GRYPHON DIABLO & 802D

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: GRYPHON DIABLO & 802D

Επειδή ασχολούμαι χρόνια με το ποδήλατο, ένα μπορώ να πω υπεύθυνα: μόνο κατόπιν ιατρικής γνωμάτευσης!

Και 'γω το βρίσκω απλό και πιθανό να υπάρχουν συντονισμοί με το βαθύ μπάσο. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί προκαλεί τόση εντύπωση όταν το λέω.

:107:
σε ποιόν προκάλεσε εντύπωση?μπορώ να σου παράγω συντονισμούς με ηχεία των 150 ευρώ.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844
Απάντηση: GRYPHON DIABLO & 802D

Τι απόκριση έχουν τα ηχεία σου;

:111:
Τα ρωταω αλλα δεν μ'αποκρινονται:114:

Ειναι ιδιοκατασκευη ,σχεδιο troels gravensen, και δεν μπορω να σου απαντησω μετα βεβαιοτητας.Με ενα 8αρι ομως δεν νομιζω να πολυβυθιζονται.

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Re: GRYPHON DIABLO & 802D

+ 4 15ιντσα! χαμός!:111: θα πεφτει και σοβας και θα κουνιεται ο απο πανω και ο απο κατω. Αληθεια τι λενε οι γειτονες? Ειναι συζητησιμοι η αντιδρουν στα χτυπηματα?

O σοβάς ακόμα εντάξει είναι! Πρόσφατα όμως μου βγήκε το βύσμα του καλωδίου ρεύματος από τον projector μετά από έντονες δοκιμές των sub!

Επαθα φρίκη γιατί έσβησε το μηχάνημα και δεν άναβε και τελικά βάζω σκάλα και είχε χαλαρώσει το βύσμα! Φαίνεται η μεταλική του βάση την ακούει με τα σαμπ!

D

Deleted member 23222

Guest
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: GRYPHON DIABLO & 802D

Σε μένα πέσανε οι σοβάδες με δύο 12ιντσα!

Οι γείτονες τρέξανε και μου φέρανε 50 CD και χειροποίητη μαρμελάδα δώρο, μήπως και τους επιτρέψω να ακούνε τηλεόραση στο σπίτι τους που απέχει 50 μέτρα! (Απέναντι μονοκατοικία.).

Σκέφτηκες μήπως έχεις πρόβλημα κατασκευαστικό με τους σοβάδες?:142::142:

D

Deleted member 23222

Guest

Δηλαδή άμα φτιάξω ένα συνεργειάκι τσάκα τσάκα θα κονομήσω...ρε πως και δεν το σκέφτηκα τέτοιους καιρούς...:410:

Reaction score
777
O σοβάς ακόμα εντάξει είναι! Πρόσφατα όμως μου βγήκε το βύσμα του καλωδίου ρεύματος από τον projector μετά από έντονες δοκιμές των sub!

Επαθα φρίκη γιατί έσβησε το μηχάνημα και δεν άναβε και τελικά βάζω σκάλα και είχε χαλαρώσει το βύσμα! Φαίνεται η μεταλική του βάση την ακούει με τα σαμπ!
ψιτ.εσύ με τα σάμπ που έχεις δέν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να μήν έχεις σεισμικά φαινόμενα.αδύνατον!!!!!
εδώ με το 800 μόνο...το ακούω απο το δίπλα δωμάτιο καμία φορά και πραγματικά το χαμηλό του με ενοχλεί. δέν έχω ξανανιώσει τέτοια ενόχληση.ίσως κάτι μηχανάκια...
Σκέφτηκες μήπως έχεις πρόβλημα κατασκευαστικό με τους σοβάδες?:142::142:
κοίτα ο κάραβελ πρέπει να έχει κατσαβιδιάσει μέχρι και τα πόμολα απο τις πόρτες.επειδή όμως βίδωσε βίδωσε έρχεται και το πετσικάρισμα μάλλον κάτι τέτοιο θα έπαθε...:138:

Reaction score
11

Τα ρωταω αλλα δεν μ'αποκρινονται:114:

Ειναι ιδιοκατασκευη ,σχεδιο troels gravensen, και δεν μπορω να σου απαντησω μετα βεβαιοτητας.Με ενα 8αρι ομως δεν νομιζω να πολυβυθιζονται.
Άρα ιδού η απάντηση στο αρχικό σου ερώτημα.

("Γιατι οι περισσοτεροι ακουνε ρηχο μπασο στο σπιτι τους").

Reaction score
4.302

Μακη οσον αφορα την ουσια της ερωτησης σου η γνωμη μου ειναι να κανεις υπομονη. Τα χρηματα που σκοπευεις να δωσεις ειναι πολλα.

Εχουν γραφτει αρκετα για τους συνδιασμους που μπορεις να κανεις και πλεον πρεπει να αφησεις καποιο χρονο για να επεξεργαστεις ωριμα ολες τις προτασεις. Ευκαιριες παντα θα υπαρχουν και πιθανον καλλυτερες απο την υπαρχουσα.

Απλα ειναι καλλυτερα να ειναι ξεκαθαρο μεσα σου τι πραγματικα θα πας να κανεις και μετα αναλογως να κινηθεις. Οι λυσεις της ιδιας εταιριας (B&W) σε CLASSE η αν ετοιμαζει κατι σε ενεργη ενισχυση ειναι ακρως ενδιαφερουσες. Παντως τετοια ηχεια δεν πουλιουνται (καπου πηρε το ματι μου οτι κανεις και τετοιες σκεψεις)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt