H ΩΡΑ ΤΗΣ B&W για το IPOD

Reaction score
7.110
Kαι το πιο σημαντικο,εχει και εισοδο aux οποτε μπορουμε να συνδεσουμε εκει το high-end cdplayer μας και να ακουμε την ΑΣΥΜΠΙΕΣΤΗ μουσικη μας στο εξοχικο,στις διακοπες και γενικα οπου δεν μπορουμε να κουβαλαμε ολο το συστημα μας.

Reaction score
19
Re: Απάντηση: H ΩΡΑ ΤΗΣ B&W για το IPOD

Πάντως, το ότι παρέμεινε η προσωπική επίθεση σε βάρος μέλους, χωρίς να σχολιαστεί και να παρατηρηθεί από τους συντονιστές, είναι από απαράδεκτο μέχρι ύποπτο.
Και επειδή έχω μάθει να τα λέω έξω απ τα δόντια, όποιος συντονιστής θίγεται απ αυτό που λέω, να βγει δημοσίως να με προκαλέσει, να πω τι εννοώ (αν δεν το κατάλαβε)
Οι ανοχές φίλε μου προφανώς και είναι σχετικές. Φαντάζομαι αν η "επίθεσή" μου ήταν τόσο αναίτια τώρα θα έψαχνα το account μου. Αλλά μου κάνει εντύπωση που έχεις σταθεί τόσο στον χαρακτηρισμό μου και κλείνεις τα μάτια στο γιατί τον δέχτηκε. Δε θα κάτσω να αναλύσω τη συστηματική συμπεριφορά του εν λόγω, αλλά αν βάλεις τα πράγματα σε μια ζυγαριά θα καταλάβεις πως ο καθένας ό,τι θερίζει σπέρνει... Το λάθος μου ήταν ότι το ποτήρι μου ξεχείλισε σε λάθος θρέντ και έτσι φάνηκε αναίτιο.

Τώρα, αν προσβλήθηκες τόσο πολύ επειδή χρησιμοποιήσα ως σχήμα λόγου τα εξοχικά για να δώσω έμφαση στο ότι υπάρχουν και οικονομικά συμφέροντα που κάποιοι τα υπερασπίζονται μέχρι ανοησίας, κάνε με ignore να μη σου χαλάω τη μέρα.

Reaction score
0
Απάντηση: H ΩΡΑ ΤΗΣ B&W για το IPOD

Είμαι επίσης κατά του ignore.
Θεωρώ ότι ότι γράφει ο καθένας μας, πρέπει να διαβάζεται.
Δεν σε ξέρω, το ίδιο θα έγραφα κι αν σε ήξερα.
Το θέμα είναι σοβαρό. Θα σε παρακαλούσα λοιπόν να βρεις τα μηνύματα του Luxman που σε οδήγησαν σε αυτό το συμπέρασμα.
Και οι συντονιστές είναι υποχρεωμένοι, να ψάξουν να βρουν αν ο Luxman έχει κάνει κάτι που να δικαιολογεί αυτό που γράφεις.
Μέχρι τότε, εξακολουθώ και υποστηρίζω, ότι η επίθεση που έκανες είναι προσωπική και την θεωρώ απαράδεκτη, το ίδιο και η συμπεριφορά των συντονιστών της κατηγορίας.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Όχι βρε Δημήτρη...
Εγώ λέω αν υπάρχουν διάφορα θέματα επί προσωπικού, να λυθούν εκτός των σελίδων του site. Ο καθένας έχει την άποψή του και για τα μέλη και για τους συντονιστές αλλά μέχρις εκεί. Τα υπόλοιπα θα παρακαλούσα με pm ή τηλεφωνικά...

Reaction score
81
Θεωρώ λοιπόν, ότι κινήσεις σαν το Zeppelin δεν εκπηγάζουν από την ανάγκη που νιώθουν οι κατασκευαστές να περάσουν την ιδέα του high end στον πολύ κόσμο, αλλ' απλώς να διευρύνουν την παραγωγική τους γκάμα οριζοντίως, προς όφελος των πωλήσεων, ακόμη κι αν τα προϊόντα τους έχουν ανατεθεί σε υποκατασκευαστή της Κίτρινης μάστιγας.
Το ZEPPELIN όπως καί άλλες συναφείς συσκευές απο εταιρείες του High-End δεν είναι συσκευή High-End. Αυτό νομίζω είναι προφανές.

Είναι όμως ο Δούρειος Ιππος με τον οποίο οι εταιρείες όχι μόνο θα "διευρύνουν την παραγωγική τους γκάμα οριζοντίως, προς όφελος των πωλήσεων, ακόμη κι αν τα προϊόντα τους έχουν ανατεθεί σε υποκατασκευαστή της Κίτρινης μάστιγας " αλλά - το σημαντικότερο - θα εξοικειώσουν τον νεαρό καταναλωτή με εταιρίες και προϊόντα άγνωστα προς αυτούς.

Ποιός 15χρονος ή 15χρονη γνωρίζει την Focal την Krell ή την Β&W ?

Reaction score
14
Aν εξαιρέσουμε κλασσικά ακούσματα σε high end recordings και κάποιες σπάνιες jazz ηχογραφήσεις με πολύ υψηλή δειγματοληψία , η κωδικοποίηση AAC 256 που μπορείς να κάνεις import ένα αρχείο σε λογικό μέγεθος μέσα στο ipod είναι απλά έξοχη στο 90% + των μουσικών αρχείων και ειδών μουσικής.

Πολύ μεγάλη ευκολία και 9 στους 10 δεν έχουν ούτε τη δυνατότητα ούτε τις ικανότητες να ξεχωρίσουν τις ελάχιστες διαφορές από τα .wav...

Το συγκεκριμένο , υπέροχο , προιόν συνδυάζει την ποιοτική αναπαραγωγή μιας πηγής που μπορεί να έχει από ελλεινά mp3 μέχρι ασυμπίεστα αρχεία..

Δεν θα έπρεπε καν να γίνεται θέμα.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: H ΩΡΑ ΤΗΣ B&W για το IPOD

Η ειδηση ειχε περασει ασχολιαστη αλλα δε ξερω αν εφταιγε το οτι δεν ειχαν ανακοινωθει οι εκλογες ή οτι απλα το θεμα ηταν στα Αγγλικα.:pc:
Δε νομίζω να έφταιγαν τα Αγγλικά. Αρχικά το thread είχε μία φωτογραφία σαν την παρακάτω:

Ε, του φούστη, και Αγγλικά να μην ξέρεις καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται... :crazy_1:

Mάλλον θέμα timing ήταν. :cool_4:

Reaction score
3.580
To 10-20% των σημερινών ipondάκηδων θα συντηρεί την αγορά του audio και του hiend μετά από μια δεκαετία. Υποψήφιοι πελάτες δηλαδή.
Και θα είναι πολλοί , πάρα πολλοί.

Θα πλακώσουν και οι βλάχοι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.083
Members
38.527
Νεότερο μέλος
argiristheo