενο δωματιο....:142:

Reaction score
11

χε χε...

οταν ομως τελειωσει η μαρμελαδα...???τελειωνει και το διαλειμμα που εβλεπαν τηλεοραση

Επειδη εχω μια πετρα στο νεφρο (αληθεια) , ισως με 4 χ 15ιντσα και χιπ χοπ, drum&bass και τιποτα ραπ μου φυγει επιτελους η ρημαδα διασκεδαζοντας και τελικα ησυχασω...

Εδω τη σπανε με υπερηχους δε θα τη σπασουμε με σουπερ δυνατες χαμηλες συχνοτητες. Εδω σοβαδες κατεβαζουν!!

Παντως πιο παλια ειχε πεσει σοβας πελατη που εβαλε τους 3 κοντραμπασιστες (δισκος αναφορας) και δοκιμαζε τις αντοχες μεγαλου ηχειου με 2χ12 ιντσα ανα καναλι.. .

Πολυ σκονη και σπασιδια ξαφνικα στο ...καθαρο και τακτοποιημενο δωματιο....

1)Δες και την λύση του αθλητικού ποδήλατου, (ανηφορικές διαδρομές), αν σε παίρνει.

2)Χαίρομαι που παραθέτεις περιστατικό με πτώση σοβά, γιατί όπου το λέω με κοιτάνε... παράξενα! (Ειδικά στο AVSITE!).

Reaction score
6
1.) Σε ευχαριστω CARAVELLE για τη συμβουλη!. Τωρα θυμαμαι οτι μου το ειχαν καποτε πει αλλά δεν ειχα δωσει μεγαλη σημασια γιατι δεν ειμαι βρε γα@ωτο αθλητικος τυπος πια....και καπως το ειδα κουραστικο και ισως και επικινδυνο για την ..ηλικια...

Ειδικα οταν μου ειπαν απο την KRELL οτι ο πρωην διευθυνων συμβουλος της που ερχοταν και στα show εδω στην Ελλαδα,, εφυγε απο τη ζωη , μετα απο εμφραγμα ενω εκανε ...ποδηλατο. Ο συχωρεμενος DEAN ROUMANIS (ελληνικης καταγωγης ) και φιλος μου, ηταν αθλητικος τυπος, δεν επινε, δεν καπνιζε, ηταν αδυνατος και ..καλοζωισμενος .Σαν χομπυ ειχε την ...ποδηλασια.

Παλια (νεος) εκανα ποδηλατο και ημουν μια χαρα, μετα καθιστικη ζωη , κανενα τσιμπουσι..., πολυωρες ακροασεις λογω χομπυ κλπ. που ολα αυτα δε βοηθανε...KAI NA οι πετρες...Λεω να κανω κατι γιαυτο και να παρω κανενα ποδηλατο και με προσοχη να κανω καμμια βολτα. Μαλλον καλο θα μου κανει η θα... με στειλει....

2.) Δεν ειναι η πρωη φορα που πεφετει σοβας απο το ταβανι.

Θυμαμαι εναν αλλο φιλο δικηγορο που ζει σε νεοκλασσικο σπιτι...που μου ελεγε για το σοβα του ταβανιου που επεσε μαζι με κατι διακοσμητικα γυψινα.....:128:

Οπως και μια αλλη περιπτωση που επεσε ενα γυαλινο διακοσμητικο απο ενα τζαμενιο ραφι ...και .....τα υπολοιπα τα φανταζεσαι....

Αυτο λιγο λιγο μετακινειτο (απο τα μπασα) στο γυαλιστερο τζαμι του ραφιου μεχρι που τελικα το ραφι..τελειωσε...και το διακοσμητικο επεσε κατω και εσπασε...:142:

Φαντασου τη γυναικα του....:141:...

Reaction score
11

1.) Σε ευχαριστω CARAVELLE για τη συμβουλη!. Τωρα θυμαμαι οτι μου το ειχαν καποτε πει αλλά δεν ειχα δωσει μεγαλη σημασια γιατι δεν ειμαι βρε γα@ωτο αθλητικος τυπος πια....και καπως το ειδα κουραστικο και ισως και επικινδυνο για την ..ηλικια...

Ειδικα οταν μου ειπαν απο την KRELL οτι ο πρωην διευθυνων συμβουλος της που ερχοταν και στα show εδω στην Ελλαδα,, εφυγε απο τη ζωη , μετα απο εμφραγμα ενω εκανε ...ποδηλατο. Ο συχωρεμενος DEAN ROUMANIS (ελληνικης καταγωγης ) και φιλος μου, ηταν αθλητικος τυπος, δεν επινε, δεν καπνιζε, ηταν αδυνατος και ..καλοζωισμενος .Σαν χομπυ ειχε την ...ποδηλασια.

Παλια (νεος) εκανα ποδηλατο και ημουν μια χαρα, μετα καθιστικη ζωη , κανενα τσιμπουσι..., πολυωρες ακροασεις λογω χομπυ κλπ. που ολα αυτα δε βοηθανε...KAI NA οι πετρες...Λεω να κανω κατι γιαυτο και να παρω κανενα ποδηλατο και με προσοχη να κανω καμμια βολτα. Μαλλον καλο θα μου κανει η θα... με στειλει....

2.) Δεν ειναι η πρωη φορα που πεφετει σοβας απο το ταβανι.

Θυμαμαι εναν αλλο φιλο δικηγορο που ζει σε νεοκλασσικο σπιτι...που μου ελεγε για το σοβα του ταβανιου που επεσε μαζι με κατι διακοσμητικα γυψινα.....:128:

Οπως και μια αλλη περιπτωση που επεσε ενα γυαλινο διακοσμητικο απο ενα τζαμενιο ραφι ...και .....τα υπολοιπα τα φανταζεσαι....

Αυτο λιγο λιγο μετακινειτο (απο τα μπασα) στο γυαλιστερο τζαμι του ραφιου μεχρι που τελικα το ραφι..τελειωσε...και το διακοσμητικο επεσε κατω και εσπασε...:142:

Φαντασου τη γυναικα του....:141:...

Επειδή ασχολούμαι χρόνια με το ποδήλατο, ένα μπορώ να πω υπεύθυνα: μόνο κατόπιν ιατρικής γνωμάτευσης!

Και 'γω το βρίσκω απλό και πιθανό να υπάρχουν συντονισμοί με το βαθύ μπάσο. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί προκαλεί τόση εντύπωση όταν το λέω.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Γιατι οι περισσοτεροι ακουνε ρηχο μπασο στο σπιτι τους

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members