Hand made 300b se

Reaction score
1
Δημήτρη έχεις δίκιο με τα ελληνικά αλλά λόγο SERVER στην δουλειά τα έχω πάρει συνήθης
Τα Greek list

Reaction score
13
1)ok
2)ok
3)ok

ΥΓ Σχετικα με τους ΜΤ . Πιστευω οτι ακομα και ο πιο ασχετος, θα τους τοποθετουσε σε γωνια . Προφανως απο λαθος ανοιχτηκαν οι τρυπες πραγμα που εσυ ειδες πολυ σωστα ενω εγω δεν προσεξα.
Παντως μιας και οι τρυπες ειναι ηδη ανοιγμενες και εφοσον συμφωνεις εσυ και ο 355 να μονταριστει και να μετρηθει για να δουμε ποσο ΤΡΑΓΙΚΟ ειναι το σφαλμα. Πιστευω οτι θα μετρηθουν καποια μιλιβολτ θορυβου των 50 κυκλων που θα επαγεται στο δευτερευων του ΜΤ εξοδου. Το ποσο τραγικο και κρισιμο θα ειναι το λαθος αυτο μπορουμε να το διαπιστωσουμε με μετρησεις και οχι με υποθεσεις. Αν θελει και ο 355, μπορεις να το κανεις εσυ ο ιδιος. Χωρις καμια διαθεση για κοντρα και αντιπαλοτητα, απλα για να δουμε μα νουμερα και μετρησεις ορισμενα πραγματα.

Δεχεσαι?
Πρωτον, δεχομαι την διευκρινιση για τα σημεια 1, 2, 3 με ανακουφιση.
Λυπαμαι και για την ταλαιπωρια των υπολοιπων μελων με το περιστατικο, και δεν κρυβω την ικανοποιηση μου για οσους εχουν δειξει κατανοηση για την οποια ιδιαιτεροτητα γραφης μου. Θα προσπαθησω να εναρμονιζομαι με την κοινη αισθητικη.

Δευτερον, για οτιδηποτε εχει Τεχνικο ενδιαφερον ειμαι παντα μεσα. Ας τελειωσει με το καλο το μηχανημα και μετα μπορουμε να το εκτιμησουμε με καθε τροπο.
Ενα πολυ ενδιαφερον πειραμα θα ηταν να υπαρχει η δυνατοτητα να μετακινουνται προχειρα οι μετ/στες εξοδου ωστε να δουμε πιθανες διαφορες των επιδοσεων μεταξυ τρεχουσας και σταυρωτης τοποθετησης. Αυτο βεβαια θα σημαινε μια φασαρια παραπανω για τον FM335, και εξαρταται απο την δικη του διαθεση και περιεργεια.

@ FM335 : Μεσα σε ολα.
Τα οργανακια που βαζεις ειναι βεβαια ηδη θωρακισμενα.
Οπως σιγουρα γνωριζεις, για να καταλαβεις εαν επιδρουν στο υπολοιπο κυκλωμα πρεπει να τρεξει μεσα τους το μεγιστο ρευμα Καθοδου.
Οσο για τα βυσματα, τα παντα εξαρτωνται απο το συνολικο κερδος του Ενισχυτη.
Δεν ειδαμε ακομη το ηλεκτρονικο σχεδιο.
Προταση. Δωσε την πλακα των οργανων για ανοδειωση σε ΒΑΘΥ χρυσο. Παει ομορφα με το μολυβί του σασσι. Λεω εγω ...

Για χαραξεις, υπογλυφα κλπ εαν δεν τους ξερεις, δες εδω
http://www.projectline.gr

Tzimako θυμησου στην γιορτη σου να σου κανω το γνωστο δωρο μεταξυ Τεχνικων που εχουν κοντραριστει.
Ενα Ηλεκτρολυτικο στα 500uF / 500V.
Καλα φορτισμενο :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

Reaction score
1
μιχαλη το χρωμα ειναι σκουρια και η εχτρα προσοπση θα γινει χρυσο μετα απο ανοδειωση οστε να σκουρινη στο επιπεδο που μαρεσει
θα ανεβασω foto κλπ

Reaction score
0
Πρωτον, δεχομαι την διευκρινιση για τα σημεια 1, 2, 3 με ανακουφιση.
Λυπαμαι και για την ταλαιπωρια των υπολοιπων μελων με το περιστατικο, και δεν κρυβω την ικανοποιηση μου για οσους εχουν δειξει κατανοηση για την οποια ιδιαιτεροτητα γραφης μου. Θα προσπαθησω να εναρμονιζομαι με την κοινη αισθητικη.

