H ζυγαριά...

Reaction score
36
Μήπως είναι κάτι σαν συμπλήρωμα διατροφής (που το έχουμε ανάγκη μόνο όταν βλέπουμε ταινία)??? :lol: :lol:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
dream_GR said:
Μπορεί κανείς να δεί ταινία χωρίς ένα κουβά ποπ-κορν???

Τελικά τι κάνει το ποπ-κορν απαραίτητο συμπλήρωμα ταινίας?

Ξέρει κανείς?? Λαιμαργία, απόλαυση τί είναι???
Μήπως ο άνθρωπος θέλει να ικανοποιεί και τις 5 αισθήσεις ταυτόχρονα; Βλέπεις-ακούς ταινία, πιάνεις-μυρίζεις-τρως ποπ κόρν..

Αν έχω δίκιο, η παρακολούθηση της ταινίας "Η έκτη αίσθηση" με συνοδεία ποπ-κορν θα πρέπει να είναι η απόλυτη εμπειρία!

Reaction score
3
Ακόμη να μην ξεχνάμε ότι γενικότερα το φαγητό είναι επιστήμη.
Απο το μαγείρευμα και το σερβίρισμα,μέχρι να καταναλωθεί.
Θυμάστε το λυρικό και μυρωδάτο έργο,"Πολιτικη κουζίνα",αλλά και το εκτός οριων ,"Μεγάλο φαγοπότι"?... :) :lol: :lol:
Και τα δύο προσεγγίζουν το φαγητό απο διαφορετική σκοπιά... :lol: :lol: :lol:

Πάντα όμως,η ζυγαριά,όπως λέμε ο πέλεκης,καραδοκεί... :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Γιατι πρεπει ενα νοστιμο φαγητο να ειναι και επιβαρυντικο στην ζυγαρια μας βρε παιδια? Υπαρχουν τοσα φαγητα και τροποι μαγειρευματος που δεν επιβαρυνουν ουτε την ζυγαρια, ουτε τον οργανισμο μας, χωρις να μας στερουν το παραμικρο απο την απολαυση, αντιθετως μαλιστα. Ακομα και κλασικα πιατα που εχουν τεραστια ποσοτητα σε θερμιδες μπορουν να μετατραπουν σε "ακακα", με πολυ λιγοτερες θερμιδες και ολη την νοστιμια! Το φαγητο ειναι απολαυση, που ομως δεν πρεπει να μας στερει αλλες απολαυσεις... :wink: Ορεξη να υπαρχει...

Reaction score
3
Ακριβώς Λευτέρη.
Υπάρχουν τροφές,αλλά και συνδιασμοί τροφίμων που όχι μόνο δεν παίρνεις κιλά,αλλα μπορεί και να χάσεις. :)
Το κρέας με πατάτες φυσικά δεν είναι ο καλύτερος συνδιασμός αδυνατίσματος... :lol: :lol: :lol:

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
Ακριβώς Λευτέρη.
Υπάρχουν τροφές,αλλά και συνδιασμοί τροφίμων που όχι μόνο δεν παίρνεις κιλά,αλλα μπορεί και να χάσεις. :)
Το κρέας με πατάτες φυσικά δεν είναι ο καλύτερος συνδιασμός αδυνατίσματος... :lol: :lol: :lol:
Eξαρταται βεβαια πως ειναι μαγειρεμενα, τι κρεας ειναι, οι πατατες να μην ειναι τηγανητες, η ποσοτητα,  κλπ. Οσο για το αλλο, το οτι υπαρχουν τροφες που αδυνατιζουν, εξαρταται παλι απο τον σωματοτυπο του καθενος και απο την ζωη που κανει.
Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω παντως, ειναι, γιατι στις γιορτες πρεπει να κατεβαζουμε τον ακατεβαστο και μετα να νοιωθουμε χαλια... Και ενταξει. Ας παει στο καλο, να τον κατεβασουμε. Και εγω καθημερινα τον κατεβαζω. Τουλαχιστον, αφου σ'αρεσει το φαι, φαε, αλλα φαε κατι πιο υγειινο βρε παιδι μου!!!! Το Πασχα π.χ. ενω θα εχω και κατσικακι σουβλιστο, εγω θα φαω κοτοπουλακι στα καρβουνα. Ποσο? Βρε ολο θα το φαω!!!! Μαζι με μια γαβαθα τζατζικακι!(Κανονας για να ριχνεις γκομενες Νο 67, βλεπε αλλο thread)  :mrgreen: Και νοστιμοτατο ειναι και θρεπτικοτατο και δεν σου βουλωνει τις... αρτηριες. :roll:  Και ασε τους αλλους να προσπαθουν να την βγαλουν με σοδες και να λενε οτι σκασανε...

Reaction score
0
Γιωργος Ανδρεαδης said:
Δεν ξερω, αλλα εχω την εντυπωση οτι ολα ειναι θεμα οργανισμου και μεταβολισμου,...
μ@μώ τον μεταβολισμό μου...

Reaction score
7
Μαμώ τα κιλά μου...Αν όσο πιο βαρύς είσαι είσαι και πιο ελκυστικός τότε εγώ είμαι ο δίδυμος αδερφός του Μπράντ Πίτ...

Reaction score
14
kaizen said:
Επειδή οι ερωτικοί άντρες φαίνονται, η δική μου γράφει 69+69...
2 σε 1 ποιός είσαι ο Βιντάλ Σασούν (Vidal Sassoon)!!!!

Reaction score
3
Μιλάμε τώρα για πολύ ερωτικά κιλά. :)
Ομως θα μπορέσουμε και μετά τον σουβλιστό οβελία να είμαστε στα ίδια ερωτικά κιλά,ή θα έχουμε ερωτικές αυξομειώσεις?!!! :lol: :lol: :lol:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members
38.526
Νεότερο μέλος
Vaslamp