- Reaction score
- 36
Μήπως είναι κάτι σαν συμπλήρωμα διατροφής (που το έχουμε ανάγκη μόνο όταν βλέπουμε ταινία)???

Μήπως ο άνθρωπος θέλει να ικανοποιεί και τις 5 αισθήσεις ταυτόχρονα; Βλέπεις-ακούς ταινία, πιάνεις-μυρίζεις-τρως ποπ κόρν..dream_GR said:Μπορεί κανείς να δεί ταινία χωρίς ένα κουβά ποπ-κορν???
Τελικά τι κάνει το ποπ-κορν απαραίτητο συμπλήρωμα ταινίας?
Ξέρει κανείς?? Λαιμαργία, απόλαυση τί είναι???
Eξαρταται βεβαια πως ειναι μαγειρεμενα, τι κρεας ειναι, οι πατατες να μην ειναι τηγανητες, η ποσοτητα, κλπ. Οσο για το αλλο, το οτι υπαρχουν τροφες που αδυνατιζουν, εξαρταται παλι απο τον σωματοτυπο του καθενος και απο την ζωη που κανει.Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Ακριβώς Λευτέρη.
Υπάρχουν τροφές,αλλά και συνδιασμοί τροφίμων που όχι μόνο δεν παίρνεις κιλά,αλλα μπορεί και να χάσεις.
Το κρέας με πατάτες φυσικά δεν είναι ο καλύτερος συνδιασμός αδυνατίσματος...![]()
![]()
![]()
μ@μώ τον μεταβολισμό μου...Γιωργος Ανδρεαδης said:Δεν ξερω, αλλα εχω την εντυπωση οτι ολα ειναι θεμα οργανισμου και μεταβολισμου,...
Λες αλήθεια,ή απλώς σου αρέσει το νούμερο?Γιωργος Ανδρεαδης said:69 κιλα γραφει.... για εμενα
Είπαμε,αλλά όχι και τόσο ερωτικοί...kaizen said:Επειδή οι ερωτικοί άντρες φαίνονται, η δική μου γράφει 69+69...
2 σε 1 ποιός είσαι ο Βιντάλ Σασούν (Vidal Sassoon)!!!!kaizen said:Επειδή οι ερωτικοί άντρες φαίνονται, η δική μου γράφει 69+69...