GRYPHON DIABLO & 802D

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: GRYPHON DIABLO & 802D

Ψιτ, άμα δε σ' αρέσει ο Κρελλ, ξέρω ένα καλό χυτήριο στο Βόλο. Φτιάχνει κάγκελα και στύλους... :136:
Και συ βρε Βρουτε...Γιουδα Ισκαριωτη???????:143::143:

Θα φωναξω τους φιλους μου

να σε βαρεσουνε που μου βριζεις τον τελικο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: GRYPHON DIABLO & 802D

Καλώς την πέρδικα. Τι έγινε τον έβαλες τον ΚΡΕΛ για ύπνο; Του είπες ένα παραμυθάκι να κοιμηθεί ήσυχος; :137:

...
Αντρα μου εσυ........

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.260
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: GRYPHON DIABLO & 802D

Πίσω από σας ποιος είναι ο Oppoστόλης; :138:

Reaction score
29.747

ΡΕ μουστόγρια εσυ δεν ντρέπεσαι? ναι ναι στον βλάσση μιλάω , ρε άντρακλα σε παίρνουν αγκαλιές ? ?????
Λάθος τον τσαρουχά ενοούσα , ρε νίκο σε παίρνει αγκαλιές η μουστόγρια?

Reaction score
6
Αφου ο Βλασης σηκωνει τον Κρελλ και ειναι εκπαιδευμενος τελευταια δε θα σηκωνει εναν ανδρα 1,90!!:111::135:

πισω τους ο μαυρος κοιταει τον Κρελλ που ειναι περιτριγυρισμενος απο τις 3 κοπελες που ειχε φερει ο Βλασης απο την πισινα.:131:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434

Ρε μούργο βλάσση όπου μπαίνεις τα κάνεις μούσκεμα.?
Μιλάμε για ένα απ τα καλύτερα σεξουαλικά υπονοούμενα που διάβασα έβερ:143:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

ΡΕ μουστόγρια εσυ δεν ντρέπεσαι? ναι ναι στον βλάσση μιλάω , ρε άντρακλα σε παίρνουν αγκαλιές ? ?????
Λάθος τον τσαρουχά ενοούσα , ρε νίκο σε παίρνει αγκαλιές η μουστόγρια?

Βρε Γιαννη....δεν ξεραμε ποιος θα αποκρουσει πρωτος την μπαλια απο απεναντι....

Reaction score
777
Μην υπερβάλλεις κι εσύ βρε. Κατ' αρχάς αν κάνεις τις σωστές παρεμβάσεις στο χώρο σου δεν χρειάζεται να κόψεις τίποτα. Μακάριοι όσοι μπορούν να βάλουν σε ένα χώρο ηχητική πηγή πλήρους φάσματος κι ας είναι άχρηστη. Επιπλέον, ποιός είπε ότι τα 802 δεν βγάζουν τίποτα κάτω από τους 34 κύκλους; Τέλος, με την ευαισθησία που έχει αυτό το ηχείο, με ένα απλό ενισχυτικό μπορεί να σε κουφάνει με συχνότητες κάτω των 40 κύκλων. Πλάκα με κάνετε;

...
α νόμιζα οτι το
Frequency range -6dB at 27Hz and 33kHz
αναφερόταν σε αποκοπή με φίλτρο.οκ.
πάντως αν θεωρήσουμε οτι ο μέσος μηχανικός της εταιρειας γνωρίζει πως το ηχείο προορίζεται για οικιακό χώρο μία αποκοπή δέν είναι και τόσο κακή ιδέα.

επισης έχω ακούσει το 800d με lepai ta2020.δέν θα πιστεύατε το αποτέλεσμα!!!πραγματικά!!!αλλα τί λέω...φυσική είναι.90db το ένα βατ.δέν φτάνει λέτε?:137:

D

Deleted member 23222

Guest
Απάντηση: Re: GRYPHON DIABLO & 802D

α νόμιζα οτι το
Frequency range -6dB at 27Hz and 33kHz
αναφερόταν σε αποκοπή με φίλτρο.οκ.
πάντως αν θεωρήσουμε οτι ο μέσος μηχανικός της εταιρειας γνωρίζει πως το ηχείο προορίζεται για οικιακό χώρο μία αποκοπή δέν είναι και τόσο κακή ιδέα.

επισης έχω ακούσει το 800d με lepai ta2020.δέν θα πιστεύατε το αποτέλεσμα!!!πραγματικά!!!αλλα τί λέω...φυσική είναι.90db το ένα βατ.δέν φτάνει λέτε?:137:
Δεν φαντάζεσαι τι ολέθριο θα ήταν ένα φίλτρο στη χαμηλή?
Μόνο και μόνο λόγω της οικιακής χρήσης.

D

Deleted member 23222

Guest
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: GRYPHON DIABLO & 802D

Γιατί θα ήταν ολέθριο; Για πες!

...
Γιατί η όποια ηχητική πληροφορία όσο εξασθενημένη και αν είναι να κοπεί?
Ποιό το όφελος?

Reaction score
29.747

Πέρα απο το κρος , δε νομίζω κανένας κατασκευαστής να βάζει φίλτρο στις χαμηλές, δεν στέκει αυτό ρε παιδιά.Υπάρχει η φυσική αποκοπή των μονάδων με την φυσική κλίση που είναι αρκετή.

Reaction score
777
Re: Απάντηση: GRYPHON DIABLO & 802D

Πέρα απο το κρος , δε νομίζω κανένας κατασκευαστής να βάζει φίλτρο στις χαμηλές, δεν στέκει αυτό ρε παιδιά.Υπάρχει η φυσική αποκοπή των μονάδων με την φυσική κλίση που είναι αρκετή.
πράγματι, υπάρχει κάποια φυσική αποκοπή.αλλα δέν είναι αρκετή ετσι ώστε να μήν καταστρέψει το αποτέλεσμα.οπότε το ερώτημα μου παραμένει.
γιατί όχι αποκοπή όταν οι συχνότητα των 25hz μας χαλάει το αποτέλεσμα και σαν άποψη χώρου αλλα και ως μεγάφωνο.
σε ένα παραδίπλα θρέντ ο ίαρ παρέθεσε κάποιες μετρήσεις παραμόρφωσης.είδες τα νούμερα:109:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead