H ζυγαριά...

V

VIDEOMIX

Guest
Νηστεία και προσευχή τώρα και την Κυριακή του Πάσχα, φάτε, φάτε, φάτεεεεεεεεεεεεε........................

Reaction score
3
KELLER XRISTINA said:
Αρνουμαι να συμμετασχω. 8)
Χριστίνα,μην σε πιάνει άγχος.
Εάν κάτι δεν σου πάει καλά μετά το Πάσχα,ζυγίσου με το ένα πόδι επάνω στην ζυγαριά και το άλλο κάτω. :wink:
Πως νομίζεις κάνω εγώ και τους ξεγελάω όλους?!!! :lol: :lol: :lol:

Reaction score
3
Γιωργος Ανδρεαδης said:
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
Εγώ πάντως θέλω να δω τον Γενικό μετά το Πάσχα,όταν θα έχει γυρίσει απο το "αγαπημένο του" νησί... :twisted: :wink: :lol: :lol: πόσο ψήλωσε... :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Γιατι; Προκειται να ψηλωσει; Θα τον κυνηγαει κανενας και θα προσπαθει να ξεφυγει (ουπς, σκονταψα!)
Αυτό θα το μάθουμε μετά το Πάσχα. :wink:

Ε και πρόσεχε όταν περπατάς... :lol:

Reaction score
62
Εγώ είμαι 82 και θα πάω 84 - 85 Στάνταρ! Αλλά δεν παίρνω λίπος. Τα κόκκαλά μου βαραίνουν!!!! :lol:

V

VIDEOMIX

Guest
VIDEOMIX said:
Νηστεία και προσευχή τώρα και την Κυριακή του Πάσχα, φάτε, φάτε, φάτεεεεεεεεεεεεε........................
ΠΡΟΣΟΧΗ όμως μήπως μετά απο αυτό σου (μας) πέσει βαριά η σούβλα... :lol: :lol: :lol:
Δευτέρα του Πάσχα θα πας εσύ για cross και εγώ για γύρους στο γήπεδο ποδοσφαίρου. Ποιός θα χάσει τα περισσότερα δεν ξέρω!!! 8)

Reaction score
17.617
KELLER XRISTINA said:
Αρνουμαι να συμμετασχω. 8)
Χριστίνα,μην σε πιάνει άγχος.
Εάν κάτι δεν σου πάει καλά μετά το Πάσχα,ζυγίσου με το ένα πόδι επάνω στην ζυγαριά και το άλλο κάτω. :wink:
Πως νομίζεις κάνω εγώ και τους ξεγελάω όλους?!!! :lol: :lol: :lol:
Γιωργο,εχω βαρεθει με τα στερεοτυπα στην Ελλαδα.Μολις πατησω το ποδι μου εκει,το μονο προφανες στους συγγενεις και φιλους ειναι η εξωτερικη εμφανιση!Η θα εχεις αδυνατισει,κατα τη γνωμη τους, η θα εχεις παχυνει.Την συμπεριφορα αυτη,την παρομοιαζω με το σχολιο που κανει κανεις για τον καιρο οταν δεν μπορει να πρωτοτυπισει.Απλα,σε κουβεντα να βρισκομαστε...

Προσωπικα,δεν ασχολουμαι με το περιτυλιγμα ενος ανθρωπου αλλα με την ουσια του.Απο τη στιγμη που νοιωθουμε καλα με το βαρος που κουβαλαμε,δεν μας δημιουργει ψυχολογικα προβληματα η δεν επιβαρυνει την υγεια μας....γιατι να αγχωνομαστε? Εξαλλου τι ειναι το βαρος ενος ανθρωπου? Δεν ειναι  ενα στοιχειο απλως που μας δειχνει  με ποια δυναμη μας ελκει η γη προς το κεντρο της? :wink:

Εαν παλι δουμε το θεμα αυτο μεσα απο το πρισμα των απολαυσεων......ποσες απολαυσεις μας εχουν μεινει που δεν δημιουργουν και τυψεις? :)

Για να μην καταληξουμε και σε λαθος συμπερασματα :lol: :lol:  το ΒΜΙ μου λεει οτι βρισκομαι στα φυσιολογικα πλαισια  ΚΑΙ διχως στερησεις! 8)

Reaction score
3
VIDEOMIX said:
VIDEOMIX said:
ΠΡΟΣΟΧΗ όμως μήπως μετά απο αυτό σου (μας) πέσει βαριά η σούβλα... :lol: :lol: :lol:
Δευτέρα του Πάσχα θα πας εσύ για cross και εγώ για γύρους στο γήπεδο ποδοσφαίρου. Ποιός θα χάσει τα περισσότερα δεν ξέρω!!! 8)
Δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορώ να κάνω με την μοτ/τα,τρέξιμο ή κολύμπι όμως θα κάνω. :)

Reaction score
3
Χριστίνα,έτσι όπως το θέτεις είναι λογικό.
Εάν τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας και κατ'επέκταση με το σώμα μας,είμαστε οι καλύτεροι.
Ομως να το δούμε και λίγο χιουμοριστικά και ας μην τα παίρνουμε όλα στα σοβαρά. 8) :)
Εάν σκεφθούμε ακόμη πως "ότι απαγορεύεται είναι και πιό γλυκό",ε τότε πρέπει κάποιος να μας θυμίζει μερικά πράγματα,για το καλό μας... :lol: :lol: :lol:
Αλλωστε δεν υπάρχουν χοντροί.Κοντοί είναι... :lol: :lol: :lol:
Μήν ξεχνάμε και τον κανόνα του σύμπαντος,πως όποιος χάνει κιλά,κάποιος άλλος στον πλανήτη τα παίρνει... :lol: :lol: :lol: και ελπίζω να μην είμαι εγώ... :)

Reaction score
36
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Τα δικα μου ειναι πολυ πιο απλα.
Τα τελευταια 25 χρονια ειμαι μεταξυ 67 και 70 κιλων.
Οτι και να φαω , και ενα βοδι την ημερα , μενω παντα το ιδιο.
Μηπως θελετε να σας πω τωρα και την ασκηση που με κραταει στα ιδια κιλα?
Ανδρέα πρέπει να ανήκουμε στην ίδια κατηγορία ...(εγώ παίζω σε λίγο λιγότερη κλίμακα 66-69 Kg),
τα τελευταία 10 χρόνια.
Και σκεφτείτε... μερικές φορές τρώω για βράδυ λιγο πριν πέσω για ύπνο. Τι πράμα είναι τούτο .....
να μην μπορώ να πάρω κιλά ?
Κάποτε πήρα συσκευασίες (οχι ουσίες :mrgreen: :mrgreen: ) για αυξησης βάρους !!!.
Η "συσκευασία" έγραφε αύξηση βάρους απο 2-6 Kg (με βάση την δοσολογία κράταγε 20 μέρες).
Και εγώ πήρα εκείνη την περίοδο 0,5 Kg ........ και σιγά μην ήταν απο την "συσκευασία",
μάλλον θέμα τουαλέτας πρέπει να ήταν.

Reaction score
36
KELLER XRISTINA said:
Προσωπικα,δεν ασχολουμαι με το περιτυλιγμα ενος ανθρωπου αλλα με την ουσια του.
Και αυτό είναι το πιο σωστό πιστεύω, δεν είναι ωραίο να διαλέγεις με βάση, την "συσκευασία", γιατί συνήθως το "δώρο" είναι φόλα..
Νατην πάλι η "συσκευασία" ..... :shock:

Reaction score
0
Μήν ξεχνάμε και τον κανόνα του σύμπαντος,πως όποιος χάνει κιλά,κάποιος άλλος στον πλανήτη τα παίρνει... :lol: :lol: :lol: και ελπίζω να μην είμαι εγώ... :)
Μην αγχώνεσαι... εγώ είμαι....

Reaction score
7
H ζυγαριά...

Κόρη ζαχαροπλαστη
στρουμπουλη κοπελιά
κορμί χοντροκομμενο
σπάει και ζυγαριά

Ζυγαριά ζυγαριά
ολο πειναω, βρε παιδια
Ζυγαριά ζυγαριά
θα σε σπασω μια βραδιά

Μεσα στην πεινα μ'έχεις
η διαιτα δεν πιανει
κι άλλη από μένα
πιο χοντρη δεν γίνεται

Ζυγαριά ζυγαριά
θα σε πεταξω στα βαθεια
Ζυγαριά ζυγαριά
θα σε σπασω μια βραδιά

Το ψυγειακι ρώτα
τις παστες να σου πουν
τα μάτια μου πως κλαίνε
όταν σε θυμηθούν

Reaction score
7
KELLER XRISTINA said:
Εξαλλου τι ειναι το βαρος ενος ανθρωπου? Δεν ειναι ενα στοιχειο απλως που μας δειχνει με ποια δυναμη μας ελκει η γη προς το κεντρο της?
Σωστο! Απλα καποιοι ανθρωποι ειναι ΠΙΟ ελκυστικοι απο τους αλλους και επιδρα η βαρυτητα περισσοτερο σε αυτους!

Reaction score
36
Πάντως παιδιά ... κακά τα ψέμματα, το φαγητό είναι απο τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής.

Reaction score
14
Μπορεί κανείς να δεί ταινία χωρίς ένα κουβά ποπ-κορν???

Τελικά τι κάνει το ποπ-κορν απαραίτητο συμπλήρωμα ταινίας?

Ξέρει κανείς?? Λαιμαργία, απόλαυση τί είναι???

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.043
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Grigoris1966