Δευτερον, για οτιδηποτε εχει Τεχνικο ενδιαφερον ειμαι παντα μεσα. Ας τελειωσει με το καλο το μηχανημα και μετα μπορουμε να το εκτιμησουμε με καθε τροπο.
Ενα πολυ ενδιαφερον πειραμα θα ηταν να υπαρχει η δυνατοτητα να μετακινουνται προχειρα οι μετ/στες εξοδου ωστε να δουμε πιθανες διαφορες των επιδοσεων μεταξυ τρεχουσας και σταυρωτης τοποθετησης. Αυτο βεβαια θα σημαινε μια φασαρια παραπανω για τον FM335, και εξαρταται απο την δικη του διαθεση και περιεργεια.

@ FM335 : Μεσα σε ολα.
Τα οργανακια που βαζεις ειναι βεβαια ηδη θωρακισμενα.
Οπως σιγουρα γνωριζεις, για να καταλαβεις εαν επιδρουν στο υπολοιπο κυκλωμα πρεπει να τρεξει μεσα τους το μεγιστο ρευμα Καθοδου.
Οσο για τα βυσματα, τα παντα εξαρτωνται απο το συνολικο κερδος του Ενισχυτη.
Δεν ειδαμε ακομη το ηλεκτρονικο σχεδιο.
Προταση. Δωσε την πλακα των οργανων για ανοδειωση σε ΒΑΘΥ χρυσο. Παει ομορφα με το μολυβί του σασσι. Λεω εγω ...

Για χαραξεις, υπογλυφα κλπ εαν δεν τους ξερεις, δες εδω
http://www.projectline.gr

Tzimako θυμησου στην γιορτη σου να σου κανω το γνωστο δωρο μεταξυ Τεχνικων που εχουν κοντραριστει.
Ενα Ηλεκτρολυτικο στα 500uF / 500V.
Καλα φορτισμενο :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:
Δεκτο το δωρο "happy_1"

Νομιζω οτι μπορει να μετρηθει η διαφορα "ετσι" και "αλλιως" στην τοποθετηση με λιγη φασαρια και το κυριοτερο ειναι να δουμε ποσο θα μετραει και ακομα ποσο θα ακουγεται το " λαθος". Και δεν ξερω και κατα ποσο αξιζει τον κοπο ο 355 να εχει ξεκινησει αλλο σασσι και να τωρα παλευει με τρυπες, βαψιματα κλπ. απο την αρχη...

Reaction score
13
Δεκτο το δωρο "happy_1"

Νομιζω οτι μπορει να μετρηθει η διαφορα "ετσι" και "αλλιως" στην τοποθετηση με λιγη φασαρια και το κυριοτερο ειναι να δουμε ποσο θα μετραει και ακομα ποσο θα ακουγεται το " λαθος". Και δεν ξερω και κατα ποσο αξιζει τον κοπο ο 355 να εχει ξεκινησει αλλο σασσι και να τωρα παλευει με τρυπες, βαψιματα κλπ. απο την αρχη...
Δεν χρειαζεται αλλο σασσι.
Μονο ενα δευτερο καπακι στον καθε μετ/στη εξοδου και τοποθετηση πανω στις ανοιγμενες τετραγωνες τρυπες.
Με λιγη καλη τυχη δεν θα χρειαστουν ουτε καινουργιες τρυπες για την στηριξη των μετ/στων. Ξερει αυτος.

Reaction score
1
kalimera argisa logo ypoxreoseon alla eimaste se kalo dromo
lygo prin to teliko metrrima kai psilorithmisis

Attachments

• 82,5 KB Προβολές: 64
  • 72,6 KB Προβολές: 60
  • 101,1 KB Προβολές: 65

Reaction score
1
i plaketa poy blepete einai poy ypolipete na mpi apo kato
einai soft start 3 sec nai tasi sta nimata
after 1 min arnitika stis 300b kai sta epomena 10 sec ypsili stis anodoys
stin plaketa yparsei kai trofodotiko oste na anigo to on off toy telikoy me metagogea stin prosopsin 2 theseon mikroy revmatos

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster